e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εκδόθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των Επαγγελματικών Λυκείων

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ- Α') και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr από τις 11 το πρωί σήμερα.

Τα διεθνή ΜΜΕ «καλωσορίζουν» τον Γιάννη Στουρνάρα

Άκρως θερμή υποδοχή επιφύλασσαν τα διεθνή ΜΜΕ στον διορισμό του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Χρηματοδότηση από την Κίνα ψάχνει η ΔΕΗ

Ο ρόλος των κινέζων στο φωτοβολταϊκό της Μεγαλόπολης

Στο «ψυγείο» έχει μπει για την ώρα το μεγάλο επενδυτικό έργο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, συνολικού κόστους 104 εκατ. ευρώ.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά – Μόντι

 Με τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.. 

Βενιζέλος: Με τη ΝΔ συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε

Σε τροχιά πλήρους ανανέωσης κινείται το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της συντριπτικής ήττας που υπέστη στις εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου.

Στο σφυρί το Όσκαρ της "Καζαμπλάνκα"

Το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας που κέρδισε ο Michael Curtiz για την κλασική ταινία "Καζαμπλάνκα" (Casablanca, 1942) βγαίνει σε δημοπρασία αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να πωληθεί από 2,5 μέχρι 3 εκατομμύρια δολάρια.

Κατεβάζουν «ρολά» οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

 Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα εικοσιτετράωρη απεργία και συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου, διεκδικώντας την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Ραχόι: Απαγορευτικά για την Ισπανία τα σημερινά επιτόκια

Ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι παραδέχθηκε ότι η χώρα του δεν μπορεί να συνεχίσει "να δανείζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα" με τα σημερινά επιτόκια που τής επιβάλλουν οι αγορές, οι οποίες ανησυχούν για τις τράπεζες και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδο σημειώνει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την προσοχή να είναι στραμμένη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Παραιτήθηκε ο Κουκιάδης από το ΤΑΙΠΕΔ

 Tην παραίτησή του υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Γιάννης Κουκιάδης.

Στη Λεωφόρο της Δόξας η Janis Joplin

Έχουν περάσει περισσότερα από 40 χρόνια από το θάνατο της Janis Joplin και ήρθε επιτέλους η στιγμή της αναγνώρισής της και από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ. Όπως ανακοινώθηκε η κορυφαία ροκ σταρ θα αποκτήσει σύντομα το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Κρίσιμο γαλλο-γερμανικό τετ α τετ στο Παρίσι

 Λίγες μόνο ώρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ υποδέχεται σήμερα στο Παρίσι τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Πέθανε ο πρώην υπουργός Κώστας Τριαρίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα, σε ηλικία 75 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κώστας Τριαρίδης.

Ο Χρυσοχοΐδης νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από σχετική πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Υποβάθμισε τη Γερμανία ο οίκος Egan-Jones

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γερμανίας κατά μία βαθμίδα, σε Α+ από ΑΑ, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Egan-Jones.