e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τις ερωτικές επιστολές του Ρ.Μπάρτον έδωσε στη δημοσιότητα η Λιζ Τέιλορ


Λεπτομέρειες από το θυελλώδη έρωτά της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον έδωσε στη δημοσιότητα η Λιζ Τέιλορ. «Αν με εγκαταλείψεις, τότε πρέπει...

 να σκοτωθώ. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εσένα» έγραφε ο Ρίτσαρντ Μπάρτον.







Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Λος Αντζελες, σε ένα πάρτι. «Εκείνο το βράδυ με φλέρταρε συνέχεια. Έκανε σαν τρελός, όχι μόνο για εμένα αλλά και για κάθε γυναίκα που περνούσε από μπροστά του. Όμορφη ή άσχημη, δεν είχε σημασία... Εγώ απλώς επαναλάμβανα στον εαυτό μου: Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μια "τρύπα" στη ζώνη του... Μπάρτον!» δήλωσε κάποτε η Λιζ Τέιλορ






Αυτό θα άλλαζε στα γυρίσματα της ταινίας της ταινίας Κλεοπάτρα, στην Ιταλία. «Από τα πρώτα εκείνα λεπτά στη Ρώμη, είμαστε συνέχεια ερωτευμένοι τρελά. Δεν μας έφτανε ποτέ ο χρόνος» λέει η Λ.Τέιλορ.






Ο θυελλώδης έρωτας του ζευγαριού προκάλεσε μέχρι και την οργή του... Βατικανού, το οποίο τους καταδίκασε επειδή ήταν και οι δύο παντρεμένοι όταν ξεκίνησαν την παράνομη σχέση τους.






Παντρεύτηκαν το 1964, οπότε βγήκαν τα διαζύγια και των δύο. Χώρισαν το 1974 και ξαναπαντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, μόνο και μόνο για να χωρίσουν οριστικά έναν χρόνο μετά.






«Σ'αγαπώ και πάντα θα σε αγαπώ. Γύρισε σε μένα μόλις μπορέσεις» γράφει ο Ρίτσαρντ Μπάρτον σε μία από τις επιστολές του.






Το τελευταίο του γράμμα της το έγραψε λίγες ημέρες πριν πεθάνει, το 1984 από εγκεφαλική αιμορραγία στην Ελβετία.






Σε αυτήν την επιστολή έλεγε ότι ήταν πιο ευτυχισμένος όταν ήταν μαζί της και αναρωτιόταν αν θα μπορούσε να υπάρξει και άλλη ευκαιρία. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Λιζ Τέιλορ έλαβε αυτή την επιστολή πολύ αργά: όταν επέστρεφε από την κηδεία του.






Αποσπάσματα των επιστολών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιουλίου του Vanity Fair, ενώ εκτενής αναφορά θα γίνεται και σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει.