e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανοδος 1,06% στο Χ.Α.

Με άνοδο 1,06%, στις 686,20 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης και της Παρασκευής.

«Έγιναν οι επαφές, προχωράμε»

Με την Arboris Capital να έχει βγει... off, ο Βλάσης Τσάκας είναι πλέον το μόνο υπαρκτό πρόσωπο που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

UBS:Τα λάθη της Ευρωζώνης και η πραγματικότητα μιας Ελλάδας εκτός ευρώ

Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη, στα λάθη που έχουν γίνει από την αρχή της δημιουργίας της αλλά και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πραγματικότητα που θα αντιμετώπιζε η χώρα μας και όχι μόνο, σε περίπτωση εξόδου από τη ζώνη του ευρώ αναφέρεται ανάλυση της UBS.

Έρχονται τα κινητά τηλέφωνα με οθόνη που...διπλώνει

Στα σκαριά έχει η εταιρεία Samsung το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα. Πρόκειται για το νέο gadget της με εύκαμπτη οθόνη το οποίο θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με την εταιρεία, το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Ένα άρωμα με διαμάντια από την DKNY


Είναι μεθυστικό, είναι εκθαμβωτικό και στοιχίζει μόνο... 1 εκατ. δολάρια!

Στο τσεπάκι του Σαρκοζί η Μέρκελ

Μπορεί στην πλειοψηφία του ο διεθνής Τύπος να θεωρεί ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ κατάφερε να «υποτάξει» τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, μετά την τελευταία τους συνάντηση ωστόσο η γερμανική εφημερίδα Die Welt, φαίνεται να μην έχει την ίδια άποψη.«Ο Σαρκοζί έβαλε στο τσεπάκι του τη Μέρκελ», γράφει η εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο και κατηγορεί την κ. Μέρκελ για ενδοτικότητα και υποχωρήσεις έναντι του Νικολά Σαρκοζί.

«Επιδημία» η ανεργία για τους γιατρούς


Σε άκρως μεταδιδόμενη «ασθένεια» φαίνεται πως εξελίσσεται η ανεργία στον κλάδο των γιατρών καθώς ένας στους τέσσερις γιατρούς μαστίζεται από την υποαπασχόληση και την ανεργία και δύο γιατροί καθημερινά φεύγουν από τη χώρα, αναζητώντας εργασία.

To επόμενο βήμα του Daniel Radcliffe...


Ο ηθοποιός Daniel Radcliffe μετά από τον ρόλο του Harry Potter, που έχει σημαδέψει την κινηματογραφική του καριέρα, αναμένεται να κάνει ένα ακόμα θαρραλέο βήμα στην υποκριτική του καριέρα.

Γιατί καθυστερεί η συγχώνευση Alpha Bank – Εurobank

Στο σαρωτή της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπαίνει η συγχώνευση Alpha Bank – Εurobank η οποία περνάει στη δεύτερη φάση ελέγχου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 45 μέρες.

"Κομμουνιστικό"... το Muppets Show

H νέα ταινία των Muppets με συμπρωταγωνιστές τους Jason Siegel και Amy Adams βρέθηκε στο στόχαστρο του οργανισμού Media Research Center και συγκεκριμένα του Dan Gainor που χαρακτήρισε το σενάριο της ταινίας ως «πολιτικά στοχευμένο»!Ο Gainor εμφανίστηκε στην εκπομπή Follow The Money του Fox Network και κριτίκαρε το σενάριο των Muppets για την αρνητική του συμπεριφορά προς τις εταιρείες πετρελαίου!

Πακέτο έξι μέτρων για στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων

Στήριξη στις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις επιχειρεί να δώσει το Υπουργείο Εργασίας με ένα πακέτο έξι μέτρων, το οποίο ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Tι κρύβουν τα... νέα εξοπλιστικά προγράμματα;

Iδού το δίλημμα! Tι παίρνουμε τα ανταλλακτικά για τα Leopard (Γερμανικά) και συνεχίζουμε μ' αυτά την ενίσχυση των E.Δ. ή τα 400 άρματα μάχης Abrams M1A1 που μας δίνουν δωρεάν οι Aμερικανοί; Για τα πρώτα πρέπει να δώσουμε 350 εκατ. για τα δεύτερα 50 εκατ. για τη μεταφορά.Όπως και να 'χει για τα αμερικανικά ανοίγουμε «πελατεία» για τα ανταλλακτικά και για τα γερμανικά συνεχίζουμε και ενδυναμώνουμε την πελατειακή σχέση.

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα...


Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται την Τετάρτη, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ανέμους έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας.

Νεκρός ο 25χρονος γιος εφοπλιστή


Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη ο 25χρονος γιος του Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Εμπειρίκου και της πριγκίπισσας Γιασμίν Αγά Χαν, κόρης της Ρίτα Χέιγουορθ από τον τρίτο της γάμο με τον πρίγκιπα του Πακιστάν Αλί Χαν.

Αύξηση 2 ευρώ στα τσιγάρα ζητά η αρμόδια Επιτροπή



Νέα αύξηση της τιμής των τσιγάρων προτείνει η Εθνική Επιτροπή για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, εκτιμώντας πως είναι το μόνο μέσο για να μειωθεί το ποσοστό των καπνιστών στη χώρα μας. Ήδη, χιλιάδες καπνιστές "πετούν" πακέτο και συνήθεια, ελέω οικονομικής κρίσης.

Απανωτές συσκέψεις Βενιζέλου εν όψει Συνόδου

Επί ποδός βρίσκεται ολόκληρο το οικονομικό επιτελείο εν όψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής αλλά και της άφιξης της τρόικα στη χώρα μας. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει σήμερα συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του.Στις συσκέψεις θα συμμετέχουν οι κ.κ. Φίλιππος Σαχινίδης, Παντελής Οικονόμου, Ιωάννης Μουρμούρας και Γιώργος Ζανιάς, αλλά και επιτελικά στελέχη του υπουργείου. Επί τάπητος θα τεθεί η πρόοδος της Ελλάδας σε σχέση με το νέο δάνειο, το νέο Μνημόνιο και το PSI.

Η τεχνολογία σύμμαχος του Αγιου Βασίλη;

Τα παιδιά σήμερα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω βίντεο με τον Άγιο Βασίλη, να τον «ακολουθήσουν» στο Twitter ή να στρατολογήσουν την αμερικανική υπηρεσία πυραυλικής ασφάλειας NORAD, για να παρακολουθήσουν την κάθε του κίνηση μέσω Διαδικτύου.Η τεχνολογία, όμως, δυσχεραίνει με πολλούς τρόπους την προσπάθεια των γονιών να πείσουν τα παιδιά για τη ύπαρξη του Αγίου Βασίλη.

Άλλοι 19.000 εργαζόμενοι σε εφεδρεία


Σε εφεδρεία αναμένεται να βγουν από την 1η Ιανουαρίου περίπου 19.000 υπάλληλοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου που εργάζονται στο στενό δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η Αθήνα "ντύνεται" χριστουγεννιάτικα

Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά με φωτισμένα τα δέντρα της πλατείας Συντάγματος - τα οποία θα στολίσουν μαθητές - με εκδηλώσεις και θεματικά φεστιβάλ, θα γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα η Αθήνα. Με σύνθημα "Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ", ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να επικρατήσει εορταστικό κλίμα, παρά την κρίση.

Στα "χαρακώματα" οίκοι αξιολόγησης και ευρωζώνη

Στη δυσκολότερη ίσως συγκυρία για το ευρώ - με τους οίκους αξιολόγησης να απειλούν με υποβάθμιση τόσο όλες τις χώρες της ευρωζώνης όσο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) - ξεκινά την Πέμπτη στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία του Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ η κρισιμότερη Σύνοδος Κορυφής για το μέλλον του κοινού νομίσματος της Ευρώπης.

"Έρμαιο" των ελλειμμάτων οι συντάξεις- Νέες περικοπές το 2012

Στο έλεος των ελλειμμάτων που έχουν φέρει τα ασφαλιστικά ταμεία στο "χείλος του γκρεμού" βρίσκονται οι συνταξιούχοι οι οποίοι το 2012 αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με νέες περικοπές. Η κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και η προοπτική βιωσιμότητάς του περιγράφηκε χθες από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη με μελανά χρώματα, καθώς τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων εφέτος υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν στα 4,5 δισ. ευρώ.

Προς αναβολή ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς

Παρατείνεται η αγωνία των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς όπως όλα δείχνουν, η διεξαγωγή εντός του 2012 του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ οδεύει προς αναβολή λόγω της κρίσης και δεδομένου ότι την επόμενη χρονιά οι διορισμοί θα κινηθούν σε μηδενικά επίπεδα.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικά κινείται από την έναρξη της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών με πρωταγωνιστή τον κλάδο των τραπεζών.