e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Κεραυνοί του πρώην επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γ. Σχοινιωτάκη: «Διεφθαρμένα τρωκτικά στην καρδιά του κράτους». Η επιστολή- «φωτιά» στους δικαστικούς, το δριμύ κατηγορώ του και οι αποκαλύψεις- καταπέλτης: Τι λέει για «υποκριτές και λαοπαίκτες» πολιτικούς, για τον Καραμανλή «που χάιδευε τη διαφθορά», τους διαπλεκόμενους δικαστικούς και τα κλεμμένα.

Και διπλωματικός πόλεμος για το… διάσημο χταπόδι Πολ!

Διαβάστε στην PRESS Time




Πρωτόγνωρη γερμανοϊσπανική σύγκρουση για την «πρόβλεψη» του χταποδιού. Οι Γερμανοί θέλουν να το φάνε στα… κάρβουνα, παρεμβαίνει ο Θαπατέρο! Τι λένε οι άνθρωποι του ενυδρείου.

Ποια βουλευτής απέσυρε ερώτηση μετά από πιέσεις;


Διαβάστε στην PRESS Time


Τι συνέβη και… πήρε πίσω την ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή. Ποιοι και γιατί την πίεζαν.

Πληρώνουμε 422 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για μίζες στο Δημόσιο.


Διαβάστε στην PRESS Time




«Αντιστέκονται οι εστίες διαφθοράς, αλλά θα τις εξαλείψουμε», λέει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής. Ακόμη: Οκτώ βουλευτές ξορκίζουν τη διαφθορά μέσω της Press.

Απίστευτο σκάνδαλο στο Υπουργείο Υγείας


Διαβάστε στην PRESS Time




Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί: Χάρισαν 340 τόνους αίματος σε πολυεθνική! Παιχνίδι δισεκατομμυρίων στην πλάτη των ασθενών, με φάρμακα που θα φτιάχνονταν απ’ αυτό. Η αμαρτωλή σύμβαση.

Σύνταξη στα 70, με 45 χρόνια δουλειάς!


Διαβάστε στην PRESS Time


Η «κρυφή» διάταξη για νέα σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας. Οι ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν και οι αλλαγές. Τα κέρδη και οι ζημιές για την κυβέρνηση. Συνέντευξη – «οδηγός» του Αλέξη Μητρόπουλου για το ασφαλιστικό.

«Διεφθαρμένα τρωκτικά στην καρδιά του κράτους».


Διαβάστε στην PRESS Time


Κεραυνοί του πρώην επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γ. Σχοινιωτάκη. Η επιστολή- «φωτιά» στους δικαστικούς, το δριμύ κατηγορώ του και οι αποκαλύψεις- καταπέλτης: Τι λέει για «υποκριτές και λαοπαίκτες» πολιτικούς, για τον Καραμανλή «που χάιδευε τη διαφθορά», τους διαπλεκόμενους δικαστικούς και τα κλεμμένα.

Η...σύνταξη της Μιλένας

Περιμένει όλος ο κόσμος να μάθει για την πρόωρη σύνταξη της Μιλένας Αποστολάκη απο την Ολυμπιακή. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η απόφαση όμως πάρθηκε επι ΝΔ οπότε...
δεν έχει καμία σχέση ο Ανδρέας Λοβέρδος σε όλο αυτό.

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς


ΚΡΙΣΗ






"Η υλοποίηση του Προγράμματος Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς, ηλικίας 8 - 12 ετών στην Ελλάδα, στις κατασκηνώσεις της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2010, δεν είναι δυνατή φέτος λόγω του αυξημένου κόστους αεροπορικής μεταφοράς, δεδομένων των υφιστάμενων αυστηρών δημοσιονομικών περιορισμών".






Αυτό ..


αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιστοσελίδας της ΓΓΑΕ, που υλοποιεί ανελλιπώς τα προγράμματα αυτά από την ίδρυσή της το 1981. Η μόνη χρονιά που δεν πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για λόγους ασφαλείας, ήταν το 2004, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Συνολικά, φιλοξενούνται κάθε χρόνο περίπου 700 παιδιά στις δύο κατασκηνώσεις της ΓΓΑΕ, στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας και στην Επανομή Θεσσαλονίκης.






"Προσηλωμένοι σταθερά στον εθνικό στόχο για τη σύσφιγξη των δεσμών με τους Έλληνες της διασποράς όσο και μεταξύ τους, προγραμματίζουμε τη συμμετοχή των παιδιών της ελληνικής διασποράς που εκδήλωσαν επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για το φετινό πρόγραμμα, στο Θερινό Πρόγραμμα Φιλοξενίας του 2011", καταλήγει η ανακοίνωση.






troktiko

Εφοδος στο σπίτι της χρυσής κληρονόμου της L'Oreal

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΡΚΟΖΙ



Πολύ μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του σκανδάλου της κυβέρνησης Σαρκοζί και της κληρονόμου της L'Oreal, Liliane Bettencourt.

