e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κανόνια πολυτελείας άρχισαν να «σκάνε» στην αγορά...

Η πτώση των διαθέσιμων εισοδημάτων και ο περιορισμός της κατανάλωσης δεν κάνουν διακρίσεις και παρασύρουν σε οικονομικό μαρασμό ιστορικές εταιρείες, ακριβά ξενοδοχεία και μοδάτα σήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης.

1.113 «φτωχοί» με πισίνες

Μπλόκο στη... χλιδάτη φοροδιαφυγή επιχειρεί το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Οι συντονισμένες έρευνες των τελευταίων ημερών απέδωσαν καρπούς καθώς διαπιστώθηκε πως:

Καλή η Ευρωπαϊκή Ένωση, κακό το ευρώ υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι

Έρευνα του German Marshall Fund και ιταλικού ερευνητικού κέντρου

To 55% των Ευρωπαίων δεν βλέπει ως κάτι θετικό το Ευρώ για την οικονομία της χώρας τους, την ώρα που το 63% πιστεύει πως η συμμετοχή στην Ε.Ε. τους έχει ωφελήσει οικονομικά, σύμφωνα με έρευνα για τις παγκόσμιες τάσεις του 2010 από το German Marshall Fund των ΗΠΑ και το ερευνητικό κέντρο της Ιταλίας Compagnia di San Paolo.

Η Αθήνα 39η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο

Στην κορυφή της λίστας η Νέα Υόρκη - Ακολουθούν Όσλο και Γενεύη


Στην 39η θέση της λίστας με τις ακριβότερες πόλεις παγκοσμίως, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το ύψος των ενοικίων, βρίσκεται η Αθήνα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε σήμερα η ελβετική τράπεζα UBS.

Διπλάσιο φόρο οι εργαζόμενοι (35%) από τα αφεντικά (16%)

Για το ελληνικό παράδοξο κατά την προηγούμενη δεκαετία, όπου αυξανόταν ταυτόχρονα ΑΕΠ και ελλείμματα, και για τη νέα ήπειρο, τη... Λατινική Ευρώπη, που δημιουργείται με τα μέτρα της τρόικας, κάνει λόγο η ΓΣΕΕ.

Στο σφυρί η Μερσεντές του ‘Ελβις!

Ένα από τα πολλά -και αγαπημένα- αυτοκίνητα του Έλβις Πρίσλεϋ θα δημοπρατηθεί τον Δεκέμβριο από τον οίκο Bonhams.

Ο υποσιτισμός πλήττει 826 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη

ΟΗΕ για τη φτώχεια

Πάνω από 826 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη Γη ζουν σε κατάσταση χρόνιου υποσιτισμού, τη στιγμή που ο πλανήτης μπορεί να θρέψει 12 δισ. άτομα, ανέφερε ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ Ζαν Ζιγκλέρ κατά την παρουσίαση της εργασίας του στην Επιτροπή του Οργανισμού για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Φάρσα στον Πύργο του Άιφελ

Νύχτα ταλαιπωρίας η χθεσινή στη Πόλη του Φωτός μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στον Πύργο του Άιφελ. "Τίποτα δεν εντοπίστηκε", ανακοίνωσε η αστυνομία που εκκένωσε την περιοχή.

Πώς να αποφύγετε ενοχλητικά τηλεφωνήματα

Συμβουλές προς τους πολίτες προκειμένου να αποφεύγουν τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα δίνει η αστυνομία. Συγκεκριμένα συμβουλεύει:

Εκατόν είκοσι χρόνια από τη γέννηση της «βασίλισσας του εγκλήματος», Άγκαθα Κρίστι

Μοναδικό φαινόμενο

Δεν περνά ημέρα που να μην διαβάζεται κάποιο βιβλίο της σε κάποια γωνιά του πλανήτη. Το κοινό της αριθμεί δισεκατομμύρια φίλους, τα βιβλία της μαθαίνονται από γενιά σε γενιά, τυπώνονται και ξανατυπώνονται σε όλο τον κόσμο. Η φήμη της εξακολουθεί να εξαπλώνεται, παρ' όλο που εκείνη έχει περάσει από καιρό στη σφαίρα της αιωνιότητας.

Τέσσερα μαθήματα από το 2014 και συμμετοχή των πανεπιστημίων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ



Σε τέσσερα μαθήματα θα εξετάζονται από το καλοκαίρι του 2014 και μετά οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της χώρας, καθώς το υπουργείο Παιδείας προχωρεί σε σαρωτικές αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα.

Έπαινοι από το ΔΝΤ - Φάουλ ο πληθωρισμός

Αφού τα πήραν όλα μέσω του μνημονίου που συνυπέγραψαν με την Ελλάδα, οι τεχνοκράτες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εμφανίζονται γαλαντόμοι στις πρώτες επίσημες αποτιμήσεις για την έως τώρα πρόοδο της εφαρμογής του δημοσιονομικού προγράμματος με στόχο την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας.

38 τραυματίες από πρόσκρουση τουρκικού τουριστικού στον προβλήτα της Κω

- Σκηνές πανικού στο λιμάνι από βλάβη πιθανότατα στο ηλεκτρικό σύστημα

- Η πρόσκρουση έγινε στις 11.15 - Στο καταμαράν επέβαιναν 213 επιβάτες
- Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού