e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

- «Βαφτίζουν» Έλληνες στρατιές αλλοδαπών στο… πάρα πέντε των εκλογών! Αλβανοί, Πακιστανοί, Λίβυοι, Σέρβοι… προσέλθετε! Τα ντοκουμέντα των ελληνοποιήσεων και πώς αντέδρασε το υπουργείο Εσωτερικών. Ακόμα και τα Τίρανα μας εμπαίζουν!

- Η κινηματογραφική σύλληψη στα Κιούρκα του Αιμίλιου Λιάτσου για το δημοσίευμα με τον Πάνο Καμμένο. Όλο το παρασκήνιο. Η μήνυση από το Αγρίνιο και τα ασφαλιστικά μέτρα.

- Γιάννα Αγγελοπούλου στη συνάντηση με τον Μπιλ Κλίντον στο Χάρβαρντ:


Διαβάστε στην Press Time


 

 «Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα γενιά ηγετών».

- Συνέντευξη Δημήτρη Αβραμόπουλου


Διαβάστε στην Press Time



- Ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισημαίνει σε συνέντευξή του ότι «η ΝΔ μπορεί να δώσει τις λύσεις» καθώς και ότι ο Σαμαράς πήρε επάνω του το μέλλον της χώρας.

Αποκλειστική Συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη

Διαβάστε στην Press Time


-  Ο Φώτης Κουβέλης εξαπολύει σφοδρή επίθεση μέσω της “PRESS” σε Σαμαρά και Βενιζέλο τους οποίους χαρακτηρίζει «αρχιτέκτονες του χάους».

- Συνέντευξη Γιώργου Καρατζαφέρη:


Διαβάστε στην Press Time




«Η Ελλάδα είναι πάνω από το κόμμα», λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην “PRESS” και τονίζει ότι «Το ΛΑΟΣ θα βρεθεί ξανά ψηλά».

Εξαίρεση του ανακριτή ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη


Μεροληπτική στάση καταλογίζει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ενώπιον του οποίου προσήλθε σήμερα για να απολογηθεί για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες αμοιβές που φέρεται να δέχθηκε ο πρώην υπουργός. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει καταθέσει προσφυγή και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κατηγορώντας τον ανακριτή για «παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας».

Νευρικότητα στο ΧΑΑ


Αρνητικό κλίμα επικρατεί στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά την επομένη της υποβάθμισης της Ισπανίας από την Standard & Poor's.