e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Στο "C" έριξε την Ελλάδα ο Fitch


Λίγες μόνο ώρες μετά την συμφωνία που επετεύχθη για το δεύτερο πακέτο διάσωσης και μετά την ανακοίνωση των ελληνικών αρχών που περιγράφει τους όρους της προτεινόμενης ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, η Fitch Ratings αποφάσισε να υποβαθμίσει την αξιολόγηση της χώρας μας κατά δύο βαθμίδες, σε "C" από "CCC". Στην ανακοίνωσή του ο διεθνής οίκος σημειώνει ότι η ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων, εάν ολοκληρωθεί, θα αποτελεί δυσμενή ανταλλαγή χρέους.

Πλανήτης από... βραστό νερό!


Έναν πλανήτη που αποτελείται κυρίως από... νερό και έχει ατμόσφαιρα γεμάτη υδρατμούς εντόπισαν αστρονόμοι μέσω του τηλεσκοπίου Χαμπλ. Ο εξωπλανήτης GJ 1214b, είναι μεγαλύτερος από τη Γη και μικρότερος από τον Δία.

Δίωξη στην υπόθεση των δύο εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος

Ποινική δίωξη για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, σε βάρος έντεκα προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση των δύο εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρέυματος.

Οι γερμανοί φορολογούμενοι αρνούνται να πληρώσουν ξανά

Να καταψηφίσουν το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας στην συνεδρίαση της 27ης Φεβρουαρίου, καλεί τα μελη της γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Φορολογουμένων Καρλ-Χάιντς Ντέκε, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Osnabruecker Zeitung».

Eμφύτευση ανθρώπινων βλαστοκυττάρων σε πιθήκους με Πάρκινσον

Πίθηκοι που πάσχουν από τη νόσο του Πάρκινσον παρουσίασαν σημαντική βελτίωση στην κατάσταση της υγείας τους μετά την εμφύτευση ανθρώπινων βλαστοκυττάρων στο εγκέφαλό τους, εξήγησαν σήμερα ιάπωνες ερευνητές.

Σπάνια πουλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα στα Στενά Νέστου

Σπάνια αρπακτικά πουλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα γύρω από δύο σκοτωμένα, με όπλο, άγρια άλογα στα Στενά Νέστου, μία περιοχή εξαιρετικής ευρωπαϊκής σημασίας για τη προστασία των μεγάλων αρπακτικών και ενταγμένης στο δίκτυο Natura 2000.

Στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ τα δικαιώματα έκδοσης του "OK!"


Στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ πέρασαν τα δικαιώματα έκδοσης του περιοδικού OK! στην Ελλάδα, μετά από συμφωνία με την εκδότρια-ιδιοκτήτρια του τίτλου Northern & Shell Ltd στη Μεγάλη Βρετανία.

Ανεφάρμοστο το πρόγραμμα σίτισης μαθητών


Στον αέρα βρίσκεται το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών το οποίο είχε εξαγγείλει το υπουργείο Παιδείας με στόχο να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης.

Ταμείο καθυστερήσεων οι αποκρατικοποιήσεις


Oι μομφές που αποδίδονται στους Mητρόπουλο και Kουκιάδη (TAIΠEΔ) και η αναποτελεσματικότητα

Ιούλιος 2011: Με απαίτηση της Τρόικας συστήνεται το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, με τον μεγαλεπήβολο στόχο των 50 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις ως το 2015. Φεβρουάριος 2012: Τα αποτελέσματα της δράσης του Ταμείου δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μία αποκρατικοποίηση!

Επί ποδός η Τροχαία ενόψει τριημέρου


Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας. Σε ισχύ τίθενται από την Παρασκευή απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου και πιο συγκεκριμένα από τις 16.00 έως τις 21.00 την Παρασκευή 24/2, από 08.00 έως 13.00 το Σάββατο 25/2 και την Καθαρή Δευτέρα 27/2 από 15.00 έως 21.00.

Παπανδρέου: Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει

Τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας μας στην Ευρωζώνη βλέπει μέσα από τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Πιέζουν Πετσάλνικο ν' αποκαλύψει τον εκατομμυριούχο βουλευτή

Έντονες πιέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ασκούν δεκάδες βουλευτές, προκειμένου να αποκαλύψει το όνομα του συναδέλφου τους που «φυγάδευσε» ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού.

"Θα ληφθεί μέριμνα για τους μικροεπενδυτές που χάνουν από το PSI"

Οι λεγόμενοι «μικροεπενδυτές», που στην ουσία είναι αποταμιευτές, θα διασφαλισθούν από το κράτος για το «κούρεμα» που θα υποστούν στα ελληνικά ομόλογα που κατέχουν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος.

Δίκτυο wi-fi σε αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Τη δυνατότητα να ελέγχουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, μέσω των smartphones κινητών τους ή των υπολογιστών τους, μέσω δικτύου wi-fi, θα έχουν σύντομα οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών 50/59 και 51/58 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πραγματοποιούν το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Χωρίς malware σε δέκα χρόνια;

Τα καλά νέα είναι ότι η ασφάλεια θα είναι πιο εξελιγμένη, οι διεθνείς συνθήκες θα ρυθμίζουν τους διαδικτυακούς πολέμους και φυσικά θα εξαλείψουν (έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν) τα malware.

Τέλος οι πανηγυρισμοί…ώρα για απολύσεις

Και το πανηγύρι τώρα αρχίζει, καθώς μετά από τις θριαμβολογίες για την επιτυχία-το ότι παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας- επιβάλλονται απολύσεις και μάλιστα άμεσα...

Ρουμπινί: Γυρίστε στη δραχμή αλλιώς θα χρειαστεί να βγουν τα τανκς

Για ακόμη μια φορά ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί «χτυπά» και περνά σε ακραίες –κατά πολλούς- προβλέψεις για το οικονομικό αλλά και κοινωνικό μέλλον της χώρας.

Πότε και πώς θα γίνουν οι μειώσεις μισθών στο Δημόσιο


Ψαλιδισμένη θα βλέπουν τη μισθοδοσία τους από τον Απρίλιο οι δημόσιοι υπάλληλοι, στο πλαίσιο των νέων περικοπών που προβλέπει το νομοσχέδιο για τις μειώσεις των συντάξεων και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή του Μνημονίου Συνεννόησης που κατατέθηκε στη Βουλή την Τρίτη, στο πλαίσιο της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης.

Βέρνερ Χόιερ: Μονόδρομος ένα σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα

Μονόδρομος για την Ελλάδα είναι σχέδιο Μάρσαλ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ΕΤΕπ Βέρνερ Χόιερ.

Παρατείνεται η τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Έως τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων τακτοποίησης των αυθαιρέτων, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Περιβάλλοντος στον εφαρμοστικό νόμο.

Στα "κόκκινα" και σήμερα το ΧΑΑ


Σε πτωτική τροχιά κινείται και σήμερα το Χρηματιστήριο της Αθήνας, σε συνέχεια των χθεσινών απωλειών, με το ενδιαφέρον να παραμένει στραμμένο στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, μετά και την κατάθεση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου.