e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


- Γιγαντιαίο κόλπο. Νέα ονόματα εμπλέκονται στη «σαπίλα» της μπάλας, πέρα από τις 68 νέες διώξεις, τους 10 συλληφθέντες και τους 5 καταζητούμενους.


- Ποινή έως 6 χρόνια για τον Μαρινάκη. Σοκ: Διάλογοι που τον καίνε. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η απάντηση του για τα «επικοινωνιακά κέντρα» και πόλεμο λάσπης κατά του Ολυμπιακού. Στο ίδιο «πακέτο» και ο αντιπρόεδρος του ΔΣΑ Αθ. Κανελόπουλος.


-Ήθελε να φύγει στις ΗΠΑ ο Μπέος. Δικογραφία για το ντόπινγκ Μπουρούση


-Ο σούπερ κοριός, η «ατρόμητη» εισαγγελέας και η εμπλοκή του υπόκοσμου


-Τώρα ή ποτέ για την κάθαρση. Δεν αρκούν οι χειροπέδες για τους ενόχους.


-Στο φως όλη η λίστα των κατηγορούμενων

Απόφαση για νομιμοποίηση αυθαιρέτων.



Διαβάστε στην Press Time












Για να μαζευτούν χρήματα. Προβλέπεται μείωση προστίμου κατά 80%.

Οι «Αγανακτισμένοι» θα «χτυπήσουν» τις τράπεζες.

 

Διαβάστε στην Press Time



 Οι Ευρωπαίοι προειδοποιούν. Απόρρητες εκθέσεις αναφέρουν τον κίνδυνο.

Μπλεγμένος ο αστυνομικός διευθυντής Αχαϊας.

 


Διαβάστε στην Press Time



 

Τι λέει στις συνομιλίες με τον Τσακογιάννη

Υπέρ των «Αγανακτισμένων» η πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα

Οι Έλληνες έχουν θετική άποψη για το κίνημα των «Αγανακτισμένων», σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που πραγματοποίησε η επιστημονική ομάδα του καθηγητή και προέδρου του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδα Πανά. Μάλιστα, το 71,8% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι οι «Αγανακτισμένοι» είναι πιθανό να επηρεάσουν την κυβέρνηση.

Παπανδρέου: «Εξασφαλίσαμε την πέμπτη δόση»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ελλάδα εξασφάλισε την 5η δόση χρηματοδότησης και για το νέο πρόγραμμα δανειοδότησης, εξέφρασε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από τις Βρυξέλλες.

Σκληρή κριτική προς Σαμαρά από το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ

Επικριτικός και για το αντιγερμανικό κλίμα




Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φόλκερ Κάουντερ άσκησε σκληρή κριτική στο «αδελφό» κόμμα της ΝΔ για την άρνηση να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

«Όχι» στο Μεσοπρόθεσμο λένε δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και στη συνέχεια, πιθανότατα, να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος.

Βενιζέλος: «Δεν αποκλείονται νέα μέτρα»

«Άδικα τα μέτρα, αλλά δεν μπορούμε αλλιώς»



Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ο υπ. Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.«Δεν μπορεί να ερχόμαστε κάθε λίγο με νέα μέτρα. Όμως δεν μπορώ να σας κάνω δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθώ να επιβληθούν νέα πρόσθετα μέτρα. Μπορώ, όμως, να σας διαβεβαιώσω ότι, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκτελέσουμε τον προϋπολογισμό χωρίς πρόσθετα μέτρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της φορολογικής διοίκησης».

Ο Ιταλός Μ.Ντράγκι αναλαμβάνει τα ηνία της Ευρωπαϊκης Κεντρικής Τράπεζας

Αλλαγή σκυτάλης το Νοέμβριο



Το twitter επέλεξε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι για να ανακοινώσει την απόφαση της Συνόδου Κορυφής σχετικά με τον διάδοχο του Ζαν-Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ. Έτσι, από τον ερχόμενο Νοέμβριο στα ηνία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα κρατά ο Ιταλός κεντρικός τραπεζίτης Μάριο Ντράγκι. Στο σχέδιο απόφασης της Συνόδου, οι ηγέτες της Ένωσης «ορίζουν τον Μάριο Ντράγκι πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από 1ης Νοεμβρίου 2011 ως την 31η Οκτωβρίου 2019» αναφέρεται.

