e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πέθανε ο τραγουδιστής που θα τραγουδούσε στην έναρξη του Mundial

Πέθανε ξαφνικά χθες ο Νοτιοαφρικανός τραγουδιστής, Siphiwo Ntshebe, ο οποίος είχε επιλεχθεί από τον ίδιο τον Νelson Mandela να τραγουδήσει στην έναρξη του Μundial.

200.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ!

H δραματική κατάσταση στον Κυριακάτικο Τύπο αποτυπώνεται στο δελτίο κυκλοφοριών του προηγούμενου έτους. Από την Κυριακή 24 Μαίου 2009 μέχρι σήμερα χάθηκαν περίπου 200.000 αναγνώστες!

Μείωση 93% στα έσοδα της Εθνικής για το α΄ τρίμηνο


Η έκτακτη φορολογική εισφορά για τα κέρδη του 2009 συνέβαλε αποφασιστικά στη μείωση κατά 93% των εσόδων της Εθνικής Τράπεζας για το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

217.804.092 ευρώ το πλεόνασμα της Νομαρχίας Αθηνών


Σε 217.804.092 ευρώ διαμορφώνεται το συνολικό πλεόνασμα της Νομαρχίας Αθηνών για το Οικονομικό Έτος 2009, που από το 2003 μέχρι σήμερα έχει πλεονασματικούς απολογισμούς.

500 εκατομμύρια χρήστες στο Facebook!

Το Facebook έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο στην ιστορία του internet. Ξεπέρασε και το φράγμα των 500 εκατομμυρίων μελών, κάτι που θα ανακοινωθεί και ...

Αποχή των βαθμολογητών στις 28 Μαΐου προτείνει η ΟΛΜΕ


Την καθυστέρηση στην υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία καθορίζει το ποσό που θα διατεθεί για την αποζημίωση όσων εκπαιδευτικών εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καταγγέλλει η ΟΛΜΕ.

Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Αλκαίος για τον τελικό!

Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Αλκαίος για τον τελικό!

Αν νομίζουμε ότι τα είδαμε όλα χτες από τον Γιώργο Αλκαίο, πέφτουμε έξω… Τα καλύτερα τώρα έρχονται! Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από τα «ενδότερα» της συμμετοχής, στην παρουσίαση του "Opa" στον τελικό θα υπάρχει διαφοροποίηση σε ένα σημείο σε σχέση με αυτό που είδατε χτες, σε ένα σημείο.

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΟΓΑ

Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος.
Την παραίτησή του στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέα Λοβέρδο υπέβαλε ο Διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων Λευτέρης Ν. Παπαγεωργόπουλος. Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος αποδέχθηκε την παραίτηση και ζήτησε από τον κ. Παπαγεωργόπουλο να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του έως ότου διοριστεί ο επόμενος Διοικητής του ΟΓΑ. 

O «χάρτης» του νέου Aσφαλιστικού σε 23 ερωτήσεις


Στα 360 ευρώ υπολογίζεται σήμερα η βασική σύνταξη που δεν αντιστοιχεί σε ασφαλιστικές εισφορές. - Η χορήγηση ξεκινά από την 1/1/2018. Nέα δεδομένα διαμορφώνει για την ασφάλιση και τη συνταξιοδότηση το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Aσφαλιστικού

Ο Επίτροπος Ρεν φοβάται την οικονομική στασιμότητα στην Ευρώπη


Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει οικονομική στασιμότητα και απώλεια του πολιτικού της κύρους αν δεν κάνει μεταρρυθμίσεις, δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος της ΕΕ για τις...

Τι πούλησαν οι κυριακάτικες εφημερίδες.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ (23/05/2010)

Οι κυκλοφορίες των καθημερινών εφημερίδων

Διαβάστε  τις κυκλοφορίες των πολιτικών και των αθλητικών εφημερίδων μέσω των επίσημων στοιχείων  του πρακτορείου για την περιοχή της Αθήνας  Πειραιά
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ (22/05/2010)

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ψηφίστηκε χθες το βράδυ, στο σύνολό του, κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής...

