e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Νέα σχέδια για την Ελλάδα απεργάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πάμε για διπλό νόμισμα; Kαι ευρώ και δραχμή; H μυστική συνάντηση, η πρόταση που κατατέθηκε και τι προβλέπει αναλυτικά. Τι θα συμβεί με τις καταθέσεις και τους μισθούς και η έκθεση – κόλαφος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Τράπεζες. Ο πυρετός, το παρασκήνιο οι διεργασίες για τις αποφάσεις που έρχονται για την ανακεφαλαιοποίηση.
Τραπεζίτες. Κωδικός εξεύρεση κεφαλαίων. Αποκαλύπτουμε τα ραντεβού που έκλεισαν στο Λονδίνο.
Ποιους είδε ο Λάτσης, ποιος άλλος προσέγγισε τον Εμίρη του Κατάρ. Οι κινέζοι και οι αφρικανοί της Millennium και τα σχέδια Εθνικής και Alpha Bank.
Ακόμα, ποιος και γιατί «χτύπησε» τον Μιχάλη Σάλλα.

Διαβάστε στην Deal news


-Έρχεται βροχή νέων μέτρων μετά τις εκλογές.

-Γιατί ξέμεινε από κεφάλαια το Ταμείο Στήριξης Καταθέσεων.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Η μάχη του Σκλαβενίτη με τον Βασιλόπουλο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην αγορά των Super Market.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Τι έχασε ο Στέγγος, τι παζαρεύει οι Βωβός, πως ενισχύεται ο Μελισσανίδης και τα νέα project του Mr Chipita Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Σωκράτη Κόκκαλη και γιατί τον κατηγορούν τώρα στη Ρουμανία.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Ο Γολγοθάς του Λάζαρου Εφραίμογλου. Η Εριουργία 3 Α, το καμπανάκι κινδύνου και τα προβλήματα.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Βάζει όρους ο Παπαδήμος για να είναι ξανά πρωθυπουργός. Το χάσμα Σαμαρά – Ντόρας και η απόπειρα που απέτυχε. Ποιους θέλει να ξεφορτωθεί ο Βενιζέλος.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Έμφραγμα στα Ειρηνοδικεία από τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Απίστευτος είναι ο φόρτος εργασίας που έχουν επωμισθεί τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας με το νόμο για τις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

ΕΣΣΕ: Φθηνότερο φέτος το Πασχαλινό τραπέζι

Μειωμένο κατά περίπου 10,5% σε σχέση με πέρυσι είναι το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Ποιός ήταν ο 77χρονος που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα


Συνεχίζονται και την Πέμπτη οι εκδηλώσεις μνήμης για τον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό, ο οποίος σόκαρε τη χώρα με την αυτοκτονία του στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας, στο Σύνταγμα, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Τί κάνουν οι πλούσιοι με τα smartphones;


Οι πλούσιοι χρήστες των smartphones είναι λιγότερο πιθανό να "τουϊτάρουν" ή να παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους και θα προτιμήσουν να ενημερωθούν για τις ειδήσεις, τα ταξίδια και την οικονομία, όπως προκύπτει από νέα έρευνα.

Μια Ελληνίδα σε ταινία του James Bond!

Ο Daniel Craig, που θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον πράκτορα 007 στη νέα περιπέτεια του James Bond “Skyfall”, θα έχει στο πλάι του -ανάμεσα σε άλλες καλλονές- μια Ελληνίδα ηθοποιό, την Τόvια Σωτηροπούλου!

Η Houston αιμορραγούσε μέσα στη μπανιέρα


Η Whitney Houston βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στη μπανιέρα του ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς όπου διέμενε, από τη μύτη της έρεε αίμα, ενώ στο δωμάτιο βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, όπως αποκαλύπτει η τελική ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας.

Εφαρμογή για Blackberry ειδοποιεί για σεισμό


Μία δωρεάν εφαρμογή για τα κινητά Blackberry βρίσκεται στη διάθεση των κατοίκων στο Μεξικό, μετά τις αλλεπάλληλες πρόσφατες σεισμικές, που έσπειραν τον πανικό.

Κατέρρευσαν οι άδειες κυκλοφορίας το 2012

Βουτιά της τάξης του 31,8% παρουσίασαν οι άδειες κυκλοφορίας το τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2012.

