e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-«Νταβατζήδες» στους εθνικούς δρομους. Η μεγάλη απάτη με τα διόδια που διαρκώς αυξάνονται. Οι εργολάβοι που πληρώνονται για έργα τα οποία… σταμάτησαν και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Ρέππα, ο οποίος πρέπει να βρει λύση και άμεσα.


-Όταν οι Αμερικανοί «βλέπουν» πραξικόπημα στην Ελλάδα. Τα βρώμικα παιχνίδια συμφερόντων στην πλάτη μας, τα σενάρια χρεοκοπίας, οι εφημερίδες και τα πρόσωπα.

Υψηλά πρόστιμα για τους δημοσιονομικά ασυνεπείς της ευρωζώνης εισηγείται ο Όλι Ρεν


Οι προτάσεις της Κομισιόν


Την επιβολή υψηλών προστίμων στις χώρες της ευρωζώνης που παραβιάζουν συστηματικά τους δημοσιονομικούς κανόνες και τις συστάσεις για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, προβλέπουν προτάσεις που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη ο Όλι Ρεν.Σύμφωνα με τους Financial Times, οι προτάσεις του Φινλανδού Επιτρόπου σηματοδοτούν τις μεγαλύτερες αλλαγές στην οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης από την εισαγωγή του κοινού νομίσματος.

Κωνσταντίνος- Αλέξανδρος Γουλανδρής.



Διαβάστε στην Press Time


Μάθετε μόνο στην PRESS όλη την αλήθεια για τον Έλληνα μεγιστάνα- «φάντασμα» ο οποίος υποτίθεται ότι αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα του πλανήτη. Τα 5+1 ψέματα γι’ αυτόν, τα 308 εκατομμύρια δολάρια και η περιουσία του Ωνάση.

Ρινικό σπρέι «μεταμορφώνει» τους εσωστρεφείς σε άνετους και ζεστούς ανθρώπους


«Ψεκάζουμε και αλλάζουμε»


Ισραηλινοί και αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα ρινικό σπρέι, που περιέχει ωκυτοκίνη -τη λεγόμενη «ορμόνη της αγάπης»- μπορεί να βοηθήσει τους ντροπαλούς και εσωστρεφείς ανθρώπους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να έχουν πιο άνετες και ζεστές κοινωνικές σχέσεις.Η συγκεκριμένη ουσία είναι γνωστό ότι αυξάνει την ικανότητα των ανθρώπων να νιώθουν καλύτερα τον διπλανό τους και να αναπτύσσουν συναισθηματικό δεσμό μαζί του, για αυτό η ωκυτοκίνη -που παράγεται με φυσικό τρόπο από το ανθρώπινο σώμα- παίζει καθοριστικό ρόλο, ήδη από τη γέννηση, στις σχέσεις μεταξύ των γονιών (ειδικά της μητέρας) και των παιδιών.

Τρόμος με το γιατρό- μαιευτήρα του ΙΑΣΩ.




Διαβάστε στην Press Time


Η «φάμπρικα» με τα ωάρια και οι εκδιδόμενες γυναίκες. Τεράστιος ο κίνδυνος για την υγεία των γυναικών και των νεογνών. Πώς οδηγούνταν στο κέντρο του γιατρού οι Ρουμάνες. Οι τεράστιες ευθύνες του Υπουργείου Υγείας και οι έρευνες της ΕΛΑΣ που βρίσκονται κοντά σε νέο κύκλωμα.

Ρωσική πτήση παρατήρησης στην Ελλάδα


Ολοκληρώνεται σήμερα το «Open Skies»

Ολοκληρώνεται σήμερα η πτήση παρατήρησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, που εκτελείται στο πλαίσιο της Συνθήκης Ανοικτών Ουρανών (Open Skies).

Σκάνδαλο με σεξ και χρήμα για υποψήφιο δήμαρχο.




Διαβάστε στην Press Time


Σάλος με αποκαλύψεις που έρχονται. Φάκελο για τον εισαγγελέα ετοιμάζουν οι «αντίπαλοί» του.

Αγωγή κατά ακροδεξιού κόμματος της Δανίας κατέθεσαν οι Abba για χρήση του «Mamma Mia!»


«Δεν το επιτρέψαμε ποτέ»


Τα μέλη των θρυλικών Abba, Μπένι Άντερσον και Μπγιόρν Ούλβεους, κατέθεσαν αγωγή εναντίον ενός ακροδεξιού κόμματος της Δανίας επειδή χρησιμοποίησε την επιτυχία τους Mamma Mia! σε προεκλογικές του συγκεντρώσεις.Ο Μπ.Αντερσον δήλωσε ότι το συγκρότημα ποτέ δεν επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί η μουσική του για πολιτικούς σκοπούς.

Ιός - «σκουλήκι» ανοίγει νέα εποχή στον κυβερνοπόλεμο

Ο Stuxnet έχει στόχο το Ιράν;


Προάγγελος μίας νέας εποχής κυβερνοπολέμου είναι κατά τους ειδικούς ο ιός-«σκουλήκι» Stuxnet, ένα εξαιρετικά εξελιγμένο κακόβουλο λογισμικό που φαίνεται ότι στοχεύει για πρώτη φορά στα χρονικά στην πρόκληση καταστροφής στον πραγματικό και όχι εικονικό κόσμο. Ο ιός πιθανολογείται ότι μπορεί να έχει στόχο υποδομές «υψηλής αξίας» στο Ιράν -τον πυρηνικό σταθμό του σταθμού του Μπουσέρ ή τη μονάδα εμπλουτισμού ουρανίου στη Νατάνζ.Η πολυπλοκότητα του Stuxnet καταδεικνύει ότι δεν αποτελεί έργο μεμονωμένου χάκερ, αλλά καλά οργανωμένης ομάδας με υψηλή χρηματοδότηση. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο ιός θα μπορούσε να είναι έργο εθνικής κυβέρνησης, ενώ δεν αποκλείουν την τρομοκρατία, ιδεολογικά κίνητρα ή τον εκβιασμό.

Όταν οι Αμερικανοί «βλέπουν» πραξικόπημα στην Ελλάδα


Διαβάστε στην Press Time


Τα βρώμικα παιχνίδια συμφερόντων στην πλάτη μας, τα σενάρια χρεοκοπίας, οι εφημερίδες και τα πρόσωπα.

«Νταβατζήδες» στους εθνικούς δρομους.



Διαβάστε στην Press Time


Η μεγάλη απάτη με τα διόδια που διαρκώς αυξάνονται. Οι εργολάβοι που πληρώνονται για έργα τα οποία… σταμάτησαν και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Ρέππα, ο οποίος πρέπει να βρει λύση και άμεσα.

Θέμα μείωσης του ποσοστού κέρδους στα φαρμακεία ανοίγει ο Ανδρ.Λοβέρδος

Συνάντηση με τον κλάδο

Με το θέμα της μείωσης του ποσοστού κέρδους στα φαρμακεία συνέδεσε την απελευθέρωση του επαγγέλματος, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια της συνάντησής του με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Πάνω από το 1,34 δολάριο ενισχύεται το ευρώ

Διχασμένη η αγορά


Πάνω από το 1,34 δολάριο ενισχύθηκε, εκ νέου, την Παρασκευή, το ευρώ, ενώ οι αναλυτές είναι διχασμένοι σχετικά με τη βραχυπρόθεσμη πορεία του ενιαίου νομίσματος.

Έσπασε το φράγμα των 1.300 δολ. ο χρυσός

Πάνω από τα 1.300 δολάρια ανά ουγγιά σκαρφάλωσε σήμερα η τιμή του χρυσού στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, συνεχίζοντας το ράλι των τελευταίων ημερών.Η αναζωπύρωση των ανησυχιών σχετικά με την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας έχει στρέψει τους επενδυτές στο πολύτιμο μέταλλο, το οποίο θεωρείται ασφαλέστερο «καταφύγιο».

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αύριο στην Αττική

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα του Αιγαίου, αναμένονται σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τόσο αύριο όσο και την Κυριακή. Ειδικότερα για αύριο η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 25 - 26 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι μεταφορείς

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών-βυτιοφόρων, στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν πριν λίγο, παρά τις γραπτές διαβεβαιώσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα.Κάνουν μάλιστα λόγο για ανακολουθία των κυβερνητικών υποσχέσεων με όσα αναφέρει στην επιστολή του ο υπουργός.

Όσοι στέκονται πάνω σε σκάλα, γερνάνε γρηγορότερα!

Ο χρόνος σε ένα ρολόι στο πάτωμα κυλάει πιο αργά -αν και με ανεπαίσθητο τρόπο- σε σχέση με ένα ίδιο ρολόι που βρίσκεται πάνω σε μια σκάλα, επειδή το χαμηλότερο ρολόι επηρεάζεται (οριακά) περισσότερο από την βαρύτητα, αφού βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνειά της, με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλάει πιο γρήγορα για όποιον βρίσκεται πιο ψηλά. Αυτό υποστήριζε πάντα η θεωρία του Αϊνστάιν για τη σχετικότητα του χρόνου και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε τώρα στις ΗΠΑ, για πρώτη φορά, χάρη στην χρήση δύο υπερσύγχρονων ατομικών οπτικών (λέιζερ) ρολογιών ύψιστης ακρίβειας που είχαν τοποθετηθεί σε υψομετρική διαφορά μόλις 33 εκατοστών. Τα ρολόγια έδειξαν ότι αν κάποιος ζήσει επί 79 χρόνια σε υψόμετρο 33 εκατοστών (ένα "πόδι") ψηλότερο από κάποιον άλλο, θα γεράσει περίπου 90 δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου (νανοδευτερόλεπτα) περισσότερο. Τα απίστευτα αυτά ρολόγια (που λέγονται και "ρολόγια κβαντικής λογικής"), τα οποία βασίζονται σε ανεπαίσθητες δονήσεις ενός ιόντος αλουμινίου που είναι παγιδευμένο σε ένα ηλεκτρικό πεδίο, "χάνουν" μόλις ένα δευτερόλεπτο ανά 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή όσο περίπου υπάρχει η ζωή η Γη. Οι δονήσεις αυτές έχουν την ίδια γκάμα συχνοτήτων με το υπεριώδες φως, συνεπώς μπορούν να ανιχνευτούν από λέιζερ, γι' αυτό τα συγκεκριμένα ατομικά ρολόγια στην ουσία είναι οπτικά.

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης Γ. Δημήτραινας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης -σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή του- έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, ο Γιώργος Δημήτραινας από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου.

Έρχεται ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Σε λίγες εβδομάδες θα δοθεί στη δημοσιότητα ο νέος αναπτυξιακός νόμος που αλλάζει ένα καθεστώς δεκαετιών, βάζει στην άκρη τις άμετρες επιδοτήσεις και φέρνει στο επίκεντρο την οικονομία της γνώσης, την καινοτομία και την υψηλή προστιθέμενη αξία, επεσήμανε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας το πρωί στο 3ο αραβοελληνικό οικονομικό φόρουμ, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.Το φόρουμ ξεκίνησε λίγες ώρες μετά την υπογραφή στις ΗΠΑ του μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας - Κατάρ, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Χρυσοχοΐδης, λέγοντας ότι η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει πως δεν μένουμε μόνο στα λόγια.

Μείωση 30,7% στο έλλειμα εμπορικού ισοζυγίο

Η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων κατά το μήνα Ιούλιο 2010 ανήλθε στο ποσό των 2.824,7 εκατ. ευρώ (3.596,5 εκατ. δολάρια) έναντι 4.215,4 εκατ. ευρώ (5.921,3 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2009, παρουσιάζοντας μείωση 33,0%.Η αντίστοιχη μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε μείωση κατά 854,8 εκατ. ευρώ ή 24,1%.

«Μην αγοράζετε» συσκευές «μείωσης» κατανάλωσης ρεύματος, λέει το υπουργείο Ανάπτυξης


«Ουδεμία μείωση στο λογαριασμό»


Έρευνα για τις αυτοδιαφημιζόμενες ως συσκευές μείωσης κατανάλωσης ρεύματος πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε συνεργασία και με τη ΔΕΗ.
Αποσύρεται το αντιδιαβητικό φάρµακο Αvandia από την ευρωπαϊκή (και ελληνική) αγορά, επειδή αυξάνει τον κίνδυνο εµφράγµατος. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισµός Φαρµάκων (ΕΜΕΑ)

$5 δισ. επενδύσεις φέρνει ο Εμίρης του Κατάρ


Υπεγράφη Μνημόνιο μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ για επενδύσεις 5 δισ. δολαρίων
Με τις υπογραφές του Χάρη Παμπούκη και του Αχμάντ Αλ Σαγέντ- δεύτερου στην ιεραρχία μετά τον Εμίρη του Κατάρ- παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου και του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι επισημοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη οι «αρραβώνες» ενός από τους πέντε μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους του κόσμου, του καταριανού Qatar Ιnvestment Αuthority, (QΙΑ) με την Ελλάδα, για επενδύσεις ύψους 5 δισ. δολαρίων. Το Μνημόνιο οικονομικής συνεργασίας που υπεγράφη ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τις επενδύσεις, και τον εκτελεστικό διευθυντή της κρατικής επενδυτικής εταιρείας του Κατάρ, Αλ Σαγέντ, εκφράζει την πρόθεση των δύο πλευρών για επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας, των ακινήτων, των μεταφορών, των υποδομών και του τουρισμού και όπως υπογραμμίζεται από κυβερνητικές πηγες δεν είναι δεσμευτικό.

Τον Οκτώβριο του 2011 η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο

Aναμένονται συνολικά έσοδα 2,3 δισ. ευρώ

Το υπουργείο Οικονομικών μεταθέτει για τα τέλη του 2011 την πλήρη εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, καθώς εκτιμά πως χρειάζεται αρκετός χρόνος για να προετοιμασθεί το σύστημα επιστροφής της διαφοράς του φόρου στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Σε αρνητικό έδαφος υποχωρεί το Χρηματιστήριο την Παρασκευή


Μάχη για τις 1.500 μονάδες


Σε αρνητικό έδαφος υποχωρεί το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτες προχωρούν σε συγκρατημένες ρευστοποιήσεις, κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.