e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




Στο «σφυρί» τα ακίνητα των τραπεζών.
Τι πουλάνε Eurobank, Εμπορική, Αγροτική, ΕΤΒΑ.
Κατέχουν 7.500 ακίνητα αξίας 8 δις ευρώ.
Το κρατικό «καπέλο» στις διοικήσεις με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ανδρέας Κανελλόπουλος. ΤΙΤΑ-νεια μάχη για την ανάκαμψη.

 

Διαβάστε στην Deal news



 Οι συνεχείς ζημιές στην Ελλάδα τον ωθούν στα business του εξωτερικού.
Τα σχέδια η φιλοσοφία του, οι αντίπαλοι και οι διαδόχοι του.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο

 

Διαβάστε στην Deal news


 Πάμε για συγχωνεύσεις καναλιών;
Όλες οι συζητήσεις και οι προτάσεις που κατατέθηκαν στον Χυτήρη για MEGA-ANT1-ALPHA. Η στάση του Αλαφούζου και τι κουβεντιάστηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι συζητήσεις Alter - Argo

 

Διαβάστε στην Deal news



 Στο φως όλες οι συζητήσεις του Alter με τα fund Argo. Ποιοι είναι, ποιοι το διαχειρίζονται, τα χρήματα που θα βάλει. Ο δεύτερος συνομιλητής που υπάρχει από τα εμιράτα, αποτελεί τη δεύτερη λήση.
Η λίστα με τα χρέη του Alter στις διαφημιστικές και όλες οι υποχρεώσεις του σταθμού.
Η επιστολή Κουρή.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι Τράπεζες βγάζουν στο σφυρί ακίνητα

 

Διαβάστε στην Deal news



 Οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί τα ακίνητα. Κατέχουν 7.500 κτίρια που κοστίζουν 8 εκατομμύρια . Ποιες έσυραν το χορό των πρώτων πωλήσεων και τι πωλούν τώρα Eurobank, Εμπορική, Αγροτική και οι άλλες.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Παιχνίδι με τα κρατικά αποθέματα

 

Διαβάστε στην Deal news


 Αποκάλυψη. Το ελληνικό δημόσιο θα αρχίσει να παίζει αγοράζοντας ομόλογα με τα ελάχιστα κρατικά αποθέματα. Σε ποιόν θα ανατεθεί ο ρόλος και το ρίσκο που υπάρχει. Ελπίδες για αναστροφή του κλίματος με τις αποκρατικοποιήσεις που όμως φέρνουν εμφύλιο στο εσωτερικό της κυβέρνησης.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Κρατικό καπέλο στις Τράπεζες

 

Διαβάστε στην Deal news





 Η υποβάθμιση των τραπεζών από την Standard&Poor΄s και οι απειλές της Moody΄s.
Πως διαμορφώνεται τώρα το τοπίο. Η ανάγκη ρευστότητας των 30δις , το «κρατικό» καπέλο που μπαίνει στις διοικήσεις και η κόντρα που ξέσπασε με τους τραπεζίτες και το υπουργείο Οικονομικών.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Μετωπική Super Market - προμηθευτών

 

Διαβάστε στην Deal news


 Αναταραχή στην αγορά με τη μετωπική των προμηθευτών με τα Super Market. Οι καθυστερήσεις πληρωμών, το παρασκήνιο και τα σημεία διαφωνιών. Οι έφοδοι του υπουργείου Οικονομικών στα Σούπερ Μάρκετ και οι κατασχεσεις.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Ο "Δημόκριτος" γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) "Δημόκριτος", το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της χώρας μας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας του, και με αυτή την ευκαιρία, οργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του 2011.

Γερμανική απάτη με κάλπικα νομίσματα

Την Τετάρτη, η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα για υπόθεση με πλαστά νομίσματα. Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ απέφερε η απάτη στην Κίνα που είχαν στήσει 25 άτομα στη Γερμανία.

Απεργία στην ΙΜΑΚΟ για τις απολύσεις

Απεργιακή κινητοποίηση για Παρασκευή και Δευτέρα πραγματοποιείται στην ΙΜΑΚΟ μετά από απόφαση των συνδικαλιστικών οργανώσεων λόγω της απόλυσης 3 εργαζομένων στην εταιρεία. Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται 4ωρη στάση εργασίας.

Φάκελος για τα υποβρύχια με «άρωμα» ΝΔ παίρνει το δρόμο για τη Βουλή

Για την περίοδο 2002-2009


Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει ένας ακόμη φάκελος για την υπόθεση των υποβρυχίων, που αυτή τη φορά αφορά την περίοδο διακυβέρνησης από τη Νέα Δμοκρατία. Ο φάκελος εστάλη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με τελικό αποδέκτη την Βουλή, για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Κουβέιτ

Για να αποφύγει ερωτήσεις


Η κυβέρνηση του Κουβέιτ υπέβαλε την Πέμπτη την παραίτησή της, προκειμένου να αποφύγει να δεχθούν υπουργοί της ερωτήσεις από βουλευτές.  

H Goldman Sachs προβλέπει αναδιάρθρωση χρέους

Αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους προβλέπει η Goldman Sachs κατά τη διάρκεια του 2012-2013. Παράλληλα εκτιμά πως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δεν θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις.