Ποινικές διώξεις σε 85 εμπλεκόμενους στα στημένα παιχνίδια

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σήμερα το πρωί κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη -για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση-, του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιάννη Μπουρούση -για παραβίαση του νόμου περί ντόπινγκ-, του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ Θανάση Κανελλόπουλου, καθώς και κατά όλων των εμπλεκομένων στο
ποδοσφαιρικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει.

«Θα αποφευχθεί η χρεοκοπία»

Ως σωτήριες χαρακτηρίζονται από την JPMorgan οι κινήσεις της Ευρώπης για να τραβήξει τελικά την Ελλάδα από το χείλος του γκρεμού ώστε να γλιτώσει την χρεοκοπία.Ο CEO της JPMorgan, Jamie Dimon τονίζει ότι οι παγκόσμιες αγορές είναι ικανές να επιβιώσουν ακόμα και μετά από μια χρεοκοπία στην Ελλάδα ωστόσο εκτίμησε ότι οι ευρωπαίοι θα σώσουν τελικά τη χώρα.

Ιούλιο τα αποτελέσματα των stress tests

Περί τα μέσα Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ασκήσεων αντοχής (stress tests) των ευρωπαϊκών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (European Banking Authority, EBA) σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Ξεκινά το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων στα ΜΜΜ

Σε ισχύ τίθεται τις επόμενες ημέρες το θερινό πρόγραμμα δρομολόγησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.

Ραντεβού Βενιζέλου - Σόιμπλε αρχές Ιουλίου

Συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανακοίνωσε πως θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στις αρχές του επόμενου μήνα, στο Βερολίνο.«Έχουμε συμφωνήσει με τον Σόιμπλε να συναντηθούμε στο Βερολίνο για να συζητήσουμε το αναπτυξιακό ζήτημα», δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το μεσοπρόθεσμο σχέδιο.

Την αξιοποίηση του Αχιλλείου αποφάσισε το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων

Το ανάκτορο της Σίσι



Τον επαναπροσδιορισμό της χρήσης του Αχιλλείου, του ανακτόρου της αυτοκράτειας Σίσι στην περιοχή Γαστούρι της Κέρκυρας, αποφάσισε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, γεγονός που ανοίγει το δρόμο ώστε το ανάκτορο να γίνει οικονομικά αύταρκες και ταυτόχρονα να αναδειχθεί η μουσειακή του υπόσταση. Το θέμα συζητήθηκε στο Συμβούλιο την Πέμπτη, ύστερα από αίτηση των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ).

Αστέρες του Hollyowood σε σκάνδαλο για παράνομο πόκερ

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε ένα αφιέρωμα στους σταρ του Hollywood που τους αρέσει να τζογάρουν και ο Tobey Maguire βρισκόταν στην κορυφή της λίστας έχοντας κερδίσει γύρω στα 30 με 40 εκατομμύρια δολάρια από το πόκερ τα τελευταία χρόνια! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πληρώσει ένα -μικρό, ομολογουμένως- τίμημα, αφού τα κέρδη είναι παράνομα...

Αυστηρή με τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα είναι η κα. Λαγκάρντ

Η υποψήφια για τη θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, υποσχέθηκε, όπως μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το γαλλικό πρακτορείο, πως δεν θα φανεί επιεικής με τις χώρες της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν προβλήματα.Στο ίδιο τηλεγράφημα, όπου διαφαίνονται οι προθέσεις της νυν υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας και υποψηφίας για το ανώτατο αξίωμα του ΔΝΤ, αναφέρεται ότι εφ΄ όσον αναλάβει τα νέα της καθήκοντα, θα επιχειρήσει να επουλώσει τις πληγές που δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση του Ντομινίκ Στρος Καν.

