e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πτώση 0,99% στο Χ.Α.

Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε η πρώτη συνεδρίαση του έτους στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώθηκε στις 673,71 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες 0,99%.

Μια παγοπίστα 800τ.μ. στην Αθήνα!

Το εμπορικό κέντρο Athens Heart διαθέτει την μεγαλύτερη παγοπίστα της Ελλάδος με έκταση 800 τ.μ., και η οποία καλύπτεται πλήρως από τέντα, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα κλειστού τύπου παγοδρόμιο για όλα τα γούστα.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' στο Μπάνσκο

Η Βουλγαρική Ομοσπονδία Σκι έλαβε επιστολή από τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο Β’, με την οποία επιβεβαιώνει ότι θα παρευρεθεί στη φιλανθρωπικούς αγώνες σκι, το 6ο World Star Ski Event, που διεξάγεται φέτος στο χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, στις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Για ποια χώρα της Ευρωζώνης χτυπά η καμπάνα;

Μία χώρα εντός του έτους βρεθεί εκτός ευρωζώνης όπως προβλέπει το κέντρο οικονομικών ερευνών CEBR, με έδρα το Λονδίνο, υποστηρίζοντας ότι φέτος θα ξεκινήσει η διάλυση της ζώνης του ευρώ.

Γερμανικά ΜΜΕ: Πιέσεις για κούρεμα 75%


Στις πιέσεις που ασκεί η ελληνική κυβέρνηση σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες για να παραιτηθούν από μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεών τους αναφέρεται η Financial Times Deutschland σε ρεπορτάζ με τίτλο «Οι πιστωτές της Αθήνας απειλούνται με ακόμα μεγαλύτερες ζημίες».

Μεταξύ των ηγετών που έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρές προκλήσεις ο Παπαδήμος

Μεταξύ των πέντε ηγετών που έχουν να αντιμετωπίσουν «σοβαρές προκλήσεις» μέσα στο 2012 τοποθετεί η γαλλική εφημερίδα «Λεζ Εκό», τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο.

Εντυπωσιακό το πλεόνασμα της ΕΡΤ


Την ίδια ώρα που πιέζουν για αποχωρήσεις εργαζομένων από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και μείωση αποδοχών σε όσους απομείνουν η ΕΡΤ παρουσιάζει εντυπωσιακό πλεόνασμα το πρώτο 9μηνο του 2011.

Μετά τα ασημικά σειρά έχουν τα Airbus

Με κάθε τρόπο η Ελλάδα προσπαθεί να μειώσει το χρέος της, σύμφωνα με τη γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου La Libre Belgique η οποία σε ρεπορτάζ της κάνει λόγο πως «Η Ελλάδα πουλάει Airbus για να μειώσει το χρέος της».

H "εγκληματική" χημική σύσταση των εμφυτευμάτων PIP


Ένα συμπλήρωμα για καύσιμα περιλαμβανόταν στη γέλη των ελαττωματικών εμφυτευμάτων στήθους της γαλλικής εταιρείας PIP, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά ενός υγειονομικού σκανδάλου με παγκόσμιες διαστάσεις, αποκάλυψε ο ραδιοσταθμός RTL.

Ιταλία: Ανοικτά όλο το 24ωρο τα καταστήματα

Όσοι ιδιοκτήτες των ιταλικών εμπορικών καταστημάτων το επιθυμούν, από σήμερα μπορούν να κρατούν ανεβασμένα τα ρολά τους, καθ' όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ο κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης υπέγραψε έκκληση απελευθέρωσης του Εφραίμ


Την έκκληση απελευθέρωσης του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, υπέγραψε ο κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολτάφτσενκο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που μεταδίδουν την είδηση, το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

Η "πιο φτωχή ανακρίτρια του κόσμου" έρχεται Ελλάδα

Προς την τελική ευθεία του σήριαλ της έκδοσης της Αντωνίας Ηλία η οποία μετά από επτά αναβολές, το τοπικό δικαστήριο της περιοχής Γουεστμίνστερ του Λονδίνου όρισε για τις 16 Ιανουαρίου τη συζήτηση επί της ουσίας, στο αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοση στην Ελλάδα της φυγόδικης πρώην ανακρίτριας.

Κόκκινο στον Κυρίτση έδειξε το Mega


Φανερά δυσαρεστημένος σε συνέντευξη του ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης εμφανίστηκε σε συνέντευξη του σε εφημερίδα των Τρικάλων.

Κουτρουμάνης: Σκοπιμότητες πίσω από την απεργία των φαρμακοποιών

Σκοπιμότητες πίσω από την απεργία των φαρμακοποιών, με στόχο να μη λειτουργήσει ο Ενιαίος Οργανισμός Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΕΟΠΥ) και κατά συνέπεια να μην υπάρχει έλεγχος στις δαπάνες, κατήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Καψής: "Ο κίνδυνος για τη χώρα δεν έχει ξεπεραστεί"

«Ο κίνδυνος για την Ελλάδα δεν έχει ξεπεραστεί και η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει περιθώριο να μεταθέσει για αργότερα τα ζητήματα για τα οποία έχει δεσμευτεί», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ.

Μετρώντας αντίστροφα για τις εκλογές

Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά η Συγγρού για τις εκλογές γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του. «Οι εκλογές θα γίνουν πριν το Πάσχα» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφους.

Καλό...2015 για το μετρό Θεσσαλονίκης!

Από παράταση σε παράταση φαίνεται πως πηγαίνει η λειτουργία του μετρό στη Θεσσαλονίκη καθώς ο βασικός του - μόνο – κορμός εκτιμάται πως είναι έτοιμος το 2015.

Σε διαγωνισμό τίθενται τα πετρέλαια της Δυτικής Ελλάδας


Λίγες μόνο μέρες μετά τις εντυπωσιακές κυπριακές ανακοινώσεις ,για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου που διαπιστώθηκαν έπειτα από γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12, η κυβέρνηση προκηρύσσει -πιθανότατα και εντός της ημέρας- διαγωνισμούς για την πραγματοποίηση γεωτρήσεων σε διαπιστωμένα κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδας.

Καλά στην υγεία του ο πρίγκιπας Φίλιππος

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται ότι ανέρρωσε πολύ γρήγορα από την επείγουσα εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από μια εβδομάδα.

Η Mariacarla Boscono στον YSL


Άνεμος αλλαγών στον οίκο Yves Saint Laurent που μετά την διακοπή συνεργασίας με το φωτογραφικό δίδυμο των Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin θέλει να δώσει νέα πνοή στο στυλ του.Ο αντικαταστάτης τους είναι ο David Sims και όλο το βάρος πέφτει στην καμπάνια της ανοιξιάτικης κολλεξιόν, που υιοθετεί ένα πιο edgy προφίλ.

Τα πρώτα "πεφταστέρια" της νέας χρονιάς


Όπως κάθε νέο έτος, το 2012 ξεκινάει με μία βροχή διαττόντων αστέρων, τους Τεταρτίδες (Quadrantids), που κορυφώνονται τη νύχτα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου και τα χαράματα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου.

Ποινική δίωξη σε βάρος του Καπελέρη για κακούργημα


Παραγγελία για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων, Γιάννη Καπελέρη, καθώς και ενός ακόμη στελέχους του υπουργείου Οικονομικών έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

Σε ρόλο συνηγόρου του Γιώργου ο Νίκος Παπανδρέου


Ως "Ν. Τρότκσυ", υπογράφει ο Νίκος Παπανδρέου επιστολή που απέστειλε στην ηλεκτρονική σελίδα iefimerida, υπερασπιζόμενος τα πεπραγμένα του αδελφού του και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

"Έφυγε" την Πρωτοχρονιά ο Κίρο Γκλιγκόροφ

Πέθανε το βράδυ της Κυριακής, πλήρης ημερών, ο πρώτος πρόεδρος της ΠΓΔΜ Κίρο Γκλιγκόροφ.

Ο Παπαδήμος και η "μάχη" των 100 ημερών

Σειρά κινήσεων, όπως η κινητοποίηση της κυβέρνησης για να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και η αύξηση των δημόσιων εμφανίσεών του, έχει προγραμματίσει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος - σύμφωνα με Τα Νέα -, εν όψει της κρίσιμης περιόδου των 100 ημερών, που ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ράπανος: Το πρώτο τρίμηνο κρίνεται η παραμονή στο ευρώ

Ιδιαίτερης κρισιμότητας αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2012, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Βασίλη Ράπανο, κατά το τρίμηνο αυτό θα κριθεί αν η Ελλάδα θα παραμείνει ή όχι στην ευρωζώνη.

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από το Παρίσι, σε περιόδους κρίσης...

Το 2012 είναι χρονιά προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Μετά από 5 χρόνια ο Νικολά Σαρκοζί έχει χάσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του, κάτι που επέτεινε και η κρίση.