e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελούσια της Wind Ελλάς

Σε αρκετά υψηλό ποσοστό κυμάνθηκε η συμμετοχή των εργαζομένων της Wind Ελλάς στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου μικρής κλίμακας, το οποίο ολοκληρώθηκε προχθές.

Τι κρύβει η επίσκεψη της Τρόικα

Μέσα στις επόμενες ώρες, αν όλα πάνε βάσει του σχεδίου που έχει ανακοινωθεί, οι επικεφαλής της Τρόικα θα πρέπει να πατάνε τα πόδια τους σε ελληνικό έδαφος.

Η κρίση "δίνει πόντους" στη Μέρκελ

Ενισχυμένη δημοσκοπικά εμφανίζεται η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ από την διαχείριση της κρίσης στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Forsa για λογαριασμό του περιοδικού Stern και του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού RTL και δίνουν στους Χριστιανοδημοκράτες/ Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) ποσοστό 36%, κατά δύο μονάδες υψηλότερο από την μέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας.

Ανασύσταση της "Δράσης" με νέο πρόεδρο και έκτακτο συνέδριο

Η «Δράση» θέλει να υπάρξει ως πολιτικός παίκτης και στη μετά τον Στέφανο Μάνο εποχή και επιταχύνει τις εσωτερικές διαδικασίες για τη μετεξέλιξή της, δηλώνουν ηγετικά στελέχη του κόμματος.

"Φλερτάρουν" με το επιχειρείν λόγω ανεργίας

Έτοιμο να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά δηλώνει το 47% των στελεχών, υπό το φόβο της ανεργίας και της εργασιακής ανασφάλειας που επικρατεί στην ελληνική αγορά.

Απόσυρση του δημοσίου χρέους μελετά η κυβέρνηση

Την απόσυρση δημοσίου χρέους ύψους 91 δισ. ευρώ αναμένεται να προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα πράξει πρώτα όλα όσα έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει στο πλαίσιο του Μνημονίου.

Στην «πρίζα» το υπουργείο Υγείας ένα αναμονή της τρόικας

Τρέχει και δεν φτάνει το υπουργείο Υγείας εν αναμονή της επίσκεψης της τρόικας, καθώς η φαρμακευτική δαπάνη βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης.

Άνοδος της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριο καιρό με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Δικό της επιτηρητή στην Ελλάδα θέλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Μπρος στο δρόμο που χάραξε το ΔΝΤ και η ΕΚΤ βαδίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία ετοιμάζεται να ορίσει δικό της επιτηρητή.

Βέτο Κάμερον στους Έλληνες μετανάστες

Σχεδόν σίγουρη φαίνεται πως έχει την ελληνική χρεοκοπία και την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ η βρετανική κυβέρνηση, η οποία προετοιμάζεται για το σενάριο μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων προς το έδαφός της.

Διακυμάνσεις στο Χ.Α.

Σε στενό εύρος τιμών και με εναλλαγές προσήμου κινείται ο γενικός δείκτης τιμών στο Χ.Α., με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στην πρώτη συνάντηση της τρόικας με τη νέα κυβέρνηση εντός της εβδομάδας.