e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Κλείνει η συμφωνία για το «κούρεμα». Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε. Η μεγάλη παγίδα για όλους μας με την εφαρμογή του Αγγλικού Δικαίου. Οι αλήθειες που κάποιοι επιμένουν να κρύβουν και όλο το καυτό παρασκήνιο των τελευταίων ημερών.

Αποκαλύπτουμε τις μυστικές συνομιλίες του Λουκά Παπαδήμου με το ΔΝΤ, τις ΗΠΑ και τους Ευρωπαίους. Γιατί ο πρωθυπουργός πιστεύει τώρα ότι μπορούμε να κερδίσουμε την πρώτη μάχη, οι όροι που του επέβαλαν και τι θεαματικό περιμένει.

Οι τράπεζες δεν έχουν χώρα.


Διαβάστε στην Deal news


 Τραπεζικοί γίγαντες με ξύλινα πόδια στην Ευρώπη. Ποιοι κολοσσοί βρίσκονται στο κόκκινο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Έρευνα – τομή για το λιανεμπόριο


Διαβάστε στην Deal news



Έρευνα – τομή για το λιανεμπόριο, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την Ziraat Bank και την εφόρμηση των Τούρκων στη Βόρεια Ελλάδα και γιατί τώρα χαρακτηρίζονται ως σίγουρες ευκαιρίες οι επενδύσεις σε διαμάντια, χρυσό και ασήμι.



Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news





«Πράσινο φως» και συμφωνία Μπόμπολα-Ιωάννου για τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού.

Οι περιπέτειες του εφοπλιστή Οικονόμου στις ΗΠΑ. Γιατί του κατακρατήθηκε ένα πλοίο.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Κι άλλη καθυστέρηση για την έρευνα της Black Rock.


Διαβάστε στην Deal news

 Τι συμβαίνει; Ο Προβόπουλος της  Τράπεζας της Ελλάδος θα προσλάβει κι άλλη αμερικάνικη εταιρία για να μελετήσει την έκθεση των άλλων αμερικάνων.



Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Τι θα κάνει τώρα ο Παζαρόπουλος μετά το νέο διαζύγιο με τη FIAT.

H έρευνα που ξεκίνησε στη Βρετανία για τα χρέη της Wind και τον ρόλο της Morgan Stanley.


Deal και στην online εποχή  www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Επί τάπητος η σύμβαση Siemens για το Μετρό

Επτά δήμοι της χώρας αλλά και χιλιάδες επιβάτες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη Βουλή καθώς ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, στην Επιτροπή Οικονομικών, η συζήτηση για την επικύρωση της σύμβασης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Siemens για το σύστημα σηματοδότησης των νέων επεκτάσεων του Μετρό της Αθήνας.

Νικολούλη: Υπάρχει φως στο τούνελ του Άλτερ


Η Αγγελική Νικολούλη ανέβασε στο site της ένα νέο μήνυμα, σχολιάζοντας τη στάση του Νίκου Χατζηνικολάου και τις εξελίξεις στο σταθμό.

Σαχινίδης: Έκτακτο μέτρο η αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ


"Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη δευτερογενή αγορά χρεογράφων, αποτελεί μέσο άσκησης νομισματικής πολιτικής και αποσκοπεί στη σταθεροποίηση των αγορών ομολόγων και όχι σε επενδυτική απόφαση ανάληψης πιστωτικού κινδύνου", αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Ιωαννίδη.Ο βουλευτής είχε καλέσει το υπουργείο να επιβεβαιώσει αν στη Συμφωνία της 26 Οκτωβρίου προβλέφθηκε ότι στο ποσό του ελληνικού χρέους που "κουρεύεται" κατά 50%, δεν περιλαμβάνονται τα ομόλογα που έχει στην κατοχή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ύψους πάνω από 50 δισ. ίσως και 60 δισ.

Τόμας Μάγερ: Η Ελλάδα στο χείλος της χρεωκοπίας

Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

Η ανεργία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

 Την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος μιλάει για την επερχόμενη ανάπτυξη και τα επιτελεία των Οικονομικών ετοιμάζουν νέους φόρους – χαράτσια η ανεργία χτυπάει κόκκινο.

Συνάντηση Οικονόμου με τη γραμματέα του ΣΑΕ για τη φορολογία

Η φορολογία των Ελλήνων του εξωτερικού και οι επιπτώσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για τους ομογενείς, βρεθήκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Όλγα Σαραντοπούλου, με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

Η αξιολόγηση φέρνει απολύσεις στο Δημόσιο;


Ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αξιολόγησης φορέων του Δημοσίου αφήνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας, στην περίπτωση κατάργησης οργανικών θέσεων.

