e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Παιχνίδια συμφερόντων πίσω από τα deals των τραπεζών. Οι αθέατες διαδρομές και οι κρυφοί στόχοι και συζητήσεις μετά την πρόταση του Σάλλα. Η Standard & Poors προειδοποιεί την Πειραιώς με υποβάθμιση αν προχωρήσει το σχέδιο.


-Περιστατικό- σοκ στην Πάρο: Ηλικιωμένη γυναίκα επιτέθηκε στον Παπανδρέου: «Γιώργο, γιατί μου έκοψες τη σύνταξη στα 350 ευρώ; Η μάνα σου μπορεί να ζήσει μ’ αυτά τα λεφτά»; Η λαϊκή κραυγή των απλών ανθρώπων.


-Συνέντευξη- «φωτιά» του Μάριου Σάλμα: Σκάνδαλο 1,8 δις με απευθείας αναθέσεις στο Υπουργείο Υγείας. Τι αποκαλύπτει ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ.


-«Βόμβα» του πρώην υποδιοικητή Ασφαλείας, Γιώργου Κλειδέρη: «Η 17Νοέμβρη δεν εξαρθρώθηκε ποτέ. Υπάρχει ομφάλιος λώρος μεταξύ συμφερόντων και εξουσίας που συντηρεί την τρομοκρατία».

«Αν δεν εγγυόταν ο πρωθυπουργός 13η- 14η σύνταξη, δεν θα ψήφιζα ναι»


Διαβάστε στην PRESS Time


Συνέντευξη του Παναγιώτη Κουρουμπλή. Τι λέει για την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό, τις πιέσεις και την κρίση.

Στο φως όλη η κόντρα μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου- Βενιζέλου


Διαβάστε στην PRESS Time




Οι αποκαλύψεις που καίνε και οι βαριές κατηγορίες που ανταλλάσσονται. Ποια… προηγούμενα έχουν οι δύο άντρες.

«Γιώργο, γιατί μου έκοψες τη σύνταξη στα 350 ευρώ»;


Διαβάστε στην PRESS Time







Περιστατικό- σοκ στην Πάρο: Ηλικιωμένη γυναίκα επιτέθηκε στον Παπανδρέου: ¨»Η μάνα σου μπορεί να ζήσει μ’ αυτά τα λεφτά»; Η λαϊκή κραυγή των απλών ανθρώπων.

Σκάνδαλο 1,8 δις με απευθείας αναθέσεις στο Υπουργείο Υγείας


Διαβάστε στην PRESS Time






Συνέντευξη- «φωτιά» του Μάριου Σάλμα . Τι αποκαλύπτει ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ.

Παιχνίδια συμφερόντων πίσω από τα deals των τραπεζών



Διαβάστε στην PRESS Time






Οι αθέατες διαδρομές και οι κρυφοί στόχοι και συζητήσεις μετά την πρόταση του Σάλλα. Η Standard & Poors προειδοποιεί την Πειραιώς με υποβάθμιση αν προχωρήσει το σχέδιο.

Να πως τη "βρίσκουν" στην πραγματική Χαβάη!


Σας "φάγαμε" τ' αυτιά με τους Αντίπαξους και τους Παξούς! Την "ελληνική Χαβάη". Ε, πάρτε μια καλή γεύση και από την αληθινή Χαβάη, το πιο όμορφο νησί του κόσμου, το καλύτερο θέρετρο του πλανήτη. Μαγεία. Τι άλλο να πει κανείς; Παρηγορηθείτε. Δείτε πως τη "βρίσκουν" οι κάτοικοι. Νέα μόδα. Βάζουν τραπέζια και καρέκλες μέσα στο νερό της θάλασσας  και "αράζουν" για να σωθούν από τη ζέστη.  

Χ.Α.: Kέρδη 5,58% στην εβδομάδα

Στις 1.612,87 μονάδες, με άνοδο 0,26%, ολοκλήρωσε την εβδομάδα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σε εβδομαδιαία βάση, ο δείκτης ενισχύθηκε κατά 5,58%.

Μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες ανοίγουν το δρόμο για φθηνά φάρμακα κατά του HIV

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση καλής θέλησης Κοινοπραξία των φαρμακοβιομηχανιών Pfizer και GlaxoSmithKline ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα επιτρέψει σε άλλες εταιρείες να παράγουν αντίγραφα των φαρμάκων της κατά του AIDS (γενόσημα ή φάρμακα "φασόν") και να τα διαθέτουν σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Τι λέει το Μαξίμου;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgL7lC3hMRLA9fwgI0mjSF6kZ6neZIx25TsIscNg6jiR0Nqo_EMVTSgziC6nOZUlipdVi4JgbmzlEZUUxeL6N9f5_GneRCbPvptnw8m-6XQT7ei5xusMUsaH8-ojTQPDMp2VMGFj5MF1a_g/s320/monk54.blogspot.com.jpg
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου δηλώνουν ότι: Προφανώς σεβόμαστε την αγορά και αξιολογούμε όλες τις προτάσεις στον κατάλληλο χρόνο...

Το ΝΑΤΟ και η Ρωσία διαφωνούν για την επανέναρξη του διαλόγου τους.


Διαφωνία παρουσιάστηκε σήμερα μεταξύ Ρωσίας και των χωρών του ΝΑΤΟ για τον τρόπο με το οποίο θα ξεκινήσει και πάλι ο μεταξύ τους διάλογος για την ασφάλεια, έπειτα από τα προβλήματα που...

Το υπουργείο οικονομικών για την αύξηση των επιχορηγήσεων των κομμάτων


" Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται στην Υπουργική Απόφαση, την οποία υπέγραψαν ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αποκέντρωσης, Θεοδώρα Τζάκρη, και κάνουν λόγο για αύξηση της επιχορήγησης των κομμάτων, δεν ...

"Χαβάη" και οι Παξοί!

Για να μην αδικούμε το γειτονικό νησί των Παξών: κι εκεί είναι...Χαβάη! Δείτε το, απολαύστε το και βάλτε δίπλα μια φωτό από την...παραλία Ομονοίας για τις απαραίτητες συγκρίσεις. Που είστε και που ΘΑ μπορούσατε να είστε. Φεύγουμε ΤΩΡΑ! 

Πάμε για βουτιές στην...Χαβάη της Ελλάδας, τους Αντίπαξους!

Ζέστη πολύ. Καύσωνας! Το θερμόμετρο αγγίζει τους 40 βαθμούς. Δεν έχω πληρώσει το κινητό μου, σκέφτομαι πόση...βενζίνη να βάλω στο αμάξι και κλείνω αμέσως την τηλεόραση , πετώ τις εφημερίδες στα σκουπίδια (σόρυ) γιατί βαρέθηκα, μπούχτισα, μπαϊλντισα να ακούω για  ασφαλιστικά-εργατικά (ξέρω, με αφορούν, αλλά...μπορώ να αλλάξω εγώ κάτι, αν δεν με...ακούει ο κ.Λοβέρδος;) και αν δεν έχετε λεφτά για να πάτε στη Χαβάη, που λέει και το τραγούδι, πηγαίνετε στη...Χαβάη της Ελλάδας, τους Αντίπαξους, έστω και...κάμπινγκ. Αξίζει! 
ΥΓ. Μη βιασθείτε να ανεβάσετε άλλη ανάρτηση. Χαρείτε την εικόνα...Εκτός αν τη "βρίσκετε" με το...μαγευτικό, εξωτικό, υπέροχο τοπίο της Ομόνοιας!      

ΕΣΕΕ: Σχόλιο για τις προτεινόμενες αλλαγές στην τραπεζική αγορά

Με αφορμή τις εξελίξεις που καταγράφονται στο ελληνικό τραπεζικό χάρτη με τις κινήσεις εξαγορών και συγχωνεύσεων μεταξύ τραπεζών, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης δήλωσε: "Είναι βέβαιο ότι...

Η διάψευση του Βερόπουλου


Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η εταιρεία «Αφοί Βερόπουλοι ΑΕΒΕ» ότι έχει ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το ΙΚΑ, τονίζοντας ότι «ούτε είχε ποτέ στα 40 χρόνια που λειτουργεί ως εταιρεία λιανεμπορίου».

Κάνοντας λόγο για «στοχευμένη λασπολογία» η εταιρεία στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «είναι πάντα τυπική στις υποχρεώσεις της γι’ αυτό άλλωστε έχει πάντα ασφαλιστική ενημερότητα».

