e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

-Αποφάσισαν για τη τύχη μας, δίπλα στο στρατηγείο της CIA οι «εκλεκτοί» της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο προκλητικός πρόεδρός της ετοιμάζεται για την έξοδό μας από το ευρώ τότε…

-Ποιοι Έλληνες μετείχαν. Τα βαθιά κρυμμένα μυστικά της ατζέντας. Υπάρχει εξήγηση για την τεράστια συμμετοχή των Ισπανών.

Αυτή είναι η Ελλάδα λίγο πριν τις κάλπες


Διαβάστε στην Press Time


Χάος, εμφύλιος και η απόλυτη παράνοια
Παίζουν» ξανά με τους πολίτες
Μέτωπα παντού, συγκρούσεις, πανικός, κολοτούμπες, διλλήματος και ψέματα

Εντοπίστηκε ο… Mr Νίκος


Διαβάστε στην Press Time



Σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου: Οι διαδρομές του μαύρου χρήματος.

Δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν επίδομα ύψους 11.000 ευρώ!


Διαβάστε στην Press Time
   
Αποκάλυψη –φωτιά: Σε καιρούς κρίσης, δίνουν διμηνιαίο επίδομα ύψους 11.000 ευρώ σε δημοσίους υπαλλήλους. Τα έγγραφα για τις δαπάνες. Ποιοι το παίρνουν.

Παρατείνεται η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις


Έως τις 2 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία για φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων και έως τις 16 Ιουλίου για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Ζανιά.

Διάβασαν για πρώτη φορά το DNA της ντομάτας!


Οι επιστήμονες αποκωδικοποίησαν για πρώτη φορά το DNA της ντομάτας και ελπίζουν ότι, χάρη στο επίτευγμά τους, το πολύ σε πέντε χρόνια θα προκύψουν από τα χωράφια ντομάτες με καλύτερες γεύσεις, μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερη διατροφική αξία, καλύτερη αντίσταση στις ασθένειες και πιο ωραίο χρώμα.

Ιδιωτικά θα γίνει η κηδεία του Robin Gibb

Η οικογένεια του Robin Gibb, του τραγουδιστή των θρυλικών Bee Gees, ανακοίνωσε ότι στην κηδεία του, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, θα παρευρεθούν μόνο συγγενείς και φίλοι, ενώ οι θαυμαστές του θα μπορέσουν να τιμήσουν τη μνήμη του αργότερα, μέσα στη χρονιά.

Καμμένος: Μύθος που καταρρίφθηκε η αδυναμία πληρωμών μισθών και συντάξεων

Διαπιστώθηκε η πλήρης αποτυχία του Μνημονίου, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζαννιά, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της οικονομίας και την πορεία των εσόδων.

Λέει «Ναι» σε αναδιαπραγμάτευση το ΔΝΤ




Την πρόθεσή του να επαναδιαπραγματευθεί εξέφρασε μέσω του εκπροσώπου του, Τζέρι Ράις, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2012.
Μεταξύ των μέτρων θα είναι η τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, και η παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Εφιαλτικά σενάρια για το κλίμα


Η μέση θερμοκρασία στη Γη θα μπορούσε να αυξηθεί πάνω από 3,5 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, σύμφωνα με γερμανούς ερευνητές του κλίματος, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο να υπάρξουν στον πλανήτη μας ξηρασίες, πλημμύρες και άνοδος της στάθμης των θαλασσών.

Τα σενάρια της Morgan Stanley για τις ελληνικές εκλογές


Το ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων έκθεση της Morgan Stanley, η οποία αναλύει τα πιθανά σενάρια για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.