Γονίδιο υπεύθυνο για "κληρονομικό καρκίνο"


Μετά από 20 χρόνια ερευνών χωρίς αποτέλεσμα, προκειμένου να βρεθούν κάποιοι γενετικοί παράγοντες εμπλεκόμενοι στην εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη σε άτομα σχετικά νεαρής ηλικίας και σε διαδοχικές γενιές οικογενειών, αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν για πρώτη φορά να εντοπίσουν μια σπάνια μετάλλαξη γονιδίου, που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο για την κληρονομική εκδήλωση της νόσου.

Επίθεση σε ελεγκτές για το παραεμπόριο στα Πατήσια


Επίθεση από περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη, δέχθηκε μικτή ομάδα που έκανε έλεγχο για το παραεμπόριο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χέυδεν, κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Ανοδικές τάσεις παρουσιάζει ο Γενικός Δείκτης


Συνεχίζει την ανοδική του, από χθες, τροχιά το Χρηματιστήριο Αθηνών αφού αυτή τη στιγμή ο Γενικός Δείκτης τιμών βρίσκεται στις 635,17 μονάδες, με άνοδο 0,97%, ενώ ο τζίρος είναι στα 6,92 εκατ. ευρώ.

Επί ποδός "πολέμου" η ΓΣΕΕ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή έχει προγραμματίσει για τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις απολύσεις και στην εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας στο Δημόσιο.

Η Madonna θέλει πίσω τον Guy Ritchie;


Έχει κάνει δυο αποτυχημένους γάμους κι έχει αφήσει πίσω της μια λεγεώνα εραστών, ωστόσο η 53χρονη Madonna παραμένει ρομαντική και ομολογεί ότι ακόμα περιμένει να φανεί ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό του άλογο.

Η Lindsay Lohan σε ρόλο Elizabeth Taylor!

Μετά τη σέξι φωτογράφισή της ως Marilyn Monroe για το περιοδικό Playboy, η Lindsay Lohan φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη τη θρυλική ηθοποιό Elizabeth Taylor.

Χρυσοχοΐδης: Δεν φεύγω από την κυβέρνηση


«Δεν πρόκειται να φύγω απ' την κυβέρνηση», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε όσους θέτουν ζήτημα παραίτησης από το κυβερνητικό σχήμα των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «χρειάζεται ένα εξάμηνο ένας υπουργός μόνο να μάθει τι σημαίνει ΕΣΠΑ».Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Χρυσοχοΐδης πρότεινε η διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ να γίνει αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και μετά τη συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μπακογιάννη: Τρεις γενιές πήγανε χαμένες

«Ή πέντε χρόνια μέγιστες προσπάθειες, ή τρεις γενιές χαμένες», είναι το δίλλημα που έθεσε Ντόρα Μπακογιάννη, πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», η οποία τάχθηκε κατά της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού αλλά και κατά της αύξησης της χρηματοδότησης των κομμάτων το 2011 κατά 6 εκατομμύρια ευρώ.

Για τα κόμματα... λεφτά υπάρχουν!


Λεφτά υπάρχουν... για τα κόμματα. Αυτό θα μπορούσε να αναφωνήσει κανείς βλέποντας τα στοιχεία που δόθηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με τις κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων, οι οποίες... αυξήθηκαν!

Ρολόγια που... παίρνουν τηλέφωνο!


Πού αλλού θα χωθεί πια το διαδίκτυο; Σιγά-σιγά η δυνατότητα διασύνδεσης με το Ίντερνετ ξεφυτρώνει στα πιο απίθανα μέρη.

Η Ναυτιλία στο επίκεντρο του σημερινού Υπουργικού

Για θέματα του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας συνεδριάζει στις 3 μετά το μεσημέρι το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του Λουκά Παπαδήμου. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό, στο οποίο περιλαμβάνεται η άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα.

Τέλος για τα τέλη

Αύριο λήγει η παράταση που είχε δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών για την προμήθεια των τελών κυκλοφορίας του 2012. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου υπενθυμίζεται πως οι κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να το προμηθευτούν, αλλιώς θα υπάρξει πρόστιμο.

Ειδήσεις - Ελλάδα Στην κατάψυξη η χώρα

Στην κατάψυξη έχει μπει η χώρα καθώς η θερμοκρασία από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Μυστικές διαβουλεύσεις 24 ώρες πριν ο Γιώργος αποχωρήσει

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι καταιγιστικές, καθώς -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- κύκλοι προσκείμενοι στον Γιώργο Παπανδρέου διαρρέει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται την άμεση παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Πρόκειται για μια ύστατη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να εμφανιστεί ως υπέρμαχος κομματικής ενότητας αλλά και να πείσει τα στελέχη του ότι δεν τρέφει θεσηθηρικές βλέψεις.