e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ιστορική άνοδος του χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης

Μετά τη νίκη Ερντογάν
 
Ανοδος-ρεκόρ σήμερα στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης μετά την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα επί της συνταγματικής μεταρρύθμισης που προώθησε η κυβέρνηση του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.  

«Εφυγε» η Ελληνίδα Μπριζίτ Μπαρντό

Η ηθοποιός Γκιζέλα Ντάλι που τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου έκανε τις ανδρικές καρδιές να χτυπούν δυνατά άφησε την τελευταία της πνοή στη Νάξο.
Την είχαν αποκαλέσει Ελληνίδα Μπριζίτ Μπαρντό τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τότε που έκανε τις ανδρικές καρδιές να χτυπούν πιο δυνατά.

Μήνυση κατά του Σαρκοζί από την εφημερίδα Le Monde

Η "Λε Μοντ" κατηγορεί τη γαλλική προεδρία ότι παραβίασε τους νόμους για τον Τύπο.


Η γαλλική εφημερίδα "Λε Μοντ" κατηγόρησε σήμερα τη γαλλική προεδρία ότι παραβίασε τους νόμους περί προστασίας των πηγών των δημοσιογράφων στο πλαίσιο του πολιτικο-οικονομικού σκανδάλου Βερτ-Μπετανκούρ και ανακοίνωσε πως καταθέτει μήνυση στη δικαιοσύνη.

Φάρμακο θα μετατρέψει τα γυαλιά μυωπίας σε... μουσειακό είδος

Δύο γονίδια που προκαλούν μυωπία, ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά από δύο ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία φαρμάκων, τα οποία στο μέλλον μπορεί να στείλουν τα γυαλιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

«Φωτιά» πήρε το οικογενειακό καλάθι τον Αύγουστο

Στα 2072,44 ευρώ σκαρφάλωσε τον Αύγουστο το οικογενειακό καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού από 1.962,77 ευρώ που κόστιζε την ίδια περίοδο πέρυσι, τον Αύγουστο του 2009, καταγράφοντας αύξηση ύψους 109,67 ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 6%.

«Πρωτιά» του Facebook στο Ίντερνετ

Εκτόπισε το Google από την πρώτη θέση

Στην πρώτη θέση των ιστοσελίδων με κριτήριο το χρόνο παραμονής των χρηστών τους βρέθηκε το Facebook, εκτοπίζοντας για πρώτη φορά το Google, επί μακρόν «πρωταθλητή» του Ίντερνετ.

Θύματα του ιού του Δυτικού Νείλου και στη Ρουμανία

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία εξαιτίας του ιού του Δυτικού Νείλου, ενώ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της χώρας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 34.

Βροχερός ο καιρός και σήμερα - Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Σήμερα αναμένονται λίγες τοπικές βροχές και το απόγευμα καταιγίδες στα ορεινά. Δείτε τον καιρό όλης της εβδομάδας.



Πιο αναλυτικά:

Έρχεται ρύθμιση εξπρές για 1 εκατ. ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις

Ισχυρά κίνητρα για επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Φορολογική αμνηστία έως το 2009. 5% έκπτωση για εφάπαξ καταβολή φόρου. Μεγάλα πρόστιμα σε όσους δεν προσέλθουν για ρύθμιση των οφειλών τους.

Πρώτο κουδούνι σήμερα σε 15.000 σχολεία

Αγιασμός με κενά και λιγότερα χρήματα



Με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλα τα σχολεία της χώρας και τη διανομή των βιβλίων στους μαθητές ξεκινά σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Συνολικά, σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν 15.000 σχολεία, με 1.350.000 μαθητές και 160.000 εκπαιδευτικούς.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και φαινόμενα αισχροκέρδειας στα βενζινάδικα

Ακινητοποιημένα στη δεξιά λωρίδα των δύο εθνικών δρόμων στις παρυφές της Αθήνας βρίσκονται από το πρωί δεκάδες φορτηγά και βυτιοφόρα δημόσιας χρήσης, με τους ιδιοκτήτες να διαπραγματεύονται με την Τροχαία προκειμένου να τους επιτραπεί να διαδηλώσουν με τα οχήματά τους στο κέντρο της πρωτεύουσας.