e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Δραματικές ώρες στο Καστρί. Ο Νίκος, η Άντα και οι συσκέψεις . Το παρασκήνιο. «Είσαι ένας Πάπανδρεου» - Η παρέμβαση του αδελφού του.

-Ο λαός δίνει τώρα την εντολή με ψήφο… μη εμπιστοσύνης. Επιτέλους σταθείτε στο ύψος σας. Οδηγήστε τη χώρα στην ομαλότητα. Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς παζάρια. Τέλος στις «ζαριές» τα ψέματα τις κολοτούμπες. Αναζητείται αίσθημα υψηλής ευθύνης στο «άρρωστο» πολιτικό σύστημα.

Γιώργο, ποια συμφέροντα εξυπηρετείς;


Διαβάστε στην Press Time


Ανοικτή επιστολή του Τιμόθεου Ηλιάκη, του ιερέα που «έκλεισε τα μάτια του Ανδρέα». «Θα λογοδοτήσεις εσύ και οι ταμίες σου». «Μισείς καθετί ελληνικό. Παρέδωσες τη χώρα στους τοκογλύφους. Φύγε τώρα. Υπονόμευσες ακόμα και τον πατέρα σου, έκλεψες τα όνειρά μας». Ο ρόλος Αθανασάκη και ο όρκος. Τι δεν πρόλαβε να πει ο Ανδρέας. Αποκαλύψεις και για τον Σημίτη σε φάκελο-φωτιά.

Δώσαμε 24 δισεκατομμύρια ευρώ ως επιχορήγηση στα κόμματα!


Διαβάστε στην Press Time




Τώρα πήραν άλλα 13 εκατομμύρια. Τι εισέπραξαν αναλυτικά από το 1993 μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα της μαύρης τρύπας περιμένουμε να μας σώσουν εκείνοι που «βούλιαξαν» και υποθήκευσαν ακόμα και τα ίδια τα «σπίτια» τους.

Δραματικές ώρες στο Καστρί.



Διαβάστε στην Press Time


Ο Νίκος, η Άντα και οι συσκέψεις . Το παρασκήνιο. «Είσαι ένας Πάπανδρεου» - Η παρέμβαση του αδελφού του.

Μειώθηκαν και πάλι τα κρατικά έσοδα

Εντυπωσιακή μείωση κατά 6,9% σημείωσαν τα κρατικά έσοδα για τον μήνα Οκτώβριο.
Η μείωση οφείλεται κυρίως στις κινητοποιήσεις στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Παραιτήθηκε ο Βγενόπουλος από μη εκτελεστικός Πρόεδρος της Marfin

Από τη θέση του μη εκτελεστικού Προέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Marfin Popular Bank Public Co Ltd παραιτήθηκε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.

Νέο γιγαντιαίο παγόβουνο στην Ανταρκτική

Επιστήμονες της NASA ανακάλυψαν μια ρωγμή σ' ένα παγετώνα της Ανταρκτικής η οποία συνεχίζει να διευρύνεται και από την οποία πρόκειται να γεννηθεί μέσα στους επόμενους μήνες ένα παγόβουνο με επιφάνεια ίση μ' αυτή της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Λοβέρδος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας αλλιώς φεύγω

Προειδοποιητική επιστολή με την οποία απειλεί με αποχώρηση εάν δεν σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση εθνικής ενότητας, έστειλε ο υπουργός Υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος.Η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου:

"Εκτός" Eurogroup η έκτη δόση

Στον αέρα θα εξακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, να βρίσκεται η εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, η έγκρισή της τέθηκε εκτός ατζέντας του Eurogroup.

"Σύμμαχοι" του καρκίνου η παχυσαρκία και το "καθισιό"


Οι ενήλικες, ιδίως οι μεσήλικες, που είναι παχύσαρκοι, κυρίως γύρω από την μέση, έχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, ενώ η σωματική άσκηση και η απώλεια βάρους μειώνουν τις πιθανότητες της νόσου, σύμφωνα με ολλανδική επιστημονική έρευνα. Μια άλλη καναδική έρευνα συμπέρανε ότι η καθιστική ζωή αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου και ιδιαίτερα του εντέρου.

"Επικοινωνοκαΐνη": το φάρμακο κατά της υπερπληροφόρησης

Ο σύγχρονος άνθρωπος "βομβαρδίζεται" καθημερινά από τόσες όσες πολλές πληροφορίες, που μπορεί να αρρωστήσει. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια θεραπεία. Αυτή είναι η βασική ιδέα έκθεσης που παρουσιάζεται στο Μουσείο Επικοινωνίας στη Βέρνη, στο οποίο λειτουργεί μια κλινική για τέτοιες παθήσεις. Ο επισκέπτης αντικρύ ζει μόλις μπαίνει στο μουσείο μια μισοφωτισμένη αίθουσα με ράφια που φιλοξενούν 12.000 βιβλία, τόσα θα πρέπει να διαβάζει καθημερινά ένας άνθρωπος αν συμμετέχει και ασχολείται με την επεξεργασία δεδομένων και στοιχείων που δημοσιεύονται σε όλον τον κόσμο.

Τοποθετήσεις στην Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Νίκου Χριστοδούλου, στη θέση του Chief Information Officer της Τράπεζας και του Ομίλου (Group CIO).

Σόρος: Κίνδυνος άτακτης χρεοκοπίας στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον "πραγματικό κίνδυνο" μίας άτακτης χρεοκοπίας, δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος σε ομιλία που έκανε χθες το βράδυ στη Βουδαπέστη. "Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αυτό (σ.σ.: η άτακτη χρεοκοπία) θα συμβεί, αλλά είναι ένας πραγματικός κίνδυνος", δήλωσε ο κ. Σόρος, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Μπαρόζο: Περιμένω κυβέρνηση εθνικής ενότητας τις επόμενες ώρες

Βέβαιος για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνική ενότητας η οποία θα σχηματιστεί τις επόμενες ώρες και θα εγκρίνει τη νέα δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουελ Μπαρόζο μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.«Νομίζω ότι μόνο αυτό μπορεί να συμβεί καθώς η άλλη επιλογή για τον ελληνικό λαό είναι να ακολουθήσει η χρεοκοπία και να υπάρξει πραγματική δυσκολία στην πληρωμή των μισθών στους δημόσιους υπαλλήλους, στα σχολεία, στα νοσοκομεία, μια πλήρης παράλυση της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπαρόζο για να συμπληρώσει: «Είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι λογικοί άνθρωποι και δεν επιθυμούν η χώρα τους να περάσει στο χάος» ...

Βενιζέλος: Στόχος η ψήφος εμπιστοσύνης για κυβέρνηση συνεργασίας

Εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων στο εσωτερικό της χώρας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε σήμερα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν και τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.  

«Ναι» στην έξοδο της Ελλάδας λένε οι Γερμανοί

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ τάσσεται η πλειοψηφία της κοινής γνώμης της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις των μέσων ενημέρωσης της χώρας.Το 96% των Γερμανών που συμμετείχαν σε τηλεφωνική δημοσκόπηση του ειδησεογραφικού σταθμού N-TV επιθυμούν την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, σε περίπτωση που η χώρα δεν κυρώσει τη δανειακή σύμβαση.

Πλαστές δωρεές σε ναούς και μονές ανακάλυψε το ΥΠΟΙΚ


Πληθώρα πλαστών και εικονικών βεβαιώσεων για δωρεές προς ναούς, μονές και νομικά πρόσωπα, διαπιστώνουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου. Ο βουλευτής αναφερόμενος σε εκτεταμένα φαινόμενα πλαστών και εικονικών δωρεών που διαπίστωσε εσχάτως η Β΄ ΔΟΥ Πάτρας, έχει καταγγείλει ότι «κάποιοι μέσω πλαστών δωρεών πλούτιζαν από επιστροφές φόρου» και ότι οι πλαστές και εικονικές δωρεές γίνονται εν αγνοία των ναών και των μονών της περιοχής.

