e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε εκτάκτως από την Πέμπτη όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Οι 22 κορυφαίοι επιχειρηματίες της χώρας. Ποιοι κλείνουν το μάτι στον Παπαδήμο και γιατί. Ποιοι τον στηρίζουν.
Εκείνοι που αγωνιούν και οι ουδέτεροι σε ένα ρεπορτάζ – παρασκήνιο που θα συζητηθεί, καθώς όλα έχουν τη σημασία τους για το σήμερα και την επόμενη μέρα.

Ελληνικές μετοχές


Διαβάστε στην Deal news



Ελληνικές μετοχές : Οι νύμφες είναι φτηνές αλλά οι αγοραστές δεν είναι εδώ.




Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Φάκελος Mall.


Διαβάστε στην Deal news



 Τα εμπορικά κέντρα, η κρίση, οι καταγγελίες, οι πρωταγωνιστές.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Οι ζημιές στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη
Focus στα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πειραιά.


Σε ποιόν έτεινε χείρα βοηθείας ο Μελισσανίδης


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τι συμβαίνει με τη Γενική Τράπεζα;


Διαβάστε στην Deal news


 Οι αποφάσεις των γάλλων.

Οι καταγγελίες για την Ολυμπιακή Τεχνική του Στέγγου και ο φάκελος που ανοίγει.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Γιατί καθυστερεί εκ νέου η έκθεση της Black Rock;


Διαβάστε στην Deal news



 Τι ζήτησε ο Προβόπουλος από τις διοικήσεις των τραπεζών. Ο πυρετός στα τραπεζικά επιτελεία, η νέα κίνηση ματ της Εθνικής και πως επανέρχεται το αίτημα κάποιων τραπεζών για τις ονομαστικές μετοχές.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Σε τελική ευθεία η απορρόφηση του ΕΣΠΑ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο υπουργείο Ανάπτυξης καθώς απ' αυτό την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αναλυτικές ανακοινώσεις για την κάλυψη των κονδυλίων του ΕΣΠΑ το 2011.

Μεταβατική διαρχία θα εισηγηθεί ο Γιώργος;

Μεταβατική διαρχία αναμένεται να εισηγηθεί στο κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αυτό είναι το πιο πιθανό από τα σενάρια που ακούγονται στους διαδρόμους της Ιπποκράτους τις τελευταίες ώρες.

Ινδία: Ένοπλοι κομάντος θα προστατεύουν τις τίγρεις

Ένοπλοι κομάντος θα αναπτυχθούν στις ζούγκλες της νότιας Ινδίας για να εμποδίζουν τους λαθροθήρες να συλλαμβάνουν και να σκοτώνουν τις τίγρεις, ο αριθμός των οποίων έχει μειωθεί σημαντικά, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι "κοπάνες" βλάπτουν την υγεία των μαθητών

Από ψυχολογικές διαταραχές απειλούνται οι μαθητές που απουσιάζουν συχνά από το σχολείο, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 17.000 παιδιών.

Ο κακός μας ο καιρός... και πάλι

Χαλάει και πάλι ο καιρός, αρχής γενομένης τα Θεοφάνια, πρώτα στη βορειοδυτική Ελλάδα και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. Βασικά χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι έντασης 8 με 10 Μποφόρ.

"Κόλλησε" το ενιαίο μισθολόγιο

Νέες αρρυθμίες διαπιστώνονται στο δημόσιο τομέα, αυτή τη φορά στην εφαρμογή του νέου συστήματος αμοιβών στο δημόσιο, εξαιτίας της απροθυμίας που παρατηρείται σε μεγάλο αριθμό υπηρεσιών να εκδώσουν τις διαπιστωτικές πράξεις κατάταξης των υπαλλήλων στους νέους βαθμούς.

Επίσημα παράταση ενός χρόνου στην απόσυρση

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2012 παρατάθηκε τελικά και επίσημα η ισχύς του μέτρου της απόσυρσης, επιβεβαιώνοντας έτσι όλες τις αρχικές πληροφορίες που είχαμε δημοσιοποιήσει.

Καταδικάστηκε ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον

Ο πρώην γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έχει καταδικαστεί για φόνο εξ αμελείας στην υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή το 2009, κλήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Καλιφόρνιας να επιστρέψει την άδειά του, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου.

"Πέθαναν" και τον Φιντέλ Κάστρο

Μετά τον Jon Bon Jovi σειρά είχε ο Fidel Castro να «πεθάνει» στο twitter. Η εικόνα του ιστορικού ηγέτη της Κούβας μέσα στο φέρετρο έκανε το γύρω του κόσμου, ωστόσο πίσω από την είδηση υπάρχει υποψία κάποιου ιού υπολογιστών.

Βρετανία: Τα πυρηνικά εργοστάσια δεν έχουν καμιά "βασική ανεπάρκεια"

Τα πυρηνικά εργοστάσια στη Βρετανία δεν παρουσιάζουν καμιά "βασική ανεπάρκεια", αλλά η βελτίωσή τους πρέπει να συνεχιστεί, επισήμανε η εθνική υπηρεσία πυρηνικής ασφαλείας (ΟNR), μετά τα τεστ αντοχής που πραγματοποιήθηκαν έπειτα από το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα.

Γερμανία: Δημοπρατήθηκαν επιτυχώς 10ετή ομόλογα αξίας 4,06 δισ. ευρώ

Η Γερμανία πούλησε σήμερα 10ετή ομόλογα αξίας 4,06 δισ. ευρώ με μέσο κόστος δανεισμού 1,93%, από 1,98% το Νοέμβριο.Η προσφορά των γερμανικών τίτλων υπερκαλύφθηκε από τη ζήτηση που εκδηλώθηκε κατά τη δημοπρασία.

