e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος


Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Παναγιώτης Πικραμένος τοποθετήθηκε πρόεδρος του ΣτΕ τον Ιούλιο του 2009 και είναι 67 ετών.
Σαφές μήνυμα προς τους Έλληνες ενόψει των επικείμενων εκλογών απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Παγώνει την είσπραξη του χαρατσιού η ΔΕΗ



Κραχ στα οικονομικά της επιχείρησης

Ακινητοποιημένα βρίσκονται τα γρανάζια της ΔΕΗ η οποία αποφάσισε να παγώσει, επ΄ αόριστον, την είσπραξη του χαρατσιού και πιο συγκεκριμένα του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2012.

Ο Παναγιώτης Πικραμένος υπηρεσιακός πρωθυπουργός


Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, από την πλευρά των κομμάτων, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο του σχηματισμού υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Σύσκεψη για υπηρεσιακή κυβέρνηση




Μετά το "ναυάγιο" των διαβουλεύσεων για σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, αρχίζουν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα για τη διενέργεια νέων εκλογών, στις 10 ή - το πιθανότερο - στις 17 Ιουνίου.

Σόιμπλε: "Δεν μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε"


"Δεν μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε" το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.