e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Το «πάρτυ» της μίζας στα υπουργεία και το Δημόσιο τομέα. Φέρνουμε στο φως τα έγγραφα «φωτιά» του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης με τους 3.500 επίορκους. Η κρίση φέρνει έξαρση των εκβιασμών. Τι συμβαίνει στο υπουργείο Ανάπτυξης, στο ΙΚΑ, στις πολεοδομίες.

Φάκελος τουρισμός


Διαβάστε στην Press Time 




Πληρώνουμε ακριβά τη δυσφήμιση της χώρας. Το «καυτό» καλοκαίρι για την Ελλάδα. Γιώργος Νικιτιάδης: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά». Τι δηλώνει στην “PRESS” ο υφυπουργός.

Μέτρα «φωτιά» έρχονται τον Ιούνιο


Διαβάστε στην Press Time



Νέο «φέσι» 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Τι μας επιβάλλει η Τρόικα. Οι μισθοί και οι απολύσεις.

Το νέο ΠΑΣΟΚ


Διαβάστε στην Press Time 




Οι στόχοι του και το σχέδιο Βενιζέλου για την επανεκκίνηση.

Έρευνα- σοκ για τα εμφιαλωμένα



Διαβάστε στην Press Time



Πίνουμε νερό- φαρμάκι. ΠΑΚΟΕ: Στο φως όλες οι επώνυμες φίρμες που βρέθηκαν να έχουν επικίνδυνες ουσίες. Τι κάνει το υπουργείο.

Το «πάρτυ» της μίζας στα υπουργεία και το Δημόσιο τομέα.



Διαβάστε στην Press Time



Φέρνουμε στο φως τα έγγραφα «φωτιά» του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης με τους 3.500 επίορκους. Η κρίση φέρνει έξαρση των εκβιασμών. Τι συμβαίνει στο υπουργείο Ανάπτυξης, στο ΙΚΑ, στις πολεοδομίες.

"Η Ελλάδα να τραβηχθεί μόνη της από το βούρκο"


Για το πρόγραμμα «Ήλιος» και την συνάντησή του με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου μίλησε στην Γερμανική Ραδιοφωνία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων (BDI), Χανς Πέτερ Κάιτελ.

Όλο και πιο παχύσαρκα τα Ελληνόπουλα


Σαφής αύξηση των ποσοστών της παχυσαρκίας παρατηρείται στα Ελληνόπουλα ηλικίας 9-10 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του προγράμματος COSI που εφαρμόζεται στη χώρα μας από το 2010 και χρηματοδοτείται από την ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας και το ΤΕΙ Διατροφής στη Θεσσαλονίκη.

Το φιλανθρωπικό έργο του "Grey’s Anatomy"

Το Σωματείο Ηθοποιών της Αμερικής, ένας οργανισμός που βοηθάει όλους όσους απασχολούνται στη βιομηχανία του θεάματος, διοργανώνει μια συναυλία σε συνεργασία με τους ηθοποιούς της σειράς "Grey’s Anatomy" για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έκκληση Διαμαντοπούλου για συμμετοχή στις εκλογές


Εκκληση για συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, απηύθυνε η υπουργός Ανάπτυξης, Αννα Διαμαντοπούλου.

Κώδων κινδύνου από ΟΟΣΑ για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Έως τα μέσα του αιώνα, 3,6 εκατομμύρια άνθρωποι θα χάνουν τη ζωή τους πρόωρα κάθε χρόνο εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τόσο στις αναπτυσσόμενες όσο και στις αναπτυγμένες χώρες. Αυτή είναι η ζοφερή πρόβλεψη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης που σε νέα έκθεσή του προειδοποιεί ότι, εάν δεν χαραχθούν πιο φιλόδοξες πολιτικές για το κλίμα, η παγκόσμια παραγωγή εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα αυξηθεί κατά 50% έως το 2050.

Απελευθέρωση ωραρίου πρατηρίων καυσίμων μελετά ο Παπακωνσταντίνου

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναμένεται να καταθέσει σήμερα τροπολογία για την απελευθέρωση του ωραρίου των πρατηρίων καυσίμων, για να ψηφιστεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Λιμουζίνα σε τρεις ρόδες


Στο Las Vegas πιο εύκολα βρίσκεις λιμουζίνα παρά ένα απλό συμβατικό ταξί. Στην απέναντι πλευρά του πλανήτη, όμως, υπάρχει μία λιμουζίνα διαφορετική και γι' αυτό μοναδική. Η LimoTrike είναι μια λιμουζίνα με τρεις τροχούς.

Τελευταία ημέρα απογραφής δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Λήγει σήμερα η προθεσμία απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, μια διαδικασία που αναμένεται να αποκλείσει όσους λάμβαναν μέχρι σήμερα παράνομα επίδομα.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή, απουσία ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια κατεύθυνση στην ελληνική αγορά.

Ξέφραγο αμπέλι το ΙΚΑ


Συνεχίζεται το όργιο σπατάλης στο ΙΚΑ, καθώς ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες υγειονομικών υλικών, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, που δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ και που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του ΙΚΑ για χρόνια σε αποθήκη του Ιδρύματος στην πλατεία Θεάτρου.

Σόιμπλε στη θέση του Γιούνκερ θέλει η Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ προτείνει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για επικεφαλής του Eurogroup μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ τον Ιούνιο.

Mitsubishi UFJ: Εκτός ΕΕ η Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους

Την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι το τέλος του 2012 «βλέπει» ο Brendan Brown, επικεφαλής economic research στη Mitsubishi UFJ Securities International, προσθέτοντας μάλιστα πως τη έξοδος είναι «το βασικό του σενάριο».