e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Στις 1.450,06 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

OΡΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,07%






Με νέο αρνητικό ρεκόρ τζίρου για φέτος έκλεισε το Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.450,06 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση σε ποσοστό 0,07%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 38,161εκατ. ευρώ...

Ο Prince ακόμα δεν έχει καταλάβει τι ειναι το internet

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ONLINE






Ο Prince ειναι ένας απο τους μεγαλύτερους πολέμιους του internet αφού δε στέκεται μόνο στην καταπολέμηση της πειρατείας αλλά και γενικότερα στη χρήση των τραγουδιών του στο internet. Απαγορεύει να πωλούνται τα τραγούδια του online και πιστεύει πως το internet έχει πεθάνει. Προφανώς...

Ρέππας: "Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΕΘΕΛ"

Υπέρ την εξυγίανσης της ΕΘΕΛ, αλλά αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση της εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών, Ο Δ. Ρέππας, αναφερόμενος στον ΟΣΕ, είπε ότι "διατηρείται ο δημόσιος χαρακτήρας των υποδομών του", συμπληρώνοντας ωστόσο ότι "πρέπει να εξυγιανθεί".

"Καήκαμε" αν μας κάνουν...Ρουμανία

 Ο υπουργός οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είπε ότι θα "κάνει την Ελλάδα...Ρουμανία" αν κριθεί αντισυνταγματικό το Μνημόνιο. Να, λοιπόν, τι θα συμβεί αν γίνουμε Ρουμανία:
 Ο πληθωρισμός αναμένεται να φτάσει το 8% μέσα στο 2010 στη Ρουμανία, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από το 3,5% που είχε εκτιμηθεί αρχικά, ανακοίνωσε σήμερα ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας (BNR) Μούγκουρ Ισαρέσκου, λίγες ημέρες μετά την εκταμίευση της νέας δόσης του δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

"Οι τελευταίες ...εκτιμήσεις που έγιναν την Παρασκευή και επιβεβαιώθηκαν σήμερα μας δείχνουν ότι στο τέλος του χρόνου θα έχουμε ποσοστό πληθωρισμού περίπου 8%", δήλωσε ο Ισαρέσκου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Mediafax. Στην τελευταία της εκτίμηση η BNR υπολόγιζε ότι ο πληθωρισμός στη Ρουμανία θα φτάσει φέτος το 3,5%.

Η Βαρκελόνη σχεδιάζει να επιβάλλει φόρο στους τουρίστες

Η Βαρκελώνη σχεδιάζει να φορολογεί τους τουρίστες που την επισκέπτονται με 1 ευρώ το άτομο για κάθε ημέρα διαμονής, προκειμένου να αντισταθμίσει τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων για την προώθηση της πόλης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Τουρισμού της Βαρκελόνης, ο Γκαμπριέλ Γκιλέρα.

Επανεγκατάσταση προσφύγων σε χώρες του τρίτου κόσμου

Σχεδόν 172.300 πρόσφυγες που δεν μπορούν να διαμείνουν στη χώρα υποδοχής τους για λόγους κυρίως ασφαλείας, θα πρέπει να εγκατασταθούν σε χώρες του τρίτου κόσμου το 2011, σύμφωνα με έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR) που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πεταλωτής: "Σήμερα ατενίζουμε το μέλλον της χώρας μας πιο αισιόδοξα"


«Σήμερα είμαστε σε θέση να ατενίζουμε το μέλλον της χώρας μας πιο αισιόδοξα. Η χώρα ξεπερνάει επιτυχώς το σκόπελο της οικονομικής κατάρρευσης. Αποδείξαμε στους εταίρους μας ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα αξιόπιστη, μια χώρα με δυνατότητες που μπορεί να ορθοποδήσει και να προχωρήσει μπροστά”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής...

Παραλίγο αεροναυτικό επεισόδιο σε αποστολή έρευνας-διάσωσης στους Καλόγερους


Σκηνικό κρίσης πήγε να δημιουργηθεί στην περιοχή των νήσων Καλόγερων στο Βόρειο Αιγαίο (δυτικά της Χίου), όταν κατά την εκτέλεση αποστολής έρευνας-διάσωσης (είχε προσαράξει εμπορικό σκάφος επάνω στις βραχονησίδες, υποτίθεται αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής) από ελληνικά σκάφη και ελικόπτερα, η τουρκική φρεγάτα TCG F-503 Beykoz, προσπάθησε να παρεμβληθεί στα ελληνικά σκάφη...

Τα στατιστικά των βαθμολογιών των Πανελληνίων!

Η κλιμάκωση της βαθμολογίας δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2009. Μικρή μείωση εμφανίζεται στα γραπτά που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 18-20 (15,51% έναντι 16,69% για το έτος 2009). Αντίστοιχα, παρατηρείται μικρή αύξηση στα γραπτά που ...

Αυτουνού ιδέα ήταν

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ






ΜΙα ιδεά που είχε αυτός ο άνθρωπος πριν απο περίπου 40 χρόνια τη χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα και μας φαίνεται τόσο απλη και τόσο συνηθισμένη πλέον. Τότε ήταν διαφορετικά. Τώρα της έχουμε δόσει και ελληνικό όνομα, τη λέμε...

Πεταλωτής για "Αγρογή"


“Ο φορέας θα καταργηθεί και οι 269 εργαζόμενοι θα απολυθούν γιατί προσελήφθησαν παράτυπα”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με την υπόθεση της “Αγρογής”.

Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι...

Ιδού οι αλλαγές του ασφαλιστικού για τους στρατιωτικούς


"Mε τροπολογία - προσθήκη που θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή, μετά τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και θα ενσωματωθεί στο σχέδιο νόμου "Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις", ρυθμίζεται το συνταξιοδοτικό καθεστώς των στρατιωτικών στους οποίους ...

«Λουκέτο» σε δήμους και λιμάνια την Πέμπτη

ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΝΟ ανακοίνωσαν και επίσημα ότι θα μετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει για την Πέμπτη 8 Ιουλίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους ταξιδιώτες.



Οι εργαζόμενοι στους δήμους διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού και εργατικού νομοσχεδίου. Οι απεργοί θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η αρχαία πόλη των Φερών στη Θεσσαλία

Στη θέση του σημερινού Βελεστίνου βρίσκεται, ως γνωστόν, η αρχαία πόλη των Φερών, μια από τις πιο σημαντικές της Θεσσαλίας, που ιδρύθηκε στα τέλη της Νεολιθικής Εποχής και διήνυσε μια τρισχιλιετή και πλέον λαμπρή πορεία μέχρι το τέλος της αρχαιότητας. Μια πόλη με αυτήν την ιστορική διαδρομή και την τόσο σημαντική θέση στα θεσσαλικά δρώμενα δεν είναι δυνατόν να μην διέθετε θέατρο, αναπόσπαστο στοιχείο των ακμαζουσών πόλεων της αρχαιότητας.

Δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων στο Facebook

Η ομάδα ανάπτυξης του Facebook ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog την έναρξη νέων υπηρεσιών στη σελίδα της γνωστής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης που θα επιτρέπουν μέχρι και την αυτόματη αναγνώριση σε φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν απλά τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν συνεχόμενα tags στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σε αυτές.

Η νέα πρωθιέρεια που θα ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε όπως αναθέσει, στην αρχή ενός νέου κύκλου Ολυμπιακών Αγώνων, τον ρόλο της Πρωθιέρειας στην Ινώ Μενεγάκη, ηθοποιό του Εθνικού Θεάτρου, για τη Tελετή Aφής της Φλόγας των Ολυμπιακών...

Κομισιόν: «Αβάσιμες φήμες» η λήψη πρόσθετων μέτρων μέσα στο 2010

«Αβάσιμες φήμες» χαρακτήρισε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κοινοτικός επίτροπος προτίθεται να μεταβεί στην Ελλάδα στο τέλος Ιουλίου για να ζητήσει μεταξύ άλλων από τις ελληνικές αρχές τη λήψη πρόσθετων μέτρων μέσα στο 2010.

Και επίσημα Αβραμόπουλος και Δήμας αντιπρόεδροι της ΝΔ

Δυο προαναγγελθείσες τοποθετήσεις ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον Πρόεδρο της ΝΔ. Ετσι ο κ. Σαμαράς



διόρισε αντιπροέδρους του Κόμματος τους κ.κ. Δ. Αβραμόπουλο και Στ. Δήμα.

Αυτά είναι όλα τα ονόματα όσων διορίστηκαν στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε"


Είναι όλα τα ονόματα που διορίστηκαν στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε." και για κάποιους είναι από το μεγαλύτερο σκάνδαλο με ρουσφέτια πολιτικών προσώπων.

Αυτά είναι ΌΛΑ τα ονόματα των ανθρώπων που διορίστηκαν και εκεί θα βρείτε και πολλούς γνωστούς σας:

Νέες συνομιλίες για το κλίμα στην Κίνα

Η Κίνα, από τους πρώτους ρυπαντές του πλανήτη, θα φιλοξενήσει τον Οκτώβριο νέες συνομιλίες για το κλίμα λίγο πριν από τη διεθνή διάσκεψη στο Κανκούν του Μεξικού, γράφει σήμερα η αγγλόφωνη εφημερίδα China Daily, επικαλούμενη αξιωματούχο του ΟΗΕ.

ΥΠΕΚΑ: Δεν θα επιβληθούν αναδρομικοί φόροι στους ημιυπαίθριους

Τη μη αναδρομική επιβολή φόρου σχετικά με τη δήλωση των ημιυπαίθριων και των υπολοίπων χώρων που θα δηλώνονται με βάση τον Νόμο 3843/2010, ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ως 22.000 ευρώ η εξαγορά των πλασματικών χρόνων

Φωτιά αποδεικνύεται το μέτρο της εξαγοράς των επτά πλασματικών χρόνων ασφάλισης για τους εργαζόμενους αφού οι τιμές είναι απαγορευτικές για τους περισσότερους

"Ανταρσία" στο Πεντάγωνο!

