e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Ο αστρολόγος, ο κομμωτής, ο κοσμηματοπώλης και οι 31 γιατροί. Απέκρυψαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ και τους επεβλήθησαν πρόστιμα 25,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ποια είναι τα 43 τρανταχτά ονόματα που μπήκαν στο δόκανο του ΣΔΟΕ.

-Διεφθαρμένοι σε λίστα ντροπής. Δημόσιοι λειτουργοί, προξένησαν ζημιά πάνω από 1,5 δισ. στο κράτος κι όμως μένουν ακόμα στις θέσεις τους! Τα ονόματα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, στα χέρια του Χ. Καστανίδη. Στοιχεία και κατηγορίες φωτιά για μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της ΚΕΔ και της ΕΡΤ. Παρανομίες από στελέχη σε πολεοδομίες, εφοριακούς και τελωνειακούς. Θησαύρισαν «σαΐνια» υπουργείων που υπέγραψαν συμβάσεις για αιολικά πάρκα και προμήθειες.

-Μανώλης Μπεντενιώτης: «Αντί για εφεδρεία, να φροντίσουμε να φύγουν οι διεφθαρμένοι. Συντεχνιακές αντιλήψεις και πειθαρχικά συμβούλια συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα».

Σπατάλη χωρίς τέλος.



 
Διαβάστε στην Press Time




170 εκατομμύρια ευρώ δίνει το δημόσιο για ενοίκια, την ώρα που το ίδιο έχει 72.000 ακίνητα αναξιοποίητα.

40% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες!


 
Διαβάστε στην Press Time




Κρύβουν το κύμα με τις αυτοκτονίες; Κατάθλιψη και αύξηση αυτοχειριών κατά 40%. Έρευνες σοκ και η προσέγγιση του φαινομένου από την ψυχολόγο Χαρά Νομικού.

«Θα τα ξαναπούμε με την Τρόικα για την εργασιακή εφεδρεία».


 
Διαβάστε στην Press Time




Ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ, δεσμεύεται μέσα από την PRESS Νίκος Νικολόπουλος: Επαναδιαπραγμάτευση για τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Αυτοί είναι οι 3.000 πρώτοι δημόσιοι υπάλληλοι που φεύγουν


 
Διαβάστε στην Press Time



Επίορκοι και διεφθαρμένοι, που καταδικάστηκαν τελεσίδικα, αλλά μένουν στις υπηρεσίες τους. Τα ονόματα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, στα χέρια του Χ. Καστανίδη. Στοιχεία και κατηγορίες φωτιά για μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της ΚΕΔ και της ΕΡΤ. Παρανομίες από στελέχη σε πολεοδομίες, εφοριακούς και τελωνειακούς. Θησαύρισαν «σαΐνια» υπουργείων που υπέγραψαν συμβάσεις για αιολικά πάρκα και προμήθειες.
Μανώλης Μπεντενιώτης: «Αντί για εφεδρεία, να φροντίσουμε να φύγουν οι διεφθαρμένοι. Συντεχνιακές αντιλήψεις και πειθαρχικά συμβούλια συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα».

«Ο κ. Πτώχευση φέρνει επενδυτές»


Η επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Φίλιπ Ρέσλερ, οι ευκαιρίες, αλλά και τα προβλήματα για ξένους επενδυτές στην Ελλάδα, σχολιάζονται εκτενώς σήμερα στον γερμανόφωνο Τύπο.

Λάβρος ο Τζαβάρας για τα προνόμια βουλευτών

Σκληρή κριτική για τους βουλευτές που συντηρούν το θέμα των προνομίων τους άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Η κρίση οδηγεί τους Έλληνες στα ψυχοφάρμακα


Στην τρέλα μάς έχει οδηγήσει η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία δυο χρόνια, με τις επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία και τα επείγοντα ψυχιατρικών μονάδων να έχουν πάρει «φωτιά». Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, η ανεργία έχει εκτοξεύσει στα ύψη τον αριθμό των αυτοκτονιών και των ανθρωποκτονιών.

Θεατρικό έργο για τον Steve Jobs


Ένα θεατρικό έργο για τον Steve Jobs, για την αγάπη του κόσμου για τις μηχανές που δημιούργησε και το ανθρώπινο κόστος της δημιουργίας αυτής θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσαν θεατρικοί παραγωγοί.

Υποβάθμιση 12 βρετανικών τραπεζών από τη Moody's


Ο οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε 12 βρετανικές τράπεζες, ανάμεσά τους και πέντε μεγάλες, προχωρώντας στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση είναι λιγότερο πρόθυμη να τις υποστηρίξει οικονομικά, σε περίπτωση ανάγκης.

Δημοπρασία εντόκων 1 δισ. ευρώ από ΟΔΔΗΧ


Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) θα προχωρήσει σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων του δημοσίου, διάρκειας 26 εβδομάδων, ποσού 1.000 εκατ. ευρώ, λήξεως 17 Απριλίου 2012, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011.

"Χτύπημα" από σέρβους χάκερς


Ομάδα Σέρβων χάκερ εισέβαλε στην ιστοσελίδα της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο (Eulex) αφήνοντας το μήνυμα "Το Κόσοβο είναι Σερβία".

Χρεοκοπία της Ελλάδας θέλει η UBS

Την Ελλάδα χρεοκοπημένη θέλει η UBS Investment Bank, σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομικό σύμβουλο George Magnus, συμπληρώνοντας ότι, οι ευρωπαϊκές τράπεζες πρέπει να προστατευτούν και η ΕΚΤ χρειάζεται να αγοράσει απεριόριστο αριθμό ισπανικών και ιταλικών ομολόγων για να επιλυθεί η κρίση χρέους.

Έξαρση των νοσοκομειακών λοιμώξεων

Παγκόσμιο πρόβλημα δημόσιας υγείας έχει καταστεί ή αύξηση της αντοχής των παθογόνων μικροβίων στα αντιβιοτικά, τα οποία χρησιμοποιούνται στη καθημερινή κλινική πράξη.

Ποντάρουν στα πλοία κοντέινερ οι Έλληνες

Στροφή προς τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων φαίνεται πως κάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές με τις παραγγελίες –όπως αναμένεται- να φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ το 2013.Η μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων παρουσιάζει ανοδική πορεία. Από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και φέτος την ίδια περίοδο να έχουν παραγγελθεί περισσότερα από 1,6 εκατ. TEU σε νέα χωρητικότητα, ενώ οι παραδόσεις το ίδιο διάστημα ανέρχονται σε 1,4 εκατ. TEU.

Εισαγγελική έρευνα για τις αναφορές Κουσελά περί λίστας μεγαλοφειλετών

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή τους ισχυρισμούς του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά περί λίστας φοροφυγάδων με βεβαιωμένα χρέη που ακόμη και σήμερα δεν έχουν εισπραχθεί.

Ακινητοποιημένα όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Δευτέρα

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Βενιζέλος: Θα αποπληρώσουμε μέχρι το τελευταίο ευρώ

Τη διαβεβαίωση ότι Ελλάδα θα εκπληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις της αναφορικά με τα δάνεια που λαμβάνει από τους ευρωπαίους εταίρους της έδωσε στον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του.

Έρχονται καταιγίδες και κρύο

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, τα οποία θα ξεκινήσουν το βράδυ του Σαββάτου, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

"Μικρότερη του 19% η αύξηση του ρεύματος"


Μικρότερη του 19% θα είναι η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Ιανουαρίου, διαβεβαιώνει η επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, στο ποσοστό αυτό φθάνει - σύμφωνα με τα στοιχεία που υπέβαλε η ΔΕΗ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας - η συνολική αύξηση του κόστους της ενέργειας στην τριετία 2010 - 2012.

Οι 32 επιχειρηματικές προτάσεις των Γερμανών


Με προτάσεις για 32 συγκεκριμένες επιχειρηματικές συνεργασίες ήρθαν στην Αθήνα τα μέλη της γερμανικής επιχειρηματικής αποστολής που συνοδεύουν τον υπουργό Οικονομίας Φ. Ρέσλερ.

Κορυφαίος τραπεζίτης στηρίζει τους "Αγανακτισμένους"

Στον κατάλογο του συμπαθούντων του κινήματος "Κατάληψη στη Wall Street", που εδώ και αρκετές ημέρες έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ΗΠΑ, προστέθηκε και ένας ανέλπιστος σύμμαχος: πρόκειται για κορυφαίο αξιωματούχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (US Federal Reserve), η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών.

Έρχεται πρόταση της Κομισιόν για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

 Για τα καλά φαίνεται πως έχει ανοίξει ο δρόμος προς την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών, με την Κομισιόν να ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις χώρες-μέλη της ΕΕ σχετική πρόταση, πριν την σύνοδο κορυφής των ηγετών στις 17 Οκτωβρίου.

Nissan Juke-R

Οταν διασταυρωθεί ένα Nissan Juke με ένα GT-R τότε προκύπτει το πιο γρήγορο crossover του πλανήτη !

