e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΤ για το κλείσιμο του παράνομου SBC


"‘Επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής λειτουργίας μη νόμιμου τηλεοπτικού σταθμού, που εξέπεμπε από το κέντρο εκπομπής Υμηττού, πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από συνεργασία της ΕΕΤΤ με τις αρμόδιες Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές.
Πρόκειται για τον τηλεοπτικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο ‘SBC’, του οποίου η εκπομπή έχει κριθεί παράνομη, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Ο τηλεοπτικός σταθμός ‘SBC’ εξέπεμπε στο δίαυλο 22 UHF, ο οποίος, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση

Στοιχεία φωτιά της ΦΡΟΝΤΕΞ για τη λαθρομετανάστευση

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ 88% ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε






Το 2009 σε σχέση με το 2008 μειώθηκαν όλοι οι δείκτες που αφορούν την παράνομη είσοδο και παραμονή ανθρώπων από τρίτες χώρες στην Ε.Ε. Οι συλλήψεις που αφορούν όσους συλλαμβάνονται την ώρα που προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη και σχετίζεται κυρίως με τις συλλήψεις στις θαλάσσιες οδούς...

Ευρωβουλή: «Πράσινο» για την ένταξη της Εσθονίας στην ευρωζώνη

Το «πράσινο φως» για την ένταξη της Εσθονίας στην ευρωζώνη από την 1η Ιανουαρίου του 2011 έδωσε το Ευρωπαϊκό. Η Εσθονία θα είναι η πρώτη χώρα της Βαλτικής που θα υιοθετήσει το ευρώ [EUR=X] .

Διευκρινιστική εγκύκλιος για τoυς ημιυπαίθριους

Διευκρινιστική εγκύκλιο για τους ημιυπαίθριους εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απαντώντας σε ερωτήματα πολεοδομικών υπηρεσιών και πολιτών.

ΞΕΕ: Στο 10% η πτώση της τουριστικής κίνησης

Στο 10% κυμαίνεται η πτώση της τουριστικής κίνησης καθώς και των τιμών των ξενοδοχείων, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Γιώργος Τσακίρης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Times» για την πορεία της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα.

Ακαρπη η συνάντηση με τους βαθμολογητές

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε αργά το μεσημέρι το προεδρείο της ΟΛΜΕ με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτη για τη μη περικοπή των αμοιβών όσων εκπαιδευτικών εμπλέκονται στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

S-300 και S-400 στην Τουρκία

Η Ρωσία ελπίζει να πωλήσει στην Τουρκία πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος S-300 και S-400, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής της ρωσικής εξαγωγικής εταιρείας όπλων Rosoboronexport.

Έτσι έφευγαν τα χρήματα από την Siemens

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ






Αποσπάσματα από την κατάθεση της εφοριακού Αντωνίας Μάρκου στις 7 Μαΐου στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου. Η Μάρκου παραδέχθηκε τη συνασθηματική της εμπλοκή και εξάρτηση από τον Δημήτρη Νέγρη με τον οποίο γνωρίστηκε τιο 1984 και απότότε διατήρησαν για χρόνια μια στενή προσωπιξκή επαφή με κοινά κομματικά ενδιαφέροντα στο χώρο της ΝΔ. Υπήρξε –όπως δήλωσε η ίδια- γραμματέας του στην τοπική οργάνωση που ήταν πρόεδρος και στην Α1 Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. που ήταν επίσης πρόεδρος.



«Το 1993 με πείθει (ενν. ο Νέγρης) να ανοίξω λογαριασμό στην...

Όργιο φημών για την Ισπανία-διαψεύδεται προσφυγή της στον μηχανισμό

Διαψεύδει η Κομισιόν σενάρια πως η Ε.Ε., το ΔΝΤ και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζουν σχέδιο για την οικονομική ενίσχυση της Ισπανίας.

Άλκο: Με 63,65% ο Θ. Τζώρτζης - Νέος εσωτερικός ελεγκτής

Τους μετόχους που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στην Άλκο Ελλάς με ποσοστό μεγαλύτερο του 5% ανακοινώνει η εταιρεία.

Η Opel αποσύρει όλα τα αιτήματά της για δημόσιες εγγυήσεις από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις

Η αυτοκινητοβιομηχανία Opel, θυγατρική της αμερικανικής General Motors (GM), ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει όλα τα αιτήματά της προς τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για τη χορήγηση πιστωτικών εγγυήσεων, μία εβδομάδα μετά την απόρριψη σχετικού αιτήματός της από τη γερμανική κυβέρνηση.

Μετά την...

Το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,53%

Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,53% και διαμορφώνεται στα 1,2259 δολάρια. Το ευρώ διαπραγματεύεται στα 111,8463 γιεν, στο 0,8309 με τη Στερλίνα και στο 1,3886 με το Ελβετικό Φράγκο.

Πιο επιρρεπείς οι γυναίκες στο στρες

Δύο φορές πιο ευάλωτες στο στρες σε σχέση με τους άνδρες είναι οι γυναίκες, καθώς έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία σε μια ορμονική ουσία που εκκρίνεται σε διαστήματα έντονου στρες, υποστηρίζει νέα μελέτη Αμερικανών Επιστημόνων.

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Στην Ελλάδα ξεχνάμε γρήγορα τα καλά»

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας φιλοξενήθηκε στο επίσημο σάιτ της FIFA και μίλησε για την εθνική ομάδα και τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως βασικός με τη γαλανόλευκη.

Η βιταμίνη Β μειώνει τις πιθανότητες για καρκίνο του πνεύμονα

Μειωμένες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο των πνευμόνων έχουν όσοι διαθέτουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης Β στο αίμα τους, ακόμη και οι καπνιστές, σύμφωνα με μια νέα έρευνα Ευρωπαίων επιστημόνων.



ΕΣΕΕ: Να διασφαλίσουμε το 13ο και 14ο μισθό

Τη διασφάλιση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομεά υποστηρίζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου «ιδιαίτερα στην τρέχουσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία», όπως δήλωσε ο πρόεδρός της Βασίλης Κορκίδης.



Άφθονο νερό στο εσωτερικό της Σελήνης

Πολύ περισσότερο νερό απʼ ό,τι θα περίμενε κανείς υπάρχει στη Σελήνη, το οποίο πιστεύεται ότι βρίσκεται βαθιά κάτω από μεγάλο μέρος της επιφάνειας του δορυφόρου, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.

Στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα

Το σχέδιο νόμου για τη βιοποικιλότητα που παρουσίασε το υπουργείο Περιβάλλοντος εναρμονίζεται με τη νομοθεσία για τα δάση και θεωρεί τη βιοποικιλότητα «εθνικό κεφάλαιο και κρίσιμη παρακαταθήκη της χώρας για το μέλλον».

"You in Greece", το νέο σύνθημα του ελληνικού τουρισμού

Τη νέα επικοινωνιακή τουριστική προσέγγιση της Ελλάδας, που ακούει στο όνομα You in Greece, παρουσίασε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη τύπου, με μακροπρόθεσμο στόχο, όπως είπε, τη μετάβαση της χώρας μας, από το μοντέλο ήλιος και θάλασσα, στην Ελλάδα των εμπειριών και της πολυποικιλότητας.

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί πρώην υπουργών και υφυπουργών



Ομόφωνα αποδεκτή έγινε από τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens η πρόταση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα, να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων οι οποίοι ενέκριναν τις προγραμματικές συμβάσεις για την ψηφιοποίηση των παροχών του ΟΤΕ...

Γερμανία: Στο ναδίρ η δημοτικότητα της Μέρκελ

Στα χαμηλότερα επίπεδα από την άνοδό της στην καγκελαρία το 2005 έχει υποχωρήσει η δημοτικότητα της Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης.

Γκρούεφσκι: Το όνομα θα τεθεί σε δημοψήφισμα

Την πρόθεσή του να θέσει σε δημοψήφισμα μια ενδεχόμενη συμβιβαστική λύση για το ζήτημα της ονομασίας επανέλαβε, μιλώντας στη συγκέντρωση του κόμματός του VMRO-DPMNE, ο Νίκολα Γκρούεφσκι.

Προειδοποίηση Ρεν για εκτροχιασμό της ανάκαμψης

Την ανησυχία του ότι οι αναταραχές στις αγορές κρατικών ομολόγων ενδεχομένως να εκτροχιάσουν την οικονομική ανάκαμψη στην Ευρώπη, εξέφρασε ο επίτροπος της Ε.Ε. για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Όλι Ρεν.



Aπάντηση Civitas στην ΕΣΗΕΑ

«Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι χρηματίζονται δημοσιογράφοι στην κατάθεση μου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό προκύπτει απολύτως ξεκάθαρα από την απλή ανάγνωση των πρακτικών», τονίζει σε επιστολή του προς την ΕΣΗΕΑ ο κ. Γιώργος Φλέσσας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Civitas.

