e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σε fast track 151 έργα ύψους 15 δισ. ευρώ


Σχέδιο δράσης που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επιτάχυνση 151 έργων συνολικού ύψους 15 δισ. ευρώ ως το 2015 προανήγγειλαν σήμερα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

1 ευρώ η νέα τιμή για ΤΤ από Eurobank


Από τα 1,7 ευρώ μειώνει στο 1 ευρώ την τιμή-στόχο για την μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η Eurobank EFG Equities σε ανάλυσή της με σημερινή ημερομηνία.

Η έκθεση στα καυσαέρια αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος

Αυξημένο κίνδυνο για έμφραγμα εμφανίζει ο άνθρωπος ακόμα και έξι ώρες μετά την έκθεσή του στα καυσαέρια των αυτοκινήτων, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Εμβόλιο Κοκίτη: Χάνει αποτελεσματικότητα μετά από τρία χρόνια

Το εμβόλιο για τον κοκίτη χάνει την αποτελεσματικότητά του μετά από μια τριετία, όπως φαίνεται από τα πρώτα συμπεράσματα έρευνας του Ιατρικού Κέντρου Κάιζερ Περμανέντε της Καλιφόρνια.Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας δρ. Ντέηβιντ Γουίτ, στην παρουσίασή του σε συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Μικροβιολογίας χρειάζονται παρόλα αυτά επιπλέον μελέτες προκειμένου να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Στα ίχνη σπείρας καταχραστών στην Εθνική Ασφαλιστική


Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, από το πρωί, στη Θεσσαλονίκη και γειτονικούς νομούς, για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης, που κατηγορούνται για κατάχρηση μεγάλων χρηματικών ποσών εις βάρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας.

Διώξτε την Ελλάδα και φέρτε την Τουρκία

Και το ανθελληνικό παραλήρημα του Focus συνεχίζεται! Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποιεί κάποιο προκλητικό εξώφυλλο με την Αφροδίτη της Μύλου να κάνει κάποια απρεπή χειρονομία ή την Ακρόπολη να βυθίζεται αλλά δια στόματος του διευθυντή του, Uli Dönch, ο οποίος προτείνει ελαφρά την καρδία αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ και την αντικατάστασή της από την Τουρκία.

Έκτακτο τετ α τετ Μέρκελ-Παπανδρέου την Τρίτη


Εκτάκτως στη Γερμανία θα μεταβεί την προσεχή Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπου θα συναντηθεί με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Ανεβαίνει το spread εν αναμονή των νέων μέτρων

Ανοδικά κινείται στις σημερινές συναλλαγές το spread του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου, εν αναμονή της ανακοίνωσης νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

Αλτσχάιμερ: Ένας άνθρωπος νοσεί κάθε 71 δευτερόλεπτα


Ένας άνθρωπος κάθε 71 δευτερόλεπτα αναπτύσσει νόσο Αλτσχάιμερ σύμφωνα με στοιχεία του τμήματος πρόληψης και προαγωγής υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑλτσχάιμερΠερίπου 4,6 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις το χρόνο διαγιγνώσκονται, ενώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, περίπου 30 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως πάσχουν σήμερα από την νόσο.

Επανέρχεται υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων ο Μπαρόζο

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο επανέλαβε τη θέση του υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων και της ενίσχυσης της οικονομικής και δημοσιονομική ενοποίησης, με συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Bloomberg.

Το οικολογικό παλάτι της Naomi Campbell


Μια νέα βίλα στην Τουρκία απέκτησε η Naomi Campbell, δώρο από τον καλό της, πολυεκατομμυριούχο, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, στο οποίο θα ζουν τον έρωτά τους κατά την περίοδο των διακοπών τους. Το χαρακτηριστικό αυτής της βίλας, η οποία βρίσκεται στο νησάκι Isla Playa de Cleopatra, είναι η φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή του.

Μπλακ άουτ σε καταναλωτές φέρνει το τέλος ακινήτων

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να τους κοπεί το ρεύμα βρίσκονται περισσότεροι από 300.000 καταναλωτές της ΔΕΗ - κυρίως χαμηλοσυνταξιούχοι και άνεργοι - οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσκολιών πληρώνουν ήδη σε πολλές μηνιαίες δόσεις τον λογαριασμό τους. Όπως λέει η Επιχείρηση, στην τροπολογία για το ειδικό τέλος δεν υπάρχει πρόβλεψη για διακανονισμό.

Γενική απεργία σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα μείνει την Πέμπτη η Αθήνα, καθώς εκτός από τους εργαζόμενους στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς που εξήγγειλαν 24ωρη απεργία και οι συνάδελφοί τους στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Ποιες εφορίες κλείνουν

Αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των εφοριών αναμένεται να λάβει το υπουργείο Οικονομικών έως το τέλος του έτους προχωρώντας καταρχήν στο κλείσιμο 19 ΔΟΥ της χώρας, καθώς και στην ενίσχυση 100 μεγάλων εφοριών με δικαστικά τμήματα που θα επικεντρωθούν στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Ποιοι φεύγουν πρώτοι από το Δημόσιο




Οι εργαζόμενοι στις 1.500 δημοτικές επιχειρήσεις και τα 5.000 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, οι 54.000 υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και οι 37.000 συμβασιούχοι φαίνεται ότι θα αποτελέσουν το πρώτο κύμα αποχωρήσεων από το Δημόσιο, εκτός από τους απασχολούμενους σε ΔΕΚΟ και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

Ψηφίζουν για την ελληνική βοήθεια οι Φινλανδοί

Ευχάριστα νέα αναμένονται για την Ελλάδα από την ψηφοφορία του φινλανδικού κοινοβουλίου για την επικύρωση των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Όπως είπε την Τετάρτη -οπότε και ξεκίνησε η συζήτηση- η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Γιούτα Ουρπιλάινεν, το κοινοβούλιο είναι «πιθανό» να εγκρίνει το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα και την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του EFSF.

«Έπεισε» το ΧΑΑ η κυβέρνηση

Η δέσμευση της κυβέρνησης α εφαρμόσει νωρίτερα κάποια από τα μέτρα τα οποία προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο αλλά και η θετική έκβαση των συζητήσεων με την τρόικα το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται ότι έπεισαν το ΧΑΑ και άνοιξε με θετικό πρόσημο.

Βενιζέλος - Χαν για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ

Με τον αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική επίτροπο, Γιοχάνες Χαν, συναντήθηκε το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η τρόικα ζητά, η Αθήνα υπόσχεται-κανένας δεν πείθει

Τα καθημερινά επεισόδια στο σίριαλ της επόμενης δόσης ύψους 8 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας φαίνεται πως δεν κούρασαν μόνο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και το Economist το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η τρόικα ζητά όλο και περισσότερα από την Αθήνα και η Αθήνα «υπόσχεται» κάθε φορά ότι θα κάνει περισσότερα με αποτέλεσμα και οι δύο να πείθουν όλο και λιγότερο.