Αν και πρόκειται για ένα μοντέλο υπό σχεδιασμό, είναι σαφές ότι διατηρεί τον τολμηρό χαρακτήρα του Juke. Ωστόσο, με την προσθήκη των μεγάλων θόλων στους τροχούς, τους ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και με μια μοναδική διαιρούμενη πίσω αεροτομή, το Juke-R δείχνει από την αρχή πως δεν είναι ένα συνηθισμένο crossover, είναι ένα Juke που «κρύβει» ένα GT-R μέσα του.

Στο νοσοκομείο ο Μητροπάνος

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων εισήχθη χθες ο Δημήτρης Μητροπάνος, καθώς αντιμετώπιζε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα κοίλης, η οποία έπρεπε να αφαιρεθεί.

Σχεδιάστρια έφτιαξε ύφασμα από... γάλα!

Μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας από το Ανόβερο έφερε επανάσταση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής καθώς χρησιμοποιεί για τα ρούχα της μια πρώτη ύλη που βρίσκει στο ψυγείο της: γάλα.Η Άνκε Ντομάσκε, 28 ετών, πρώην φοιτήτρια μικροβιολογίας, έφτιαξε ένα ύφασμα που το ονομάζει "ΚουΜιλχ" (QMilch) από συμπυκνωμένη καζεΐνη, μια πρωτεΐνη του γάλακτος. Πρόκειται για το πρώτο τεχνητό ύφασμα που κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Δεν υπήρξε συμφωνία - Οι συζητήσεις συνεχίζονται

Την ώρα που η Ελλάδα περιμένει εναγωνίως την έκθεση της Τρόικα προκειμένου να πάρει το πράσινο φως για την εκταμίευση της έκτης δόσης, το πρακτορείο Reuters με δημοσίευμά του, κάνει λόγο για συνέχιση των συνομιλιών, διαψεύδοντας τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία οι διαπραγματεύσεις με τους Τροικανούς ολοκληρώθηκαν.

"Ανάσα" για το ευρώ οι αποφάσεις της ΕΚΤ


Ήπια κέρδη καταγράφει στις σημερινές συναλλαγές το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, ωθούμενο από την απόφαση της ΕΚΤ για παροχή ρευστότητας στις τράπεζες.

Το Νοέμβριο το συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας

Τον προσεχή Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Ελληνοτουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού "D".

Τα έβαλε με τις βρετανικές τράπεζες η Moody's

Σε μπαράζ υποβαθμίσεων τραπεζών προχωρά από χθες η Moody's, τόσο εντός, όσο και εκτός Ευρωζώνης, με τελευταίο της «θύμα», 12 τράπεζες της Βρετανίας. Ο οίκος αξιολόγησης, εκτιμώντας ότι έχουν περιοριστεί σημαντικά οι πιθανότητες να παρέχει η βρετανική κυβέρνηση στήριξη στις τράπεζες σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, προχώρησε σήμερα στην υποβάθμιση κορυφαίων τραπεζών όπως οι Lloyds TSB Bank Plc, Santander UK Plc και Co-Operative Bank Plc, οι οποίες είδαν την πιστοληπτική τους ικανότητα να υποχωρεί κατά μία βαθμίδα.

Συντάξεις "μαϊμού" φέσωσαν με 15 δισ. το Δημόσιο


Νέος πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα του ελληνικού Δημοσίου, που με αφορμή αυτή τη φορά, την απογραφή των συνταξιούχων, βρίσκεται αντιμέτωπο με απάτη σε βάρος του και βγαίνει ζημιωμένο κατά 15 δισ. ευρώ.

Μια Ελληνίδα στις 10 ισχυρότερες του κόσμου


Μια ξεχωριστή θέση στην ετήσια έκθεση του περιοδικού «Fortune» στην κατηγορία «10 global women on the rise», κατέχει για πρώτη φορά στα χρονικά μια Ελληνίδα, η Αγγελική Φράγκου.Στην παρουσίαση – αφιέρωμα του περιοδικού αναφέρεται η πορεία της μέχρι να κατακ΄τησει την κορυφή.

Τι προβλέπει το μνημόνιο Χρυσοχοΐδη - Ρέσλερ


Με...άγριες επενδυτικές διαθέσεις φαίνεται πως ήρθε στην Ελλάδα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ συνοδεία 40 Γερμανών επενδυτών.

Με νέα μέτρα η άμυνα στο "μεγάλο" haircut

Μία ακόμα κρίσιμη συνάντηση για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας προγραμματίζεται σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ήπια άνοδος στο ΧΑΑ

Σε θετικό έδαφος ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τους με τους επενδυτές ωστόσο να τηρούν στάση αναμονής, εν μέσω του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στο «μέτωπο» του χρέους.