e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανοδος 4,75% στο Χ.Α.

 Με κέρδη 4,75%, στις 759,89 μονάδες, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τις τράπεζες να ηγούνται της ανόδου μετά τις συσσωρευμένες απώλειες των δύο τελευταίων δύο ημερών.«Υπάρχουν προσδοκίες ότι το κούρεμα θα είναι λιγότερο από ό,τι αρχικά εκτιμούσε η αγορά, άρα και οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών θα είναι μικρότερες», σχολίασε στο Reuters η Νατάσα Ρουμαντζή, επικεφαλής ανάλυσης στην Πειραιώς Χρηματιστηριακή. Παρατήρησε επίσης ότι οι μεγάλες διακυμάνσεις είναι ενδεικτικές της μεγάλης αβεβαιότητας που υπάρχει αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης του χρέους.

Η σωματική άσκηση φέρνει πρόωρη εμμημόπαυση


Αυξημένες πιθανότητες να φτάσουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση συγκεντρώνουν οι γυναίκες που αφιερώνουν πολύ χρόνο στη σωματική άσκησή τους και, παράλληλα, ακολουθούν υγιεινή διατροφή, σύμφωνα με έρευνα του ιαπωνικού πανεπιστημίου Γκίφου.Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Τσισάτο Ναγκάτα, μελέτησαν τις περιπτώσεις περισσότερων από 3.100 γυναικών για περίπου δέκα χρόνια.

Άνοιγμα στην κινεζική αγορά από τη Marfin Popular Bank


Άνοιγμα στην κινεζική αγορά επιχειρεί η Marfin Popular Bank, μετά και την έκδοση της σχετικής άδειας από τις αρμόδιες Κινεζικές τραπεζικές αρχές.

"Κλειδί" το Eurogroup για να αποφύγουμε τον κίνδυνο

Την αισιοδοξία του ότι η Ευρωζώνη μπορεί να ξεφύγει από τον κίνδυνο και ότι ένα βήμα για την εξέλιξη αυτή μπορεί να αποτελέσει το Eurogroup της 21ης Οκτωβρίου εξέφρασε σήμερα ο αρμόδιος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν.

Γερμανική "εχθρότητα" προς τις τράπεζες

Το 78% των Γερμανών αντιτίθεται στη χρήση κρατικών κεφαλαίων για την ενίσχυση των τραπεζών οι οποίες επιδόθηκαν σε κερδοσκοπικές τοποθετήσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι υποψηφιότητες των American Music Awards

Η Adele οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων των βραβείων Αμερικανικής Μουσικής, καθώς διεκδικεί τέσσερα βραβεία. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι υποψήφια στις κατηγορίες αγαπημένης rock/pop τραγουδίστριας, σύγχρονου καλλιτέχνη, καλύτερου album και καλλιτέχνη της χρονιάς.Οι γυναίκες κυριάρχησαν στις υποψηφιότητές των βραβείων: Katy Perry, Lady Gaga, Taylor Swift, Rihanna έχουν άπο τρεις υποψηφιότητες, μαζί με τον ράπερ Lil Wayne και The Band Perry. Ο Bruno Mars και η Beyonce διεκδικούν από δύο βραβεία.

Οπισθοχωρεί ο Ραγκούσης για τα ταξί


Τελικά φαίνεται πως ο ανυποχώρητος μέχρι πρότινος υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, πηγαίνει σήμερα στο υπουργικό έχοντας κάνει ένα «βήμα πίσω» στο θέμα των ταξί.

ΟΟΣΑ: Λιγότεροι φόροι για να μειωθεί η ανεργία

 Mια διαφορετική λύση στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας επιχειρεί να δώσει έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Παρέμβαση για Ελλάδα προς τους Ευρωπαίους μέσω Κίνας ο Πούτιν

Τη στήριξη της Ελλάδας ζήτησε με έμμεσο τρόπο ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους και να χαράξουν επιτέλους μια κοινή πολιτική.

Στο 5,9% "βλέπει" την ύφεση η ΕΤΕ

Αναβολή της ανάπτυξης για το δεύτερο εξάμηνο του 2012, ύφεση της τάξης του 5,9% για το 2011 και 2,7% για το 2012 «βλέπει» η Διεύθυνση Στρατηγικής και Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας.

Τι δουλειά έχει ο Brad Pitt με την Αντιτρομοκρατική;

Σε μπελάδες μπήκε ο Brad Pitt, αλλά και όλη η παραγωγή της νέας του ταινίας 'World War Z', καθώς μετά από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής, κατασχέθηκαν όπλα που προορίζονταν για την ταινία! Οι αρχές κάνουν λόγο για παράνομη διακίνηση, ενώ η παραγωγή είναι έξω φρενών καθώς καθυστερούν τα γυρίσματα.

Προϊόντα με "κρυφούς κινδύνους" για την υγεία

Αρκετά προϊόντα που δεν περιέχουν ζάχαρη - όπως αναψυκτικά και τσίχλες - δημιουργούν μια λανθασμένη αίσθηση ασφάλειας στους καταναλωτές, ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να βλάψουν τα δόντια και παράλληλα να προκαλέσουν γαστρεντερικά προβλήματα, ενώ είναι μάλλον απίθανο να βοηθήσουν στην μείωση του βάρους, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.Οι ερευνητές των πανεπιστημίων της Βοστόνης και της Νεβάδα στις ΗΠΑ και του Ελσίνκι στη Φινλανδία, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό οδοντιατρικό περιοδικό "British Dental Journal", βρήκαν ότι τέτοια προϊόντα (που διαφημίζονται ως πιο υγιής εναλλακτική λύση, σε σχέση με τα προϊόντα με ζάχαρη) συχνά περιέχουν οξειδωτικά πρόσθετα, τα οποία μπορεί να διαβρώσουν την αδαμαντίνη των δοντιών.

Επικίνδυνες για την υγεία οι πολυβιταμίνες

Μπούμερανγκ μπορεί να γυρίσει η χρήση συμπληρωματικών πολυβιταμίνων από γυναίκες αφού αν και τα λαμβάνουν για να έχουν καλύτερη υγεία και να ζήσουν περισσότερο, τελικά όχι μόνο δεν ζουν πιο πολλά χρόνια σε σχέση με αυτές που λαμβάνουν βιταμίνες μόνο από την τροφή τους, αλλά επιπλέον κινδυνεύουν ελαφρώς περισσότερο να πεθάνουν νεότερες, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Ανακλήθηκε μουχλιασμένο "τσάι με λεμόνι"

Την άμεση ανάκληση/απόσυρση προϊόντος με την εμπορική επωνυμία "Τσάι με Λεμόνι, μη ανθρακούχο αναψυκτικό Carrefour" ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), καθώς διαπίστωσε την ύπαρξη ευρωστίασης (μούχλα) σε κλειστή συσκευασία.

Μέρκελ: "Όχι σε μια Ένωση χρέους"


Το ευρώ είναι και θα είναι πάντοτε ένα "ισχυρό νόμισμα", δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συνεχίζοντας την επίσημη επίσκεψή της στο Βιετνάμ, μία ημέρα μετά την απόρριψη από το κοινοβούλιο της Σλοβακίας του σχεδίου ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη."Με δεδομένο το πρόβλημα του δημοσίου χρέους ορισμένων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν θέλω η ΕΕ να εξελιχθεί σε Ένωση χρέους, αλλά μάλλον σε μία ισχυρή Ένωση", είπε.

Στάση πληρωμών στην ΝΔ

126 εκατ. χρωστάει σε ενοίκια, πληρωμές και δάνεια το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Σε μια ιδιότυπη στάση πληρωμών έχει προχωρήσει η ΝΔ, το χρέος την οποίας φτάνει περίπου στα 126 εκατ. ευρώ. Ένα χρέος το οποίο είναι συσσωρευμένο από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 1993, από πληρωμές προσωπικού, δάνεια και ενοίκια.

Δόση,κούρεμα,νέα μέτρα και με τις ευλογίες της ΝΔ


Εκταμίευση της έκτης δόσης αρχές Νοεμβρίου, σκληρό haircut και πληρωμή CDS επίσης μέσα στο Νοέμβριο, σοβαρές εντάσεις στην κυβέρνηση το Δεκέμβριο και νέο πρόγραμμα αναπροσαρμογής με τις «ευλογίες» της ΝΔ, είναι οι προβλέψεις της Barclays Capital για την Ελλάδα.