Παράταση υποβολής καταστάσεων άρθρου 20 του Κ.Β.Σ.

Την παράταση του χρόνου υποβολής των καταστάσεων και ισοζυγίων του άρθρου 20 του Κ.Β.Σ., ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ των υπόχρεων, γνωστοποίησε με εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών.




Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, από το ημερολογιακό έτος 2009 και εφεξής, ο χρόνος υποβολής των καταστάσεων της παραγράφου 1 του άρθρου 20 του π.δ. 186/1992 (Κ.Β.Σ.), που λήγει την 25η Ιουνίου κάθε έτους, ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής τους, καθορίζεται ως εξής:

Σόιμπλε: «Οι Έλληνες δεν είναι τεμπέληδες»

Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα πετύχει και ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι...







επαρκή, εμφανίστηκε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Θα διαψευστούν όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα τελικά θα πτωχεύσει», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του BBC.

Τα περιττώματα ...κάνουν καλό !

Στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής...



Τα περιττώματα των φαλαινών, μπορούν να βοηθήσουν τους ωκεανούς, να απορροφήσουν περισσότερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, που εκλύεται στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με μελέτη Αυστραλών επιστημόνων.


«Πρωτιά» στον πληθωρισμό

Στο 1,6% αυξήθηκε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού στην ευρωζώνη το Μάιο, από 1,5% που ήταν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat Σε μηνιαία βάση, ο δείκτης τιμών καταναλωτή αυξήθηκε κατά 0,1%.



Συμφωνία με Δημήτρη Σαλπιγγίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή επιθετικό Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την υπογραφή συμβολαίων για τα επόμενα 4 χρόνια.







http://www.paokfc.gr



Παράταση αποχής βαθμολογητών

Να παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την Παρασκευή αποφάσισαν οι βαθμολογητές. Δε φαίνεται να...

Αυξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης και στη Γαλλία

Οι Γάλλοι θα πρέπει να εργάζονται δύο χρόνια περισσότερο πριν συνταξιοδοτηθούν και όσοι έχουν υψηλά εισοδήματα θα πληρώνουν μεγαλύτερους φόρους, ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση.

Ο Dr. Conrad Murray κρατάει την άδειά επαγγέλματος

Ένα χρόνο μετά, ο βασικός ύποπτος για το θάνατο του βασιλιά της pop, Michael Jackson, παραμένει ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε ισχυρή δόση φαρμάκων, που δεν άντεξε ο οργανισμός του τραγουδιστή. Ωστόσο, ο Dr. Conrad Murray μπορεί να διατηρήσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μέχρι τη δίκη του.

Και πάλι ακριβότερη η αμόλυβδη

Άνοδο κατά 0,4 λεπτά το λίτρο σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης την περασμένη εβδομάδα, σπάζοντας το "σερί" τεσσάρων συνεχόμενων πτωτικών εβδομάδων.

Οικολογικό παγωτό με γεύση... φάβα !

Μόνο για απαιτητικούς γευσιγνώστες...

Η ΕΕΤΤ έκλεισε το οικονομικό κανάλι SBC.Εξέπεμπε χωρίς άδεια και μάλιστα πάνω στη συχνότητα της Βουλής

Με μια επιχείρηση αστραπή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κατέβασε χθες τις κεραίες του  μικρού οικονομικού καναλιού SBC που εξέπεμπε απο την Αθήνα
.Πρόκειται για το μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας μας που αν και μικρό μετέδιδε σε κανονικό χρόνο τις συναλλαγές του χρηματιστηρίου.Οι καταγγελίες εναντίον του ήταν πολλές αφου λειτουργούσε χωρίς καμμία απολύτως άδεια.Αν και είναι κακό να φυμώνεται ένα ΜΜΕ και να κλείνει ένας τηλεοπτικός σταθμός ερώτημα προκαλεί γιατί οι αρχές επενέβησαν με τέτοια καθυστέρηση. Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού.

εργασιακά στη συνάντηση Λοβέρδου-Τρόικας

Με τους εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Κομισιόν θα συναντηθεί αύριο ο υπουργός Εργασίας...

"«Οξυγόνο» στα νοσοκομεία"

Προς ομαλοποίηση οδεύει η έκρυθμη κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων σε χειρουργικά υλικά και αναλώσιμα, μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Υγείας για την εξόφληση των χρεών του ΕΣΥ...

