e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Άρθρο του Π.Σταυριανάκη στην DEAL NEWS

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ «ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΙ»



Τις τελευταίες ημέρες έπαιξε κατά κόρο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το θέμα της πράγματι μεγάλης οφειλής του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η ιστορία αυτή είχε και την πολιτική της διάσταση από την στιγμή που η τελευταία σύζυγος του, ήταν Υφυπουργός της παρούσας Κυβέρνησης και οδηγήθηκε μάλιστα σε παραίτηση .

Εξαφανίστηκε ο Μιχάλης Λεωτσάκος

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει εξαφανιστεί από τις 14 Μαΐου 2010 ο γνωστός από την εμπλοκή του στη υπόθεση Ρωχάμη Μιχάλης Λεωτσάκος.
Η τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν με την κόρη του στις 14 Μαΐου 2010 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του!
Λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με τον συνήγορο του τον γνωστό δικηγόρο Περικλή Σταυριανάκη.

Τα πανό για τον Πατέρα και ο Βαρδινογιάννης.

Οι πληροφορίες φέρουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τσίγγερ) ιδιαίτερα προβληματισμένο απο τη στάση των οπαδών του τριφυλλιού προς το πρόσωπο του παραιτηθέντος προέδρου Νίκου Πατέρα. Τα πανό που σηκώθηκαν τόσο στον Καναδά, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα του Παναθηναικού με την Μπενφίκα,

Πλοίο προσάραξε στη Λέσβο

Tο φορτηγό πλοίο "Palmali Discovery" σημαίας Μάλτας, με 13 μέλη πληρώματος προσάραξε σήμερα το πρωί  σε βραχονησίδα της συστάδας Τουκμάκια ανοιχτά του Μανταμάδου στη βορειοανατολική Λέσβο.

Ευθύνες και αποζημιώσεις για τη ΡΙΚΟΜΕΞ

Το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με αποφάσεις του (1703/2010 κ.λπ.) έκανε δεκτές αιτήσεις συγγενών θυμάτων της «Ρικομέξ», που κατέρρευσε από τον μεγάλο σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 (5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ), με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους...

Ανέκδοτο η πραγματικότητα;

Ο βουλευτής συνέλαβε το γιο του να λέει ψέματα.
- Ξέρεις παιδί μου τι τους κάνουν αυτούς που λένε ψέματα;

Νέες δηλώσεις Γιαννακόπουλου για την προεδρία στον Παναθηναικό.

Οι πληροφορίες μπορεί να θέλουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο φαβορί για τη θέση του προέδρου στον Παναθηναικό ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να τονίζει οτι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα. Ο Γιαννακόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα  της  sport day.

Ιmages και binaries του Android σε iPhone 2ης και 3ης γενιάς.


Ένας νεαρός hacker, ο David Wang κατάφερε να φτιάξει images και binaries του Android που με λίγη χρήση γραμμής εντολών, μπορούν να περαστούν σε οποιοδήποτε iPhone 2ης και 3ης γενιάς. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη και φυσικά αποτελεί παραβίαση των όρων της εγγύησης από την Apple.

Βρετανία: Περικοπές δαπανών 6,2 δισ.

Περιστολή δαπανών ύψους 6,2 δισ. λιρών ανακοίνωσε ο βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν. Το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού...

Νέα διαρροή προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Facebook

Πολλές διαφημιστικές εταιρίες παίρνουν ελεύθερα τα προσωπικά δεδομένα σας από το Facebook και τα χρησιμοποιούν

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο internet, οι υπηρεσίες Facebook, MySpace καθώς και άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης μοιράζουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών καθώς και τις ενέργειές τους, σε διάφορες διαφημιστικές εταιρείες.

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ληστεία σε βενζινάδικο στις Τζιτζιφιές

Οι ληστές βγάζουν τα όπλα και ληστεύουν το πρατήριο στις Τζιτζιφιές αδιαφορώντας για τις κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν. Το βίντεο έπαιξε στο δελτίο του ΑLPHA

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μπαρόζο κατά Γερμανίας για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τα έβαλε με τους κυριότερους πολιτικούς αξιωματούχους της Γερμανίας, κατηγορώντας τους ότι έκαναν πολύ λίγα για να προασπίσουν το ευρώ, το οποίο ταλανίζεται αφότου ξέσπασε η ελληνική κρίση, σε μία συνέντευξη που θα δημοσιευθεί την Τρίτη.

«Συστάσεις» ΔΝΤ προς την Ισπανία


«Επείγουσες» μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και το τραπεζικό σύστημα ζητά από την Ισπανία το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το αδιάβλητο του ΑΣΕΠ


Οι τελευταίες εξελίξεις  στο θέμα των διορισμών που αποδίδονται στη υφυπουργό Εσωτερικών Κα Τσάγκρη και αφορούν σε συγγενείς της, είναι το θέμα των ημερών. Είναι βέβαιο ότι παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν δημόσια απο την θιγόμενη υφυπουργό σίγουρα το θέμα θα ερευνηθεί περαιτέρω. Δεδομένου όμως ότι οι καταγγελλόμενοι διορισμοί έχουν γίνει μέσω ΑΣΕΠ και αν η έρευνα επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για σκάνδαλο, τότε είναι βέβαιο και εύλογα, ότι θα τεθεί εν αμφιβόλω η αξιοπιστία του ΑΣΕΠ και το αδιάβλητο των μέσω αυτού εξετάσεων.