Ομόφωνα αποφάσισαν να αποχωρήσουν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε ο υπουργός!

Πώς θα μετατρέψετε τους βαθμούς σας σε μόρια

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων συνδέεται με τη διαδικασία υπολογισμού του βαθμού πρόσβασης και των μορίων που είναι ένας γρίφος για πολλούς υποψήφιους και τις οικογένειές τους. Παρουσιάζουμε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για να μετατρέψουν τους βαθμούς τους, προφορικούς και γραπτούς, σε μόρια.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 1.457,87 μονάδες με άνοδο σε ποσοστό 0,41%


Σε ιδιαίτερα υποτονικό κλίμα συνεχίζονται οι συναλλαγές στη χρηματιστηριακή αγορά. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:00 διαμορφώνεται...

Νο2 σε επικινδυνότητα τα ελληνικά κρατικά ομόλογα


Στη δεύτερη θέση της κατάταξης κρατικών τίτλων βάσει κινδύνου βρέθηκαν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου εξαιτίας της επιδείνωσης του χρέους της χώρας κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου, σύμφωνα με έκθεση του CMA DataVision.

Ερχονται αυξήσεις ΦΠΑ και αντικειμενικών το 2011

Νέα επέκταση του βασικού ΦΠΑ 23% σε προϊόντα και υπηρεσίες που σήμερα έχουν χαμηλό συντελεστή 11%, αλλά και αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, προαναγγέλλει για το 2011 ο υπουργός Οικονομικών.

Αυτός είναι ο Γκοβού!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ PRESS TIME ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΤΟΝ ΣΙΝΤΝΕΙ ΓΚΟΒΟΥ
Το βιογραφικό σημείωμα του Σίντει Γκοβού πείθει με την πρώτη ανάγνωση ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει...δυο μεταγραφές «ενσωματωμένες» σε μια, στο πρόσωπο του 31χρονου Γάλλου διεθνή κυνηγού!
Ο συμπαίκτης του Τζιμπρίλ Σισέ στους «τρικολόρ» καλύπτει με επιτυχία δυο θέσεις στην ενδεκάδα, ως δεξί εξτρέμ και στράικερ. «Παλιά καραβάνα» στο Σαμπιονά, στις 292 συμμετοχές του με τη φανέλα της Λιόν μετρά στο ενεργητικό του 49 γκολ – και άλλα 10 σε 49 εμφανίσεις με την εθνική.

Μειώθηκε κατά 14,6% η κυκλοφορία των αυτοκινήτων


Μείωση 14,6% παρουσίασε ο αριθμός των αυτοκινήτων (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2010, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009...

Κύμα φυγής από τα ιδιωτικά


Εγκαταλείπουν τα ιδιωτικά σχολεία οι μαθητές και στρέφονται στα δημόσια, καθώς οι γονείς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλά δίδακτρα λόγω της οικονομικής κρίσης. Το φαινόμενο είναι γενικότερο. Στροφή παρατηρείται...

Στα 3,12 δισεκατομμύρια δολάρια τα έξοδα της BP για την πετρελαιοκηλίδα


Η βρετανική εταιρία BP ανακοίνωσε σήμερα πως τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού έχουν φτάσει τα 3,12 δισεκατομμύρια δολάρια...

Τη βοήθεια των χρηστών του Ίντερνετ ζητά η Ιντερπόλ

Η Ιντερπόλ απηύθυνε έκκληση στους χρήστες του Ίντερνετ να βοηθήσουν στον εντοπισμό εκατοντάδων φυγάδων σε όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης της με το όνομα «Infra-Red»...

Στο «κόκκινο» το οικογενειακό καλάθι του μέσου Έλληνα


Στα 2.120,68 ευρώ σκαρφάλωσε τον φετινό Μάιο το οικογενειακό καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 5% σε σχέση με τον περσινό Μάιο που κόστιζε 2.011,51 ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία...

Μειωμένο κατά 41,8% το ταμειακό έλλειμμα

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2010 το ταμιακό έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης (καθαρό αποτέλεσμα κρατικού προϋπολογισμού με λογαριασμούς διαχείρισης χρέους) μειώθηκε σε 11.450...

Στις 15 Ιουλίου η έναρξη των εκπτώσεων

Στις 15 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ , απευθυνόμενη στους εμπόρους, επισημαίνει τα ακόλουθα:...

Ιδού η λίστα των διορισμών - συγγενών βουλευτών




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ




Διαμαρτυρία ναυτεργατικών σωματείων

Διαμαρτυρία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, των προέδρων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ, για παράνομες ενέργειες της εισαγγελικής αρχής κατά την απεργία τους στο λιμάνι του Πειραιά...