Προστασία από τους διαιτητές ζητεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μεγαλύτερη προστασία ζήτησε από τους διαιτητές του Μουντιάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, διαμαρτυρόμενος για τα σκληρά φάουλ που δέχεται από τους αντιπάλους του.

Συνεχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι στο Μετρό

Τη συνέχιση της απεργίας τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους περίπου 285 συμβασιούχους συναδέλφους τους, των οποίων οι συμβάσεις δεν ανανεώνονται, καθώς κρίθηκαν παράνομες από τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.


Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στον Γιώργο Τσουγκράνη

Διάταξη για την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον επιχειρηματία Γιώργο Τσουγκράνη, σε λογαριασμό του οποίου κατατέθηκαν 450 χιλιάδες μάρκα που προορίζονταν για τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη, εξέδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ι. Σακελάκος.

Η ΕΣΗΕΑ ζητάει λίστα δημοσιογράφων που ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική

Με έξοδα της Τράπεζας Πειραιώς








Άργησε αλλά ξύπνησε η Ένωση Συντακτών. Με επιστολή της ζητάει τη λίστα όλων των δημοσιογράφων που ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική για το μουντιάλ, και η Πειραιώς χρηματοδότησε ...

Μείωση των ακάλυπτων επιταγών

Στα 730 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε η αξία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών στο πεντάμηνο, έναντι 1,4 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2009...

Τα φτηνότερα και ακριβότερα βενζινάδικα σε Αθήνα και ολόκλητρη την Ελλάδα

Που να βάλετε και που, να μην βάλετε βενζίνη... Ποιά είναι  τα φτηνότερα και ποιά τα ακριβότερα πρατήρια υγρών καυσίμων στην πρωτεύουσα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα;

 TΑ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Τιμή: 1.415 Αμόλυβδη 95

Μάθετε να ξεχωρίζετε τα φρέσκα ψάρια!

Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να το μάθεις, είναι να ξεχωρίζεις τα φρέσκα ψαρια, είναι αρκετά δύσκολο γιατί πρέπει να δεις πολλά και πολλές φορες για να καταφέρεις να αγοράσεις ψάρι μονος σου!

Το ψάρι το φρέσκο για να το ξεχωρίσεις
δεν το κοιτάς στα βράνxια αν είναι κόκκινα η όχι όπως

Δολοφονία Χατζηκωστή. Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση

Μετά τη σύλληψη του Ξενοφώντος, που φέρεται να δολοφόνησε τον Άντη Χατζηκωστή τον περασμένο Ιανουάριο, όλα ξεκινούν από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή με την κατάθεση εκ νέου των μαρτύρων, που έχουν κληθεί.

Κρίση και στο sex

Το κραχ που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και κραχ στο σεξ και τις επιδόσεις των Ελλήνων ανδρών. Η μείωση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά και η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών που καταγράφει μεγάλη μελέτη της εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του

Παναθηναικός. Νίκας,Μαυροκουκουλάκης ή Πατέρας;


Εκπληξη προκάλεσε η επιλογή του εκπροσώπου για το Δ.Σ. της γενικής συνέλευσης της 18ης Ιουνίου από την επιλογή του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη
Το μεσημέρι της Τρίτης, οι κύριοι μέτοχοι της "πράσινης" ΠΑΕ απέστειλαν επιστολές για το ΔΣ που θα προκύψει από τη γενική συνέλευση της 18ης Ιουνίου.

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Κόκκαλη -Μαρινάκη


Ιστορικές μέρες φαίνεται ότι περνάει ο Ολυμπιακός. Το ραντεβού Σ.Κόκκαλη και Β.Μαρινάκη, σηματοδοτεί εξελίξεις και μια αλλαγή σελίδας που ενδεχομένως να μην έμοιαζε ορατή, με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις, αλλά που πλέον φαντάζει ως η πιο πιθανή λύση,για το μέλλον της πειραϊκής ΠΑΕ

Απεργία σήμερα στο μετρό. Προβλήματα στις συγκοινωνίες και αύριο

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το επιβατικό κοινό της Αθήνας, λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο Μετρό «Χειρόφρενο» τραβούν την Πέμπτη για πέντε ώρες όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς του λεκανοπεδίου.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό προχωρούν στην κινητοποίηση, σε ένδειξη συμπαράστασης στους περίπου 285