Ένα εκατομμύριο σε φιλανθρωπίες από William-Catherine

Οι οργανώσεις που επέλεξαν ο πρίγκιπας William και η Catherine Middleton για να λάβουν τις δωρεές των καλεσμένων στο γάμο τους, συγκέντρωσαν το ποσό του ενός εκατομμυρίου στερλινών (1,12 εκατομμύρια ευρώ), όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους. Το νεαρό ζευγάρι επέλεξε αντί για γαμήλια δώρα οι καλεσμένοι τους να κάνουν δωρεές σε 29 οργανώσεις, μέσω ενός ιδρύματος που ιδρύθηκε για τον σκοπό αυτό.

Συνηθισμένα φάρμακα ενοχοποιούνται για θανάτους

Πολλά κοινά και ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα, όπως τα αντι-ισταμινικά κατά των αλλεργιών και τα αντικαταθλιπτικά, έχουν παρενέργειες που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικών δυσλειτουργιών, αλλά και πρόωρου θανάτου για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Τεστ σε σενάρια κρίσης στο σχολείο θα δώσουν 30.000 υποψήφιοι διευθυντές

Τι πρέπει να κάνει ο διευθυντής ενός σχολείου αν ξαφνικά εισβάλει ένας ένοπλος και αρχίσει να πυροβολεί; Πώς θα χειριστεί ένα παιδί που υποψιάζεται ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; Σε αυτές τις ερωτήσεις θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να απαντήσουν οι αυριανοί διευθυντές των σχολείων, καθώς η θέση τους στο Νέο Σχολείο είναι άκρως αναβαθμισμένη.

Η ελληνική διαφθορά «φρέναρε» τις αμερικανικές επενδύσεις, αποκαλύπτει το Wikileaks

Τις επιπτώσεις της ελληνικής διαφθοράς σε αμερικανικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να επιχειρήσουν στη χώρα μας αναλύει έγγραφο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα που συντάχθηκε στις αρχές του 2006 και αποκαλύπτεται από το Wikileaks.«Η πρεσβεία ενδιαφέρεται περισσότερο για τις αρνητικές συνέπειες που έχει η ελληνική διαφθορά στις αμερικανικές εταιρείες που προσπαθούν να επιχειρήσουν εδώ, ειδικότερα σε τομείς που σχετίζονται με δημόσιες συμβάσεις. Αν και πολλοί καταλήγουν να κερδίζουν συμβόλαια, πολλοί άλλοι δεν έχουν την ίδια τύχη και αυτό γίνεται κάτω από αμφισβητήσιμες συνθήκες», έγραφε ο Αμερικανός πρεσβευτής Τσαρλς Ρις, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

«Μίλησε» το κινητό του Μπιν Λάντεν

Στοιχεία που δείχνουν ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν διατηρούσε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πακιστανική εξτρεμιστική οργάνωση Χαρακάτ-αλ-Μουτζαχεντίν, προκύπτουν από την ανάλυση κλήσεων του κινητού τηλεφώνου που εντοπίστηκε στο κρησφύγετο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, στην περιοχή Αμποταμπάντ του Πακιστάν.Το θέμα αποκαλύπτουν οι New York Times, επικαλούμενοι ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το τηλέφωνο ανήκε στον έμπιστο σύνδεσμο του Μπιν Λάντεν, που σκοτώθηκε στη διάρκεια της επιδρομής της 1ης Μαΐου.

Θετικό κλίμα στο Χ.Α.

Θετικό είναι σήμερα το κλίμα στο Χ.Α. μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για νέα φορολογικά μέτρα και περικοπές δαπανών ύψους 5,5 δισ. ευρώ.