e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας στο διαδίκτυο

Όσοι δεν έλαβαν ή έχασαν το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας μπορούν να το βρουν στον υπολογιστή τους.

Άκαρπη η συνάντηση Βενιζέλου με τους εφοριακούς

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου με το προεδρείο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στις εφορίες (ΠΟΕ - ΔΟΥ) οι οποίοι έχουν εξαγγείλει διήμερη απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Λοβέρδος: Δεν αυξάνεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων στο κόστος αγοράς των φαρμάκων

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος στη συνέντευξη Τύπου, σχετικά με το αν θα αυξηθεί η συμμετοχή των ασφαλισμένων στο κόστος αγοράς των φαρμάκων, ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι αυτό δεν θα συμβεί διευκρινίζοντας ότι η συμμετοχή θα παραμείνει στο 9%.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς


Νωρίτερα από την καθιερωμένη ώρα λήξης της βάρδιας θα αποσυρθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στη φόρα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών κινητής τηλεφωνίας

Σε κοινή θέα τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών κινητής τηλεφωνίας καθώς οι εταιρείες ετοιμάζουν τον δικό τους «Τειρεσία» τηλεπικοινωνιών για να προφυλαχτούν όπως λένε από τους κακοπληρωτές.

"Εφυγε" σε ηλικία 80 ετών η θρυλική Τσίτα

Η Τσίτα, ο χιμπατζής που πρωταγωνίστησε στις ταινίες με τον Ταρζάν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών από νεφρική ανεπάρκεια, ανακοίνωσε το ίδρυμα που την φιλοξενούσε στο Παλμ Χάρμπορ της Φλόριντα.

Διάλυση του εισπρακτικού μηχανισμού καταγγέλουν οι εφοριακοί

Βολές προς την πολιτική ηγεσία της χώρας εξαπέλυσε το Προεδρείο των εργαζομένων στις εφορίες κατηγορώντας την ότι με την πολιτική της συμβάλει στη διάλυση του εισπρακτικού μηχανισμού, ενώ παράλληλα κατήγγειλαν πολιτικές παρεμβάσεις στις αποφάσεις για τις συγχωνεύσεις των ΔΟΥ.

Παραίτηση υπέβαλαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς καταγγέλλοντας παρεμβάσεις

Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις φυλακές Κορυδαλλού για τον Εφραίμ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού δεκάδες ιερείς, ιερομόναχοι και μοναχές.

Πεταλωτής: Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Θετικός στην αλλαγή του Συντάγματος είναι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, στηρίζοντας την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών.

Χριστουγεννιάτικες προσφορές για την τόνωση της αγοράς


Οι ημέρες των εορτών δεν κατάφεραν να τονώσουν την αγορά καθώς λόγω οικονομικής κρίσης οι περισσότεροι περιόρισαν τα ψώνια και τα δώρα τους, αγοράζοντας μόνο τα απαραίτητα.

Ο επόμενος μεγάλος ρόλος του Ράσελ Κρόου

Έχει υποδυθεί στο παρελθόν έναν Ρωμαίο μονομάχο, έναν βραβευμένο με Νόμπελ επιστήμονα, έναν πρωταθλητή του μποξ, καθώς και τον Ρομπέν των Δασών. Τώρα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ράσελ Κρόου, ετοιμάζεται να υποδυθεί ένα ακόμα σημαντικό ρόλο, στην καινούρια ταινία εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό ''Οι άθλιοι''.

Τα Χριστούγεννα που δεν ήρθαν φέτος...


Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν άγγιξε φέτος την Αθήνα... Με την ανεργία να ξεπερνά επίσημα το 17%, τους μισθούς και τις συντάξεις πετσοκομμένα και τους νεόπτωχους να συνωστίζονται στα συσσίτια, κανείς δεν πρέπει να πρόσεξε ότι φέτος δεν στήθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος...

«Πράσινο» για την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

 Υπεγράφη από τους υπουργούς Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου η σχετική απόφαση με την οποία ενεργοποιείται η Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων.

Οι γάτες αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο αλλεργιών

Μπορεί ένα γατάκι στο σπίτι όχι μόνο να φέρνει χαρά στα παιδιά, αλλά επίσης να τα προστατεύει από μελλοντικές αλλεργίες, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους γονείς και γενικότερα για τους ενήλικους.

Πωλητήριο σε εφημερίδες της NY Times Co


Κανέναν δεν αφήνει πλέον ανεπηρέαστο η κρίση η οποία έχει «χτυπήσει» για τα καλά το χώρο των media. Έτσι, στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί ακόμη και οι New York Times χαράσσουν μια νέα στρατηγική η οποία προβλέπει την πώληση εφημερίδων και επικέντρωση στα web sites με στόχο να μειωθούν οι δαπάνες.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ελαφρώς ανοδικά κινείται και σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α., με τη συναλλακτική δραστηριότητα να αναμένεται υποτονική για ακόμη μία συνεδρίαση.

Διευρυμένη σύσκεψη για την "κοινωνική αλληλεγγύη"


Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, με θέμα «Δράσεις κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης» θα γίνει στις 4 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βυθίστηκε τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Σάμου


Βυθίστηκε το τουρκικό φορτηγό πλοίο «Dogu Haslaman» σε βάθος χιλίων μέτρων περίπου, στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σάμου, εντός του FIR Αθηνών.

Στον Κορυδαλλό ο Εφραίμ


Μετά τη διανυκτέρευσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο ηγούμενος Εφραίμ οδηγήθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10 στις φυλακές Κορυδαλλου όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 50 υποστηρικτές του ο οποίοι φώναζαν «άξιος».