e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-«Δάκτυλος» για τον Πούτιν! Ποιοι δεν τον ήθελαν στην Ελλάδα. Το ταξίδι του στο Άγιο Όρος και οι αστείες δικαιολογίες. Ο ρόλος των Αμερικανών και τα μεγάλα συμφέροντα με τον υπόγειο πλούτο της χώρας. Γιατί για άλλη μια φορά ορισμένα έβλαψαν το εθνικό συμφέρον. Οι μυστικές υπηρεσίες και το «αγκάθι» με το Βατοπέδι που θα εξέθετε πολλούς.

- Λεφτά υπάρχουν για τα κόμματα, όχι όμως για τον λαό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και άλλοι, παίρνουν 7 εκατομμύρια ευρώ για τις εκλογές, άλλα 7,7 εκατομμύρια εξτρά φτάνοντας τα 1,6 δισεκατομμύρια στην τριετία, την ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν. Επιτέλους! Όχι άλλη πείνα και αυτοκτονίες. Έρευνα – σοκ του ΕΠΙΨΥ

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Διαβάστε στην Press Time 



Νοσοκομεία της ντροπής και του θανάτου. Κόβονται συνεχώς τα κονδύλια. Πόσα πληρώνουμε για τους λαθρομετανάστες.

1,6 εκατ. ευρώ για κάτι που είχαν… δωρεάν


Διαβάστε στην Press Time



Ο Π. Γερουλάνος προκήρυξε μελέτη που είχε εγκρίνει και είχε λάβει δωρεάν, για το Αχίλλειο της Κέρκυρας. Γιατί; Τα λεφτά περισσεύουν;

Η Ράπτη και ο Τούρκος


Διαβάστε στην Press Time 




Υπάρχει ειδύλλιο με τον «Εζέλ»; Νέο «επεισόδιο» για την όμορφη βουλευτίνα. Σάλος από τα τουρκικά ΜΜΕ

Λεφτά υπάρχουν για τα κόμματα


Διαβάστε στην Press Time


ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και άλλοι, παίρνουν 7 εκατομμύρια ευρώ για τις εκλογές, άλλα 7,7 εκατομμύρια εξτρά φτάνοντας τα 1,6 δισεκατομμύρια στην τριετία, την ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν. Επιτέλους! Όχι άλλη πείνα και αυτοκτονίες. Έρευνα – σοκ του ΕΠΙΨΥ.

«Δάκτυλος» για τον Πούτιν


Διαβάστε στην Press Time


Ποιοι δεν τον ήθελαν στην Ελλάδα. Το ταξίδι του στο Άγιο Όρος και οι αστείες δικαιολογίες. Ο ρόλος των Αμερικανών και τα μεγάλα συμφέροντα με τον υπόγειο πλούτο της χώρας. Γιατί για άλλη μια φορά ορισμένα έβλαψαν το Εθνικό συμφέρον. Οι μυστικές υπηρεσίες και το «αγκάθι» με το Βατοπέδι που θα εξέθετε πολλούς.

Παρατείνεται η κατάθεση του ΠΔ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

O υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης ζήτησε κι έλαβε τετράμηνη παράταση στην κατάθεση του Προεδρικού Διατάγματος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, καθώς έκρινε ότι το ζήτημα χρήζει περαιτέρω διαλόγου.

Έρευνα για τα αναλώσιμα του ΕΟΠΥΥ

Καταγγελία για τις τιμές αναλώσιμων υλικών έφτασε στον ΕΟΠΥΥ σχετικά με τις ακριβείς τιμές.

Ο πρόεδρος του Γεράσιμος Βουδούρης διέταξε έρευνα στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς τιμές των αναλώσιμων υλικών που προμηθεύονται οι ασφαλισμένοι, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι ορισμένες εταιρείες διαθέτουν τα προϊόντα τους στους ασφαλισμένους ακόμη και με 300% πάνω, αλλάζοντας τους κωδικούς του προϊόντος και εμφανίζοντάς το ως διαφορετικό.

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κρυονέρι

 Τρένο του ΟΣΕ συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.

Η Barbie θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος

Την ώρα που οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Αμερικανού προέδρου Barack Obama βρίσκονται στην τελική ευθεία για την εξασφάλιση του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ένας υποψήφιος αντίπαλος εμφανίστηκε αναπάντεχα.

