e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Press Time

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Στο χορό των σκανδάλων της Siemens, του Βατοπεδίου, των Εξοπλιστικών και άλλων. Ποιοι είναι οι «λερωμένοι» πολιτικοί που προδόθηκαν από τις μίζες και τις περιουσίες.


-Ο υπουργός Πολιτισμού, διόρισε στο ΔΣ των Ολυμπιακών Ακινήτων κατηγορούμενο για απιστία σε βάρος του Δημοσίου. Σε ποια άλλη υπόθεση ήταν «μπλεγμένος» ο… διορισθείς.

Ενημέρωση ΣΔΟΕ στην Εξεταστική για τη Siemens

Τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη, συνάντησε στη Βουλή ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερευνά την υπόθεση Siemens, Σήφης Βαλυράκης.

Στα άδυτα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.


Διαβάστε στην Press Time




Ποιοι είναι οι στόχοι της, η δομή της, οι συμμετέχοντες και τι έγινε στη φετινή συνάντησή τους, στην Ισπανία.

Τη Δευτέρα η συζήτηση και η έγκριση του πορίσματος για το Βατοπέδι

Με τη χθεσινή εξέταση του επιχειρηματία Γ. Σαχπατζίδη, έληξε και η παράταση που είχε δοθεί στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου...

Έρευνα- σοκ του ΚΕΠΚΑ για την αισχροκέρδεια

Διαβάστε στην Press Time


Τα ίδια προϊόντα, ακριβότερα μέχρι και 374,67% διαθέτει στην Ελλάδα η SPAR- Βερόπουλος, απ’ ότι στα καταστήματά της στη Σλοβενία.

Ποινικές ευθύνες στον Κιλτίδη για το Βατοπέδι



Διαβάστε στην Press Time




Έγγραφο- φωτιά του Εφέτη- Ανακριτή «βλέπει» ανάμιξη του κ. Κιλτίδη στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, τι γίνεται με το πόρισμα της Εξεταστικής.

Και νέο άρωμα σκανδάλου από τη Γκερέκου






Διαβάστε στην Press Time




Λίγο πριν παραιτηθεί η υφυπουργός Πολιτισμού προώθησε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος οκτώ διορισμούς χειριστών λιφτ σε χιονοδρομικό κέντρο για το καλοκαίρι! Πού έγινε παράβαση των νόμων και ποιοι ξεσηκώνονται.

Ο Γερουλάνος διόρισε κατηγορούμενο για απιστία





Διαβάστε στην Press Time

 
Αν και εκκρεμμεί δίωξη για απιστία και ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, ο πρώην διοικητής των ΕΤΑ, Τάσος Χωμενίδης, διορίστηκε από τον Παύλο Γερουλάνο στο ΔΣ των Ολυμπιακών Ακινήτων.

Υπεξαίρεση στην αυλή του Ιερώνυμου

Διαβάστε στην Press Time




-Εξαφανίστηκαν χιλιάδες ευρώ από τα μυστικά ειδικά κονδύλια της Αρχιγραμματείας, αλλά και φάκελοι με τα οικονομικά και τα έξοδα ταξιδιών του Ιερώνυμου. Σάλος στην Ιερά Σύνοδο και προσπάθεια συγκάλυψης.

«Βούλιαξε» πάλι το Χρηματιστήριο

Μεγάλοι κερδισμένοι της σημερινής «μαύρης Παρασκευής» για την Ευρώπη είναι και πάλι οι Αμερικανοί, καθώς ράλι σημειώνουν τα γραμμάτια αμερικανικού Δημοσίου την ώρα που «λάδι στη φωτιά» ρίχνει η επιδείνωση της κρίσης δημοσιονομικού χρέους στην ευρωζώνη, με αποτέλεσμα να εντείνονται οι ανησυχίες για επιβράδυνση της ανάκαμψης.

Βροχερό το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού

"Άστατος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας το πρώτο Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα αν και την Κυριακή θα παρουσιάσουν ύφεση θα συνεχιστούν ενώ βελτίωση αναμένεται από τη Δευτέρα.

Έκλεισε το "Tv Avanti"

Έκλεισε το "Tv Avanti"

Το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας είδαν σήμερα οι δημοσιογράφοι του "Tv Avanti" καθώς σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό κλείνει.

Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Μάιο

Νέα υποχώρηση σημείωσε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα τον Μάιο μετά την προσωρινή σταθεροποίησή του τον Απρίλιο. Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος Οικομικών και Βιομηχανικών...
Ερευνών (ΙΟΒΕ), ο δείκτης στην Ελλάδα διαμορφώνεται στις 61,9 μονάδες, μέγεθος το οποίο ωστόσο δεν είναι συγκρίσιμο με τους δείκτες των προηγούμενων μηνών, παρόλο που είναι ενδεικτικό της επιδείνωσης στο οικονομικό κλίμα της χώρας.

Απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΟΣΕ

Αντιδρούν στο σχέδιο «εξυγίανσης» του ΟΣΕ που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι στον οργανισμό και προαναγγέλλουν σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων. Η αρχή θα γίνει την προσεχή Πέμπτη 10 Ιουνίου, ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι.

Η υπόσχεση της Λουτσιάνα!

Η κυρία της φωτογραφίας είναι μοντέλα και ονομάζεται Λουτσιάνα Σαλαζάρ. Υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσει γυμνή αν η Αργεντινή κατακτήσει το Μουντιάλ. Αυτό δηλαδή που είπε ο κόουτς Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Ελλάδα όσο καλά και να πάει, δεν μπορεί να φθάσει στην κούπα (λες;), οπότε και να μπήκαν ιδέες σε κάτι "δικές" μας, μάλλον "δεν"...   

Στο -0,8% το ελληνικό ΑΕΠ το πρώτο τρίμηνο του έτους

Τη βαθιά ύφεση, στην οποία είναι «βουτηγμένη» η Ελλάδα, επιβεβαιώνει με τα στατιστικά της στοιχεία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας κινήθηκε στο -0,8% του ΑΕΠ το πρώτο τρίμηνο του 2010, σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2009.

Στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ ο Άκης

Στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ για τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με το επίμαχο ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου καλείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το ημερολόγιο... που σκότωσε την πριγκίπισσα Diana!


Ένα στοιχείο - φωτιά έρχεται στο φως δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana σε αυτοκινητιστικό ατύχημα! Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Al Fayed, Michael Mansfield, ένα ημερολόγιο είναι η λύση του μυστηρίου...

Τρεις διακεκριμένοι οικονομολόγοι μιλούν για την ελληνική οικονομία

Αναδιάρθρωση του χρέους αλλά και μια σειρά από επώδυνα μέτρα που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και στην έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη, προέβλεψαν τρεις γνωστοί οικονομολόγοι σε συνεντεύξεις τους προς τον έντυπο Τύπο της Ελβετίας.

Video: Το ταγκό Ψινάκη-Μανωλίδου

Video: Το ταγκό Ψινάκη-ΜανωλίδουΜπορεί στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να βγαίνουν μαχαίρια ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Ευγενία Μανωλίδου, σήμερα το πρωί όμως οι δυο τους άφησαν τα… μίση και το ‘ρίξαν στο χορό!

«Βάλτε μέσα τον Αρτεάγκα!»

Χαμός γίνεται σήμερα με τους τελικούς του μπάσκετ. Στην απαίτηση του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές και την απειλή για αποχώρηση από το επόμενο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός απαντά...ανεπίσημα. Οι «πράσινοι» δεν εξέδωσαν κάποια ανακοίνωση ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας σχολίαζαν με ειρωνική διάθεση «βάλτε μέσα τον Αρτεάγκα!» εννοώντας τη διαιτησία του τελευταίου στον τελικό του Βερολίνου.

Πρόστιμο σε τράπεζα για παραλείψεις σε βάρος πελάτη

]
Ελληνική τράπεζα καταδικάστηκε να καταβάλει πρόστιμο υψους 10.000 δραχμών, για σειρά παραλείψεων  σε βάρος πελάτη της , ύστερα απο απόφαση του Αρείου Πάγου.. Ο πελάτης της τράπεζας αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας,συμφωνα με την απόφαση, υπέστη ηθική βλάβη από την μη καταβολή των νομίμων τόκων στον τρεχούμενο τραπεζικό του λογαριασμό.  

Η Siemens (Γριβέας) xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!

Γιώργος και Αντρίκος στην περσινή διεθνή συνάντηση.Το ρεπορτάζ που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" στις 16 Μαίου 2010 και αφορά το 3ο Συνέδριο  για το περιβάλλον και την ενέργεια, που διοργάνωσε η ΜΚΟ του Αντρίκου, «Ι4cense» (Institute for Climate and Energy Security).
Συνδιοργανωτής είναι ο Κυρ. Γριβέας και η εταιρεία του C&C International Group of Companies.
Πρόκειται για επιχειρηματία φίλα προσκείμενο στη Ν.Δ., με διασυνδέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση και στον δήμο Αθηναίων του Ν. Κακλαμάνη. Η είδηση βρίσκεται στο τέλος του κειμένου και αφορά τους χορηγούς-ανάμεσά τους η Siemens!

