e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

To νέο look της Νατάσσας Καραμανλή

Αν και το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος επέλεξε να περάσει το Πάσχα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Ανάσταση και αυτό που προκάλεσε έκπληξη είναι το νέο look της Νατάσσας Καραμανλή...

Χρήστης του Twitter κάλυψε «χωρίς να το ξέρει» την επέμβαση κατά του Μπιν Λάντεν

Ανταποκριτής κατά τύχη


Όπως έχει συμβεί και με άλλα σημαντικά γεγονότα, οι πρώτες αναφορές για την επέμβαση κατά του Μπιν Λάντεν και η είδηση του θανάτου του πρωτοεμφανίστηκαν στο Twitter. Η αρχή έγινε όταν ένας κάτοικος του Αμποταμπάντ έγραψε στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ότι άκουσε ελικόπτερα και εκρήξεις στη γειτονιά του.Μερικές ώρες αργότερα, όταν ο θάνατος του ηγέτη της Αλ Κάιντα επιβεβαιώθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, ο 33χρονος Σοχάιμπ Άταρ, προγραμματιστής στο επάγγελμα, είχε τελικά συνειδητοποιήσει: «Ωχ, είμαι ο τύπος που κάλυψε ζωντανά την επέμβαση κατά του Οσάμα χωρίς να το γνωρίζει».

Διεθνής επαγρύπνηση υπό το φόβο αντιποίνων για τη δολοφονία Μπιν Λάντεν

Σε συναγερμό οι πρεσβείες των ΗΠΑ


Σε ύψιστη επιφυλακή έχουν τεθεί οι πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών ανά τον κόσμο και οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί υπό το φόβο επιθέσεων σε αντίποινα για τη δολοφονία του αρχηγού της Αλ Κάιντα. Η Interpol υπογραμμίζει ότι απαιτείται περισσότερη επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση αυξημένου κινδύνου για τρομοκρατικό χτύπημα. Η δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες για τυχόν αντίποινα.

Πλαστή φωτογραφία του Μπιν Λάντεν από τα πακιστανικά ΜΜΕ

Τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν μεταδώσει σήμερα φωτογραφία του εν μέρει παραμορφωμένου προσώπου ενός πτώματος που παρουσιάσθηκε ως αυτό του Οσάμα Μπιν Λάντεν


Τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν μεταδώσει σήμερα μια φωτογραφία του εν μέρει παραμορφωμένου προσώπου ενός πτώματος που παρουσιάσθηκε ως αυτό του Οσάμα Μπιν Λάντεν, παραδέχθηκαν πως πρόκειται για πλαστή φωτογραφία και την απέσυραν.  

Σύσκεψη για το μεσοπρόθεσμο υπό τον πρωθυπουργό λίγες ώρες πριν φτάσει η τρόικα

Στην τελική ευθεία


Στην τελική ευθεία εισέρχεται η επιχείρηση ολοκλήρωσης του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου 2012 - 2015. Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει συγκαλέσει στις 15:30 σύσκεψη για την οικονομία και το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο, στην οποία θα συμμετάσχει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και όσοι υπουργοί έχουν κρίσιμα χαρτοφυλάκια.

Το εθνικό πρόγραμμα κατά της φοροδιαφυγής ανακοινώνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Με στόχο έσοδα 3,5 δισ. ευρώ


Ξεκινά σε λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, όπου θα ανακοινώσει το πακέτο μέτρων κατά της φοροδιαφυγής, στο πλαίσιο του τριετούς Εθνικού Επιχειρησιακού Προγράμματος, παρουσία των υπουργών Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Περιφερειακής Ανάπτυξης.Το κεντρικό σύνθημα είναι «Πολίτες και Πολιτεία Μαζί», ενώ το κείμενο του Εθνικού Επιχειρησιακού Προγράμματος αποτελείται από 99 σελίδες.

Παπακωνσταντίνου: «Γελοίες οι φήμες περί αναδιάρθρωσης»

Διαψεύδει εκ νέου τα σενάρια αναδιάρθρωσης ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και με συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στη γαλλική εφημερίδα «Liberation», χαρακτηρίζει «γελοίες» τις φήμες που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες. «Δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης» τονίζει υπουργός Οικονομικών, ο οποίος όμως παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί στις διεθνείς αγορές που θεωρούν αναπόφευκτη αυτή τη λύση.