e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ταξιδέψτε στο Διάστημα με μια φωτογραφία!

Τη δυνατότητα να στείλουν τη φωτογραφία τους πέρα από την στρατόσφαιρα προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA στους λάτρεις του διαστήματος, που όμως δεν διαθέτουν μερικά εκατομμύρια δολάρια για να ταξιδέψουν οι ίδιοι για το «ταξίδι» της εικόνας του στο διάστημα

Ένταξη της Εσθονίας στο ευρώ αποφάσισε το Εκοφίν

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης τάχθηκαν υπέρ της υιοθέτησης του ευρώ, την 1η Ιανουαρίου 2011 από την Εσθονία.

Ιδού το απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ, με πολιτικούς που λαδώθηκαν το 1981

Πάει μακριά η βαλίτσα


Μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί, και πολιτεύονται και σήμερα. Μπορεί τα ποσά να είναι μικρά, αλλά η σημασία αυτού του εγγράφου...

Πολύ καλή πρόταση Παναθηναϊκού σε Γκαλάς αναφέρουν οι Γάλλοι

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γουίλιαμ Γκαλάς μετουσιώθηκε σε πρόταση σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο,

Η Marfin βγάζει υποτροφίες στη μνήμη των δολοφονημένων υπαλληλων της

  ΗΤΑΝ 4 ΨΥΧΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ 3, ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ!
"Marfin Egnatia Bank-Ετήσιες μεταπτυχιακές υποτροφίες στη μνήμη των τριών δολοφονημένων τραπεζικών υπαλλήλων
Τη θέσπιση τριών ετήσιων μεταπτυχιακών υποτροφιών στη...

Η κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα στα καλλιστεία!

Η κόρη του Μπανέ Πρέλεβιτς, η 20χρονη Άννα συμμετέχει στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς "Σταρ Ελλάς".

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Π. Ψωμιάδης

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα προχωρήσει αύριο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κάλεσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», για να κάνει τη σχετική ανακοίνωση.

Παίζει πίνγκ-πονγκ στα 100 της χρόνια!

Είναι η γηραιότερη αθλήτρια του κόσμου, αλλά παίζει πίνγκ-πόνγκ σαν... έφηβη. Η Ντόροθι Ντελόου είναι μια "σούπερ" γιαγιά.Τα φλας πήραν "φωτιά" κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πινγκ-πόνγκ για βεταράνους, που διεξάγεται στην Κίνα, όταν έκανε την εμφάνιση της η Ντόροθι Ντελόου.

Κυβέρνηση: δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα - Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις

- Σύσκεψη στο Μαξίμου μετά τις έντονες φήμες για χρεοκοπία της χώρας


- Καταστρώνεται επικοινωνιακή αντεπίθεση με τα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας


- Τραπεζίτες: Δεν κινδυνεύουν οι τράπεζες - Μας βοηθά η πτώση του ευρώ


Το όργιο φημών που θέλει την Ελλάδα να χρεοκοπεί και να επιστρέφει στη δραχμή οδήγησε την κυβέρνηση να εξετάζει τρόπους για να καθησυχάσει τις αγορές.

Ενας αγνοούμενος στις πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη

Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν σήμερα ένα άνδρα που αγνοείται ύστερα από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρακτώδεις βροχές στην Κωνσταντινούπολη,μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.

Η Εmirates παρήγγειλε ακόμη 32 αεροσκάφη Α380 αξίας 11,5 δις

Η αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι Emirates ανακοίνωσε σήμερα την παραγγελία στην Airbus τριάντα δύο ακόμη αεροσκαφών A380, έναντι 11,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μία χωρίς προηγούμενο παραγγελία και η πρώτη για το ευρωπαϊκό σούπερ τζάμπο εδώ και περίπου ένα χρόνο, ανακοίνωσε ο διευθυντής της εταιρείας Σεΐχης Αχμεντ μπιν Σαΐντ αλ Μακτούμ στην αεροπορική έκθεση στο Βερολίνο.