Πρόβλημα με Νίνη


Με τραυματισμό στο γόνατο αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Εθνικής ο Σωτήρης Νίνης. Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού συγκρούστηκε σε μια φάση με τον Γρηγόρη Μάκο και αποχώρησε από το κανονικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθούν το μέγεθος του τραυματισμού και ο χρόνος της απουσίας του από τις προπονήσεις.

75η στην ποιότητα ζωής η Αθήνα

Την πρώτη θέση στην λίστα με τις πόλεις με την καλύτερη ποιότητα ζωής κατέχει η Βιέννη, μπροστά από τη Ζυρίχη και τη Γενεύη, ενώ η Αθήνα καταλαμβάνει την 75η θέση του σχετικού καταλόγου, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της εταιρείας συμβούλων ανθρωπίνου δυναμικού Mercer.

Πτώση του ευρώ

ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ

Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,74% και διαμορφώνεται στα 1,2280 δολάρια. Το ευρώ ...
διαπραγματεύεται στα 111,315 γιεν, στο 0,855 με τη Στερλίνα και στο 1,4208 με το Ελβετικό Φράγκο.

Το Atlantis ολοκλήρωσε την ιστορία του

32 ΠΤΗΣΕΙΣ

Μετά απο 32 πτήσεις, 294 συνολικά μέρες στο διάστημα, 4,648 τροχιές και 120 εκατομμύρια μίλια το Atlantis προσγειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη Florida ολοκληρώνοντας έτσι την ιστορία του. Ηταν η τελευταία του διαστημική πτήση.

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στους 33 βαθμούς Κελσίου θα ανέβει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Στο τραπέζι οι αποκρατικοποιήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου το άτυπο υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

ΕΤΕπ: Στα 2,6 δισ. ευρώ οι χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα

Στο ύψος-ρεκόρ των 2,6 δισ. ευρώ προβλέπεται να ανέλθουν οι χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ΕΤΕπ προς την Ελλάδα το 2010 και θα είναι υπερδιπλάσιες από το μέσο όρο της περασμένης πενταετίας.

Τρελή άνοδος του χρυσού.

Σε ανοδική τροχιά θα βρεθεί ο χρυσός τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εντεινόμενων ανησυχιών σχετικά με την κρίση δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη και τη διευρυμένη μεταβλητότητα των χρηματοοικονομικών αγορών που έχουν οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησης για το πολύτιμο μέταλλο.

Τα κέρδη της Τράπεζας Κύπρου και τα χρήματα που έφυγαν...


Σημαντικά κέρδη, ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ, εμφάνισε το πρώτο τρίμηνο του έτους η Τράπεζα Κύπρου., σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Επιστολή-έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη

Επιστολή-έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη
Έκπληκτοι διαβάσαμε την επιστολή που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello όσον αναφορά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο προηγούμενο τεύχος με το γιο της, Άγγελο.

Φωτιά στο Σχιστό


Πυρκαγιά αυτή την ώρα στο Σχιστό. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση, στο χώρο του στρατοπέδου του Ναυτικού. Στο σημείο βρίσκονται...

«Στα πράσα» ο Μαντέλης με χορηγία της Siemens

Διακόσιες χιλιάδες μάρκα έλαβε ως χορηγία ο Τάσος Μαντέλης, υπουργός Μεταφορών στην κυβέρνηση Κώστα Σημίτη, σύμφωνα με μαρτυρία του περίφημου «Rocos», δηλαδή του Γιώργου Τσουγκράνη, φίλου και κουμπάρου του πρώην υπουργού.

Η αλήθεια για την υγεία του Καρατζαφέρη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το διαδίκτυο πήρε ...φωτιά με τις φήμες που απλώθηκαν σε όλη την Αθήνα περί δήθεν σοβαρής ασθένειας {καρκίνος} του προέδρου του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού κ.Γιώργου Καρατζαφέρη. προς δόξαν της ανευθυνότητας και της συνηθισμένης ...ράδιο αρβύλας.
Η αλήθεια για την υγεία του Γιώργου Καρατζαφέρη που αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αλλά πρόκειται να πάρει εξιτήριο σήμερα

Δύο ποτηράκια την ημέρα.. τον διαβήτη κάνουν πέρα!