Κατά το διάστημα αυτό κυκλοφόρησαν για φορά 23.292 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού).

Κλείνουν τα ελληνικά σχολεία στη Γερμανία

Σε αναταραχή βρίσκονται οι ομογενείς της Γερμανίας, μετά την απόφαση της Ελλαδας να αναστείλει - κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου - τη λειτουργεία των ελληνικών σχολείων στη χώρα.

«Κόσκινο»τα ελληνο-τουρκικά σύνορα


Σύνορα «κόσκινο» χαρακτηρίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Γάλλος υπουργός εξωτερικών, Αλέν Ζιπέ, σε συνέντευξή του στους Financial Times, όπου αναφέρεται στην ανάγκη της αποτελεσματικής φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων -κάτι που δεν συμβαίνει αυτή την στιγμή όπως σημειώνει-, ενώ διαβεβαιώνει πως αν επανεκλεγεί ο Νικολά Σαρκοζί, η Γαλλία θα υιοθετήσει πιο αποφασιστική στάση στο θέμα της μετανάστευσης στην ΕΕ και του εμπορίου.

Μπόλαρης: Ζήτημα ημερών η πληρωμή των φαρμακοποιών

Για τις οφειλές στους φαρμακοποιούς, τα προνοιακά επιδόματα, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το κράτος για τους άστεγους, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την εκπομπή «Επόμενη Δόση» ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης.

Μπενίνι: «Όλος ο κόσμος χρωστάει στην Ελλάδα»


Αναγορεύτηκε την Τετάρτη Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ο Ρομπέρτο Μπενίνι, ο οποίος τόνισε ότι «Δεν είναι η Ελλάδα που χρωστάει. Όλος ο κόσμος, η Ευρώπη χρωστάνε στην Ελλάδα». Ο Μπενίνι, χωρίς να διστάσει, σκαρφάλωσε στα έδρανα και ανέβηκε στο βήμα μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό.

Η αυτοκτονία του 77χρονου με τα μάτια του ξένου Τύπου


Πρώτη είδηση στα διεθνή μέσα είναι η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα, που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Φόρο ιδιοκατοίκησης θέλει να επιβάλει η Κομισιόν


Συνεχίζει το «ράπισμα» της ελληνικής κοινωνίας η Κομισιόν, καθώς μέσα από την έκθεσή της για την ελληνική οικονομία, βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για περαιτέρω αύξηση του επιπέδου φορολογίας έστω με «έμμεσα» μέτρα όπως η κατάργηση φοροαπαλλαγών και η επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος ιδιοκατοίκησης!

Πέρασε επί της αρχής το ν/σ για την Ανάπτυξη


Σε κλίμα έντασης, με φραστικές αντεγκλήσεις και αλληλοεπιθέσεις των ομιλητών από τις πολιτικές παρατάξεις, πέρασε επί της αρχής και κατά πλειοψηφία, στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Πρεμιέρα σήμερα για το Πασχαλινό ωράριο


Τίθεται σε ισχύ από σήμερα το Πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 16 Απριλίου. Από την Τρίτη του Πάσχα 17 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο των καταστημάτων.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χ.Α., με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει της εξειδίκευσης του τρόπου κεφαλαιακής ενίσχυσης των τραπεζών, αλλά και των εκλογών.

Στα σκαριά η υπογραφή σύμβασης Δημοσίου - ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παρουσίασε την Τρίτη το σχέδιο σύμβασης για την πραγματοποίηση δρομολογίων δημοσίου συμφέροντος μεταξύ του κράτους και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Λουκέτο» σήμερα στα φαρμακεία του Λεκανοπεδίου

Ρολά κατέβασαν σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής και του Πειραιά, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών για τη μη εξόφληση οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων.

Τρεις «μνηστήρες» για το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (ΙΒC).

Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότιοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στα πελάγη προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν επίσης τη μεταφορά σκόνης.

Νέα παράταση για τα ομόλογα ξένου δικαίου

Μέχρι τις 20 Απριλίου παρατείνεται το δεύτερο σκέλος της ανταλλαγής ομολόγων αξίας 20,2 δισ. ευρώ, ως μέρος του σχεδίου αναδιάρθρωσης του χρέους.