e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Στις 1.447,15 μονάδες o Γενικός Δείκτης Τιμών

ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,91%






Με απώλειες έκλεισε ο γενικός Γενικός Δείκτης Τιμών που έφτασε στις 1.447,15 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,91%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 71,99 εκατ. ευρώ.


59 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 95 πτωτικά και 50 παρέμειναν σταθερές...

Στο ΣτΕ δικηγόρoι, δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι κατά του Μνημονίου


ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ






Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΔΣΑ, μεταξύ του προέδρου αυτού και των εκπροσώπων της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) και της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ), με σκοπό...

Ακτινογραφίες της Marilnyn Monroe πουλήθηκαν για 45.000 δολάρια


Τρεις ακτινογραφίες της ντίβας του Χόλιγουντ Μέριλιν Μονρόε, εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε νοσοκομείο, πουλήθηκαν σχεδόν 10 φορές επάνω από την εκτιμώμενη τιμή τους, στην τιμή των 45.000 δολαρίων.

Ο οίκος ...

Οι Βούλγαροι τουρίστες δεν προτιμούν πια την Ελλάδα

Μείωση 57,8% σημειώθηκε στον αριθμό των ταξιδιών που πραγματοποίησαν οι Βούλγαροι πολίτες με προορισμό την Ελλάδα, τον Μάιο του 2010, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.Τον ίδιο μήνα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η μεγαλύτερη πτώση καταγράφηκε στα ταξίδια με προορισμό την Ιαπωνία (-78,6%). Η Ελλάδα καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και ακολουθούν η Σλοβακία (-53,8%), ο Καναδάς (-53,7%), οι ΗΠΑ (-45,4%) και η Ρουμανία.

Δράσεις για την ενίσχυση και πρoώθηση της ελληνικής γλώσσας στο εσωτερικό και το εξωτερικό.


Τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Γλώσσας, το οποίο θα oρίζει την εθνική στρατηγική της χώρας για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής γλώσσας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, προωθεί το υπουργείο Παιδείας, όπως δήλωσε η υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, σε ομιλία της ...

Oριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τoν Ίβκοβιτς


"Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε το πολυπόθητο "ναι" στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο Ντούντα θα επιστρέψει οριστικά στον Πειραιά, ύστερα από 11 χρόνια, με διετές συμβόλαιο. Oι Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος, πήραν το πολυπόθητο "ναι" από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν για τα επόμενα δυο χρόνια.


Ο 67χρονος τεχνικός, επιστρέφει μετά από έντεκα σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και αυτό που μένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ...

Τεστ εφυΐας στoυς μετανάστες!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού (CDU) κόμματος της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ πρότειναν σήμερα να υποβάλλονται όσοι επιθυμούν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία σε τεστ εφυΐας, μία ...

ΝΔ: Τα νέα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής

Ανακοινώθηκαν από την εφορευτική επιτροπή του συνεδρίου της ΝΔ τα αποτελέσματα των εκλογών για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.










Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


Ο πρόεδρoς των ακτοπλόων ζήτησε από τον εισαγγελέα του ΑΠ την εύρυθμη λειτουργία του λιμένος Πειραιώς


Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιω. Τέντε, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ακτοπλόων, Απ. Βεντούρης, και του έθεσε το ζήτημα της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένος Πειραιώς, εν όψει της αυριανής πανελλαδικής απεργίας. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επιφυλάχθηκε για τις νόμιμες ενέργειές του.

Κατά...

Την απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ ζητεί η ΕΣΕΕ

Σε απορρόφηση και της νέας αύξησης του ΦΠΑ καλεί του εμπόρους η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ ''η δεύτερη απορρόφηση του ΦΠΑ δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση'' καθώς εκτιμάται - με δεδομένη την ψυχολογία που υπάρχει στην αγορά - ότι πολλές επιχειρήσεις αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για να κερδίσουν χρόνο και να αποφύγουν το "λουκέτο".

Βγαίνει και πάλι η Ελλάδα στις αγορές για δανεισμό

Η κυβέρνηση αποφάσισε να βγει στις αγορές τις επόμενες εβδομάδες για να καλύψει χρηματοδοτικές ανάγκες ύψους 4,5 δισ ευρω.

Η Le Monde “ψηφίζει” για το νέο της αφεντικό!

Η «Μonde» είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά και τη συνέλευση των συντακτών. Εκτός έμεινε ο "εκλεκτός" του Σαρκοζί.



Στην τριάδα των επενδυτών που ο Νικολά Σαρκοζί είχε χαρακτηρίσει «αστεία» θα καταλήξει πιθανότατα η ιδιοκτησία της «Μonde».

Απροσπέλαστο αύριο το κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων

«Απαγορευμένη» ζώνη για τους οδηγούς θα είναι αύριο για πολλές ώρες το κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματίσει τα εργατικά συνδικάτα.

Νέα κρίση στην παγκoσμια οικονομία;

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ






Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BRI) στη Βασιλεία προειδοποίησε σήμερα για τους κινδύνους της "υποτροπής" της παγκόσμιας οικονομίας σε μία νέα κρίση αν οι κυβερνήσεις διατηρήσουν σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει για τη στήριξη της οικονομίας για μεγάλο διάστημα.

Η κεντρική τράπεζα που ...

Alapis: Απόφαση ΓΣ για αλλαγή σκοπού εταιρείας

Την τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας, που αφορά...

Στον κοινοτικό μέσο όρο οι τιμές τροφίμων στην Ελλάδα

Οι τιμές των τροφίμων και των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα ανήλθαν το 2009 στο 101% του μέσου όρου των 27 χωρών μελών της ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Πτώση 0,32% του ευρώ έναντι του δολαρίου

Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,32% και διαμορφώνεται στα 1,2336 δολάρια. Το ευρώ διαπραγματεύεται στα 110,220 γιεν, στο 0,81920 με τη Στερλίνα και στο 1,34090 με το Ελβετικό Φράγκο.

Τον έλεγχο των τραπεζών από το ΣΔOΕ ζητάει η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος


Όλες οι τράπεζες πρέπει να ελέγχονται κάθε χρόνο από το ΣΔΟΕ, όπως ελέγχονται τα σουβλατζίδικα, οι κάθε μορφής Ανώνυμες Εταιρείες και κάθε...

Ακριβότερες οι μεταβιβάσεις ακινήτων

Για πρώτη φορά στις αμοιβές δικηγόρων, συμβολαιογράφων και άμισθων υποθηκοφυλάκων, θα «επιβαρυνθούν» με ΦΠΑ 23% από 1ης Ιουλίου, με αποτέλεσμα να «ανεβαίνει» ταυτόχρονα και το κόστος μεταβιβάσεις ακινήτων κατά τουλάχιστον 23%.

Η σοκολάτα ρίχνει την υψηλή πίεση

Ένα κομμάτι σοκολάτα τη μέρα μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μισή ώρα καθημερινή σωματική άσκηση, όσον αφορά τη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.

Eurobank EFG Factors: Δεύτερη εταιρεία Factoring παγκοσμίως

Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στο Διεθνές Factoring σε σύνολο 252 εταιρειών από 66 χώρες, κατέταξε ο οργανισμός



Factors Chain International (F.C.I.) την Eurobank EFG Factors. Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία για το 2009, κατά τη διάρκεια του 42ου ετήσιου διεθνούς συνεδρίου της F.C.I. που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιέννη.

Τα μεσάνυχτα η μυστική ψηφοφορία για προανακριτική για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και την αναγνώριση της κυριότητας σε Βιστονίδα και Βεγορίτιδα ζητά με την αγωγή που κατέθεσε το Δημόσιο με εντολή του υπουργού Οικονομικών.