Στη Μίλαν το πουλέν του Νιόπλια και του Σαβέβσκι

Υπογράφει στη Μίλαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Πριν από λίγη ώρα ο Ελληνας διεθνής σέντερ μπακ πέρασε επιτυχώς από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και σε λίγες ώρες θα φορέσει τη φανέλα των "ροσονέρι". Η μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό!
Γιατί Μίλαν= μύθος! Τον θέλει, λέει, διακαώς και ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έδωσε 4,7 εκ. ευρώ στην Τζένοα και 3 παίκτες για να τον φέρει στο Μιλανέλο. Ο Νιόπλιας τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε ο Tζίγγερ να τα βάλει με τον "Καβαλιέρε", ενώ, τον "Σώκρατες" πήγε στην ΑΕΚ στα 17 του ο Τόνι Σαβέβσκι μόλιςμε...30.000 ευρώ. Ο Ντέμης τον πούλησε στους Ιταλούς 3,7 εκ το 2008. Αυτά είναι DEAL! MEGA DEAL!

Γουρλής ο Μαρινάκης, γκαντεμιά για Ζαγοράκη!

Στα...βαθιά έπεσε ο ΠΑΟΚ! Αντίπαλος του στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο θρυλικός Αγιαξ. Ο Ολυμπιακός, αντίθετα, θα παίξει στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ή την Μόγκρεν (Μαυροβούνιο) και ο Άρης με την Πολωνική Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ. Τι να πει κανείς; Γκαντεμιά για το Θοδωρή Ζαγοράκη και την ομάδα του που περιμένουν πως και πως τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ για να "ανασάνουν" οικονομικά, μέγας γουρλής το νέο αφεντικό του Ολυμπιακού, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης που βλέπει να...γεννούν και τα κοκόρια του στις φετινές κληρώσεις του Γιουρόπα Λιγκ!

«Ο Σ. Μπερλουσκόνι ήταν από τους κύριους λόγους ύπαρξης της μυστικής οργάνωσης " Π 3"»


Δημοσιεύει η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ένας από τους κύριους λόγους ύπαρξης της μυστικής οργάνωσης "Π 3"», δημοσιεύει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα». Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός ...

Ινσουλίνη επαναφέρει τη μνήμη σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ

Ελπίδες για επαναφορά της μνήμης πασχόντων από νόσο Αλτσχάιμερ δίνει μία νέα ανακάλυψη. Όπως φάνηκε από κλινικές δοκιμές η εισπνεόμενη ινσουλίνη, ειδικάστα πρώτα στάδια της νόσου, φέρεται να ενισχύει σημαντικά τη μνήμη και τη γνωσιακή λειτουργία των ασθενών.

Τι θα κάνει η Μενεγάκη

Μέσα στο κατακαλόκαιρο όλοι ασχολούνται (;) με το τι θα κάνει η Μενεγάκη όταν θα γυρίσει από τις διακοπές της. Αν θα δεχθεί να φωτογραφηθεί γυμνή (;) για το οπισθόφυλο της Lifo, αν θα κάνει βραδυνή εκπομπή στον Alpha, αν..., αν..., αν..., αν... Και φυσικά ρωτούν πολλοί αν, τελικά, κάνει διακοπές με τον Ματέο η "εθνική μας Ελένη". Οταν τα νούμερα της τηλεθέασης πέφτουν κατακόρυφα, κάτι πρέπει να γίνει για να βρεθεί ένα καλό...lead in για τη νέα χρονιά! Υποθέτω...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ     

'Εργο του Μουνχ δημοπρατήθηκε αντί 1,5 εκ. ευρώ

Μια λιθογραφία του νορβηγού ζωγράφου 'Εντβαρντ Μουνχ κατακυρώθηκε σε αμερικανό συλλέκτη αντί του ποσού του 1,252 εκατομμυρίου στερλινών (1,5 εκατομμύριο ευρώ/ 1,89 εκατομμύριο δολάρια) σε δημοπρασία στο Λονδίνο, ανακοίνωσε ο οίκος Bonhams.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Καϊμακόγλου και Βουγιούκα

Αντίπαλοι στο ματς Μαρούσι-Πανελλήνιος, συμπαίκτες στον 
Παναθηναϊκό οι Καιμακόγλου, Βουγιούκας
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Καϊμακόγλου και του Ίαν Βουγιούκα, με τους οποίους υπήρχε προφορική συμφωνία εδώ και καιρό. Αντίπαλοι στο ματς Μαρούσι-Πανελλήνιος, συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό οι Καιμακόγλου, Βουγιούκας.

Ο 27χρονος Καϊμακόγλου (2.05μ.) ξεκίνησε την καριέρα του από τους Κυρίαρχους, συνέχισε στον Κρόνο, μεταπήδησε στη Νήαρ Ηστ, για να συμφωνήσει το 2004 με το Μαρούσι όπου παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2009-10, έχοντας ήδη και την πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα ανδρών (Ευρωμπάσκετ 2009) και ένα χρυσό μετάλλιο με την εθνική νέων ανδρών (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2002). 

Πάνω από τα 1,30 δολάρια σκαρφαλώνει το ευρώ

Σε υψηλό διμήνου το ενιαίο νόμισμα

Πάνω από τα 1,30 δολάρια ενισχύθηκε την Παρασκεύη, το ευρώ, για πρώτη φορά από τις 10 Μαΐου, εν μέσω ενδείξεων ότι...

Νίκος Κωνσταντόπουλος vs Τίνας Μπιρμπίλη για τον Βοτανικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ SPORTS ΤΗΣ DEAL:
«Συνασπισμός» για..Βοτανικό- Ετοιμος για «μάχη» με την Μπιρμπίλη ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ Ν.Κωνσταντόπουλος.

"Σοκ" έπαθαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της είδησης ότι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος διαδέχεται το Νικόλα Πατέρα στην «πράσινη» ΠΑΕ. «Τι σχέση έχει ένας πολιτικός με το ποδόσφαιρο; Μπορεί να συγκριθεί με τον Πατέρα; Θα τα βάλει με τον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη; Που το πάει ο Τζίγγερ;», αναρωτήθηκαν πολλοί με οργή. Ορισμένοι αντέδρασαν με ειρωνείες, στέλνοντας ευρηματικά «μηνύματα» σε αθλητικά sites και ραδιοφωνικούς σταθμούς, του στιλ «άντε και η...Παπαρήγα στον Ολυμπιακό» (...αυτό δεν θα συμβεί).

Αντιδράσεις κομμάτων για το πακέτο προτάσεων Χριστόφια.


Με διαφορετικό φακό αντίκρισαν τα πολιτικά κόμματα την πρωτοβουλία του προέδρου Χριστόφια , που στοχεύει να δώσει ώθηση στη διαπραγματευτική διαδικασία. Η πρωτοβουλία Χριστόφια αφορά πακέτο προτάσεων με τρεις άξονες που περιλαμβάνει την ατζέντα της διαπραγμάτευσης στο Κυπριακό, το θέμα της Αμμοχώστου και την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Ορθά ο

Ποιά ήταν η Ψωροκώσταινα;


Στην εποχή που κυβερνούσε την Ελλάδα ο Καποδίστριας ζούσε στο Ναύπλιο μια ζητιάνα, που την έλεγαν «Ψωροκώσταινα». Σε μια λοιπόν συνεδρίαση της Συνέλευσης, κάποιος θέλοντας να πει για τη φτώχεια του Ελληνικού Δημοσίου το παρομοίασε με την πασίγνωστη ζητιάνα. Από τότε η λέξη επαναλήφθηκε στις συζητήσεις και τελικά επικράτησε. Μόνο που, όταν λέγεται τώρα δεν εννοεί το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ολόκληρη την χώρα...

Σφοδρή επίθεση από Έρογλου


Σφοδρή επίθεση κατά της ελληνοκυπριακής πλευράς εξαπέλυσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος την κατηγόρησε ότι "τηρεί άκρως αδιάλλακτη στάση στο Κυπριακό, δεν θέλει λύση και ασκεί ...πιέσεις στη διεθνή κοινότητα για επιβολή αθλητικών και εμπορικών εμπάργκο στους Τουρκοκυπρίους".

Στις 19 Αυγούστου η ανατιμολόγηση των φαρμάκων

Ανακοίνωση ΣΦΕΕ

Στις 19 Αυγούστου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων για να επικυρώσει την ανατιμολόγηση όλων των σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, με βάση το νέο τρόπο καθορισμού των τιμών που θεσπίστηκε με το νόμο 3840 του Μαρτίου 2010. Αυτό προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, ο οποίος "χαιρετίζει την...

Τι συμβαίνει με τον Σισέ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ SPORTS ΤΗΣ  DEAL ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ!
Το «κρυφό μήνυμα» του Τζιμπρίλ- Γιατί τρομάζουν τους φίλους του ΠΑΟ τα υπονοούμενα του Γάλλου σταρ!
Μύγα τον τσίμπησε τον Σισέ, τώρα που του ‘φεραν στην ομάδα το φιλαράκι του τον Γκοβού; Δηλαδή, που να υπογράψει και ο Γκαλάς: κανονική γαλλική «παροικία» θα δημιουργηθεί στην Παιανία!
«Φωτιές» ανάβει στους φίλους του Παναθηναϊκού ο Τζιμπρίλ με αυτά που (φέρεται να) λέει κατά καιρούς στα ξένα media, ανεξάρτητα από το αν διαψεύδει ή ανασκευάζει στην συνέχεια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού!


