e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γιούνκερ: Όχι σε δραστικές αλλαγές των όρων

Η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει σε παραχωρήσεις από τους εταίρους της, αλλά αυτές δεν επιτρέπεται να οδηγήσουν σε δραματική χαλάρωση των όρων δανειοδότησης, επισημαίνει ο Ζ.K. Γιούνκερ.

Το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών

Ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο κρίσιμο Eurogroup της Πέμπτης

Ποιος θα είναι ο επόμενος υπουργός Οικονομικών; Τις τελευταίες ώρες τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ποικίλουν αναλόγως τις απαντήσεις που δίνονται στο κρίσιμο δίλημμα: θα είναι πολιτικός ή τεχνοκράτης;

Αύξηση τζίρου στη βιομηχανία και μείωση νέων παραγγελιών

Αυξήθηκε κατά 14,1% ο Γενικός Δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Απρίλιο, ενώ οι νέες παραγγελίες, τον ίδιο μήνα, υποχώρησαν λατά 15,6%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ την Τρίτη.

Οι πιο μολυσμένες επιφάνειες στα ξενοδοχεία...

Καθώς πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να υπενθυμίσει ότι τα μικρόβια αφθονούν στα δωμάτια πολλών ξενοδοχείων και μάλιστα όχι μόνο σε αναμενόμενα μέρη, όπως οι λεκάνες στις τουαλέτες και οι νιπτήρες.

Την έδρα της Μεσσηνίας επιλέγει ο Α. Σαμαράς

Επιστολή με την οποία κάνει γνωστή την απόφασή του να επιλέξει την έδρα της Μεσσηνίας από εκείνη της Αττικής, απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Η κοινωνική "ταυτότητα" της κάλπης

Η κοινωνική σύνθεση των κομμάτων με βάση την επαγγελματική δραστηριότητα των ψηφοφόρων τους αναδεικνύει τη δυναμική των πολιτικών σχηματισμών.

Έχεις email στο Yahoo; Καταναλώνεις πολύ ρεύμα. Είσαι χρήστης του Google; Ξέρεις να κάνεις οικονομία

Μία ιδιαίτερη μελέτη βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες, η οποία στην ουσία «αποδεικνύει» ότι όσοι διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση στο Yahoo καταναλώνουν περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα από εκείνους που χρησιμοποιούν για την επικοινωνία τους το Google.

Η Messaggero φιλοξενεί δύο "φωνές" της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Δυο "φωνές", της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφουν την κατάσταση στο κόμμα τους και στην Ελλάδα, με συνεντεύξεις τους στην εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero.

ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,31%

Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ με ελαφρώς χαμηλότερο επιτόκιο άντλησε το Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας.

Ο πρώτος άνδρας που πέρασε "περπατώντας" το Νιαγάρα


O Nik Wallenda έγινε ο πρώτος άνδρας που αψήφησε τον κίνδυνο και περπάτησε κυριολεκτικά πάνω σε... τεντωμένο σχοινί, πάνω από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Υπεύθυνοι για την εξαφάνιση των μαμούθ και οι άνθρωποι!

Η εξαφάνιση των τριχωτών μαμούθ δεν έγινε απότομα, αλλά σταδιακά, και σε αυτήν συντέλεσαν πολλοί παράγοντες, όπως η κλιματική αλλαγή και η άνοδος των θερμοκρασιών, οι αλλαγές στη βλάστηση, στα οικοσυστήματα και στην τροφική αλυσίδα, καθώς και η εξάπλωση των προϊστορικών ανθρώπων κυνηγών, σύμφωνα με μία νέα αμερικανο-ρωσική επιστημονική έρευνα.

Τα παιδιά με "μεγάλους" μπαμπάδες ζουν περισσότερο

Τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερης ηλικίας μπαμπάδες και παππούδες, είναι γενετικά «προγραμματισμένα» να ζουν περισσότερα χρόνια, καθώς γερνάνε με πιο αργό ρυθμό, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.

Προτιμούν την ανάγνωση από την εξάσκηση

H αύξηση στα ποσοστά πωλήσεων μυθιστορημάτων ερωτικού περιεχομένου είναι ένα ακόμη τεκμήριο που επιβεβαιώνει τη διαπίστωση ότι σχεδόν μία στις 2 γυναίκες προτιμά να διαβάζει ένα βιβλίο ανάλογου περιεχομένου από το κάνει σεξ!

Συμφωνία Βενιζέλου – Κουβέλη για επιτάχυνση των διαδικασιών

Συγκρότηση μια εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας για αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης...

Ιδιοκτήτης αεροδρομίου πούλησε χαμένη διαμαντένια τιάρα

Μία χαμένη τιάρα με διαμάντια, αξίας μεγαλύτερης των 100.000 λιρών, που είχε χάσει η Δούκισσα του Argyll κατά τη διάρκεια ταξιδιού της, βρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη αεροδρομίου και πωλήθηκαν για λιγότερο από... 5.000 λίρες.

Σούπερ-υπολογιστής, ο ταχύτερος στον κόσμο

Οι ΗΠΑ ξαναπήραν τα σκήπτρα του ταχύτερου σούπερ- υπολογιστή στον κόσμο χάρη στον «Sequoia» της ΙΒΜ, ο οποίος άφησε πίσω του τον έως τώρα «βασιλιά», τον υπερ-υπολογιστή «K» της ιαπωνικής Fujitsu, ο οποίος πλέον πέφτει στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Πέθανε στα 78 του ο Αλκέτας Παναγούλιας


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο προπονητής που είχε οδηγήσει την εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ. Πέθανε στο σπίτι του στη Βιένα, λίγο έξω από την Ουάσιγκτον, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χ.Α., με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στις διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

ΗΠΑ: Υπάρχει περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης

Η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχουν "μεγάλα περιθώρια" για την επαναδιαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ελλάδα και τους διεθνείς πιστωτές της στοιχείων του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, με την παράλληλη διατήρηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Τα πρώτα "ραβασάκια" από την εφορία

Mέσος φόρος 1.453 ευρώ προκύπτει για τους δύο στους τρεις φορολογούμενους από τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα που απέστειλε η εφορία.

Δημοπρασία εντόκων από ΟΔΔΗΧ

 Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή, ποσού 1.000 εκατ. ευρώ, λήξεως 21 Σεπτεμβρίου 2012 προχωρά σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Ενίσχυση των πόρων του ΔΝΤ από τους G-20


Οι χώρες του G-20 δεσμεύθηκαν να συνεισφέρουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το ποσό των 456 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την επικεφαλής Κριστίν Λαγκάρντ.

ΕΟΠΠΥ: Κανονικά οι συνταγές με ημερομηνία 1ης Ιουνίου

Κανονικά θα ισχύουν οι συνταγές  των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ με ημερομηνία από 1ης Ιουνίου, καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Γεράσιμο Βουδούρη, αίρεται η χρονική δέσμευση των 5 ημερών, λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών. 

Πυρετός διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας

Νέος γύρος διαβουλεύσεων ξεκινά σήμερα για τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά με σκοπό την συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας το ταχύτερο δυνατόν.

Οι προκλήσεις Σαμαρά κυριαρχούν στα διεθνή ΜΜΕ

Λίγο κράτησε η χαρά στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για την νίκη του Αντώνη Σαμαρά, καθώς τώρα επικεντρώνονται στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κ. Σαμαράς.