e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Απαντητική επιστολή Ανδ. Λοβέρδου στο διοικητή του ΟΑΕΕ




Απαντητική επιστολή απέστειλε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος προς τον διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Παπαθανασίου σχετικά με τους λόγους παραίτησής του...











Ο κ. Λοβέρδος, αφού ευχαριστεί τον κ. Παπαθανασίου για την προσφορά του, ζητεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι το διορισμό του επόμενου διοικητή, προκειμένου όπως επισημαίνει να μην υπάρξουν φαινόμενα ασυνέχειας ή διοικητικού κενού.






Ακολουθεί αναλυτικά, η επιστολή του υπουργού:






Κύριε Διοικητά,






Έλαβα την επιστολή παραίτησής σας και θέλω να σας ευχαριστήσω για την ειλικρινή συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους αυτούς, ιδιαίτερα δύσκολους και απαιτητικούς, μήνες και να σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.






Η περίπτωση του ΟΑΕΕ, λόγω των ιδιομορφιών της που καλά γνωρίζετε, μας αναγκάζει να έχουμε όλες μας τις δυνάμεις σε επιφυλακή και την προσοχή μας τεταμένη σε διαρκή βάση, αφού το πρόβλημα για την ομαλή συνέχιση της καταβολής των συντάξεων παραμένει οξύ.






Για το λόγο αυτό, αλλά και εξ αιτίας του κινδύνου να υπάρξουν πρόσκαιρα φαινόμενα ασυνέχειας ή διοικητικού κενού, σας παρακαλώ, γνωρίζοντας την ευσυνειδησία σας αλλά και την αίσθηση καθήκοντος που σας διακρίνει, και πάντα σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο, να συνεχίσετε να ασκείτε τα καθήκοντά σας, έως ότου διοριστεί ο επόμενος Διοικητής του ΟΑΕΕ.