e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σύσκεψη για τις παρελάσεις


Ενόψει και της 25ης Μαρτίου

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης των αντιδράσεων στις παρελάσεις εν όψει της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στο σφυρί το κύπελλο του Σπύρου Λούη


Η κρίση φαίνεται πως δεν γνωρίζει από πολιτιστικά ιδεώδη αν αναλογιστή κανείς ότι είναι η αιτία που οδηγεί τον εγγονό του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη, Σπύρου Λούη, να εκποιήσει το κύπελλο του ανθρώπου θρύλου.

Το LSD... "φάρμακο" για τους αλκοολικούς


Αρκεί μια δόση του γνωστού ψυχεδελικού LSD για να βοηθήσει όσους είναι εξαρτημένοι από το αλκοόλ, να μειώσουν ή και να σταματήσουν τον εθισμό τους από το ποτό, σύμφωνα με μια επαναξιολόγηση, που έγινε τώρα για πρώτη φορά, των σχετικών επιστημονικών ερευνών που είχαν πραγματοποιηθεί ήδη από τη δεκαετία του ’60 και του ’70, αλλά είχαν ξεχαστεί.

Ο Σουλτς χαιρετίζει την επιτυχία του PSI


Την εθελούσια συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, χαιρετίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, με ανακοίνωση που εξέδωσε από τις Βρυξέλλες.

Ποιός πρόδωσε τον μπιν Λάντεν; Chercher la femme...


Ο Οσάμα μπιν Λάντεν προδόθηκε στους Αμερικανούς από μια από τις συζύγους του που ζήλευε την μικρότερη από όλες, σύμφωνα με θεωρία που διατυπώνει πακιστανικός πρώην αξιωματικός.

"Να επιτραπεί η χρήση όπλου από αστυνομία και πολίτες"

Την αλλαγή της νομοθεσίας για την οπλοχρησία τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από τους πολίτες ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας.

Αντίστροφη μέτρηση για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς την παρουσία του προέδρου του κινήματος Γ. Παπανδρέου, όπου θα συζητηθούν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ζούμε στη "Μετά Υπολογιστήν" εποχή


Ο Ρέι Όζι, ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μπιλ Γκέιτς ως οραματιστής της τεχνολογίας της Microsoft, πιστεύει ότι ο κόσμος έχει "ξεπεράσει" τον προσωπικό υπολογιστή και παραδέχεται, πως τη θέση του έχουν πάρει πια τα "έξυπνα τηλέφωνα" και τα tablets.

Βενιζέλος: Δεν θα γίνει νόμος για ρύθμιση δανείων

«Έχουν εκδοθεί διοικητικές πράξεις για τους δημόσιους υπαλλήλους ώστε να μειωθεί στα 3/10 ο μισθός που παρακρατείται από το Παρακαταθηκών για στεγαστικά δάνεια. Το ποσό που κρατείται δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 4/10 του μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος».

Αγωνία για την απόφαση της ISDA


Ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας, μετά την ολοκλήρωση του PSI; Πριν δοθεί η οποιαδήποτε απάντηση σε αυτό το κρίσιμο, ούτως ή άλλως, ερώτημα καλό θα ήταν να περιμένουμε την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας συνεδρίασης που λαμβάνει χώρα σε λίγη ώρα στα κεντρικά της ISDA.

Το κούρεμα έδωσε πνοή στο ΧΑΑ


Το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων φαίνεται πως δίνει ώθηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών το οποίο σημειώνει κέρδη ενώ και η Ευρώπη μετά από μια αρχική ταλάντευση οδηγήθηκε σε άνοδο.