"Ζήτημα επιβίωσης" τα φάρμακα για φαρμακοποιούς και ασθενείς

«Ζήτημα επιβίωσης», χαρακτηρίζουν οι φαρμακοποιοί την αποτροπή της μείωσης του ποσοστού κέρδους τους στο 15%, και την άμεση πληρωμή των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων, αφού, όπως λένε, «δεν έχουν δει ούτε ευρώ από το δημόσιο, σε πολλές περιπτώσεις εδώ και έξι μήνες».

Λουκέτα στην ακτοπλοΐα λόγω ρευστότητας

Σε τρικυμία φαίνεται πως έχει μπει η Ελληνική Ακτοπλοΐα, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Σε χαμηλό τεσσάρων μηνών ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων μηνών υποχώρησε ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού στην ευρωζώνη το Δεκέμβριο.

"Ενα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ η Ελλάδα"


Στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ επανέρχεται μερίδα του διεθνούς Τύπου, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες ομολογιούχους για το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο από το κοινό νόμισμα, προεξοφλώντας ένα εξαιρετικά δύσκολο 2012.

Απαισιόδοξοι οι επιχειρηματίες, σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ

Το 88% των επιχειρηματιών - σχεδόν 9 στους 10 - δηλώνει απαισιόδοξο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ παρόμοια ποσοστά κατεγράφησαν και για την πορεία των προσωπικών οικονομικών τους στην έκτη κατά σειρά ποσοτική έρευνα με τίτλο "Οικονομικό Βαρόμετρο", η οποία πραγματοποιείται κατ' εντολή του ΕΒΕΑ από την εταιρία ALCO. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι ερωτηθέντες δήλωσαν απαισιόδοξοι σε ότι αφορά τα προσωπικά τους οικονομικά σε ποσοστό 90%, γεγονός το οποίο υποδηλώνει την απουσία σημαντικών ποσοστών αισιοδοξίας από τα ευρήματα της έρευνας.

Τι κοινό έχουν οι Metallica με μια Ferrari;

«Εκείνοι παίζουν heavy metal, εγώ παίζω heavy κιθάρα. Ήταν από την αρχή απίστευτα θετικοί σε μια τέτοια συνεργασία. Ήταν σαν να μου έχουν δώσει να οδηγήσω μια Ferrari δωρεάν!» δήλωσε ο Lou Reed για τη συνεργασία του με τους Metallica.

Ευνοϊκη ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο

Eυνοϊκή ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο σε έως και 60 μήνες, όπου η κάθε δόση θα ανέρχεται σε 100 ευρώ τουλάχιστον, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης, ενώ θα περιλαμβάνει σειρά άλλων διατάξεων που θα αφορούν στη σύλληψη της φοροδιαφυγής και την εκπλήρωση υποχρεώσεων της χώρας στις δεσμεύσεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος οικονομικής πολιτικής.

Σε νέο επίπεδο ρεκορ οι τραπεζικές καταθέσεις στην ΕΚΤ

Οι τράπεζες της ευρωζώνης κατέθεσαν ποσό συνολικού ύψους 453,18 δισ.ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από την Τρίτη έως σήμερα Τετάρτη, που αποτελεί ένα νέο επίπεδο ρεκόρ, ανακοίνωσε το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα.

Ξεκινά η "μάχη" του βασικού μισθού

Οι αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα και το ασφαλιστικό στην ατζέντα των συναντήσεων που θα έχει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός με τους κοινωνικούς φορείς, ενόψει της άφιξης της τρόικας στις 16 Ιανουαρίου. Οι δανειστές επιμένουν να μπει ο κατώτατος μισθός στην «προκρούστεια κλίνη» πέφτοντας κάτω από τα 751 ευρώ και να καταργηθεί ο 13ος και 14ος μισθός.

Ο ευρωπαϊκός "δάκτυλος" στην ελληνική διαφθορά

Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, αναφέρεται στην ανάμειξη γαλλικών και γερμανικών εταιρειών σε ελληνικά φαινόμενα διαφθοράς. «Δεν υποφέρουμε από πλεόνασμα, αλλά από έλλειμμα Ευρώπης», τονίζει. Σε συνέντευξη στην γερμανική ραδιοφωνία (SWR) προτείνει μία νέα, κοινή ευρωπαϊκή πολιτική, αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα του δρόμου που ακολουθήθηκε ως τώρα για την επίλυση της ευρωκρίσης.

Στον ΑΝΤ1 βρήκε "στέγη" ο Χατζηνικολάου;


Καθώς οι φήμες θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να «μετακομίζει» τελικά στον Ant1, ο δημοσιογράφος μέσω της σελίδας του στο Twitter παραδέχθηκε έμμεσα όσα ακούγονται σχετικά με τη μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση ενός follower του δημοσιογράφου: «Κυκλοφορεί η φήμη ότι είστε σε συζητήσεις για παρουσίαση δελτίου στον Ant1, αληθεύει;».

Παγκόσμια κρίση ρευστότητας και το 2012

Πρώτη Δημοσίευση: Τετάρτη, 04. 01. 2012 - 11:11 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε πρώτοι!

Τραπεζική "ανάσα" στο ΧΑΑ

Ανακάμπτει από τις απώλειες των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, καταγράφοντας κατά την εκκίνηση των συναλλαγών, κέρδη της τάξης του 0,77%, με το επενδυτικό ενδιαφέρον να στρέφεται κατά κύριο λόγο στους τραπεζικούς τίτλους.