Ε.Ε.: Χαμηλότερες χρεώσεις για περιαγωγή δεδομένων από 1η Ιουλίου

Νέα μέτρα για την περιαγωγή δεδομένων θέτει σε ισχύ από την 1η Ιουλίου η Ε.Ε. προς όφελος των καταναλωτών. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που προωθεί η Ε.Ε. από τον ερχόμενο μήνα, το όριο δεδομένων περιαγωγής των ταξιδιωτών στα κράτη μέλη της θα καθορίζεται αυτομάτως σε 50 ευρώ χωρίς ΦΠΑ

Στα 190.000 δολάρια η τιμή πώλησης ενός... γαντιού του Μάικλ Τζάκσον

Ένας θαυμαστής του Μάικλ Τζάκσον πλήρωσε 190.000 δολάρια για ένα γάντι, με διακοσμητικά κρύσταλλα Swarovski, το οποίο φορούσε ο εκλιπών σταρ της ποπ στη διάρκεια...

Συντάξεις... δύo ταχυτήτων


«Ναι» στις συνταξιοδοτικές διαφοροποιήσεις που στηρίζονται στον χρόνο πρόσληψης και ασφάλισης του καθενός λέει το Συμβούλιο της Επικρατείας, κρίνοντας...

Βιασμός 15χρονης στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο συνελήφθησαν χθες Κυριακή, πατέρας και γιός διότι ο 17χρονος βίασε μια 15χρονη με την συνδρομή του 56χρονου πατέρα του, ο οποίος την κρατούσε, για να τη βιάσει ο γιός του. Προηγουμένως την είχαν βάλει με τη βία στο ΙΧ αυτοκίνητο τους και την μετάφεραν σε έρημο μέρος.

Έρχεται «ζεστή» εβδομάδα

Η Κυριακή δεν είχε πολλές εκπλήξεις και εννοείται, δεν είχε και…ροή θεμάτων. Η επικαιρότητα συνήθως τη συγκεκριμένη μέρα, «φτωχαίνει» και μάλιστα πολύ. Όσον αφορά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, άπαντες γνωρίζουν ποια είναι τα θέματα που τρέχουν. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εβδομάδα που ‘ρχεται θα ‘χει πολλές μα πολλές ειδήσεις.

Πρώτα απ’ όλα, στο θέμα του προπονητή, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα θελήσουν να δώσουν ένα τέλος! Ο Ίβκοβιτς επί σερβικού εδάφους, θα συζητήσει εφ’ όλης της ύλης με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της χώρας του , ενώ παράλληλα θα είναι σε επικοινωνία και με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ζήτησε 1,8 εκ. Ευρώ αρχικά, λογικά θα «πέσει» πιο κάτω. Όμως κανείς δεν ξέρει, μέχρι που  μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός.

Εις γάμου κοινωνία με τη σύντροφό της ήλθε η πρωθυπουργός της Ισλανδίας

Η Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ ανέλαβε την εξουσία το Φεβρουάριο 2009
Νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι ομοφυλοφίλων


Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ παντρεύτηκε χθες τη σύντροφό της, την ίδια ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.



Σoκ: Αποπειράθηκαν να βιάσουν γνωστό μοντέλο

Σoκ: Αποπειράθηκαν να βιάσουν το μοντέλο  Ίνα Παλαμά

Όλα συνέβησαν πριν περίπου δέκα μέρες όταν το μοντέλο Ίνα Παλαμά βρισκόταν στο Βερολίνο για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης. Το κορίτσι είχε κλείσει την δουλειά μέσω του πρακτορείου της για το πολύ γνωστό περιοδικό noise.

«Ετοιμάζουν» νέο μπλόκο στο λιμάνι

Με νέο μπλόκο στο λιμάνι του Πειραιά «απειλούν» την Τρίτη οι ναυτεργάτες, μέλη της ΠΕΜΕΝ και της ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Δείτε τις αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για αύριο

Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει τα εργατικά συνδικάτα, με δυσκολία θα πραγματοποιούν οι μετακινήσει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κατάληψη στη ΔΕΗ

Υπό κατάληψη από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παραμένουν από το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου 2010 τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα εργασιακά, το ασφαλιστικό αλλά και την περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ,ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία. 

Αποχώρηση δικαστών

Στις 30 Ιουνίου, λήγει το Δικαστικό έτος και λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας θα αποχωρήσουν δικαστές από το Συμβούλιο της Επικρατείας, τον Άρειο Πάγο και το Ελεγκτικό Συνέδριο ως εξής:
Από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο αντιπρόεδρος Μιχ.