Κοντά στο 2009 και σε ιστορικά χαμηλά το οικονομικό κλίμα

Νέα επιδείνωση κατέγραψε τον Οκτώβριο του 2011 το οικονομικό κλίμα της χώρας μας, με τον σχετικό δείκτη να υποχωρεί κοντά στα ιστορικά χαμηλά επίπεδα του Μαρτίου 2009 και να διαμορφώνεται στις 67,5 μονάδες από 70,6 μονάδες που ήταν τον Σεπτέβριο. Η απαισιοδοξία είναι διάχυτη σε όλους τους τομείς της οικονομίας, ενώ έντονη είναι η υποχώρηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης. Η αναμονή για την Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής και τις καθοριστικές αποφάσεις για την ελληνική οικονομία, η παράταση της εκταμίευσης της έκτης δόσης του δανείου και η συνεχής άνοδος της ανεργίας, δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό πλέον επίπεδο, αναφέρεται στα «Αποτελέσματα Οικονομικής Συγκυρίας Οκτωβρίου», σύμφωνα με το ΙΟΒΕ.

Τα πληκτρολόγια του μέλλοντος θα είναι αφής


Τα πληκτρολόγια αφής θα αντικαταστήσουν αυτά με τα κλασικά πλήκτρα, και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε smartphones, ταμπλέτες και ebooks.

Το Ίντερνετ ζυγίζει όσο μία... φράουλα


Όλο το Ίντερνετ δεν ζυγίζει παραπάνω από 50 γραμμάρια, δηλαδή όσο μία φράουλα! Σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα κατέληξαν ορισμένοι μαθηματικοί υπολογισμοί, οι οποίοι συμπεριέλαβαν το συνολικό βάρος όλων των κινούμενων ηλεκτρονίων, που αντιπροσωπεύουν το σύνολο των διακινούμενων πληροφοριών, σε οποιαδήποτε στιγμή.Η διενέργεια της μέτρησης εμπνεύστηκε μετά την ανακοίνωση του καθηγητή της επιστήμης των υπολογιστών Τζον Κουμπιάτοβις του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ ότι κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο που "φορτώνεται" στη συσκευή ψηφιακής ανάγνωσης Amazon Kindle, αυξάνει ανεπαίσθητα το βάρος της.

Κραχ στο Οικονομικών – έμειναν με 600 εκατ. και ψάχνουν 1,2 δισ.

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο πολιτικό σκηνικό που βρίσκεται σε αναβρασμό, το Υπουργείο Οικονομικών κάνει αγώνα δρόμου να βρει τα 1,2 δισ. ευρώ που λείπουν από τα ταμεία.

Διεργασίες στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ενόψει της ψηφοφορίας

 Σε αναβρασμό βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Φέκτερ: Η πλειοψηφία θα στηρίξει τις αποφάσεις


Λίγες μόνο ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία που διεξάγεται απόψε στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση, η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, φέρεται αισιόδοξη ότι η πλειοψηφία στην ελληνική βουλή θα στηρίξει το σχέδιο διάσωσης που συμφωνήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την ΕΕ.

Η έξοδος από το ευρώ σε μια εικόνα


Με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο χωρίς προσβολές και ειρωνείες, όπως συνηθίζει ο ξένος Τύπος όταν αναφέρεται στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τον τελευταίο καιρό, πρωτοσέλιδο του Economist προσπαθεί να εξηγήσει με μια εικόνα τι σημαίνει για την Ελλάδα μια έξοδος από τη ζώνη του ευρώ.

Στο «κόκκινο» εν αναμονή ψήφου εμπιστοσύνης το ΧΑΑ


Σε αντίθεση με το χθεσινό θετικό κλίμα, σε αρνητικό έδαφος ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.