Εχετε δει μαρμότα να τρώει μπισκότο;

ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ


Δε ξέρουμε ποια ειναι τα φαγητά που τρώει γενικά μια μαρμότα. Σίγουρα τα μπισκότα δεν ειναι αυτά που τρώει απο τη φύση της αλλά αν δείτε το video θα καταλάβετε οτι τα λατρεύει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΓΕΒΚΑ: Ιδρυση θυγατρικής στις ΑΠΕ

Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, με την επωνυμία «Γενική Εμπορίου – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ανώνυμη Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Geb Green Energy SA», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας ΑΕ, με σκοπό την εγκατάσταση και εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Δεν πάει στα κατεχόμενα η Τζένιφερ Λόπεζ

Ακύρωσε τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο, έπειτα από την κινητοποίηση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο στο internet.

H J. Lo θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Μείωση των τιμών αυτοκινήτων το 2009

Aύξηση ομως των τιμών για επισκευές και συντήρηση

Μικρή μείωση των τιμών των αυτοκινήτων το 2009 στην ΕΕ, αλλά σταθερή αύξηση των τιμών για επισκευές και συντήρηση παρά την κρίση, διαπιστώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην έκθεσή της για τις τιμές των αυτοκινήτων που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, οι...

Στο «δόκανο» της εφορίας 990 μεγαλο-οφειλέτες με βίλες σε Σαντορίνη και Μύκονο


Ακίνητα αντικειμενικής αξίας 288 εκατομμυρίων έχουν στην κατοχή τους 990 φορολογούμενοι που χρωστούν στην εφορία 6,7 εκατ. ευρώ. Τα στοιχεία προέκυψαν από στοχευμένες διασταυρώσεις που διενήργησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών...

«Δεν πιστεύω ότι τον σκότωσα»

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δικαστήριο της Άμφισσας η απολογία του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκωνέα, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Καμμένος: Κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή μου στην ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό!

Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τη ΝΔ οτι πλαστογράφησε την υπογραφή του στο Ασφαλιστικό.



Ο βουλευτής της Ν.Δ. με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο, γνωστοποιεί πως ουδέποτε υπέγραψε επιστολή υπερψήφισης οποιουδήποτε άρθρου του νομοσχεδίου, όπως εμφανίστηκε να δηλώνει χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ψηφίστηκε επί των άρθρων το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
«Ευρισκόμενος την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ στο Οσλο, με έκπληξη διάβασα το διαδίκτυο αναρτήσεις ότι στην ψηφοφορία για τα άρθρα του Νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό να ψήφισα με επιστολική ψήφο «ναι» σε δύο άρθρα.

"Ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή"

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βιώνω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Και αυτή τη στιγμή αποφάσισα να τη μοιραστώ μαζί σας. Θέλω να δημοσιοποιήσω τα όσα συνέβησαν, για να μην αφήσω κανένα περιθώριο να αναπτυχθούν τα γνωστά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που συχνά ακολουθούν τις επαγγελματικές κινήσεις των ανθρώπων της τηλεόρασης.

Υποψήφιος ο Κανελλόπουλος


Και επισήμως ο Θανάσης Κανελλόπουλος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Πριν από λίγο κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της Δευτέρας, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου...

Πετσάλνικος: Αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής

- Αλλαγές στην άρση της ασυλίας των βουλευτών



- Εναρμόνιση του συνταξιοδοτικού των υπαλλήλων της Βουλής με του δημοσίου


- Προσλήψεις μόνο μέσω ΑΣΕΠ


Ειδικότερα, ο κ. Πετσάλνικος προτείνει υποχρεωτικό στάδιο δημόσιας διαβούλευσης πριν από την κατάθεση στη Βουλή κάθε νομοσχεδίου, υποχρεωτική σύνταξη έκθεσης αξιολόγησης των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών παραμέτρων της εφαρμογής του, καθιέρωση διπλής ανάγνωσής του στις Επιτροπές της Βουλής, αλλά και απαγόρευση κατάθεσης τροπολογιών πέραν της 2ας μεσημβρινής της Παρασκευής.

Μειώνεται 10% ο μισθός των βουλευτών στην Κύπρο

Κατατέθηκε χθες το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, πρόταση νόμου που προβλέπει τη μείωση της αντιμισθίας των βουλευτών κατά 10% για δύο χρόνια. Η απόφαση ελήφθη σε πρωινή σύσκεψη των Αρχηγών και τον Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων των κομμάτων.

Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από την Dixons στην Ελλάδα

O αγγλικός όμιλος Dixons που ελέγχει στην Ελλάδα τα καταστήματα Κωτσόβολος υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα 15εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση βασικών σημείων λιανικής σε υπερσύγχρονα καταστήματα, την ενίσχυση του δικτύου και την ενδυνάμωση της παρουσίας της εταιρείας στο Διαδίκτυο.

Στην Αγροτική Τράπεζα το ποσοστό της Αττικάτ στην Αττική Οδό

Οι εταιρείες Ελλάκτωρ και J&P Αβαξ αποχώρησαν από τη διαδικασία υποβολής προσφορών για το 9,88% της ΑττικήςΟδού που ανήκει στην Αττικάτ, οπότε το ποσοστό της κατασκευαστικής εταιρείας πέρασε στην Αγροτική Τράπεζα που είχε προσφέρει περί τα 113 εκατ. ευρώ ως αντίτιμο. Βεβαίως, η εταιρεία του κ. Π. Πανούση δεν θα λάβει μετρητά αλλά η Αγροτική που είναι ο βασικός της πιστωτής θα σβήσει χρέη αναλόγου ύψους.


Η δημοσιογραφία πληρώνει πολύ ακριβά τους πολέμους

Με 59 δημοσiογράφους να έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής από την αρχή του χρόνου, την ώρα που ασκούσαν το επάγγελμά τους, έναντι 53 το αντίστοιχο διάστημα του 2009, η δημοσιογραφία πληρώνει πολύ ακριβά τους πολέμους και τις εσωτερικές διενέξεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως αναφέρεται από την μη κυβερνητική οργάνωση Press Embleme Campagne.

Απαγορεύτηκε η χρήση βουβουζέλας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμικράτα

Με θρησκευτικό διάταγμα η ισλαμική κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας.
Οι πλαστικές κόρνες-σύμβολο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν θα επιτρέπονται στη χώρα, από τη στιγμή που ο ήχος τους ξεπερνά το όριο των 100 ντεσιμπέλ (περίπου όσο ο θόρυβος ενός τρένου).

«Εφυγαν» 2,5 δισ. ευρώ από τα Αμοιβαία Κεφάλαια

Εκπτωση 50% στον φόρο επαναπατρισμού αν τα κεφάλαια επενδυθούν σε Α/ΚΣτα 11,81 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το συνολικό ύψος των υπό διαχείριση χαρτοφυλακίων των 36 εταιρειών μελών της Ενωσης (ΑΕΔΑΚ, ΕΕΧ, ΑΕΠΕΥ κ.α) το πρώτο εξάμηνο του 2010. Ωστόσο, η αγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων έχοντας να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των υψηλών επιτοκίων των προθεσμιακών καταθέσεων συνέχισε να βιώνει εκροές με το συνολικό ύψος των υπό διαχείριση κεφαλαίων να υποχωρεί στις 30/6/2010 στα 8,1 δισ. ευρώ από 10,6 δισ. ευρώ στις αρχές του 2010.


Το DNA δείχνει από πού κρατάει η... σκούφια μας


Η «επιστροφή» στις... ρίζες των προγόνων μας θα είναι πλέον εφικτή χάρη σε ένα απλό τεστ DNA! Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και η οποία δημοσιεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Ανθρώπινης Γενετικής, αρκεί η υποβολή σε ένα γενετικό τεστ για να ανακαλύψει κανείς από πού προέρχονται οι πρόγονοί του. Μάλιστα, η νέα αυτή εξέταση, όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Τζιμ Γουίλσον, επιτρέπει να....

Απάντηση από τον Σωτήρη Χατζηγάκη σε δημοσίευμα της bild


"Αναφορικά με δημοσίευμα της Bild για σπατάλες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σας επαναλαμβάνουμε τα εξής που αφορούν τα χυδαία συκοφαντικά ψεύδη του κ. Καρχιμάκη και σας παραθέτουμε εκ νέου όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια. Σας επισημαίνουμε ότι ήδη έχουμε απαντήσει σχετικά στην γερμανική εφημερίδα και επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να είναι όλοι ...

Πρόεδρος της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου ο Δ. Ασημακόπουλος

Τον ορισμό του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (Κ.Ε.Δ.) ενέκρινε μετά από ακρόαση, η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων χθες, Πέμπτη 8 Ιουλίου, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Τερματίζεται η διακίνηση πλαστών Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου αυτοκινήτων

Τερματίζεται η διακίνηση πλαστών Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου αυτοκινήτων. Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ζήτησε προτάσεις από την Υπηρεσία Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας για τις προδιαγραφές νέου εντύπου Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου, τις οποίες γνωστοποίησε για σχολιασμό και σε φορείς που εκπροσωπούν ΚΤΕΟ και προωθείται πλέον σχετική Υπουργική Απόφαση.

Εχετε υπέρταση; Πάρτε έναν σκύλο...

Εκτός από όλα τα άλλα, προστατεύει το αφεντικό του, από παθήσεις καρδιάς...

«Στο σωστό δρόμο» η Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο και επεξεργάζεται μέτρα για τη δημοσιονομική της εξυγίανση, υπογράμμισε το μέλος του δ.σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Γερτρούδη Τούμπελ-Γκούγκερελ, μιλώντας στον αυστριακό ραδιοφωνικό σταθμό ORF.

Μείωση 34,5% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Απρίλιο

Μείωση 34,5% σημείωσε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας, τον Απρίλιο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009, με αποτέλεσμα στο πρώτο τετράμηνο του 2010 η οικοδομική δραστηριότητα να εμφανίζεται μειωμένη κατά 23,8%.

Παντρεύεται αύριο η κόρη του Μίνωα Κυριακού, Αθηνά!


Ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1 Μίνωας Κυριακού παντρεύει αύριο την κόρη του Αθηνά! Η τελετή θα λάβει χώρα στο εκκλησάκι που διατηρεί η οικογένεια στο εξοχικό της οικογένειας στον Άγιο Αιμιλιανό! Η ιδιομορφία με το συγκεκριμένο γάμο είναι πως οι καλεσμένοι θα είναι συνολικά διακόσιοι με τους περισσότερους να είναι οι κολλητοί φίλοι της νύφης! Οι οικογένειες των....

Οι δέκα υποψήφιοι κορυφαίοι


O ΣΟΥΑΡΕΖ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ FIFA;;;



Η FIFA ανακοίνωσε τη δεκάδα των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου παίκτη του Παγκοσμίου Κυπέλου που διεξάγεται στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής...

Θέμα πρόωρων εκλογών από τον Καστανίδη !

Με δήλωση-βόμβα ο υπουργός Δικαιοσύνης θέτει...

Μπήκαν τα πρώτα 10 λουκέτα για φοροδιαφυγή

Το κλείσιμο 10 καταστημάτων για φοροδιαφυγή ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ωστόσο ενώ είχαν πει οτι θα έδιναν στην δημοσιότητα και τις επωνυμίες των επιχειρήσεων κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει...

Ημιυπαίθριοι: Από Δευτέρα πρόστιμα!

Στις 7 Ιουλίου υπεγράφη η υπουργική απόφαση σχετικά με τη διαδικασία είσπραξης του ειδικού προστίμου για τους ημιυπαίθριους χώρους. Στην απόφαση καθορίζονται ο τρόπος είσπραξης, οι τράπεζες που συμμετέχουν, οι κωδικοί πληρωμής και η διαδικασία απόδοσης των ποσών στο ΕΤΕΡΠΣ.....

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 15 Ιουλίου


Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις για την ανατροπή των αντιασφαλιστικών και αντιλαϊκών επιλογών. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι εξαιτίας της περιόδου η πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο...

Ο Πολ «μίλησε»


Το διάσημο πλέον χταπόδι στη Γερμανία έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία δίνοντας το τρόπαιο στους «φούριας ρόχας».



Έχοντας ήδη προβλέψει σωστά τα 6 παιχνίδια της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, ο Πολ το χταπόδι, θεωρείται πλέον ...

Ρόμπα μας κάνει η Bild για τα "ροζ" τηλέφωνα, 20 εκ. ευρώ, του Σωτ. Χατζηγάκη...


Ρεζίλι γίνεται η χώρα μας για άλλη μια φορά στο εξωτερικό. Η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα Bild έχει θέμα στην πρώτη σελίδα της τις αποκαλύψεις για τις σπατάλες εκατομμυρίων στα τηλέφωνα επί ΝΔ, στο υπουργείο του...


κ. Σωτ. Χατζηγάκη. Εχει τη φωτογραφία του, κάνει...

Ρυθμίσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας


Σε ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν μετεγγραφές φοιτητών που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα προχωρά το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων...

Το χταπόδι θα «χτυπήσει» ξανά!


Τις τελευταίες «προβλέψεις» του Πολ, του χταποδιού που μέχρι στιγμής έχει κάνει «διάνα» σε όλες τις προβλέψεις που αφορούν τα αποτελέσματα των αγώνων της εθνικής...

Προκαταρκτική για την ΑΓΡΟΓΗ


Προακταρκτική εξέταση με αφορμή τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, για το θέμα παράνομων προσλήψεων στην εταιρεία «ΑΓΡΟΓΗ», διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου...

11 «επαγγελματικά» μυστικά στο Μηχανογραφικό


Κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, καλό είναι ο υποψήφιος να λάβει υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους, θεατές και αθέατες. Παρουσιάζουμε ορισμένες από τις ελάχιστα γνωστές πλευρές της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού...