e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Επαναδιαπραγμάτευση-επιμήκυνση. Τι ζητάμε από τους Ευρωπαίους. Τι μας δίνουν. Οι κρυφές αποφάσεις των Βρυξελλών και οι τρεις άξονες του σχεδίου για την Ελλάδα. Η ελληνική στρατηγική και η πρώτη συνομιλία Σαμαρά – Μπαρόζο.

Κυβέρνηση. Τα πρόσωπα, το παρασκήνιο, οι καραμπόλες και το βαρύ φορτίο του Οικονομικού Επιτελείου. Πως ξάφνιασε ο Βασίλης  Ράπανος στη πρώτη σύσκεψη με Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη. Για ποιο θέμα τους προειδοποίησε. Όλες οι αποφάσεις που λήφθηκαν για την οικονομία.

Τι ζητά τώρα η αγορά από την κυβέρνηση. 8 επιχειρηματίες μιλούν στην deal και τι θα συμβεί τώρα στις τράπεζες. Ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, ο Σάλλας και μία αποκάλυψη για την Γενική και την Εμπορική Τράπεζα. Θέλουν να πουλήσουν και να φύγουν από την Ελλάδα.

Αντιδράσεις Άνθιμου για το Gay Pride

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από αύριο το βράδυ μέχρι μεθαύριο το βράδυ το πρώτο Gay Pride.

Τη Δευτέρα οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων

Στην τελική ευθεία εισέρχεται στο υπουργείο Παιδείας, η διαδικασία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πωλητήριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το στολίδι της και ιστορικό ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς φαίνεται πώς είναι έτοιμη να πουλήσει η Εθνική Τράπεζα.

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την Ελλάδα

Σκέψεις, οι οποίες διίστανται, κάνουν οι πολυεθνικές αναφορικά με συνέχιση των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα.

Ινδία: Ο φαρμακοβιομήχανος των φτωχών

Εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, ένας ινδός φαρμακοβιομήχανος έχει φέρει επανάσταση στη θεραπευτική αγωγή του AIDS προτείνοντας φάρμακα στην ελάχιστη τιμή για τους πιο φτωχούς του πλανήτη. Σήμερα ο Γιουσούφ Χαμίεντ θέλει να ακολουθήσει την ίδια μέθοδο για τον καρκίνο.

Γερμανία: Συμφωνία για Μηχανισμό Στήριξης και Δημοσιονομικό Σύμφωνο

Η κυβέρνηση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και η αντιπολίτευση κατέληξαν την Πέμπτη σε συμφωνία για οικονομικά μέτρα ανάπτυξης για την Ευρώπη η οποία θα επιτρέψει στο κοινοβούλιο της Γερμανίας να εγκρίνει την ερχόμενη εβδομάδα το μόνιμο μηχανισμό διάσωσης για την ευρωζώνη και το δημοσιονομικό σύμφωνο.

"Συμφωνία των τριών για μη απολύσεις στο Δημόσιο"

Τα τρία κόμματα έχουν συμφωνήσει να μη γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

9.500 επικίνδυνα web sites καθημερινά ανακαλύπτει η Google

Σχεδόν 9.500 επικίνδυνα web sites βρίσκεi σε καθημερινή βάση η Google, στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει για την προστασία των χρηστών.

Ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα – Ποιοι ράβουν κουστούμι

Κλειδώνουν σήμερα τα ονόματα που θα απαρτίζουν τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, με την τριανδρία, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, να βρίσκενται «αμπαρωμένοι» στο Μέγαρο Μαξίμου σε σύσκεψη ώστε να γίνουν τα απαραίτητα τηλεφωνήματα.

Γκάμπριελ: Θανατηφόρα η δόση λιτότητας στην Ελλάδα

Αιχμές κατά των μέτρων λιτότητας που επέβαλαν στην Ελλάδα η Άνγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί άφησε ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, συνέντευξή του στη Hannoversche Allgemeine Zeitung.

Η Microsoft παρουσίασε το Windows Phone 8

Η Microsoft αποκάλυψε τη νέα έκδοση των Windows για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του πρώτου της tablet. Το νέο λειτουργικό σύστημα ανήκει στην ίδια "οικογένεια" με τα Windows 8 και θα τρέχει σε υπολογιστές με Windows καθώς και στα νέα Surface tablets.

Καμπανάκι MSCI για υποβάθμιση του ΧΑΑ σε «αναδυόμενη αγορά»

Η MSCI Group (Morgan Stanley Capital International) πρόσθεσε στη λίστα των προς υποβάθμιση δεικτών, στην κατηγορία των αναδυόμενων αγορών τον δείκτη MSCI Greece, στο πλαίσιο της ετήσιας αναθεώρησης που θα ολοκληρωθεί το 2013.

Πρωταθλητές στο ψέμα οι άντρες

Μια διαχρονική διαμάχη μεταξύ των φύλων βρίσκει επιτέλους τη λύση της! Οι γυναίκες το γνώριζαν, τώρα όμως αποδεικνύεται και επιστημονικά ότι οι άντρες λένε περισσότερα ψέματα!

Ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ

Η μείωση των βασικών επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποτελεί "σαφώς μια επιλογή", επεσήμανε ο Μπενουά Κερέ, μέλος της διοίκησης του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος, στη Φρανκφούρτη, στη διάρκεια συνέντευξής του που δημοσιεύεται την Πέμπτη.

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για τη νέα κυβέρνηση

Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης συνεργασίας η οποία πιθανόν να ορκιστεί σήμερα το μεσημέρι.

Σύσκεψη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Στη 13.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη στο γραφείο του στη Βουλή.

Το πρώτο κρίσμο τεστ της νέας κυβέρνησης στο Eurogroup

Ο Γιώργος Ζανιάς θα συμμετάσχει στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

 Θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι τέλη Ιουνίου οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί στο Χ.Α., εν αναμονή των ανακοινώσεων για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και ειδικότερα για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο οικονομικό επιτελείο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Πληροφορίες και απαντήσεις σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών και τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης για τα χρέη προς το Δημόσιο, δίνει το υπουργείο Οικονομικών στο εγχειρίδιο της ΓΓΠΣ για θέματα φορολογίας εισοδήματος, κεφαλαίου, ΚΒΣ, ΦΠΑ και Μητρώου.