e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«Καίει» Σανιδά έγγραφο για τα ομόλογα

Ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ομολόγησε στην επιτροπή ότι είχε λάβει γνώση του πορίσματος Πεπόνη για διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή προς διερεύνηση τυχόν ευθυνών υπουργών της ΝΔ, αλλά δεν την έστειλε ποτέ.

Κατασχέθηκε βιβλίο που είχε θέμα τον Πούτιν

Χιλιάδες αντίτυπα του βιβλίου του φιλελεύθερου Μπόρις Νεμτσόφ με κεντρικό θέμα του τον Βλαντίμιρ Πούτιν κατασχέθηκαν σήμερα από την αστυνομία στο Μουρμάνσκ.

Ανακαλύφθηκε πλανητικό σύστημα, όμοιο με το δικό μας

Ένα πλανητικό σύστημα, με πέντε πλανήτες που βρίσκονται γύρω από την τροχιά ενός αστεριού που μοιάζει με τον Ήλιο, ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τους αστροφυσικούς, ενώ βρίσκεται 127 έτη φωτός μακριά μας.

Ο καλός ύπνος είναι το ήμισυ του παντός

Το πως θα ξεκινήσει η ημέρα μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ύπνο που κάναμε την προηγούμενη νύχτα. Συνεπώς, με μία μικρή επέκταση της γνωστής παροιμίας... ο ύπνος είναι το ήμισυ του παντός.

Η μασκότ

Μια «Γάτα Τουρκίας», που όμως ορισμένες φορές συμπεριφέρεται σαν σκύλος, επέλεξαν οι διοργανωτές για μασκότ του φετινού Μουντομπάσκετ.

Φέρτε τον σκύλο στο... γραφείο

Αμερικανική έρευνα έδειξε ότι οι σκύλοι έχουν μια καταπληκτική ικανότητα να «δένουν» τους εργαζόμενους μεταξύ τους με αποτέλεσμα να λειτουργούν καλύτερα ως ομάδα

Υπ. Υγείας: Σε επιφυλακή για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Σε 114 ανήλθαν τα κρούσματα

Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας διαβεβαίωσε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη η υπουργός κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Απόψε ο γάμος Νικόλαου- Τατιάνας Μπλάτνικ

Στις Σπέτσες



Στις 19:30 το βράδυ στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου θα τελεστεί ο γάμος του γιου του τέως βασιλικά Κωνσταντίνου με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ψηφιακές γίνονται οι δικογραφίες

Τέλος στο «χαρτομάνι» των δικαστηρίων επιχειρει να βάλει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Ελβετία: Επιστολές με καυστικό υγρό σε τραπεζίτες

Οι επιθέσεις είναι ένα σπάνιο δείγμα βίας εναντίον του χρηματοπιστωτικού τομέα σε μια πόλη η οποία έγινε το κέντρο των ιδιωτικών τραπεζικών ιδρυμάτων πριν από 200 χρόνια και όπου αξιωματούχοι λένε ότι γίνεται η διαχείριση του 10% των διεθνών ιδιωτικών καταθέσεων.

Γαλλία: Ήττα Σαρκοζί από Στρος-Καν και Ομπρί προβλέπει δημοσκόπηση

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί θα έχανε με σημαντική διαφορά στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών από τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν (59% έναντι 41%), ενώ θα τον νικούσε και η Μαρτίν Ομπρί (53%-47%), σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Οι διακοπές κάνουν κακό στις σχέσεις- Η ζέστη αυξάνει τα... κρούσματα απιστίας

Ένας στους δύο καταθέτει αίτηση διαζυγίου καλοκαίρι και ειδικά μετά τις διακοπές, ενώ το 14% όσων ρωτήθηκαν απάντησαν ότι είναι πιο άπιστοι την άνοιξη και το καλοκαίρι που... σφίγγουν οι ζέστες!

Δεν είχε προσέξει ότι είχε σφαίρα στο κεφάλι του εδώ και 5 χρόνια!

Ένας Πολωνός ζούσε φυσιολογικά επί πέντε χρόνια, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι έχει δεχτεί...μία σφαίρα στο κεφάλι, γιατί ήταν μεθυσμένος όταν συνέβη.

Απαγχονισμένος μέσα σε στρατόπεδο βρέθηκε 19χρονος στρατιώτης

Άλλο ένα περιστατικό έρχεται να ταράξει τα νερά στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 19χρονος οπλίτης βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην μονάδα του.

Λουτρό αίματος από μπαράζ επιθέσεων στο Ιράκ

Μία εβδομάδα πριν από την επίσημη λήξη των πολεμικών επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού στο Ιράκ και η κατάσταση στη χώρα ήταν σήμερα πιο εκρηκτική από κάθε άλλη φορά.

Αλλαγές στο σύστημα των Πανελλαδικών

Για «διορθωτικές παρεμβάσεις» στο σύστημα των Πανελλαδικών έκαναν λόγο σήμερα η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, και ο υφυπουργός, Γιάννης Πανάρετος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.

Στοιχεία σοκ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μία στις πέντε επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να μειώσουν το προσωπικό τους. “Ατομική βόμβα” χαρακτηρίζουν οι επιχειρηματίες την περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ.

Η κρίση διαμόρφωσε τις βάσεις – Ανέβηκαν οι σχολές που εξασφαλίζουν σίγουρη δουλειά και δίπλα στο σπίτι τους

-Μεγάλη πτώση στις βάσεις κυρίως στα ΤΕΙ - Η κρίση έφερε τα πάνω κάτω και στην παιδεία