e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πιο ασφαλή τα... λευκά αυτοκίνητα


Οι αγοραστές αυτοκινήτων που ενδιαφέρονται για την μεταπωλητική τους αξία τείνουν να προτιμούν το μαύρο, το ασημί ή το σκούρο μπλε χρώμα.

"Ο καταναλωτής συνθλίβεται- οι τιμές δεν πέφτουν"


"Πρέπει να σπάσει το παράδοξο του ελληνικού συστήματος, ο καταναλωτής να συνθλίβεται και οι τιμές να μην πέφτουν'' σχολίασε ο ειδικός γραμματέας Ανταγωνιστικότητας Εμ. Πατεράκης σε εκδήλωση της Ειδικής Γραμματείας και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν από τις οργανώσεις των καταναλωτών.

Τη Μ. Εβδομάδα η ρύθμιση για τους υπερχρεωμένους


Την επαναφορά, ίσως και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, της ευνοϊκής ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά επιδιώκει η κυβέρνηση. Μιλώντας στη ΝΕΤ ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης τόνισε ότι η διαβούλευση συνεχίζεται με την ΕΚΤ και την τρόικα, ώστε αν προλάβουμε τη Μεγάλη Τρίτη, να την επαναφέρουμε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Καψής: Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σχεδιασμό για τις εκλογές

Τέλος στη φημολογία περί αλλαγής της ημερομηνίας των εκλογών, έδωσε μιλώντας στη NET, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα, το νομοθετικό έργο θα ολοκληρωθεί την επόμενη βδομάδα και θα προχωρήσουμε κανονικά» τόνισε ο Παντελής Καψής, προσθέτοντας ότι «ισχύουν τα Σαββατοκύριακα που έχουμε πει».

Fitch: Στο 170% του ΑΕΠ το χρέος το 2013


Τις όχι και τόσο ευοίωνες προβλέψεις της για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας επισημαίνει σε ειδική έκθεσή της για την Ελλάδα η Fitch.

Μία Μπάρμπι για τα παιδιά με καρκίνο


Σύμφωνα με ανακοινωθέν του, ο κατασκευαστής παιχνιδιών Mattel από τις αρχές του 2013 θα κυκλοφορήσει μια φαλακρή κούκλα - στηρίζοντας ψυχολογικά τα παιδιά με καρκίνο.

Οι Έλληνες "χτυπούν" τον καρκίνο με... τη διατροφή


Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων και αυτό πιθανότατα οφείλεται στην διατροφή τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Κομπίνα με πωλήσεις ανύπαρκτων αυτοκινήτων


Υπόθεση απάτης μέσω Διαδικτύου, με εικονικές πωλήσεις αυτοκινήτων, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.Όπως ανακοινώθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 36 και 40 ετών, και μίας 32χρονης γυναίκας, για τις πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Το ευρώ "παγιδεύει" τους ευρωσκεπτικιστές


Αυτή η περίοδος θα έπρεπε να είναι ο θρίαμβος των ευρωσκεπτικιστών, οι οποίοι είχαν προβλέψει ότι το ευρώ δεν θα λειτουργούσε. Αντί γι' αυτό, έχουν ένα δίλημμα. Γιατί αυτό που τους λένε είναι ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το ευρώ ζωντανό, αφού η εναλλακτική λύση είναι ο οικονομικός Αρμαγεδών.

Αμετάβλητο στο 1% αναμένεται να διατηρήσει το βασικό επιτόκιό της η ΕΚΤ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητο το βασικό επιτόκιό της στο 1%, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στη Φρανκφούρτη το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με την εκτίμηση και των 57 οικονομολόγων που ρωτήθηκαν σχετικά στο πλαίσιο έρευνας του πρακτορείου Bloomberg.

Έρχονται ξανά στη ζωή... οι Beatles;


Ο γιος του Πολ Μακάρτνεϊ προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε στο BBC ότι τα τέσσερα παιδιά των Beatles εξετάζουν το ενδεχόμενο σχηματισμού ενός συγκροτήματος κατ' εικόνα των "Σκαθαριών".

Γερμανία: Στρατηγική αντιμετώπισης της γήρανσης του πληθυσμού

Η γερμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται "στρατηγική" για την αντιμετώπιση της γήρανσης του πληθυσμού και εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής φόρου στα εισοδήματα για να χρηματοδοτήσει το κόστος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Die Welt.

Νοθευμένο ένα στα τρία δείγματα πετρελαίου κίνησης


Ένα στα τρία δείγματα πετρελαίου κίνησης που εξέτασε το Γενικό Χημείο του Κράτους το 2010 ήταν νοθευμένο, ενώ συνολικά στην αγορά καυσίμων το ποσοστό νοθείας φθάνει στο 17 %.

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές ενόψει Πάσχα


Την προσοχή των καταναλωτών για τις αγορές που αφορούν το πασχαλινό τραπέζι και τα δώρα σε μικρούς και μεγάλους, τηρουμένων των παραδόσεων, ενόψει του Πάσχα, εφιστούν καταναλωτικές οργανώσεις και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου

Στο φως της δημοσιότητας ήλθε το κυβερνητικό πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χ.Α., με τις τράπεζες να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης για τους όρους ανακεφαλαιοποίησής τους.

Πέρασε το «σκόπελο» των εδρών το νομοσχέδιο για τα ταξί

Μετά... κόπων και βασάνων ψηφίστηκαν τελικώς κατά πλειοψηφία στη Βουλή τα άρθρα 83 και 84 για τις έδρες των ταξί, καθώς και η τροπολογία για την πιστοποίηση των ΚΤΕΟ του νομοσχεδίου που αφορά ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών και Δημοσίων έργων.

Πίστωση τέλος για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ

Τέλος από σήμερα στα δωρεάν φάρμακα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, καθώς οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά προχωρούν στην αναστολή της πίστωσης, ζητώντας τη καταβολή των χρεών του οργανισμού προς τα φαρμακεία.

«Παζάρι» εργολάβων για έργο 1,5 δισ.


Πιέζουν το υπουργείο Υποδομών για τον οδικό άξονα Μεγάρων – Μαραθώνα

Ένα γιγαντιαίο κατασκευαστικό project ύψους 1,5 δισ. ευρώ, που «έκρυβαν στα συρτάρια» τους τα υπουργεία Υποδομών και Περιβάλλοντος, έρχεται στην επιφάνεια και ανοίγει την όρεξη των μεγαλοεργολάβων.

«Όχι» Λαγκάρντ στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Καμία χώρα, ούτε η Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα δεν πρέπει να βγει από την Ευρωζώνη τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στην διάρκεια ομιλίας της στο συνέδριο του πρακτορείου AP.

Αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος

Δραματικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένας ηλικιωμένο άνδρας αυτοκτόνησε καταμεσής της πλατείας Συντάγματος, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.