e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοι βρίσκουν στέγη στο κόμμα Καμμένου

Το θερμόμετρο στα ύψη στα γραφεία του νέου κόμματους του Πάνου Καμμένου καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη από διάφορους κοινωνικούς χώρους, με συνδικαλιστές, αυτοδιοικητικούς , παράγοντες από την ΝΔ και το ΛΑΟΣ αλλά και με βουλευτές από εκείνους που διαγράφηκαν πρόσφατα από τον Αντώνη Σαμαρα.

Την παρέμβαση Τέντε ζήτησε η Μπακογιάννη, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Π. Νικολούδη

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ζήτησε με έγγραφη αναφορά της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι Porsche "εκπατρίζονται" λόγω κρίσης


Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των υπερπολυτελών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που μεταφέρονται στην ανατολική Ευρώπη, αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ.

Σύνοδος Κορυφής της ευρωζώνης θα γίνει το Μάρτιο


Η ενίσχυση του ταμείου στήριξης των κρατών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν δυσκολίες θα αποτελέσει το Μάρτιο αντικείμενο μιας συνόδου κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της νομισματικής ένωσης που θα πραγματοποιηθεί γι' αυτό το λόγο, μετά τη ματαίωση μιας Συνόδου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, έγινε σήμερα γνωστό από ευρωπαϊκή πηγή.

Εως τις 15 Ιουνίου η υποβολή φορολογικής δήλωσης


Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων όπως προβλέπεται σε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

Τί φέρνει κρύο και χιόνια στην Ευρώπη;

Η μείωση της επιφάνειας των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη μπορεί να ευθύνεται για τους παγωμένους και χιονισμένους χειμώνες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Ηλεκτρονική αγορά για τα οπωροκηπευτικά


''Ηλεκτρονική αγορά'' αγροτικών προϊόντων ετοιμάζουν από κοινού τα υπουργεία Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η πρόσφατη εξέλιξη απευθείας πώλησης πατάτας από τους παραγωγούς του Νευροκοπίου στους καταναλωτές χωρίς την παρέμβαση χονδρεμπόρων ''δείχνει'' τον δρόμο που έχει πάρει η αγορά για την πίεση των τιμών.Όπως γνωστοποίησαν μιλώντας με δημοσιογράφους ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς Γιώργος Στεργίου οι λιανικές τιμές αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα είναι από τις χαμηλότερες στην ΕΕ.

Ανάκληση αναψυκτικών της Coca- Cola Τρία Έψιλον


Συνεχίζεται η διαδικασία προληπτικής ανάκλησης/απόσυρσης ανθρακούχων αναψυκτικών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ποια επιδόματα χάνονται - Ποιες παροχές καταργούνται


Και τώρα τρέξιμο για τις εργοδοτικές οργανώσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν το νέο μνημόνιο προστατεύοντας τους εργαζομένους.

Αλλαγή τοπίου στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Διευκρινήσεις για τις αυξήσεις των τιμολογίων της, στις βιομηχανίες, παρέχει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε αυξήσεις στα τιμολόγια του 2012 για πελάτες Υψηλής Τάσης και με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Πέρασε το "τεστ" της Φινλανδίας το δεύτερο πακέτο

Με επιτυχία πέρασε από τη Φινλανδία το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας. Το φινλανδικό κοινοβούλιο παρά τις αντιρρήσεις των ευρωσκεπτικιστών βουλευτών ενέκρινε σήμερα τη νέα βοήθεια προς τη χώρα μας, με 111 θετικές ψήφους, 72 αρνητικές, και 16 βουλευτές απόντες από την ψηφοφορία.

Αttica και στη Θεσσαλονίκη


Νέο πολυκατάστημα Αttica ανοίγει τις πύλες του στις αρχές Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Το νέο πολυκατάστημα καταλαμβάνει χώρο 5.000 τ.μ. και συνιστά μια επένδυση 5 εκατομμυρίων ευρώ, που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Μπαρόζο:Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη στην ελληνική οικονομία

Ένας κούκος δεν πρόκειται να φέρει την άνοιξη στην ελληνική οικονομία, γεγονός που επιβεβαίωσε ο κ. Μπαρόζο ο οποίος επεσήμανε με έμφαση ότι ένας επίτροπος για θέματα Ελλάδας δε λύνει το πρόβλημα, αντιθέτως η ίδια η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί δυναμικά.

Βλέπει Μέρκελ - Γιούνκερ ο Σαμαράς

Κρίσιμες επαφές με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ θα έχει αύριο στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ αύριο


Με δυσκολία αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού της Αθήνας αύριο, Πέμπτη 1 Μαρτίου, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό του ΗΣΑΠ και του Τραμ.

Eurostat: Στο 2,1% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Στο 2,1% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, από 2,2% που ήταν το Δεκέμβριο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

«Μοίρασε» δισεκατομμύρια η ΕΚΤ


«Ένεση» ρευστότητας συνολικού ύψους 529,5 δισ. ευρώ έκανε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σε περίπου 800 τράπεζες, μέσω τριετών δανείων με χαμηλό επιτόκιο.