e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Λίστα- «φωτιά» με 1.000 καταθέτες που έχουν 10 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία, στα χέρια του Βενιζέλου! Μεγάλοι επιχειρηματίες στο στόχαστρο, αγρότες, τοκογλύφοι και… νοικοκυρές. Απειλούνται ακόμα και με κατασχέσεις περιουσίας. «Μπλόκο» της κυβέρνησης στο «κόλπο φυγάδευσης» των χρημάτων από την Ελβετία στον Λίβανο…

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να χειραγωγήσει τους δικαστές»



Διαβάστε στην Press Time



Καταγγελίες- σοκ του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννη Αδαμόπουλου. Μιλά για «κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη», και προσπάθεια χειραγώγησης των δικαστών.

Τι συμφέρει: ντίζελ, υγραέριο ή πετρέλαιο;


Διαβάστε στην Press Time







Ένα crash test για την επιλογή αυτοκινήτου. Ο απόλυτος οδηγός της αγοράς.

«Ο Σαμαράς δεν θα κυβερνήσει μ’ αυτούς που νομίζουν κάποιοι».



Διαβάστε στην Press Time




Συνέντευξη του Φαήλου Κρανιδιώτη

Μια… νεραντζούλα φουντωτή με… τενεκεδάκια


Διαβάστε στην Press Time



θα στολίσει για χριστουγεννιάτικο δέντρο η Αθήνα της λιτότητας. Τα σχέδια του Γιώργου Καμίνη για τον στολισμό της πρωτεύουσας.

Στο σφυρί η βίλα του Μάρκου Σεφερλή



Διαβάστε στην Press Time



Αποκάλυψη: Τη βγάζει η Alpha bank, για δάνειο 734.478 ευρώ. Στις 14 Δεκεμβρίου ο πλειστηριασμός.

Σαββατοκύριακο με βροχές και κρύο

Βροχές και κρύο αναμένεται το Σαββατοκύριακο, με μικρή βελτίωση από το απόγευμα της Κυριακής.

Μέσω διαδικτύου η επικοινωνία των Ελλήνων

«Όχι» στους υπέρογκους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων λένε πλέον οι Έλληνες, στρεφόμενοι στη διαδικτυακή επικοινωνία, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» από το IBM (Institute for Business Value).

Περικοπές δίχως τέλος

Όσοι πιστεύουν ότι τουλάχιστον για φέτος οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ολοκληρώθηκαν, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι πλανώνται. Η ανακοίνωση χθες για το νέο «ψαλίδι» στις ΔΕΚΟ, εισηγμένες και μη, συνιστά μια ηχηρή απόδειξη. Ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική. Κι αυτό γιατί από 1ης Νοεμβρίου θα ισχύσουν αναδρομικά – και αυτό είναι οριστικό – οι μειώσεις και στις επικουρικές συντάξεις.

Επανεξέταση των ορίων των επιδοτήσεων προς τις επιχειρήσεις

Στην επανεξέταση της αρχής του "de minimis" για τις επιδοτήσεις επιχειρήσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης προσανατολίζεται η Κυβέρνηση.

Economist: Ήρθε το τέλος του ευρώ;

Εάν η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν κινηθούν γρήγορα, η κατάρρευση του κοινού νομίσματος πλησιάζει, αναφέρει το περιοδικό Economist στο κύριο άρθρο του, στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο και το οποίο έχει στο εξώφυλλο ένα νόμισμα του ενός ευρώ να πέφτει σαν φλεγόμενος μετεωρίτης.

Φωνές διαμαρτυρίας κατά του τέλους ακινήτων

Αυξάνονται οι αντιδράσεις - εντός και εκτός Ελλάδας - κατά του τέλους ακινήτων και της καταβολής του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, υπό την απειλή της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση μη πληρωμής του.

Πολυετή «βαρυχειμωνιά» βλέπουν 30 οικονομολόγοι

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης θα παραμείνουν και το 2013 η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιρλανδία σύμφωνα με την ανάλυση 30 οικονομολόγων του Reuters οι οποίοι βλέπουν χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης και την ανεργία να παραμένει στα σημερινά εκρηκτικά επίπεδα τουλάχιστον ως το 2014.

Σπυρόπουλος: Δεν υπάρχει περιθώριο μείωσης συντάξεων

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο περεταίρω μείωσης στις συντάξεις ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος καθώς όπως υποστήριξε δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια.

Γερμανία,Ολλανδία,Φινλανδία συσκέπτονται για τη δόση

Ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα στη χώρα μας έχουν φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα και η έκτη δόση δεν έχει εκταμιευτεί ακόμη, Γερμανοί, Ολλανδοί και Φινλανδοί αξιωματούχοι συναντώνται σήμερα Παρασκευή, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της εκταμίευσης των 8 δισ. προς τη χώρα μας.

Πτώση στο Χ.Α.

Πτωτικά κινείται σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πιέσεις δέχονται η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ [OTEr.AT] και ο ΟΠΑΠ, ενώ ο κλάδος των τραπεζών εμφανίζει μικτή εικόνα.