Εν κρυπτώ οι νέοι διορισμοί

Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει όπως φαίνεται σε διορισμούς στον Δημόσιο τομέα εν κρυπτώ.
Είναι άγνωστος ο αριθμός των μέχρι σήμερα διορισθέντων αλλά εκτιμάται ότι πρέπει να είναι σημαντικός.
Ηδη έγινε διορισμός ατόμων όχι όμως στον τόπο κατοικίας των αλλά σε άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός ο κάθε διορισμός.
Υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία για άτομο που από επαρχιακή πόλη διορίστηκε σε οικονομική υπηρεσία των Αθηνών.

Έρευνα στην Άρτα για τις πανελλαδικές

Οι καταγγελίες για την διαρροή των θεμάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις αγγίζουν και τον Νομό της Άρτας.Οι αποκαλύψεις συνθέτουν ένα νέο σκηνικό τρόμου για Υποιυργείο Παιδείας αφού εάν επιβεβαιωθούν θέτουν εν αμφιβόλω το αδιάβλητο του θεσμού των πανελληνίων εξετάσεων. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα σε κινητά τηλέφωνα υποψηφίων έφθασαν σε μορφή μηνύματος τα θέματα των μαθηματικών. Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είνα πολλά. Πως αντιμετωπίζει το θέμα το υπουργείο και πόσο αξιόπιστρες είνα οι πληροφορίες που προέρχονται απο μαθητές και γονείς και πως έγινε οι διαρροή.

Έκρηξη βόμβας στο σπίτι του δημάρχου της Χιμάρας

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εξεράγη χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα,στο σπίτι του Δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Βασίλη Μπολάνου. Σύμφωνα με το Βορειοηπειρωτικό Πρακτορείο
Ειδήσεων(nenanews),από την έκρηξη...

Νέα μέθοδος για τον εντοπισμό του καρκίνου

Μια νέα ανακάλυψη για την ανίχνευση του καρκίνου των ωοθηκών σε γυναίκες που έχουν περάσει στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, έρχεται από τον Karen Lou, του Κέντρου Καρκίνου Anderson, του πανεπιστημίου του Texas.

Αύξηση του ΑΕΠ για τη μείωση του ελλείμματος


Η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και του υπέρογκου δημοσίου χρέους της χώρας είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης.

Ο Σπήλιος Σπηλιοτόπουλος και οι άλλοι πρώην υπουργοί

Στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σύντομα ξεκινάει έρευνα ύστερα από κυβερνητική εντολή για όσους ενεπλάκησαν στην προμήθεια αμυντικού υλικού από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 .Στο στόχαστρο μπαίνουν οι πρώην υπουργοί Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.  Τσοχατζόπουλος (από τα τέλη του 1996 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001),  Παπαντωνίου ( 2001 μέχρι τον Μάρτιο του 2004),  Σπηλιωτόπουλος  (2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006).

Τα ‘σπασε στο καμαρίνι της η Μανωλίδου;

Τα ‘σπασε στο καμαρίνι της η Μανωλίδου;
Φανερά εκνευρισμένη η Ευγενία Μανωλίδου, αμέσως μετά τον πρώτο της χορό χθες στο Dancing with the stars, δεν μπορούσε να συγχωρέσει τον εαυτό της για τα απανωτά λάθη που έκανε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα, κλείστηκε στο καμαρίνι της και...

Πιέσεις από ΔΝΤ και ΕΕ για το ασφαλιστικό

Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις που δέχεται το Υπουργείο Εργασίας από τους τεχνοκράτες τους ΔΝΤ και της ΕΕ, ώστε να προχωρήσει στην εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού συστήματος από το 2015 και όχι από το 2018.

Ο Χατζηεμμανουήλ και το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Με την πτώση της η κυβέρνηση Καραμανλή ...πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Χρήστο Χατζηεμμανουήλ.Την πιο χακτηριστική περίπτωση golden boy της γαλάζιας διακυβέρνησης. Πιστός ως το τέλος στον Κωστάκη ο Χρήστος που διώχθηκε κακήν κακώς απο το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατηγορήθηκε για χρυσές δουλειές στην Ελλάδα.

Σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε Λύκειο της επαρχίας Λάρνακας στην Κύπρο και αφορά παρενόχληση δύο ανηλίκων μαθητών από καθηγήτρια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ενός εκ των δυο μαθητών, η εν λόγω εκπαιδευτικός, που φέρεται να είναι και νυμφευμένη, είχε σεξουαλική επαφή και με τους δυο μαθητές στο αυτοκίνητό της.

Σε κίνδυνο οι ισπανικές τράπεζες;


Νέα οικονομική τρικυμία προκαλείται στις διεθνείς αγορές εξαιτίας του ισπανικού τραπεζικού συστήματος.