Καμία άλλη παράταση για τους ημιυπαίθριους, ξεκαθαρίζει η Τίνα Μπιρμπίλη

Τακτοποίηση στις υπάρχουσες προθεσμίες


Δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση για τους ημιυπαίθριους, υπογράμμισε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, προσθέτοντας ότι ο στόχος των εσόδων από τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα καλυφθεί με τον υφιστάμενο ρυθμό προσέλευσης πολιτών στα πολεοδομικά γραφεία.Η κ. Μπιρμπίλη συμπλήρωσε ότι μετά το 2013 το Πράσινο Ταμείο -στο οποίο κατατίθενται τα χρήματα από την τακτοποίηση- θα είναι ο πρώτος βιώσιμος δημόσιος φορέας, καθώς θα έχει έσοδα από τα δικαιώματα ρύπων, που θα εισπράττει απευθείας από τις εταιρείες.

Μείωση 11,2% στα τροχαία ατυχήματα

Μείωση της τάξης του 11,2% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2011 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.

Σε υποβάθμιση τεσσάρων τραπεζών προχώρησε η Standard & Poor's

Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης τεσσάρων ελληνικών τραπεζών προχώρησε την Πέμπτη η Standard & Poor's, μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας κατά δύο βαθμίδες, σε «ΒΒ-» από «ΒΒ+». Ο οίκος μείωσε την αξιολόγηση της Εθνικής Τράπεζας σε «B+» από «BB+» και την αξιολόγηση της Eurobank, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς σε «B+» από «BB».

Οι οίκοι αξιολόγησης «απειλούν» να διακόψουν τις αξιολογήσεις στην ευρω-περιφέρεια

Κλιμακώνεται η σύγκρουση


Κλιμακώνεται η σύγκρουση των οίκων πιστοληπτικής αξιολόγησης με την Ευρώπη, καθώς προειδοποιούν ότι ενδέχεται να διακόψουν την κάλυψη υπερχρεωμένων ευρωπαϊκών κρατών, εάν η ΕΕ επιμείνει στο σχέδιο να τους καταστήσει νομικά υπεύθυνους για ενδεχόμενες λανθασμένες κρίσεις τους.Σε έγγραφο στο οποίο είχε πρόσβαση το Reuters, η Standard & Poor's εκφράζει τις ανησυχίες της, λέγοντας ότι μία «νέα νομική ευθύνη θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιορισμό των αξιολογήσεων για υπερχρεωμένα κράτη».

Διψήφια πτώση σε πωλήσεις και τζίρο για το λιανεμπόριο

Σε βαθιά ύφεση η οικονομία


Σε διψήφια ποσοστά ανέρχεται η μείωση των πωλήσεων και των κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο, καθώς η βαθιά ύφεση της ελληνικής οικονομίας έχει ρίξει κατακόρυφα την ιδιωτική κατανάλωση.Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης όγκου, μαζί με τα καύσιμα, υποχώρησε τον Ιανουάριο κατά 16% έναντι αύξησης 6% που σημειώθηκε τον αντίστοιχο μήνα του 2010.

Κάνουν πίσω οι φαρμακοποιοί της Κορίνθου για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου

Αναστέλλουν την κινητοποίησή τους


Να μην προχωρήσει από 1η Απριλίου σε αναστολή της χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει, αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορίνθου μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξόφληση μεγάλου μέρους των οφειλομένων του ΟΠΑΔ.

Στο 2,6% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη, πιο κοντά η αύξηση επιτοκίων της ΕΚΤ

Ανεβαίνει το κόστος δανεισμού


Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2008 ανήλθε ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο.

«Ναι» υπό όρους από το ΚΑΣ για την επέκταση του Μετρό στον Πειραιά

Για την προστασία των αρχαιοτήτων


Αρχαία θα συναντήσει ο μετροπόντικας και στην επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό από Χαϊδάρι προς Πειραιά, η οποία προγραμματίζεται να υλοποιηθεί στα επόμενα χρόνια. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χωροθέτηση του έργου, βάζοντας όμως όρους για την προστασία των μνημείων.Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ΚΑΣ, στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η κατασκευή έξι υπόγειων σταθμών (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Μανιάτικα, ΗΣΑΠ Πειραιά και Δημοτικό Θέατρο). Η γραμμή του μετρό, με συνολικό μήκος 7,5 χιλιομέτρων, θα διέλθει σε βάθος από 18 ώς 25 μέτρα και θα χρειαστεί πέντε χρόνια από την έναρξη των εργασιών για να ολοκληρωθεί.

Η Moody's προειδοποιεί με νέες υποβαθμίσεις

Φόβοι για αναδιάρθρωση


Ο οίκος αξιολόγησης Moody's εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για νέες υποβαθμίσεις κρατών-μελών της Ευρωζώνης, μία ημέρα μετά από τις συντονισμένες βολές κατά των οίκων αξιολόγησης που εξαπέλυσαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους πελάτες της η Moody's σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «δεν αποκλείονται περαιτέρω υποβαθμίσεις της αξιολόγησης των κυβερνητικών χρεών στην Ευρωζώνη».

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη


Στάση αναμονής στην αγορά


Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τους επενδυτές να εστιάζουν την προσοχή τους στα οικονομικά αποτελέσματα 2010 των εισηγμένων.Στις 11:50 ο γενικός δείκτης ήταν ουσιαστικά αμετάβλητος (-0,01%) στις 1.558,44 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 18,3 εκατ. ευρώ.