e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Φιλιππίνες: Παραδέχθηκαν λάθη στην ομηρία οι αστυνομικοί

Η αστυνομία παραδέχεται κενά στους χειρισμούς της στην κρίση με τους ομήρους, ενώ το Χονγκ Κονγκ απαιτεί εξηγήσεις για την αποτυχημένη επιχείρηση.


Οι αρχές των Φιλιππίνων υπερασπίστηκαν σήμερα τους χειρισμούς τους στη λεωφορειοπειρατεία κατά την οποία σκοτώθηκαν οκτώ τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ.

Γιγαντόσχημο μωρό

Είναι δέκα μηνών και ζυγίζει 20 ολόκληρα κιλά, όσα δηλαδή ένα παιδί στα έξι του χρόνια. Και όμως ο Λέι γεννήθηκε απολύτως κανονικός, με βάρος 3,4 κιλά.

Ζυγίζει 20 κιλά, περίπου όσα ένα παιδί έξι ετών. Ωστόσο, ο μικρός Σιάο Λέι είναι μόλις δέκα μηνών.

Ακρόπολη και Σούνιο θα ανοίξουν για την Πανσέληνο

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ανοιχτοί για το κοινό θα είναι όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και τα µνηµεία, συµπεριλαµβανοµένης της Ακρόπολης και του Σουνίου, για την αποψινή βραδιά της αυγουστιάτικης Πανσελήνου ύστερα από απόφαση της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), που έρχεται να δώσει τέλος στις συνεχείς υπαναχωρήσεις των τελευταίων ηµερών.

Σε δημοπρασία φιλέτα του Δημοσίου

Στο σφυρί για μακροχρόνια μίσθωση βγάζει το Δημόσιο χιλιάδες στρέμματα σε περιοχές φιλέτα, αφού το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι θα μπορούσε να μπαλώσει τρύπες του προϋπολογισμού ύψους 1 δισ. ευρώ , σε μια εποχή μάλιστα που η θηλιά των μειωμένων εσόδων σφίγγει το οικονομικό επιτελείο.

Π. Παναγιωτόπουλος: «Eπιλογή του κ. Μαρκογιαννάκη να βρεθεί εκτός ΝΔ»

Για καθαρή και προαποφασισμένη επιλογή του κ. Χ. Μαρκογιαννάκη να βρεθεί εκτός ΝΔ, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, συσχετίζοντας μάλιστα την επιλογή αυτή του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, με τις ρίζες που έχει η οικογένεια Μητσοτάκη στην εκλογική του περιφέρεια, τα Χανιά.

ΝΔ: «Όχι» στην αύξηση του ΦΠΑ και τα ταμειακά μέτρα

Την αντίθεση της ΝΔ για την αύξηση του ΦΠΑ και άλλων μέτρων επανέλαβε ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας του κόμματος, Νότης Μηταράκης.

Αυτοκτόνησε λόγω χρεών

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Σταυρακίων Ηρακλείου η αυτοκτονία ενός 35χρονου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να οδηγήθηκε στην αυτοχειρία λόγω χρεών.

Επαφές με Οτσαλάν έχει η Άγκυρα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να πραγματοποιήσει η χώρα του κάποιες συνομιλίες με τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Αμπντουλάχ Οτσαλάν, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολή».

9 οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Ένα ακόμη άτομο έχασε τη ζωή του από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου, ενώ αλλά 7 νέα κρούσματα διαγνώστηκαν χθες.Συνολικά, ο αριθμός των νεκρών από τον ιό του Δυτικού Νείλου από τις 4 Αυγούστου μέχρι σήμερα ανήλθε στους 9, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων στα 106.

Κ.Μπατζελή: “Αδικαιολόγητη η αύξηση στην τιμή του ψωμιού”

Δεν δικαιολογείται καμία αύξηση στην τιμή του ψωμιού λέει η Κατερίνα Μπατζελή. Νέοι έλεγχοι για τις τιμές στα σιτηρά.


"Δεν δικαιολογείται καμία αύξηση στην τιμή του ψωμιού από κανέναν" τόνισε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, μετά από σύσκεψη με αλευροβιομήχανους και αρτοποιούς.

Βούλγαροι έκλεβαν καλώδια του ΟΣΕ και τα έστελναν στη χώρα τους!

Τέσσερα άτομα συνέλαβαν οι Αρχές στη Θήβα.



Το σχέδιο τους ήταν απλό και καλοστημένο: Πήγαιναν σε ανύποπτο χρόνο στις γραμμές του ΟΣΕ και τοποθετούσαν τα εργαλεία τους. Μόλις έπεφτε το σκοτάδι, επέστρεφαν και έκοβαν πολλά μέτρα χάλκινου καλωδίου. Το έβαζαν μέσα σε ένα φορτηγάκι και το μετέφεραν στη χώρα τους.
Μάλιστα, φρόντιζαν να κρύβουν το πανάκριβο καλώδιο μέσα σε κρύπτες του αυτοκινήτου.