24wro.blogspot.com

Κλήση σε κατάθεση στον Λ. Ρακιντζή μετά τις αιχμές για διαφθορά δικαστών

Σε κατάθεση, την ερχόμενη εβδομάδα, κάλεσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος Παπαδάκης το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, μετά τις αιχμές που άφησε για διαφθορά στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

O Πάνος Παναγιωτόπουλος της ΝΔ, υποστηρίζει τον συνιδρυτή του ΠΑΣΟΚ!

ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Έξαλλος είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από τη δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΝΔ Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της πρότασης Σάλλα...
Με τη στάση του αυτή, ο κ. Παναγιωτόπουλος...

Τροφές που προστατεύουν την καρδιά

Πληθώρα μελετών υποδεικνύει ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών ή κάποιων ενεργών συστατικών τους μπορεί να συνδέεται με μείωση του κινδύνου για νοσήματα της καρδιάς. Συστατικά των τροφών με αποδεδειγμένες καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες, είναι...

Ολο το παρασκήνιο για Σπανούλη!

ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η DEAL ΤΟ "ΦΛΕΡΤ" ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. 
Αν έλεγε κανείς σε κάποιον φίλο του Παναθηναϊκού πριν από μερικούς μήνες ότι το καλοκαίρι ο Βασίλης Σπανούλης θα υπέγραφε στον Ολυμπιακό, θα τον κοιτούσε, το λιγότερο, με αμηχανία – για να μην πούμε θα τον περνούσε για τρελό.

Η DEAL, βέβαια, επιβεβαιώθηκε (για άλλη μια φορά!) για την αποκάλυψη της στο φύλλο της 23ης Απριλίου (...τα γραπτά μένουν...), δυόμιση, τρεις ολάκερους μήνες πριν, σχετικά με τις προθέσεις των Πειραιωτών για τον V-Span.
Ο Θεσσαλός πλέι μέικερ «αυτομόλησε», τελικά, με προορισμό τον Πειραιά και οι «πράσινοι», ήδη, αναζητούν τον διάδοχο του. Προσωπική άποψη εκφράζουμε πως ο συγκεκριμένος δεν θα «αλλάξει τον...ρου της μπασκετικής ιστορίας», αλλά, αυτά θα φανούν στα παρκέ και δεν θέλουμε να προδικάσουμε καταστάσεις.

O Δανειζόμενος ζητά να αγοράσει τον δανειστή του!

http://3.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SQnAghjta2I/AAAAAAAADHE/kcDsUVh9-po/s400/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%82.jpeg
Το δήθεν πράσινο φως από τον Παπανδρέου...

Με παρέμβαση του Πάγκαλου (τι μας θυμίζει αυτό) άρχισε το γαϊτανάκι για να πείσουν τον Πρωθυπουργό να ξεπουλήσει τη χώρα...

Ο κ. Πάγκαλος και μερικοί ακόμη πρωτοκλασάτοι φρόντισαν να διαρρεύσουν στον τύπο και στους οικονομικούς συντάκτες την υποτιθέμενη εξαγορά, στην ουσία συγχώνευση, σαν τη μόνη σανίδα σωτηρίας της χώρας... Ουσιαστικά εξυπηρετώντας τα συμφέροντα και ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την γνωστή τριανδρία που περιχαρής απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση...

“Χρυσοδάκτυλος” ο Σον Κόνερι, διώκεται για φοροδιαφυγή

Στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών της Ισπανίας βρίσκονται ο Σον Κόνερι και η σύζυγός του, κατηγορούμενοι για φοροδιαφυγή 1,6 εκατομμυρίων ευρώ!

NewsIt.gr

Στα 8,9 δισ. το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας

Στα 8,9 δισ. ευρώ έφτασε το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας τον Απρίλιο του 2010, σημειώνοντας μείωση κατά 0,7 δισ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009, όπως προκύπτει από στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Συνάντηση Γ. Παπακωνσταντίνου με τον πρόεδρο του Τ.Τ.


Με τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλο θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά τη χθεσινή πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για εξαγορά της ΑΤΕbank και του Τ.Τ...