Δύο ποτηράκια αλκοόλ την ημέρα μειώνουν την πιθανότητα των υγειών ενηλίκων να εμφανίσουν διαβήτη, σε σχέση με όσους δεν πίνουν καθόλου, σύμφωνα με νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.

Μεγάλωσε ο ελληνικός «στόλος»

Αύξηση 5,6% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) τον Μάρτιο φέτος, σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Μαρτίου 2007, και ανήλθε σε 2.128 πλοία.

Σήμερα σε Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση οι εκπρόσωποι των καναλιών!

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ - ΤΣΑΜΑΖ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ 

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση εκπροσώπων όλων των καναλιών με τους Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση, για να εκφράσουν την έντονη αντίδρασή τους για την επιπλέον 25% έκπτωση που ζητάνε οι ΟΤΕ – COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τη διαφήμισή τους. Οι καναλάρχες υποστηρίζουν ότι...

Υποχώρησε το εμπορικό έλλειμμα

Μείωση κατά 18,9% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου εφέτος, και ανήλθε σε 6.220,6 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 7.672,1 εκατομμυρίων ευρώ κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

Συγκέντρωση και πορεία με απορριμματοφόρα στο κέντρο


Ραντεβού για τις 12:00 έχουν δώσει τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη διαμαρτυρόμενοι για τις μετατάξεις υπαλλήλων λόγω του σχεδίου “Καλλικράτης”.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι που πραγματοποιούν 4ωρη στάση εργασίας 11:00 - 15:00 θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Ερωτηματικά από τη «φραγή» στο Καστρί


Ερωτηματικά -και υπόνοιες ακόμα και για τηλεφωνική υποκλοπή- προκαλεί το θέμα που προέκυψε με το σταθερό τηλέφωνο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην οικία του στο Καστρί, το οποίο παρέμενε νεκρό για εβδομάδες χωρίς να είναι δυνατό να δέχεται κλήσεις...

Υποχώρησε μια θέση η Εθνική στην κατάταξη της FIFA


Μια θέση έχασε η Εθνική μας στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA για τον Μάιο. Η Ελλάδα υποχώρησε στη 13η θέση από τη 12η που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα...

Στο νοσοκομείο ξανά ο Δημήτρης Μητροπάνος

Στο νοσοκομείο ξανά ο Δημήτρης Μητροπάνος
Καινούργια περιπέτεια για τον Δημήτρη Μητροπάνο... Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας οδήγησε τον τραγουδιστή στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε, χθες το πρωί, εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας με πυρετό. Υποβλήθηκε αμέσως σε ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Απαγόρευση κυκλοφορίας θαλάσσιων μοτοποδηλάτων

Ενόψει της θερινής περιόδου, το Λιμεναρχείο Πειραιά επέβαλε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα θαλάσσια μοτοποδήλατα, ανεξαρτήτως τύπου (SEA BEΕTLE, SEA BIKE, SERF JET, JET SKI, κ.λπ.), στην περιοχή της Σαλαμίνας.

Πιέζει η «τρόικα» για ακόμη πιο επώδυνα μέτρα

Με τη σφραγίδα των εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που σήμερα εγκαθίστανται στην Αθήνα, το υπουργείο Εργασίας ετοιμάζεται να προσθέσει στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο σκληρές αλλαγές, όπως τα 40 έτη εργασίας για πλήρη σύνταξη και την εφαρμογή των μέτρων από το 2015. Μάλιστα, δεν αποκλείονται πλέον και άλλες δυσμενείς...

Αύξηση κερδών 29% για την Τράπεζα Κύπρου

Σημαντικά κέρδη, ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ, εμφάνισε το πρώτο τρίμηνο του έτους η Τράπεζα Κύπρου.

Reuters: Αποκρατικοποιήσεις για έσοδα

Σειρά αποκρατικοποιήσεων, που κατά την τριετία 2011-2013 θα επιφέρουν ετήσια έσοδα στον κρατικό προϋπολογισμό ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, προσδοκά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.

Μην ξεχάσετε τις δηλώσεις


«Μπλόκο στη γέφυρα της Χαλκίδας για τον «Καλλικράτη»


Στον αποκλεισμό της γέφυρας της Χαλκίδας προχώρησαν από τις 10:20 το πρωί κάτοικοι και φορείς της Κύμης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο «Καλλικράτης».

«Δεν υπάρχει κίνδυνος διπλής ύφεσης στην ευρωζώνη» λέει ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ

Την εκτίμησή του ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διπλής ύφεσης στη ζώνη του ευρώ εξέφρασε με συνέντευξή του στην εφημερίδα Figaro Economie ο οικονομολόγος επικεφαλής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Πιέρ Κάρλο Παντοάν, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι τα κράτη πρέπει να προχωρήσουν σε δομικές μεταρρυθμίσεις ώστε να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους.

Νέα αγωνία για τον Λάκη

Τον τελευταίο καιρό το μυαλό και η καρδιά του Λάκη Λαζόπουλου είναι διαρκώς κοντά στη μεγάλη αδυναμία της ζωής του, την κυρία Μαρία. Η μητέρα του «Mr Αλ τσαντίρι» νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας και η αγωνία του Λάκη για την υγεία της είναι και εύλογη και έντονη...

Η επισκόπηση του ελληνικού τύπου σήμερα

Τα θέματα που κυριαρχουν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων ,μέσα απο την επισκόπηση του τύπου είναι το ασφαλιστικό, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης,η επιχείρηση πάταξης της φοροδιαφυγής και κάθαρσης που ξεκινά η κυβέρνηση και το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Ακόμα τονίζονται ιδιαίτερα η κρίση στην ευρωζώνη, με αδύναμο κρίκο αυτή τη φορά την Ισπανία, και το ζήτημα των ρυθμίσεων με τις τιμές των φαρμάκων 

Η FORMULA 1 επιστρέφει στις ΗΠΑ

Η Φόρμουλα 1 επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2012. Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής του πρωταθλήματος, Μπέρνι Εκλστόουν, ένας από τους αγώνες της χρονιάς θα διεξαχθεί στο Όστιν, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας.

Πανελληνιες με αρχαία και φυσική


Στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και της Φυσικής (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης) εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Με άνοδο 0,66% έκλεισε στο Τόκιο ο Nikkei

Με άνοδο 62,77 μονάδων, ποσοστό 0,66%, έκλεισε στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei [.N225] 225, φθάνοντας στις 9.522,66 μονάδες.

Αρχιζει το μάτς.Ησυγκρουση των αιωνίων.Θα κρατήσει τα σκήπτρα ο Παναθηναικός;

 Απόψε το βράδυ (ΟΑΚΑ 21:45, ΣΚΑΪ), αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για  τους μεγάλους τελικούς της Α1 στο μπάσκετ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται με στόχο τις τρείς νίκες ώστε να κατακτήσουν το έπαθλο του πρωταθλητή,  με τους "πράσινους", που έχουν και το πλεονέκτημα έδρας.

Kινητοποιήσεις και απο τους έλληνες συνταξιούχους της Μελβούρνης

Στους δρόμους βγαίνουν πάλι αύριο οι Έλληνες συνταξιούχοι της Μελβούρνης. Με την ευκαιρία των επερχόμενων ομοσπονδιακών και πολιτειακών εκλογών, η Ένωση Ελληνικών Συλλόγων Ηλικιωμένων Μελβούρνης και Βικτωρίας οργανώνει μεγάλο συλλαλητήριο, την Πέμπτη στις 11 το πρωί, έξω από το πολιτειακό Κοινοβούλιο της Βικτώριας.

Η συνάντηση Χριστόφια Έρογλου

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των Δημήτρη Χριστόφια και Ντερβίς Έρογλου στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων.



Φιλική ατμόσφαιρα επικράτησε στο χθεσινό δείπνο, που παρέθεσε ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ, Αλεξάντερ Ντάουνερ στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και στον τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου και στις συζύγους τους.