Τα βραβεία των Καννών

Το μεγάλο βραβείο απονεμήθηκε στον γάλλο σκηνοθέτη Ξαβιέ Μποβουά για την ταινία του «Θεοί και Άνθρωποι», ο Χρυσός Φοίνικας απονεμήθηκε στον Ταϊλανδό Απίτσατπονγκ Βεερασεθακούλ για την ταινία του «Oncle Booonmee».
Το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας μοιράστηκαν...

Την Τετάρτη το πρώτο ραντεβού των «αιωνίων»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Η «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλήματος ξεκινά την Τετάρτη. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν το πρώτο ραντεβού τους στις 21:45 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό των πλέι όφ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, αν φτάσουν μέχρι τους πέντε τελικούς, ο τελευταίος θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου...

Σε εξέλιξη η δίκη για τον καναλάρχη

Ποιος καναλάρχης  σέρνει στα δικαστήρια συγκεκριμένα άτομα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του. Πρόκειται για μια υπόθεση του 2000 η οποία αναβιώνει τώρα στο δικαστήριο. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την Παρασκευή και η δίκη διακόπηκε για να συνεχιστεί μεθαύριο Τετάρτη. Η υπόθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον και θα την αποκαλύψουμε στο σύνολο της μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας.

Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων

Επί ποδός θα βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ενώ Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αναμένεται να αντιμετωπίσουν βροχερό καιρό.

Στα 61,5 δις ευρώ το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα

Έχοντας κατακτήσει δικαιωματικά τα πρωτεία μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ στην παραοικονομία, τα έσοδα που θα προκύψουν από τη «σκιώδη» οικονομία εκτιμάται πως θα ξεπεράσουν τα 61,5 δισεκατομμύρια ευρώ....

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μ.Μ.Μ.


Τροποποιήσεις των δρομολογίων θα σημειωθούν σήμερα, του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Παράταση στις εργασίες της Επιτροπής για το Βατοπαίδι


Όλα δείχνουν πως αύριο Τρίτη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θα πάρει μια μικρή παράταση των εργασιών της. 
Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να...

Αποδείξεις από την 1η Ιουλίου στα περίπτερα

"Υποχρεωμένοι να εκδίδουν αποδείξεις από ταμειακές μηχανές είναι από την 1η Ιουλίου, οι εκμεταλλευτές περιπτέρων, οι επιτηδευματίες που διαθέτουν λιανικώς στο κοινό εφημερίδες, περιοδικά, κάρτες σταθερής τηλεφωνίας και κάρτες ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας, καθώς και οι εκμεταλλευτές κινητής καντίνας. Αυτό ορίζεται με αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα επίσης με τις οποίες, από την ίδια ημερομηνία οι εκμεταλλευτές περιπτέρων και κινητών καντινών εντάσσονται στη Β΄ κατηγορία τήρησης βιβλίων ΚΒΣ.Με άλλη απόφαση του υπουργού...

Σε ποιον κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα η Ελένη Μενεγάκη;

Σε ποιον κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα η Ελένη Μενεγάκη;Σας είχαμε ενημερώσει για τις προθέσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η ίδια τελικά κατέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου να προφυλαχθεί, όπως υποστηρίζει από όσους ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. Κατέθεσε λοιπόν αγωγή αλλά και ασφαλιστικά μέτρα κατά δημοσιογράφου…

Ρεκόρ η πώληση πίνακα του Πικάσο στην τιμή των 106,5 εκατ. δολαρίων

Ρεκόρ η πώληση πίνακα του Πικάσο στην τιμή των 106,5 εκατ. 
δολαρίων
Νέο ρεκόρ για τον Οίκο δημοπρασιών του Christie’s αφού μόλις πριν από λίγες μέρες πούλησε σε ιδιώτη που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, ένα από τα κορυφαία έργα του Πικάσο έναντι του ποσού των 106.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για το έργο του με τίτλο:

Νεκρός ο σύζυγος της Brittany Murphy

Μόλις πέντε μήνες μετά τον θάνατο της διάσημης ηθοποιού, ο σύζυγός της, Simon Monjack, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Μεγάλη ΠΑΕ, τρεις πολιτικοί και τραγουδιστές στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

- Η υπόθεση Βοσκόπουλου ήταν η “κορυφή του παγόβουνου”
- Τουλάχιστον 10 δισ. ευρώ οι οφειλές των μεγάλων ονομάτων
- Στις λίστες της φοροδιαφυγής πολιτικοί, τραγουδιστές, δικηγόροι, ποδοσφαιριστές

Έπρεπε να φτάσει η χώρα στο χείλος του γκρεμού για να μπουν στο στόχαστρο επώνυμοι που μέχρι τώρα είχαν “ασυλία” και μπορούσαν να χρωστάνε επ' άπειρο εκατομμύρια στην εφορία.

Ζητάνε και τα ρέστα

Από τη γωνία όπου είναι στριμωγμένος, ο Παναγής Βουρλούμης περνά στην αντεπίθεση, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν άνθρωποι οι οποίοι κατέθεσαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη Siemens. Ο κατηγορούμενος για κακούργημα πρόεδρος του ΟΤΕ...