Γιαννίτσης: Πιθανότατα στις 6 Μαΐου ή λίγο αργότερα οι εκλογές

«Για τις 6 Μαΐου, πιθανότατα, θα προκηρυχθούν οι εκλογές ή και λίγο αργότερα. Πάντως, Σάββατο, κοντή γιορτή» δήλωσε, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης.

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας ενόψει του Πάσχα


Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με έμφαση στον εντοπισμό παραβάσεων που οδηγούν στην πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, έχει προγραμματίσει η Τροχαία για την έξοδο του Πάσχα.

Ο Φωτόπουλος απαντά στα περί σκανδάλων της ΓΕΝΟΠ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, για να απαντήσει στα δημοσιεύματα και τα πορίσματα του ΣΔΟΕ σχετικά με το όργιο των οικονομικών σκανδάλων στα οποία φέρονται ως αναμεμειγμένοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ.

Ίδρωσε αλλά το βρήκε το αρχείο ο Σαχινίδης


Άργησε κάπως, ίδρωσε, μα τελικά τα κατάφερε ο Σαχινίδης και κυριολεκτικά «ξέθαψε» από τα... αζήτητα στα υπόγεια και τις αποθήκες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους το σημαντικό αρχείο του Υπουργείου Οικονομικών για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ανεπιθύμητοι οι Έλληνες στη Γερμανία


Την κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν για τους Έλληνες ζητά ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Χανς Πετερ Φρίντριχ καθώς το μέγεθος του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα απασχολεί έντονα τη γερμανική κυβέρνηση.

Βρετανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα


Για την προώθηση επενδύσεων ύψους 5 δισ. ευρώ, που θα δημιουργήσουν 10.000 θέσεις εργασίας σε διάφορες περιφέρειες της Ελλάδας ενδιαφέρονται βρετανικές εταιρίες, όπως δηλώνει ο βρετανός πρέσβης δρ Ντέιβιντ Λάντσμαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οδηγός "καλής συμπεριφοράς" στο Δημόσιο


Τον οδηγό ορθής διοικητικής συμπεριφοράς και τον οδηγό με τα δικαιώματα πολιτών και επιχειρήσεων στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες, παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας.

Λοβέρδος: Κρίσιμες οι επόμενες εκλογές


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και οι πρώην υπουργοί Γ.Φλωρίδης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Έκτωρ Νασιώκας, Αλέκος Παπαδόπουλος κ.ά.

600.000 υπολογιστές της Apple προσβλήθηκαν από «ιό»

Ιός χτύπησε πάνω από 600.000 υπολογιστές Mac της Apple μετά από επίθεση hackers στο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Εκτός προεκλογικού αγώνα και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου


Για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη.

Manager of the Year ο Γ. Κώτσαλος


Ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Interamerican αναδείχθηκε Manager of the Year 2011, στο πλαίσιο του φερώνυμου θεσμού που έχει καθιερώσει από το 2002 η ΕΕΔΕ.

Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου και με διευρυμένη σύνθεση.

PIMCO: Σπυρί η Ελλάδα, καρκίνος η Ισπανία, εξάνθημα η Πορτογαλία

Των κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ιδρυτής της Pimco, Bill Gross μετά και την Ισπανία να βρίσκεται στην επικαιρότητα και τον υπουργό Οικονομικών της χώρας να αναγκάζεται να διαψεύδει ότι συζητείται πακέτο στήριξης.

Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση ακύρωσης του PSI


Ο καθηγητής του Διοικητικού Δικαίου Π. Λαζαράτος και ο δικηγόρος Αλ. Λυκουρέζος κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.

Προς κατάργηση ο Φόρος Πολυτελείας στα αυτοκίνητα


Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας των ειδών που υπόκεινται σε αυτόν, μεταξύ των οποίων και τα αυτοκίνητα. Τον φόρο αυτό είχε επιβάλει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, ο οποίος επέβαλε τον συγκεκριμένο φόρο σε αυτοκίνητα μάλιστα που η τιμή τους ξεκινούσε ακόμα και από τα 25.000€.

Λαγκάρντ: Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε κίνδυνο

Ακόμα ελλοχεύει ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας επισημαίνει η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η οποία εκτιμά επίσης ότι ούτε η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη και την ΕΕ είναι εξασφαλισμένη, αφού ενδέχεται να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει και την ενωμένη Ευρώπη και το ευρώ.

Κλειστό το Χ.Α. λόγω του Πάσχα των καθολικών

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών εξαιτίας της αργίας για το Πάσχα των καθολικών.