Μόλις δυο μέρες έμειναν για την έναρξη του τρίτου συνεδρίου για το περιβάλλον και την ενέργεια, που διοργανώνει ο μικρός αδελφός του πρωθυπουργού, Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

"Μια βραδιά με Σαουδάραβες" για τη Σάρα


Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη για τη Σάρα Φεργκιουσον, η οποία "συνελήφθη" επ' αυτοφώρω για να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της πρίγκιπα Άντριου, για λογαριασμό επιχειρηματία.

Οι "δυο Σισέ ακόμα" έγιναν "μια μεταγραφή και καλή"!

Ο Βγενόπουλος έλεγε ότι θα πάρει δυο Σισέ ακόμα ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός, αλλά έφυγε, ή, τέλος πάντων, φεύγει, μετά την κόντρα του με τον Τζίγγερ και τώρα το νέο διοικητικό "τροπάρι" λεει ότι πάνε για μια μεταγραφή και καλή, συν τις όποιες συμπληρωματικές. Οι δυο Σισέ έγιναν, δηλαδή, ένας. Μη γίνουν και...κανένας στο τέλος με τόση "εγκράτεια" στα οικονομικά!

Στον εισαγγελέα τα διπλα παραστατικά του νοσοκομείου

Ο φάκελλος με τα διπλά παραστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Ο Άγιος Παντελεήμων».

διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα απο την υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Ο φάκελλος είχε παραδοθεί στην υπουργό απο τον διοικητή του νοσοκομείου και κΧρήστο Ρέσσο,

Στα 4 εκ ευρώ η έκτακτη εισφορα για ΒΙΟΧΑΛΚΟ


Η Βιοχάλκο γνωστοποιεί ότι, η έκτακτη εφάπαξ εισφορά κοινωνικής ευθύνης για το οικονομικό έτος 2010 εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των 421,44 χιλ. ευρώ και 4.035,74 χιλ. ευρώ για την εταιρία και τον Όμιλο αντίστοιχα.

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Νέα βόμβα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, βάζει φωτιά στον τελικό της Κυριακής με τον ΠΑΟ. Η ανακοίνωση απειλεί με αποχώρηση από το επόμενο πρωτάθλημα:
Αναλυτικά:

Οργή στην Τουρκία. Στα άκρα οι σχέσεις με Ισραήλ


Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία μπορεί να περιορίσει τις σχέσεις της με το Ισραήλ «στο χαμηλότερο επίπεδο» μετά την επίθεση Ισραηλινών κομάντος σε τουρκικό πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, η οποία που στοίχισε τη ζωή σε εννέα Τούρκους.

Γ.Πεταλωτής: Κανένα θέμα με Προβόπουλο



Αρνητική ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή για το αν υπάρχει θέμα στις σχέσεις της κυβέρνησης με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο.

ΟΙ σέξυ γυναίκες του 2010


Δείτε ποιες είναι οι πιο σέξι γυναίκες για το 2010 σύμφωνα με την ετήσια λίστα που δημοσίευσε το ανδρικό περιοδικό FHM.Το αμερικάνικο περιοδικό έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες της Αμερικής. Αντίστοιχη ψηφοφορία είχε κυκλοφορήσει και από τη βρετανική έκδοση του περιοδικού. Σύμφωνα με την λίστα η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

Ομιλία Προέδρου, Δ. Χριστόφια, κατά την υπόδοχή Πάπα Βενέδικτου




«Ηχηρό μήνυμα υπέρ της επικράτησης της ειρήνης έναντι του μίσους και του πολέμου», μεταφέρει η σημερινή επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου 16ου, τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στην τελετή υποδοχής του Ποντίφικα, στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.






Ο Πρόεδρος, αφού ...

Μεγάλη "ήττα" για τις ελληνικές ομάδες!

Την πάτησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός αλλά και η ΑΕΚ που πήγε να μπει και καλά "σφήνα" για τη μεταγραφή του διεθνή Γιώργου Τζαβέλα από τον Πανιώνιο.  Ο Τσακίρης τον έδωσε στην γερμανική Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και οι δικοί μας ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει. Βρε, κάντε καμιά μεταγραφήηηηη!  

Ξένους διαιτητές ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Γιατί κοιτάει έτσι πονηρά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και για ποιον λόγο ο εργοδότης του εκ των αδελφών Αγγελόπουλων κοιτά κάπως αμήχανα; 
Η είδηση λέει: τον ορισμό ξένων διαιτητών στον πέμπτο τελικό της Α1 ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημο έγγραφο που έστειλε στην ΕΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία στον τρίτο αγώνα, που έγινε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, και αναμένεται να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΕΔ δεν πρόκειται να κάνει δεκτό το αίτημα.
Το ελληνικό μπάσκετ γυρίζει στην...ποδοσφαιρική δεκαετία του '60! Ακου ξένους ρέφερι!
Τότε που όπως αναφέρει ο μύθος οι παράγοντες έτρεχαν να υποδεχθούν στους...ξένους διαιτητές στο αεροδρόμιο.  

Deal news

Deal μαζί σας στα περίπτερα


Εφημερίδα Deal news




Διαβάστε σήμερα όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Ο Στράτος Αποστολάκης στην DEAL για εθνική, Μουντιάλ, Οτο!

Διαβάστε τι λέει ο Στράτος Αποστολάκης στην DEAL για το Μουντιάλ, την Ελλάδα και τον Ρεχάγκελ. Εξω από τα δόντια, που λέμε:
«Χειρότερα από ό,τι συνέβη το ’94 στην Αμερική δεν γίνεται. Ότι κάνει η εθνική θα είναι προς το καλύτερο....

Αιτήσεις για την πρόσληψη ωρομίσθιων στον Ο.Α.Ε.Δ.

Από τις 7 Ιουνίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου θα διαρκέσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., για το σχολικό έτος 2010-2011.

Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον Διαμαντίδη

Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Δημήτρης Διαμαντίδης για φτύσιμο στον Μίλος Τεόντοσιτς στον τρίτο τελικό της Α1 Μπάσκετ...

Επικύρωση της απαγόρευσης εξόδου στον Τ. Μαντέλη εισηγήθηκε ο Eισαγγελέας

Την επικύρωση της διάταξης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που εκδόθηκε για τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη, εισγήθηκε στο Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας Εφετών Κ. Χατζίκος...

Βουρλούμης-Τσαμάζ συνέχεια...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghq0mtzE8mFFQO2b2YdTzkvNbH28DfK92Yi3awrGrXZWTUsPcAJLRIcDUGH4R4wPWBCDX0ltTNafhp_ou5YHQoopFkjcC-DoASGAvan10F_wz0HhJZE1Y_3x5dOSlCxGcUZdXRoq5Vn5M/s320/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B7%CF%82.jpg
Τους καίει ο Καμμένος!

Για ποιο διαφημιστικό budget που προστατεύει το δίδυμο Βουρλούμη-Τσαμάζ κάνει λόγο ο Καμμένος Βουλευτής;
Όλο υπονοούμενα ήταν ο Πάνος Καμμένος το πρωί στον ΑΝΤ1...

Τετραπλασιάστηκαν οι επιχειρήσεις που διαφημίζονται στο Facebook

Τέσσερις φορές περισσότερες επιχειρήσεις διαφημίζονται σήμερα στο Facebook σε σύγκριση με τις αρχές του 2009, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
Επίσης, από το 2008 έως σήμερα, η εταιρεία έχει διπλασιάσει τους πωλητές της, καθώς έχει ανοίξει γραφεία ανά τον κόσμο όπου απευθύνονται όσοι θέλουν να...

ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Σουβλάκια με ακρίδες, τζιτζίκια σε πικάντικη σάλτσα, κάμπιες τηγανητές και για επιδόρπιο σκορπιοί με σοκολάτα... Το μενού μπορεί να μην ακούγεται πολύ ορεκτικό, αλλά ίσως θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Η κατανάλωση εντόμων ως υποκατάστατων του κρέατος ή του ψαριού μελετάται πολύ σοβαρά από ειδικούς του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FΑΟ), με σκοπό να εξασφαλιστεί η επάρκεια σε τρόφιμα τις επόμενες δεκαετίες. Ο FΑΟ αναμένεται να εκδώσει ως το τέλος του 2010 συστάσεις προς τα μέλη του, ενθαρρύνοντάς τα επισήμως να εισαγάγουν τα έντομα στη διατροφή του πληθυσμού...

Η λίστα με τα προς πώληση


ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ 610 ΕΤΟΙΜΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ


Τη βοήθεια ξένου οίκου για τον συστηματικό έλεγχο της εφαρμογής των συμβάσεων της Αττικής οδού, της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου αλλά και του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Υποδομών.

Εμφανίζεται πάντως έτοιμο να προχωρήσει σε...

Γιατί είναι έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου;

Γιατί είναι έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου;

Δεν της έφτανε η ταλαιπωρία με την περιπέτεια της υγείας της, ήρθε και η αλητεία στο διαδίκτυο! Η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και μερικές μέρες «φιλοξενείται» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό!