e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Κέρδη 2,66% στο Χ.Α.

Στις 1.258,84 μονάδες, με κέρδη 2,66%, έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τα βλέμματα στραμμένα στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος την Τετάρτη στη Βουλή.Η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 84,10 εκατ. ευρώ.

Ποιοι ξένοι celebrities θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα;

Αν νομίσατε ότι με την Shakira και τον Pique και το ζεύγος Michael Douglas - Catherine Zeta Jones ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις διεθνών αστέρων στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι, απατάστε. Έπεται συνέχεια... Ποιοι celebrities ετοιμάζουν βαλίτσες για την χώρα μας;Οι πληροφορίες θέλουν τον Steven Spielberg να κάνει τη βόλτα του στα ελληνικά νησιά τους επόμενους μήνες, ενώ για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα ετοιμάζονται τόσο ο Hugh Jackman με την οικογένειά του, όσο και ο Harrison Ford.

Διαμαρτυρία συμπαράστασης από τους «Αγανακτισμένους της Βαστίλλης»

Σε διαμαρτυρία συμπαράστασης προς τους Αγανακτισμένους της Ελλάδας, καλούν για τις οκτώ το βράδυ (ώρα Ελλάδας), έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι, οι αποκαλούμενοι Αγανακτισμένοι της Βαστίλλης.Το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία έχει κυκλοφορήσει μέσα από το Διαδίκτυο.

Ο «κ. Μη Φοβάστε» έφυγε από την πίσω πόρτα

Από την πίσω πόρτα του Παπάφειου ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη «δραπέτευσε» ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος πριν από λίγη ώρα.

Έλληνες κορυφαίοι οικονομολόγοι λένε «ΝΑΙ» στο Μεσοπρόθεσμο

Κορυφαίοι και διακεκριμένοι οικονομολόγοι που ζουν εκτός Ελλάδας, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν για τον υποβιβασμό της Ελλάδας σε...τριτοκοσμική χώρα. Συγκεκριμένα δεκαοκτώ Έλληνες οικονομολόγοι από διακεκριμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και των ΗΠΑ προειδοποιούν για υποβιβασμό της Ελλάδας «στο επίπεδο μιας φτωχής, τριτοκοσμικής χώρας» σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times Deutschland (FTD) και το Spiegel-Online.

Ευθύνη των κυβερνήσεων ο τρόπος συμμετοχής των ιδιωτών για την Ελλάδα, λέει ο Τρισέ

Αναμένει την τελική πρόταση



Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είπε την Τρίτη ότι είναι ευθύνη των κυβερνήσεων να συζητήσουν την όποια συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας.

Αντίστροφη μέτρηση για τον πριγκιπικό γάμο στο Μονακό

Μπορεί ο πριγκιπικός γάμος στη Βρετανία του William και της Catherine να ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος της δεκαετίας, αλλά και ο γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου, με την καλή του, Charlene Wittstock, είναι αναμφισβήτητα από τα μεγάλα καλοκαιρινά lifestyle events. Μετράμε αντίστροφα λοιπόν...

Ετοιμάζεται για ελληνική χρεοκοπία η Τράπεζα της Αγγλίας

Στην αποκάλυψη πως οι ιθύνοντες της Τράπεζας της Αγγλίας προετοιμάζονται ακόμα και για το ενδεχόμενο πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας προχώρησε ο διοικητής της Μέρβιν Κινγκ, καταθέτοντας ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου.

Tι φέρνει το Μεσοπρόθεσμο στο Δημόσιο

Μισθολογικές και εργασιακές ανατροπές επιφυλάσσει το Μεσοπρόθεσμο για τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι μέχρι στιγμές έχουν χάσει το 25% των αποδοχών τους και μέχρι το 2015 οι απώλειες θα αγγίξουν το 40 με 45% σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ.Τι έρχεται

Κίνα: «Θα αγοράσουμε το χρέος χωρών της Ευρωζώνης»

Η Κίνα είναι πρόθυμη να «προσφέρει χείρα βοηθείας στην Ευρώπη από μακριά» στην οικονομική κρίση της Ευρωζώνης, δήλωσε σήμερα ο κινέζος πρωθυπουργός σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

«Πηγή» εμπορίας ανθρώπων η Αλβανία

«Η Αλβανία παραμένει πηγή παράνομης εμπορίας ανδρών, γυναικών και παιδιών που αναγκάζονται να δουλεύουν, να εκδίδονται και να επαιτούν», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το εμπόριο ανθρώπων (trafficking).

Ολι Ρεν: Ψηφίστε το Μεσοπρόθεσμο, δεν υπάρχει Σχέδιο Β

Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε. Ε. Ολι Ρεν, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συζήτηση και την ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο, επισημαίνοντας ότι οι Ελληνες πολιτικοί ηγέτες γνωρίζουν πλήρως την ευθύνη που έχει πέσει στους ώμους τους για να αποφευχθεί η χρεοκοπία και ότι δεν υπάρχει Σχέδιο Β για να αποφευχθεί η χρεοκοπία.