e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ταβάνι-ουρανός για μεγαλύτερη απόδοση...

Η προσομοίωση ουρανού στο ταβάνι του γραφείου, δηλαδή η τοποθέτηση ειδικών φώτων σε συνδυασμό με έναν ήλιο και με σύννεφα, μπορεί να κάνει έναν εργαζόμενο πιο αποδοτικό.

Οικονομία Ρομπάι: Τον Ιούλιο σε ισχύ ο ESM

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2012 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ο μόνιμος Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM).

Ανακαλύφθηκε η "έκτη αίσθηση" της γεύσης

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια έκτη αίσθηση στη γεύση, άγνωστη μέχρι τώρα, η οποία σχετίζεται με την αναγνώριση του λίπους, από τη γλώσσα μας.

Οι τροφές με μαγνήσιο "ασπίδα" για το εγκεφαλικό


Οι άνθρωποι που τρώνε τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο, όπως πράσινα λαχανικά, ξηρούς καρπούς, πλήρη δημητριακά και φασόλια, έχουν μικρότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό, ιδίως ισχαιμικού τύπου, σύμφωνα με νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα, που κάλυψε πάνω από 250.000 άτομα.

Υπηρεσία για την πάταξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η εταιρεία παροχής ασφάλειας Kaspersky αναφέρει ότι, η Microsoft ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία η οποία θα προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σε συνδρομητές που βρίσκονται στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, οι οποίες θα αφορούν τα botnets και το ηλεκτρονικό έγκλημα.

H Google προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet

Η Google προσφέρει στους χρήστες στην Ινδία δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) μέσω φορητών συσκευών, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τη χρήση του Google+, καθώς και του YouTube.

"Η Ελλάδα είναι μεγαλύτερος κίνδυνος από τις υποβαθμίσεις"

Η αβεβαιότητα στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της Ελλάδας αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο για τη σταθερότητα στην Ευρώπη απ' ό,τι η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας εννέα χωρών της ευρωζώνης από την Standard & Poors, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν.

Στα 2,1 δισ. ευρώ οι ακάλυπτες επιταγές το 2011


Σε 2,1 δισ. ευρώ ανήλθαν το 2011 οι ακάλυπτες επιταγές, σε σχέση με 1,8 δισ. ευρώ το 2010.

Ο ρόλος της Γερμανίας στην παύση των συνομιλιών για το PSI+

Στον αέρα, κυριολεκτικά, βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σύνολο της διαπραγμάτευσης για το PSI+.Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται η έδρα των πιστωτών της Ελλάδας, δηλαδή του IIF, αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, στην περίπτωση που η Αθήνα εμμείνει στην πρότασή της για χαμηλό επιτόκιο υλοποίησης της συμφωνίας.

Αίτημα για νέο πρόγραμμα δανειοδότησης της χώρας

Το επίσημο αίτημα για το νέο πρόγραμμα δανειοδότησης της Ελλάδας θα παρουσιάσει ο νέος αντιπρόσωπος της χώρας, Θάνος Κατσάμπας στη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

"Ελεύθερο" για απελευθέρωση το ταξί

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί.

"Καμπανάκι" Moody's για το ελληνικό haircut

Των κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's σχετικά με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων και τις συνέπειες στις ελληνικές τράπεζες.

Δυο χρόνια ακόμη πιο δύσκολα προανήγγειλε ο Παπαδήμος

Tην πρώτη του συνέντευξη σε ξένο δίκτυο, έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ο κ. Παπαδήμος, μίλησε για τις προκλήσεις που υπάρχουν για την Ελλάδα και ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν φεύγει από το ευρώ, απατώντας έτσι στα σενάρια που έχουν οργιάσει τις τελευταίες μέρες που θέλουν την Ελλάδα εκτός της ευρωζώνης.

Πετώντας ψίχουλα επιχείρησαν να αγοράσουν τη Μεζονέτα της οδού Αγράμπελης

Αποτρεπτική η τιμή της μεζονέτας της Δήμητρας Λιάνη, για τους υποψήφιους διεκδικητές της και έτσι ο πλειστηριασμός αναβλήθηκε προς το παρόν καθώς δεν υπήρξαν προσφορές που κάλυπταν την αντικειμενική αξία.

Το μικρότερο και πιο ευαίσθητο νανο-αυτί στον κόσμο

Γερμανοί φυσικοί δημιούργησαν το πρώτο υπερ-ευαίσθητο ''νανο-αυτί'', που είναι ικανό να ακούει ήχους σε αφάνταστα μικροσκοπική κλίμακα, οι οποίοι είναι ένα εκατομμύριο φορές χαμηλότεροι από τον ήχο που μπορεί να ''πιάσει'' το ανθρώπινο αυτί.

Η Ευρωπη στέλνει SOS: "Είμαστε και εμείς Έλληνες"

Εδώ και μερικούς μήνες εκατοντάδες πολίτες από όλη την Ευρώπη, έχουν αιτηθεί της ελληνικής υπηκοότητας, καταγγέλλοντας παράλληλα την «δικτατορία των αγορών» και την επιβολή μέτρων οικονομικής λιτότητας.

Χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας θα επικρατήσει τη Δευτέρα, ενώ ισχυρός παγετός θα σημειωθεί το πρωί και τη νύχτα στα ηπειρωτικά ο οποίος στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός.

Απεργιακός πυρετός την Τρίτη


Στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς και 24ωρη απεργία στο μετρό θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, στο πλαίσιο της απεργίας που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

Αρχίζουν οι διακοπές ηλεκτροδότησης για το χαράτσι

Έτοιμες είναι οι εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ για τα νοικοκυριά, τα οποία δεν πλήρωσαν τους λογαριασμούς που περιέχουν το "χαράτσι". Εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά και εργολάβοι αρνούνται να προχωρήσουν σε διακοπές ηλεκτροδότησης.

Χ.Α.: Πιέσεις στις τράπεζες

Πτωτικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την προσοχή να είναι στραμμένη στις εξελίξεις που αφορούν το PSI, από την επιτυχία του οποίου δείχνει να κρίνεται η συνέχεια όλης της χρονιάς.