e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Στο 1,25% αύξησε το επιτόκιο η ΕΚΤ

Σε αύξηση του βασικού επιτοκίου στο 1,25% της ευρωζώνης αίροντας την τριετή πολιτική χαλαρής πιστωτικής πολιτικής προχώρησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.



Νέα θετική εξέλιξη στη Φουκουσίμα

Με επιτυχία ξεκίνησε η επιχείρηση αποτροπής μια νέας έκρηξης υδρογόνου στον αντιδραστήρα 1 του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Tokyo Electric Power, ωστόσο οι ανησυχίες για τη ραδιενέργεια που εκλύεται, και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να εκλύεται για πολύ καιρό ακόμη, διατηρούνται.

Οι «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπούν

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.

Άρχισε η δίκη Ψωμιάδη

Τι κατέθεσε στην απολογία του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης



«Έδρασα καθ' όλα νόμιμα» τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην απολογία του ενώπιoν του πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται για παράβαση καθήκοντος.

Θρίλερ με τον «Aστέρα» Bουλιαγμένης

Η πρόταση για πώληση του ξενοδοχείου και το τελεσίγραφο Tαμβακάκη


«Oι ζημίες του ξενοδοχείου για το 2010 αυξήθηκαν κατά 72% και άγγιξαν το 1,6 εκατ. ευρώ από 977.000 το 2009».
H σκιά της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τον ξενοδοχειακό κλάδο παρουσιάζοντας πτώση μέχρι και 40% στο σύνολό του έχει πέσει βαριά και στον Aστέρα Bουλιαγμένης.Tο ξενοδοχείο των VIP επισκεπτών από όλον τον κόσμο, της Λέσχης Mπίλντερμπεργκ, των πολιτικών προσωπικότητων και των Eλλήνων ισχυρών του χρήματος φαίνεται να χάνει τη «λάμψη» του, αφού οι ζημιές του αυξήθηκαν το 2010 κατά 72% και από 977.000 ευρώ που ήταν έναν χρόνο νωρίτερα άγγιξαν το 1,6 εκατ. ευρώ πέρυσι, παρόλο που ο κύκλος εργασιών παρέμεινε σχεδόν σταθερός, στα ίδια επίπεδα με το 2009, φτάνοντας τα 31,2 εκατ. ευρώ.

Απειλούν με απεργίες μέσα στο Πάσχα

Ένα ακόμη απεργιακό μέτωπο ετοιμάζεται να ανοίξει με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και «θύματα» όσους έχουν προγραμματίσει πτήσεις από τις 15 Απριλίου και μετά.

Με 1,8% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Προβάδισμα 1,8% του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της MRB για την εφημερίδα Real News με τα ποσοστά ωστόσο των δύο κομμάτων να εμφανίζονται μειωμένα.

Ικανοποιημένη η τρόικα μετά τη συνάντηση στο ΥΠΟΙΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, στο υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ του υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και των επικεφαλής της τρόικας, για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Προσαρμογής 2012- 2015.

Γ. Παπακωνσταντίνου στο Eurogroup και Ecofin

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin, από σήμερα, Πέμπτη 7, μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου, στη Βουδαπέστη, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Από το 2004 μας είπαν να μπούμε στο ΔΝΤ»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεων της ΝΔ επισημαίνει πως δεν πρόκειται να παραμείνει σιωπηλός σε ότι αφορά την πολιτική του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα». Επεσήμανε επίσης «Άλλωστε δεν φοβάμαι τις εξεταστικές επιτροπές. Τι είδους Εξεταστική Επιτροπή λένε ότι θα κάνουν για την οικονομία;».

Μια φορά το μήνα νηστικός για γερή καρδιά

Μια νέα μελέτη υποστηρίζει οτι η αποχή από το φαγητό για 24 ώρες τον μήνα μπορεί να ελαττώνει τον κίνδυνο αναπτύξεως στεφανιαίας νόσου και διαβήτη.

Η αύξηση του επιτοκίου της ΕΚΤ πιέζει τους δανειολήπτες

Περαιτέρω πιέσεις εκτιμάται ότι θα δεχθεί μεγάλος αριθμός δανειοληπτών με την αναμενόμενη, σήμερα Πέμπτη, αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) πού παραμένει στο 1% για δύο σχεδόν χρόνια, η οποία θα συμπαρασύρει αυτόματα προς τα πάνω όλα τα επιτόκια δανείων που είναι συνδεδεμένα με το επιτόκιο αυτό.

Και η Πορτογαλία στα χνάρια Ελλάδας- Ιρλανδίας

Ο Σόκρατες ζητά επισήμως βοήθεια από την Ε.Ε.


Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των τελευταίων μηνών, οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε η Πορτογαλία όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας Ζοζέ Σόκρατες.

Στην κυριότητα του κράτους τα διόδια

Λύση προσπαθεί να βρει η κυβέρνηση στο θέμα των οδικών αξόνων που η κατασκευή τους σταμάτησε λόγω της διακοπής της δανειοδότησης από τις τράπεζες.

Νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής

Βορείους ανέμους τοπικά 8 Μποφόρ στο Αιγαίο, μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική χώρα και τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).