Όργιο φοροδιαφυγής με offshore καταγγέλλει ο Παπαδημούλης

Όργιο φοροδιαφυγής από offshore εταιρείες καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τρισέ: Μπορείτε να αποφύγετε τη χρεοκοπία

Μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε χθες εναντίον της χώρας μας για την επίδειξη "ανάρμοστης" συμπεριφοράς, σήμερα εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η χώρα μας μπορεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Nissan: Αρχισε πρώτη το“κούρεμα” τιμών.

Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα εμπορική πολιτική. Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει σημαντικά μειωμένες τιμές για τα δημοφιλέστερα μοντέλα της, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο εξαιρετικά συμφέρουσα την αγορά ενός νέου Nissan σήμερα.

Συλλεκτική κασετίνα Charlie Chaplin

Μια μοναδική/συλλεκτική κασετίνα με 10 DVD του διασημότερου κωμικού όλων των εποχών Charlie Chaplin σε 36 από τις ωραιότερες στιγμές του προς τέρψιν των θαυμαστών του και όχι μόνο, πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Έφηβοι: Η εξάρτηση από το Διαδίκτυο


Περίπου 2.500 αναφορές στα θέματα ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου έχει δεχθεί στα δύο χρόνια της λειτουργίας του το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, που εδρεύει στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ισχυρή έκρηξη στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας

Βομβαρδισμένη περιοχή θυμίζει το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας γύρω από την πλατεία Εσπερίδων, όπου στις 4 τα ξημερώματα εξερράγη ισχυρότατος εκρηκτικός μηχανισμός, έξω από το κατάστημα ενδυμάτων CELESTINO, στην οδό Ανδρέα Μεταξά 24.

"Καμπανάκι" Σόρος για την ευρωζώνη


Έκκληση προς τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης να βρουν το συντομότερο δυνατό λύση για την κρίση χρέους απηύθυνε με επιστολή του ο Τζορτζ Σόρος, την οποία συνυπογράφουν περίπου εκατό σημαντικές προσωπικότητες από την Ευρώπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Λαγκάρντ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είχε την Τρίτη το βράδυ ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Στο "στόχαστρο" του ΣΔΟΕ κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ


Κομπίνες με τη χρήση κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ για την κάλυψη του ποθεν εσχες φορολογούμενων διερευνά το ΣΔΟΕ.

«Πρασίνισε» το ΧΑΑ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χ.Α. μετά τις συσσωρευμένες απώλειες 23,6% των τραπεζών τις τελευταίες δύο ημέρες. Ωστόσο, το κλίμα παραμένει αρνητικό υπό το φως του φημολογούμενου μεγαλύτερου «κουρέματος».

Σχέδιο 10 σημείων από Γιούνκερ και αυστηρότερη στάση προς την Ελλάδα

Μετά και την «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε με τα λεγόμενά του όπου υποστήριζε πως στο ελληνικό χρέος πρέπει να γίνει κούρεμα μεγαλύτερο του 60% ενώ εννοούσε μεγαλύτερο του 21%, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, επανέρχεται δριμύτερος.Αυτή τη φορά ο κ. Γιούνκερ σε συνέντευξή του στη γερμανική Handelsblatt υποστήριξε ότι η επόμενη δόση στην Ελλάδα θα δοθεί με αυστηρότερους όρους ενώ παρουσίασε και ένα σχέδιο δέκα σημείων για την κρίση χρέους.

Γαλλο-γερμανικά «μαχαίρια» για το ελληνικό «κούρεμα»


Η Γαλλία αντιδρά στο ενδεχόμενο ενός μεγάλου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.

Στο σφυρί οι πρώτες έντεκα επιχειρήσεις - οργανισμοί


Μέσα στο Νοέμβριο δρομολογούνται οι πρώτες 11 αποκρατικοποιήσεις από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής του Ταμείου Κώστας Μητρόπουλος, σε συνάντησή του με τους εκπροσώπους εταιρειών, σε λίγες μέρες θα γίνουν οι πρώτες προσκλήσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στο Ελληνικό, η παραχώρηση λιμανιών και 19 αεροδρομίων, τουριστικά ακίνητα και οι εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης είναι πρώτα στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων.