e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Πώς μετέφερε στην Ελβετία το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου ευρώ ο βουλευτής. Σε ποιο κόμμα ανήκει. Οι «ύποπτοι», οι δηλώσεις τους και γιατί ψάχνουν άλλα 550 εμβάσματα στο εξωτερικό. Το απίστευτο θέατρο σκιών μετά τη «βόμβα» Νικολούδη. Γιατί είναι έξαλλος ο Διώτης.

Πεντελικόν και ΙΜΑΚΟ


Διαβάστε στην Press Time 




Πώς κατέληξε στη φυλακή ο Χαράλαμπος Βάρδης. Κωστόπουλος: Η πτώση του Βασιλιά του lifestyle.

Η ακρίβεια στο καλάθι της νοικοκυράς



Διαβάστε στην Press Time



3% αυξήθηκε ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Η μέση οικογένεια χρειάζεται 1.400 ευρώ παραπάνω για να ζήσει.

Απίστευτο κι όμως… «Παπανδρεϊκό».



Διαβάστε στην Press Time 


 
Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να ψηφίσουν από το… ipad, ή με sms στις εσωκομματικές εκλογές! Τι του απάντησαν. Ο πόλεμος για τη διαδοχή

Βγάζουν τα λεφτά στο εξωτερικό



Διαβάστε στην Press Time



40 πολυεθνικές μπαίνουν στο στόχαστρο των ράμπο για φοροδιαφυγή. Το υπουργείο Ανάπτυξης «άνοιξε» την πόρτα στον Ράιχενμπαχ για την έρευνα

Ο βουλευτής με το έμβασμα στην Ελβετία


Διαβάστε στην Press Time



Πώς μετέφερε το 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό και σε ποιο κόμμα ανήκει. Οι «ύποπτοι», οι δηλώσεις τους και γιατί ψάχνουν άλλα 550 εμβάσματα στο εξωτερικό. Το απίστευτο θέατρο σκιών μετά τη «βόμβα» Νικολούδη. Γιατί είναι έξαλλος ο Διώτης.

Αποκριάτικοι μύθοι & θρύλοι σε όλη την Ελλάδα


Οι Απόκριες είναι η περίοδος των τριών εβδομάδων πριν από την Καθαρή Δευτέρα, οπότε αρχίζει και η μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής. Αποκριά (αποκρεά) σημαίνει αποχή από το κρέας. Επίσης, κατά μία εκδοχή, η λατινογενής λέξη "Καρναβάλι" αποτελείται από τις λέξεις carne = κρέας και vale = χαιρετώ.

Τί σημαίνει Αποκριά και πώς ξεκίνησε;


Πού βρίσκονται οι ρίζες της Αποκριάς και του Καρναβαλιού; Σε τι παραπέμπουν οι εκδηλώσεις χαράς και τα εορταστικά γλέντια της περιόδου, αλλά και οι πένθιμες τελετουργίες των Ψυχοσάββατων;

Σε θετικό έδαφος το ΧΑ

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Αρχές Μαρτίου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Βενιζέλου

Σε θέση μάχης ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με βροχή και κρύο τα Κούλουμα


Με καλό καιρό θα γίνει η έξοδο των εκδρομέων του τριημέρου, καθώς από την Παρασκευή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ωστόσο για την Καθαρά Δευτέρα προβλέπεται κρύο και τοπικές βροχές.

Πώς ρυθμίζονται τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων


Ρύθμιση από το υπουργείο Οικονομικών, προανήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος, που προβλέπει ότι μειώνονται οι δόσεις για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και τους άλλους δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, με την οποία θα μειωθεί δραστικά η παρακράτηση από το μηνιαίο μισθό.

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" το νέο κόμμα υπό τον Π. Καμμένο


Μέσω Διαδικτύου - όπως είχε διαμηνύσει - ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ο διαγραφείς βουλευτής από τη ΝΔ, Πάνος Καμμένος, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

«Αναφορά» Παπαδήμου στην Κομισιόν για τα κοινοτικά κονδύλια

Για τα αναπτυξιακά σχέδια της κυβέρνησης αλλά και για τις καθυστερήσεις των προηγούμενων χρόνων στην απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων κάνει λόγο σε επιστολή του προς την Κομισιόν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Δεύτερο πακέτο με... δώρο τα "χρωστούμενα"


Τελικώς η Ελλάδα έχει λαμβάνειν στο πλαίσιο του δεύτερου πακέτου βοήθειας από τους θεσμικούς πιστωτές της το ποσό των 160 δισ. ευρώ, αντί των 130 δισ. Πώς προκύπτει αυτό; Από το γεγονός ότι η «ουρά» των 30 δισ. ευρώ, που είχε μείνει από το πρώτο πακέτο, θα απορροφηθεί κι αυτή.

Αυτοτελής φορολόγηση 20% στα ενοίκια


Νέες επιβαρύνσεις στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αυτοτελή φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια κατά 20% εξετάζει κυβέρνηση, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του νέου φορολογικού συστήματος.