Πλήρως ικανοποιημένος ο Πάπας Βενέδικτος 16ος από την πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών

Η ειδικά ναυλωμένη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών, με την οποία επέστρεψε στη Ρώμη από την Κύπρο, ο Πάπας Βενέδικτος 16ος "διεκδικεί το… αλάθητο" από τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας,

Διαψεύδει τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο Γ. Πεταλωτής


Απέκλεισε για μία ακόμη φορά το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής.


ΕΛΛΑΣ, ΣΟΥΗΔΙΑ, HEAVY METAL ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!


Το σουηδικό συγκρότημα Sabaton τραγουδάει για την ελληνική κρίση.

Αποχώρηση ΛΑΟΣ από την εξεταστική για τη Siemens

Την αποχώρησή του από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens έκανε τελικά πράξη ο ΛΑΟΣ, καταγγέλλοντας προσπάθειες συγκάλυψης στο ζήτημα των «μαύρων ταμείων».

Παραδόθηκαν τα πορίσματα για το Βατοπέδιο

Την παραπομπή των κυρίων Μπασιάκου, Δούκα, Κοντού, Κιλτίδη, Βουλγαράκη και Ρουσόπουλου σε προανακριτική επιτροπή, με σκοπό τη διερεύνηση τυχόν ποινικών τους ευθυνών, εισηγείται στο πόρισμα της η εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Το πόρισμα προσυπογράφεται μόνο από την πλειοψηφία των μελών της εξεταστικής που πρόσκεινται στην κυβερνώσα παράταξη. Στοιχεία ποινικών ευθυνών εντόπισαν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά για διαφορετικά πρόσωπα.

Βρέθηκε σπάνια συλλογή ταινιών του βωβού κινηματογράφου


Η χαμένη συλλογή βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία αλλά θα επιστραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού όλες οι ταινιές είναι αμερικάνικες.Ο υπουργός πολιτισμού της Νέας Ζηλανδίας, Christopher Finlayson ανακοίνωσε πως ανάμεσα στα έργα είναι το μόνο γνωστό αντίγραφο της ταινίας "Upstream" του John Ford του 1927 και η ταινία "Mary of the Movies", που αποτελεί την παλαιότερη παραγωγή της Columbia Pictures.

ΟΣΕ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη

Ακινητοποιημένοι στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν την Πέμπτη, 10 του μηνός, οι συρμοί του ΟΣΕ, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για τον ΟΣΕ, χωρίς, όπως υποστηρίζει η ΠΟΣ, να γίνει διάλογος με τους εργαζόμενους.

Το κρουαζιερόπλοιο «Zenith» υποδέχτηκε ο Παν. Φασούλας

Τον Πλοίαρχο και τους εκπροσώπους της εταιρίας του Κρουαζιερόπλοιου «Zenith», υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος σε δηλώσεις του στάθηκε υπέρ της άρσης του καμποτάζ, ώστε να μπορέσει να κερδίσει η χώρα από όλη αυτή τη μεγάλη οικονομική πίττα που λέγεται τουρισμός κρουαζιέρας...

Στο μικροσκόπιο άλλα 15 ακίνητα του Α. Τσοχατζόπουλου

Άλλες δύο Off shore εταιρείες που εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ακινήτων, τα οποία περιήλθαν στην κυριότητα του Άκη Τσοχατζόπουλου εντόπισε η υπηρεσία ειδικών ελέγχων...
Βρέθηκαν τουλάχιστον άλλα 15 ακίνητα και ελέγχεται ο τρόπος απόκτησής τους, καθώς τα περισσότερα συμβόλαια αγοράς είναι μετά το 1998.....

ΥΠΟΙΚ: Κανονικά οι επιστροφές φόρου

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών φημολογίες και δημοσιεύματα περί αδυναμίας του Δημοσίου να επιστρέψει τα ποσά που προκύπτουν από την εκκαθάριση των δηλώσεων εισοδήματος φυσικών προσώπων έτους 2010.



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής

Ολοκληρώθηκαν στη Βουλή οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου και της Λίμνης Βιστωνίδας. Παρά τις προσπάθειες, τα κόμματα δεν συμφώνησαν ούτε στη σύνταξη...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 39χρονος «δράκος» στη Λάρισα

Τουλάχιστον δυο απόπειρες βιασμού με θύματα νεαρές φοιτήτριες έχουν αποδοθεί ως τώρα σε έναν 39χρονο ελαιοχρωματιστή που συνελήφθη σε πλατεία της Λάρισας, λίγο μετά την τελευταία αποτυχημένη προσπάθειά του… Ο δράστης, που χαρακτηρίζεται ως «λίαν επικίνδυνος», είχε κρυμμένο στο εσώρουχό του ένα αντίγραφο ανδρικού μορίου που είχε φτιάξει ο ίδιος από φιάλη αφρού ξυρίσματος....

Ecofin: «Ναι» στην ένταξη της Εσθονίας στην Ευρωζώνη

Το «πράσινο φως» για την ένταξη της Εσθονίας στη ζώνη του ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2011, έδωσαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεδριάζουν σήμερα στο Λουξεμβούργο.

Πάει από υπουργός... δήμαρχος...

Είδε κι απόειδε πως στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό το κόμμα του πια δεν τον πλασάρει κι άλλαξε ρότα. Ο...
...πρώην υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ Σκουλάκης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στα Χανιά. Από το ολότελα...

Επιστρέφει ο Πέπε εν όψει Μουντιάλ

Έπειτα από έξι μήνες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Πέπε είναι έτοιμος να δώσει το παρών στο τελευταίο φιλικό της Πορτογαλίας απέναντι στην Μοζαμβίκη εν όψει του Μουντιάλ.

Δεν ενδιαφέρεται για συγχωνεύσεις η Emporiki

Η Emporiki Bank δεν ενδιαφέρεται για συγχωνεύσεις, ξεκαθάρισε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, το πλειοψηφικό πακέτο της οποίας ελέγχει ο γαλλικός όμιλος της Credit Agricole


«Δεν ενδιαφερόμαστε αυτή τη στιγμή για συγχωνεύσεις και εξαγορές. Θέλουμε να αναπτύξουμε οι ίδιοι την τράπεζα. Δεν έχουμε τέτοιο σχέδιο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Alain Strub.

Η τιμή του χρυσού ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 1.250 δολάρια η ουγγιά

Η τιμή του χρυσού ξεπέρασε σήμερα για πρώτη φορά στο Λονδίνο το όριο των 1.250 δολαρίων η ουγγιά καταγράφοντας ένα νέο ιστορικό ρεκόρ στα 1.252,85 δολάρια, καθώς ανησυχίες επικρατούν μεταξύ των επενδυτών.

Ελβετία: Όχι στο σπάσιμο του τραπεζικού απορρήτου

Η ελβετική βουλή απέρριψε σήμερα τη συμφωνία που έχει υπογραφεί με τις ΗΠΑ και η οποία προβλέπει την αποκάλυψη στις αμερικανικές αρχές των ονομάτων αμερικανών πελατών της τράπεζας UBS, υπόπτων για φοροδιαφυγή και έστειλε τη συμφωνία στο Συμβούλιο των Κρατών (Ανω Βουλή).

Στο 5,4% ο πληθωρισμός το Μάιο

Στο 5,4% ανήλθε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού το Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛ. ΣΤΑΤ.).



Γ.Γ. Καταναλωτή: Ανάκληση Renault Scenic II

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Renault μοντέλο Scenic II, εκτελεί η επίσημη αντιπρόσωπος της RENAULT στην Ελλάδα, PGA Ελλάδα ΕΠΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Στο -0,54% το χρηματιστήριο

Εξανεμίστηκαν τα αρχικά κέρδη του Γενικού Δείκτη του Χρηματιστηρίου, ο οποίος έπεσε κάτω από το επίπεδο των 1.400 μονάδων...

