e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η 12χρονη διάδοχος της Kate Moss


Ο Noel Gallagher δεν φημίζεται για το χαμόγελό του και φαίνεται πως τα γονίδια πέρασαν και στην κόρη του Anais. Όμως η μητέρα της, Meg Mathews, που πήρε διαζύγιο από τον Gallagher το 2001, θεωρεί ότι η κόρη της είναι ακαταμάχητα όμορφη και το διαδίδει!

Ρωμαϊκή ανάγλυφη πλάκα βρέθηκε στη Σαντορίνη


Ρωμαϊκή ανάγλυφη πλάκα, που απεικονίζει δύο ανδρικές μορφές σε ανάκλιντρο, αποκαλύφθηκε την Τρίτη στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια εκσκαφικών εργασιών.

"Εμπιστευθείτε τους χειρουργούς 40 έως 50 ετών"


Πριν κάνετε την επόμενη χειρουργική επέμβαση, ίσως θα έπρεπε να μάθετε διακριτικά την ηλικία του χειρουργού, καθώς γαλλική επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο ιατρικό πεδίο.

Η ζωή είναι γραμμένη στο DNA μας


Από τη βρεφική μας ηλικία φαίνεται πόσα χρόνια θα ζήσουμε, σύμφωνα με έρευνα που υποστηρίζει, ότι ο χρόνος ζωής μας είναι γραμμένος στο DNA μας, ήδη από τη στιγμή που γεννιόμαστε.

Η Ελλάδα στο επίκεντρο των συνομιλίων Λαγκάρντ- Σαρκοζί

Συνομιλίες για τη διεθνή οικονομική κατάσταση, ιδίως σε ό,τι αφορά την ευρωζώνη και την Ελλάδα, είχε στο Παρίσι η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Με αντιολισθητικές η κίνηση σε περιοχές της Αττικής

Χειμωνιάτικο σκηνικό έχει στήσει και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα αφού «φόρεσε» το τσουχτερό κρύο, με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετών να κερδίζουν το «στοίχημα».

ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν από τη μηνιαία έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ, σύμφωνα με την οποία ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα κινήθηκε το Δεκέμβριο ανοδικά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και διαμορφώθηκε στις 70,4 μονάδες (από 68,6 μονάδες).

Fitch "καλεί" EKT

Νέες πιέσεις προκειμένου να παρέμβει στην κρίση χρέους που πλήττει την Ευρωζώνη δέχθηκε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο εκτελεστικός διευθυντής του οίκου Fitch, Ντέιβιντ Ράιλι, πρότεινε σήμερα την εντατικοποίηση των αγορών κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ, ως ένα άμεσο μέτρο για στήριξη της Ιταλίας και των υπόλοιπων κρατών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα προκειμένου να αποτραπεί μια καταστροφική κατάρρευση της ευρωζώνης.

Δείχνει μονοψήφιο έλλειμμα ο Χρυσοχοΐδης

Άρωμα αισιοδοξίας φαίνεται πως δίνουν τα κοινοτικά κονδύλια για το έλλειμμα, το οποίο αναμένεται να κλείσει κάτω από το 10% για το 2011.

Στις 29/2 «ανοίγουν» οι οδικές μεταφορές

Για τις 29 Φεβρουαρίου, αντί της 1η Ιανουαρίου όπως είχε αρχικά προβλεφθεί, μετατίθεται η πλήρης απελευθέρωση των οδικών μεταφορών, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.