e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι σπόντες της Madonna για τον Guy Ritchie


Η Madonna περιέγραψε με τα πιο χαρακτηριστικά λόγια τη σχέση και τον έγγαμο βίο της με τον πρώην άντρα της Guy Ritchie μέσα από το τραγούδι “I Don't Give A…”, το οποίο περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της "MDNA".

Κάρλος Σλιμ: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη


Η λίστα των 20 κορυφαίων δισεκατομμυριούχων του πλανήτη έχει έναν Μεξικανό στην πρώτη θέση, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Δίνουν 2 χρόνια ζωής στον Ερντογάν

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατάει η Τουρκική Κυβέρνηση την κατάσταση της υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αναφέρουν ότι του απομένουν μόλις δύο χρόνια ζωής.

Τρυπάνε άλλους 9 νομούς για πετρέλαιο


Στο «κόκκινο» λειτουργούν τα γεωτρύπανα και τρυπάνε χερσαία και υδάτινα τμήματα της χώρας όπου πιθανολογείται ότι υπάρχει «μαύρος χρυσός».

Προβόπουλος: Ελπιδοφόρα σελίδα για την οικονομία


Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την υπέρβαση της κρίσης που διέρχεται η χώρα, εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, εισερχόμενος το μεσημέρι στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, για να τον ενημερώσει.

Διυπουργική για αναζήτηση τρόπων εξόδου από την ύφεση

Ευρεία διυπουργική σύσκεψη, με αντικείμενο την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά και την αναζήτηση τρόπων για την έξοδο από την ύφεση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ενδείξεις βελτίωσης στην ευρωζώνη

Σε ήπια ύφεση βρίσκεται η ευρωζώνη σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Όλι Ρεν, τονίζει όμως πως υπάρχουν ενδείξεις βελτίωσης.

Στη δίνη της κρίσης τα καταστήματα εστίασης


Χιλιάδες λουκέτα αναμένεται να μπουν σε επιχειρήσεις εστίασης της χώρας μέσα στο 2012 λόγω της οικονομικής κρίσης και της συνεχιζόμενης ύφεσης στην αγορά.Μπορεί το 2010 και το 2011 να ήταν πολύ δύσκολες χρονιές για τον κλάδο, όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, όμως αυτό που έπεται μέσα στο 2012 φαντάζει εφιαλτικό.

Χορδές βιολιού από μετάξι αράχνης με καλύτερο ήχο!


Ιάπωνες ερευνητές χρησιμοποίησαν χιλιάδες νήματα από μετάξι αράχνης για να δημιουργήσουν τις πρώτες χορδές βιολιού, οι οποίες μάλιστα έχουν μία πιο απαλή και βαθιά χροιά ήχου σε σχέση με τις παραδοσιακές χορδές από έντερα ζώων ή άλλο μεταλλικό υλικό.

ΚΠ. Μαρινόπουλος: Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99


Η θυγατρική εταιρεία της Alapis, ΚΠ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ κατέθεσε αίτηση υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης, άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, συνυποβάλλοντας νέο επιχειρηματικό σχέδιο εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 12 του Ν.4013/2011.

"Πόλεμος" για την ομοφυλοφιλία του Ντάλλα


"Πολεμική" ξέσπασε στον ιταλικό Τύπο μετά από παρέμβαση της γνωστής Ιταλίδας δημοσιογράφου Λουτσία Ανουντσιάτα, στην εκπομπή της "Ιn Mezz' ora", του δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού Rai Tre.

Τί αλλάζει στο πειθαρχικό των δημοσίων υπαλλήλων


Αλλάζει το τοπίο στο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων, με το σχετικό νομοσχέδιο που εισηγήθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας και ψηφίστηκε επί της αρχής χθες στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ.

«Ναι» Λοβέρδου σε συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Υπέρ της προεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ τάσσεται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επιμένοντας ότι το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Κουτρουμάνης: Έχουμε διακόψει 40.000 μαϊμού συντάξεις

Καθησυχαστικός για το ζήτημα των μειώσεων στις αποζημιώσεις εμφανίστηκε υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Διαγωνισμός για το «φιλέτο» στην Κασσιώπη της Κέρκυρας

Το ακίνητο στην περιοχή Κασσιώπη της Κέρκυρας παίρνει σειρά στη λίστα των υπό αξιοποίηση φιλέτων του Δημοσίου.

Χάκερς έκλεψαν τραγούδια του Michael Jackson


Δυο Βρετανοί χάκερς συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι μπήκαν στα αρχεία της Sony Music και κατέβασαν παράνομα εκατοντάδες τραγούδια, ανάμεσα στα οποία ήταν και κάποια ακυκλοφόρητα του Michael Jackson.

Το πρώτο "έξυπνο" κινητό από ξύλο


Ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας σχεδίασε ένας 24χρονος φοιτητής από το Λονδίνο. Αυτό όμως από μόνο του δεν θα αποτελούσε είδηση, εάν το εν λόγω κινητό δεν ήταν φτιαγμένο από ξύλο μπαμπού.

Άνοιγμα λογαριασμών και έλεγχος περιουσίας για τους μεγαλο-οφειλέτες

Συστάθηκε η ειδική ομάδα του υπουργείου Οικονομικών, που αριθμεί 40 ελεγκτές και η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των περίπου 1.000 μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου, με χρέη που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Μετά το «κίνημα της πατάτας» έρχεται το «κίνημα των αμνών»

 Μετά το επιτυχημένο «κίνημα της πατάτας παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων ετοιμάζει σχέδιο πώλησης αμνοεριφίων απευθείας στους καταναλωτές ενόψει Πάσχα.

Στο μικροσκόπιο των αμερικανικών ΜΜΕ το ελληνικό «haircut»

Πρώτη είδηση στα αμερικανικά ΜΜΕ είναι του «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, το οποίο παρουσιάζεται ως η μεγαλύτερη διαγραφή χρεών την ιστορία, ενώ χαρακτηρίζεται ως το πρώτο τεστ για την επίλυση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.