«Έφυγε» σε ηλικία 79 ετών ο Ανδρέας Βουτσινάς

Έφυγε σε ηλικία 79 ετών από τη ζωή, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Βουτσινάς, που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Ανδρέας Βουτσινάς σπούδασε Υποκριτική και ενδυματολογία στο OldVic και...

Ποια τραγουδίστρια θαυμάζει η Kylie Minogue;





 Η Kylie Minogue είναι φανατική θαυμάστρια της Lady Gaga, την οποία χαρακτήρισε ως μετεωρίτη που έπεσε από το πουθενά στη γη! Μάλιστα, η Kylie υπέπεσε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα για τη συνάδελφό της, της οποίας το ταλέντο εξήρε, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνη."Είναι σαν μετεωρίτης που ήρθε από το υπερπέραν και προσγειώθηκε στο pop/dance προσκήνιο. Και πολύ απλά, έφερε σκόνη στα πρόσωπα των υπολοίπων", δήλωσε η Αυστραλιανή τραγουδίστρια. Όσον αφορά την συνεισφορά της τραγουδίστριας στον χορό, η Minogue σχολίασε: "Είναι καταπληκτικό. Είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη, μαζί με εκείνους που έφεραν το χορό στο είδος της mainstream ή pop σκηνής στις ΗΠΑ".

Καινούργια δουλειά από το θρυλικό συγκρότημα

Το νέο album και 15ο κατά σειρά των θρυλικών IRON MAIDEN θα έχει τον τίτλο “The Final Frontier” και θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.Τα τραγούδια του “The Final Frontier” θα είναι...

Η τελική λίστα συμμετεχόντων στη Λέσχη Bilderberg

Ποιοι Έλληνες συμμετέχουν;


Αυτή είναι η λίστα που διέρρευσε για όσους συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Λέσχης Bildergerg του 2010...

Αυξημένα τα τιμολόγια της ΔΕΗ


Αυξημένοι είναι οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί της ΔΕΗ που ταχυδρομούνται αυτές τις μέρες .Στην ανάλυση της λυπητερής η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού επισημαίνει . ( Ρεύμα και ένα σωρό άλλα )πως σύμφωνα με το...

Ποσειδώνια 2010.Εγιναν τα εγκαίνια


Η 22η διοργάνωση των Ποσειδωνίων 2010, του μεγαλύτερου παγκόσμια εμπορικού ναυτιλιακού γεγονότος, ξεκίνησε χθες, καθώς η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κα Λούκα Κατσέλη έκοψε την κορδέλα της Έκθεσης. Πάνω από 17.000 Έλληνες και διεθνείς εμπορικοί επισκέπτες,

Στη Λιβύη με Καντάφι ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα στη Λιβύη, οπού θα συναντηθεί με τον Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι και θα συνομιλήσουν για θέματα που αφορούν την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών. Η επίσκεψη αποτελεί ανταπόδοση της επίσκεψης του Λίβυου πρωθυπουργού στην Αθήνα τον περασμένο μήνα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου θα συζητήσει την πιθανότητα επενδύσεων από την Λιβύη στην χώρα μας.

Συνελήφθη στη Λιβύη ο Μπατατούδης


Είχε καταδικαστεί σε 10ετη κάθειρξη για υπεξαίρεση χρημάτων από την Intersat – Interactive



Στην Λιβύη συνελήφθη ο πρώην μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Μπατατούδης. Αναμένεται σύντομα να εκδοθεί στην χώρα μας για να εκτίσει την ποινή του.
Ο Μπατατούδης είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2009 σε 10ετή κάθειρξη από το Πρωτοβάθμιο Τριμελές Εφετείο

6 απόπειρες αυτοκτονίας μέσω διαδικτύου εμπόδισε η ΕΛΑΣ

Έξι απόπειρες αυτοκτονίας κατάφερε να εμποδίσει, μέσα σε ένα εξάμηνο, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Τέσσερις εξ αυτών ήταν άνεργοι και αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ οι άλλοι δύο αντιμετώπιζαν προβλήματα ερωτικής φύσεως.

Η NASA στέλνει... φωτογραφίες στο διάστημα


Ένα νέο πρόγραμμα της NASA προσφέρει στους λάτρεις του διαστήματος, που όμως δεν διαθέτουν μερικά εκατομμύρια δολάρια για να ταξιδέψουν οι ίδιοι μέχρι εκεί, τη δυνατότητα να στείλουν τη... φωτογραφία τους πέρα από τη στρατόσφαιρα.

Για το «ταξίδι» της εικόνας του στο διάστημα αρκεί κάποιος να μπει στην ιστοσελίδα (faceinspace.nasa.gov)

Σήμερα το πόρισμα για το σκάνδαλο Βατοπεδίου


Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου και της λίμνης Βισθωνίδας.

Στη  συνεδρίαση, τα κόμματα, εκτός του ΚΚΕ προσπάθησαν να συντάξουν, τουλάχιστον κάποιες κοινές θέσεις για τη στοιχειοθέτηση, την εξέλιξη του σκανδάλου και τις πολιτικές ευθύνες των υπουργών και υφυπουργών που διαχειρίστηκαν τη δημόσια περιουσία, αν και δεν

Ο δήμαρχος του Σίτι του Λονδίνου στο Μέγαρο Μαξίμου


Συνάντηση με το δήμαρχο του Σίτι του Λονδίνου, Λόρδο Νικ Ανστε, θα έχει στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός. Στις 11:30 θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής της Εσθονίας, Ενε Εργκμα.

Υπό κατάληψη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους


Υπό κατάληψη τελεί από τις 6 το πρωί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους -στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κοραή. Το κτίριο έχουν καταλάβει εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών (Ο.Σ.Υ.Ο.).

Ο Άρης Βωβός πουλάει το σκάφος του 11 εκατ. ευρώ!

Πωλητήριο στο σκάφος του έβαλε ο Άρης Βωβός, το υπερσύγχρονο γιοτ "Maria Pia" του οποίου η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 11 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άρης Βωβός αποφάσισε να πουλήσει το υπερπολυτελές 41 μέτρων γιοτ του, το οποίο έχει το όνομα της αγαπημένης του κόρης "Μαρίας-Πία", που έχει αποκτήσει με τη σύζυγο του Βίκυ. Ο ίδιος δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχος για την πώληση του και για το αν θα καταφέρει να προσελκύσει αγοραστές....

"Έξυπνες ατάκες (του χαρυ κλιν)"

 "Οι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!
Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!
Έτσι και συνεχίσει για...
Κανένα χρόνο ακόμα τη βιόλα της λιτότητας και της άγριας φορολόγησης ο ΓΑΠ, βλέπω να ληστεύουμε τους Αλβανούς.....

Η ΒΡ: το τελευταίο 12ωρο αντλήθηκαν πάνω από 7.500 βαρέλια πετρελαίου

Η ΒΡ ανακοίνωσε πως το καινούργιο σύστημα επικάλυψης της διαρροής πετρελαίου από την εξέδρα της στον Κόλπο του Μεξικού έχει κατορθώσει να...
συγκεντρώσει 7.541 βαρέλια από τα μεσάνυκτα της Κυριακής έως το μεσημέρι χθες.
Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί ισόποση ποσότητα και στις επόμενες 12 ώρες, το σύνολο θα ανέλθει στα 15.000 βαρέλια, περισσότερα από τα 11.100 που είχαν συλλεγεί στο 24ωρο που εξέπνευσε τα μεάνυκτα της Κυριακής.
Από χθες η ΒΡ έχει αρχίσει να ανακοινώνει ανά 12ωρο τα αποτελέσματα από τη συνολική άντληση των ποσοτήτων που διαρρέουν από τη γεώτρηση.
Πηγή TROKTIKO

Οι γιατροί του νοσοκομείου της Κω προχωρούν σε επίσχεση εργασίας

...από σήμερα εξαιτίας της μη καταβολής δεδουλευμένων εφημεριών.Οι εφημερίες στις οποίες αναφέρονται οι γιατροί του νοσοκομείου είναι ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.






ΠΗΓΗ: http://www.filoianthropinispolis.blogspot.com/