e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ D€ALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




Αποκάλυψη.
Μυστικές διεργασίας για Εθνική – Alpha Bank.
Τι κρύβει η αναδιάρθρωση και η λεπτομέρεια που δείχνει προσέγγιση.
Η στάση Κωστόπουλου αλλά και το ραντεβού του με τον Λάτση.

Πόλεμος για το Καστέλι


Διαβάστε στην Deal news


Η συμμαχία – έκπληξη του Ιωάννου για το Καστέλι. Ο φίλος του Σαρκοζί και ο γαλλικός εμφύλιος που ακολούθησε τον ελληνικό. Το δέλεαρ για το νέο αεροδρόμιο και το παρασκήνιο του πολέμου μεταξύ Μπόμπολα – Περιστέρη και Ιωάννου.
Πώς καταγράφονται σήμερα οι συσχετισμοί.

Τι φέρνει ο γάμος Hol-Forthnet



Διαβάστε στην Deal news





To παρασκήνιο του γάμου Hol-Forthnet .
Τα δάνεια του 1δις ευρώ και τα αγκάθια που δημιουργούν καθώς καθιστούν απαγορευτικές τις νέες επενδύσεις για Κόκκαλη και Τζωρτζάκη. Πώς μπορεί να απαντήσει ο ΟΤΕ που δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και οι αναταράξεις που αισθάνονται οι μικροί του κλάδου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ΟN Telecom και η μοναξιά για Κοντομηνά-Cosmoline και Net one.

Νταίζη Μανιατοπούλου: Κινδυνεύει να χάσει την αντιπροσωπεία της Porsche


Διαβάστε στην Deal news


H κυρία της Porsche και ο κίνδυνος για την Νταίζη Μανιατοπούλου. Η διοίκηση της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης θέλει να της αφαιρέσει την αντιπροσωπεία. Εμφανίστηκαν ήδη οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι. Η κάθετη πτώση στις πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων και οι πιέσεις που υπάρχουν να πωληθεί η «sports car». Πώς ο πατέρας της Μανιατοπούλου είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο και την είχε προειδοποιήσει.

Σύγκρουση Nova-Conn-x Tv

Διαβάστε στην Deal news





Ο αθέατος πόλεμος Nova-Conn-xTv .
Δεν είναι μόνο τα καλοκαιρινά ποδοσφαιρικά παιχνίδια που χωρίζουν τα δύο συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια. Οι πρόσφυγες εναντίον της ΝOVA για κανάλια που διεκδικεί και το Conn-x Tv και οι καταγγελίες για τους αποκωδικοποιητές που φέρνουν μπελάδες στους συνδρομητές.

Ώρα αποφάσεων για Παπανδρέου Σαμαρά

Διαβάστε στην Deal news


Το σχέδιο Σαμαρά για τις «αποστρατείες»
Πόσο βαθιά θέλει αλλά και μπορεί να βάλει το μαχαίρι. Ποιοι φεύγουν πρώτοι, ποιοι φεύγουν ούτως ή άλλως, ποιους εξωθεί σε έξοδο ποιους θεωρεί χρυσές μετριότητες. Οι εισηγήσεις που δέχεται, αλλά και τα βαρίδια με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά του αλλά και δύσκολα μπορεί να απεμπλακεί απ΄ αυτά.
Ακόμα. Τι σχεδιάζει ο Γιώργος στην Πάρο και ποιες αποφάσεις καλείται να πάρει.

Οι βίλες των αδελφών Ανδρεάδη



Διαβάστε στην Deal news

Οι περιπέτειες των αδελφών Ανδρεάδη στα ξενοδοχεία. Οι φίλοι του Κώστα Καραμανλή που έχουν το Sani Resort στη Χαλκιδική και οι 21 βίλες που έχτισαν μέσα σε προστατευόμενο δάσος στη περιοχή Σταυρονικήτα της Κασσάνδρας.


Οι Ανδρεάδηδες επένδυσαν 45 εκ. ευρώ αλλά όλα τώρα βρίσκονται στον αέρα. Πώς θα κινηθούν. Κινδυνεύουν ακόμα και εκείνοι που έδωσαν τα χρήματά τους για να αγοράσουν βίλα, όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης.


Μικρομέτοχοι κατά Βεντούρη.


Διαβάστε στην Deal news


Γκρίνιες και καταγγελίες για Βεντούρη και Βάγγερ στη Γενική Συνέλευση της ΝΕΛ Line από τους μικρομετόχους. Οι υποσχέσεις αναδιάρθρωσης έγιναν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο φόβος μήπως η εταιρία καταλήξει σε πιστώτρια τράπεζα. Η κατρακύλα της μετοχής που ακόμα βρίσκεται σε επιτήρηση στα 7 λεπτά.

Τα σχέδια του Ρέστη


Διαβάστε στην Deal news


Βίκτωρας Ρέστης. Οι νέες επιχειρηματικές κινήσεις του εφοπλιστή. Πως έκτισε την αυτοκρατορία του 1δις δολ. Γιατί είπε ότι το όραμα του είναι ο ουρανός… και τι σχεδιάζει για το αύριο, στη ναυτιλία, την ενέργεια, τον τουρισμό, τα media, τις τράπεζες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο αγώνας των αδελφών Γλου


Διαβάστε στην Deal news


Οι δραματικές υποχρεώσεις των αδελφών Γλου και οι μαύρες τρύπες. Πώς ο Αντώνης και ο Γιώργος θέλουν τώρα μετά το στραπάτσο με τις ακάλυπτες και το κλείσιμο των καταστημάτων τους να ξορκίσουν την κρίση. Το σχέδιό τους, τα δάνεια με εγγύηση την προσωπική τους περιουσία και τα λάθη που αναγνωρίζουν πως έκαναν.

Τρελά κέρδη από τα Super Market

Διαβάστε στην Deal news


Έρευνα της STAT Bank. 129 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη των σούπερ μάρκετ. Το 77% του τζίρου όμως αντιστοιχεί σε 10 αλυσίδες.
Ποια είναι η εικόνα σήμερα στην τρίτη κατά σειρά εμπορική δραστηριότητα στο χώρο του εμπορίου. Οι κινήσεις των επιχειρηματιών. Ο Σκλαβενίτης, η αλλαγή στάσης του ΑΒ Βασιλόπουλος, ο αρνητικός πρωταγωνιστής Carrefour-Μαρινόπουλος.

Σε θέση μάχης για τη ΔΕΗ

Διαβάστε στην Deal news


Η κυβέρνηση κατεβάζει τους διακόπτες για τη ΔΕΗ, αλλά το θέμα μόλις άνοιξε.
Οι πιέσεις , οι νέες συζητήσεις και τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες.
Τα εναλλακτικά σενάρια που έχουν στα συρτάρια τους οι υπουργοί και ποιοι είναι οι 4 ισχυροί που περιμένουν για να χτυπήσουν το 40% της ΔΕΗ.
Κοπελούζος, Μυτιληναίος, Μπόμπολας, Περιστέρης, Καμπάς. Οι σχέσεις τους με την πράσινη ηγεσία, τα ατού τους και τα μειονεκτήματά τους.

Κοντά Εθνική – Alpha Bank Νέα πρόταση από Σάλλα. Τα σχέδια Πανταλάκη.Αναμένεται κίνηση Λάτση.



Διαβάστε στην Deal news
Αποκάλυψη. Μυστικές διεργασίες για Εθνική- Alpha Bank.
Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και αλλάζει τα δεδομένα .
Το μυστικό της αναδιάρθρωσης της ΑΤΕ και η λεπτομέρεια που δείχνει DEAL.
Ποια στάση κρατά ο πατριάρχης της Alpha. Η διδαχή από το παρελθόν και οι άλλοι μνηστήρες. Πώς θα κινηθεί ο Λάτσης που έρχεται Ελλάδα και βλέπει Κωστόπουλο.
Ακόμα την ώρα που ο Μιχάλης Σάλλας έχει στα σκαριά νέα βελτιωμένη πρόταση 800εκ. για ΑΤΕ και Τ.Τ. , ο Πανταλάκης της Αγροτικής έχει τριπλό σχέδιο. Ποιο είναι;
Ποιο από τα τρία απορρίπτει η κυβέρνηση, ποιο επί της ουσίας δεν θέλει ο ίδιος.

Test ανόδου στο Χρηματιστήριο



Διαβάστε στην Deal news


Χρηματιστήριο. Πρώτο τέστ για τη γρήγορη συνέχεια του ράλι ή πιθανόν διόρθωση.
Οι εξελίξεις που καθορίζονται από το μέτωπο της τρόικας, η αλλαγή σκυτάλης στους τίτλους και 5 μυστικά. Οι καλές αποδόσεις στην κίνηση των μετόχων, οι απίθανες αντιστάσεις, οι τιμές των τραπεζών, το δολάριο, οι νέοι καταλύτες και ο κίνδυνος που ονομάζεται θερινή ραστώνη.
Τι αναλύουν οι ειδικοί.

Έρχονται νέα σκληρά χαράτσια


Διαβάστε στην Deal news


Τα νέα χαράτσια που συμφωνήθηκαν με την τρόικα για να εισπραχθούν 4,5 δις ευρώ. Ο στόχος να μειωθεί το έλλειμμα στο 7,6% του ΑΕΠ. Ο Φ.Π.Α, οι αντικειμενικές αξίες, τα τεκμήρια, τα αυθαίρετα, η ειδική εισφορά για τις κερδοφόρες επιχειρήσεις και τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας.
Τι συζητούν με τα υπουργεία οι απεσταλμένοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ προκειμένου να τρέχει το χρήμα των νέων δόσεων των δανείων.

Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3%

Η πτώση της αγοράς αυτοκινήτου έχει οδηγήσει σε πολύ μεγάλη απώλεια δημοσιονομικών εσόδων από Τέλος Ταξινόμησης και ΦΠΑ.Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται πλέον η αγορά του αυτοκινήτου, όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ). Η επανειλημμένη αύξηση ...

Φόβοι για νέο πυρηνικό εφιάλτη

Ο εφιάλτης του Τσερνόμπιλ επιστρέφει καθώς εκφράζονται φόβοι πως οι πυρκαγιές που κατακαίουν τη Ρωσία μπορεί να επεκταθούν και στη ζώνη που έχει μολυνθεί με ραδιενέργεια μετά την έκρηξη του 1986.

Συγκάλυψη περιστατικού με UFO(;) διέταξε ο Τσόρτσιλ, αποκαλύπτουν αρχεία


Χιλιάδες σελίδες εγγράφων


Χιλιάδες σελίδες εγγράφων σχετικά με αναφορές πολιτών προς το υπουργείο Άμυνας για εμφάνιση UFO έδωσαν στη δημοσιότητα τα βρετανικά Εθνικά Αρχεία, μετά από παραχώρηση των εγγράφων από το υπουργείο, και παρά το ότι απουσιάζουν οι αποδείξεις για πραγματικές επαφές με εξωγήινους δεν λείπουν οι ενδείξεις ότι οι κυβερνήσεις έπαιρναν το θέμα σοβαρά...

Αύξηση 129,5% στις καμπάνες του ΣΔΟΕ το α' επτάμηνο

Αύξηση περίπου 129,5% παρουσιάζει το συνολικό εκτιμώμενο ύψος προστίμων που καταλογίστηκαν και ΦΠΑ μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών το πρώτο επτάμηνο (Ιανουάριος - Ιούλιος) του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο επτάμηνο του 2009.

Ο καιρός την Παρασκευή

Γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι αύριο Παρασκευή ο καιρός. Η ζεστή θα είναι πιο αισθητή λόγω των υψηλών τιμών της σχετικής υγρασίας κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Φάρμακα αξίας χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν σε πηγάδι του Λαυρίου


Απάτη σε βάρος του Δημοσίου


Απάτη φαρμακοποιού από το Λαύριο με παράνομες συνταγογραφήσεις, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, φαίνεται πως συνδέεται με μια πρωτοφανή ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας φαρμάκων που βρέθηκε τυχαία, πριν από εννιά μήνες, από τον σπηλαιολόγο Θάνο Ξανθόπουλο και την ομάδα του σε βάθος 100 μέτρων σε μεταλλευτικό πηγάδι στο Λαύριο.

Δεκτό από τον εισαγγελέα το αίτημα του Γ.Αγγέλου για μείωση της χρηματικής εγγύησης



Πρόταση για 60.000 ευρώ


Δεκτή ως προς το σκέλος της μείωσης χρηματικής εγγύησης που του έχει επιβληθεί έκανε ο εισαγγελέας εφετών Γιάννης Λιακόπουλος την προσφυγή του Γιάννη Αγγέλου, κατηγορούμενου στην υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου.Ο εισαγγελέας προτείνει να μειωθεί η εγγυοδοσία των 400.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στον κ. Αγγέλου μετά την απολογία του, στο ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο οδηγός του νέου ασφαλιστικού συστήματος


Ο νέος χάρτης των συντάξεων


Έναν πλήρη οδηγό με απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των ασφαλισμένων για το τι θα ισχύει με το νέο ασφαλιστικό, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εργασίας.

ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο

«Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο, δεν υπάρχουν νέα μέτρα», διεμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα των συναντήσεων με την τρόικα.

Διευκρινήσεις για τον ΦΠΑ σε γιατρούς, δικηγόρους και συμβολαιογράφους

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις διευκρινήσεις που έδωσε με νέα εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών.



Ι. Υπηρεσίες ελεύθερων επαγγελματιών που πραγματοποιήθηκαν προς το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ., πριν την 1.7.2010.

Η μάχη για περιορισμό της πετρελαιοκηλίδας της BP φτάνει στο τέλος της, λέει ο Ομπάμα


Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις


Οι προσπάθειες για περιορισμό της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού «φτάνουν στο τέλος τους» και χαρακτήρισε τη «στατική παύση» ως ένα «σημαντικό ορόσημο» για να σταματήσει η διαρροή.

Στα 570.000 άτομα ανέρχονται οι άνεργοι, αύξηση 26,7% σε ένα χρόνο


Μειώνεται η απασχόληση


Δυσοίωνα για το μέλλον είναι τα πρώτα αποτελέσματα του πρώτου φετινού τριμήνου σχετικά με το ποσοστό ανεργίας, με την έκρηξη της να κινείται σε απρόβλεπτα επίπεδα, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Β.Μπουζούλας.

Υπό κτηματογράφηση και το υπόλοιπο της χώρας

Κηρύχθηκαν, με απόφαση του ΥΠΕΚΑ, υπό κτηματογράφηση και οι υπόλοιπες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.


Σύμφωνα με το υπουργείο, η απόφαση έχει ως στόχο να ...

Μείωση 25,2% στην κυκλοφορία νέων αυτοκινήτων

Σε 139.388 ανήλθαν τα αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2010 και μειώθηκαν κατά 25,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009, έναντι μείωσης 22,9% που σημειώθηκε μεταξύ 2009 και 2008.

ΕΒΖ: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με ΕD & F MAN

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την ED & F MΑΝ υπέγραψε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.


Η ΕD & F MAN είναι μία από τις μεγαλύτερες...

Σχέδιο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή


Επτά στρατηγικοί στόχοι


Ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, που στοχεύει στη μείωση του αριθμού των θανάτων από τροχαία κατά 50% στο διάστημα 2011-2020 παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μείωση της τιμής του ψωμιού έως 30% θα φέρει η απελευθέρωση, λένε οι αρτοβιομήχανοι


Υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό


Η μείωση της τιμής του ψωμιού, κατά 20-30%, οι επενδύσεις και η αύξηση της απασχόλησης, θα είναι το αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της αγοράς αρτοποιίας, όπως υποστηρίζουν οι αρτοβιομήχανοι, σε υπόμνημα που έστειλαν προς τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους συναρμόδιους υπουργούς.

Στις βροχοπτώσεις αποδίδει το ΙΓΜΕ το ρήγμα στη Μαυροπηγή Πτολεμαΐδας


Επιφυλακτικός ο δήμος


Στις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το περασμένο χρονικό διάστημα αποδίδει το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) το ρήγμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Μαυροπηγής, όπως αναφέρει το σχετικό πόρισμα που επιδόθηκε στο Δήμο Πτολεμαΐδας.

Μπιρμπίλη πριν από λίγο: Η ΔΕΗ δεν πωλείται! - Ναι στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας

Για ακόμα μια φορά η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δήλωσε οτι για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Εκλεισε μετά από 40 χρόνια εφημερίδα της ομογένειας


Κυκλοφόρησε, πριν από τέσσερεις δεκαετίες, ως "Δωδεκάνησος", ενώ το 1975 μετονομάστηκε σε ...

Ανοδος στο Χ.Α.

Σε ανοδική τροχιά επέστρεψε ο γενικός δείκτης τιμών κυρίως χάρη στην ανάκαμψη των τραπεζικών τίτλων.

Πτώση εξακολουθούν να καταγράφουν ο ΟΤΕ [OTEr.AT] και η ΔΕΗ.